4237
-
Although #2830 Egyszerű. Elmúlt 7 év alapján tudja és én is. Ez már a saját kiegészítésem. Kicsit vissza kell menni az időben, 2011-ben megjelent egy akció-rpg. Amit személy szerint 3x játszottam végig. Egyetlen akció rpg volt. Kis lengyel csapat csinálta. Elképesztő karakterek, elképesztő sztori, jó boss harcok mint Leto, sárkány, stb. A witcher világának megidézése harc szinten is. Amiről lwb beszél, a teljes beleélés lehetősége. Az volt az utolsó. A kis lengyel cég sokat tanult a vereségből egy középszerű rpgvel szemben. 2 évvel a DA:O után 1 évvel a DA2 után vagyunk álmomban nem gondoltam lesz még ilyen. Mára a lengyel cég a CD Projekt egy egyáltalán nem minden szempontból kiemelkedő akció rpgvel is tarol a piacon? Tudod miért? Nagyon egyszerű. Nincs versenytársa. Innen tudja Yesname is. Illetve van a kickstarteres kis példányban eladott rpg-k.
Visszatérve az Eawarera. Látjuk ami megjelent eddig játékuk. Látjuk ahogy a DA:I története és harcrendszere között köszönő viszony nem volt. Van egy pöcs az EA-nál aki elmegy pecsételgetni, a Biohoz. De a srácok már tudják mi kell ugye? Legyünk trendik, legyünk, polkorrektek, ugye? Buzuljon mindenki mindenkivel, legyen minden rassz, vér ne legyen lehetőleg, stb. stb. Ennek a világnak esélye sincs kiemelkedő játékot csinálni, és versenyezni se tud a CD Projekttel akiket nem kötnek ilyen polkorrekt szarságok gúzsba például. Hidd el nem kell megvennünk ahhoz, hogy tudjuk a Bio a büdös életbe nem csinál többet kiemelkedő játékot.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.22. 06:33:46 -
Although #2829 Írtam is, meglep ha csak a grafika érdekelne. Késő volt a te neved volt bennem mert Pares és közted folyó beszélgetésből épp ez jutott eszembe. De sorry. -
Miből gondolod, hogy valaki a sztoriról és a karakterekről egy ilyen 10 órás trial után normális kritikát tud írni? Most teljesen mindegy milyen hosszan és mennyire áltudományosan vezeti le. A trial alatt alig történt valami: érkezés, megnéztük a nexust és az Eos-on megcsináltunk néhány küldetést. Ennyiből extrapolál a teljes játékra? Hiányolja a karakterfejlődést? Megmondja, hogy majd mennyi és milyen sidequest lesz? Hát teljesen retardáltak ezek? -
Metacritic user értékelések nem mérvadóak hasonló esetekben, mert rengetegen már lepontozák úgy is, hogy nem játszottak vele vagy már csak azért is: akkor is ha egészében tetszik neki. Én el szoktam olvasgatni, hogy miért is pontoztak ahogy, illetve inkább a normális kritikákat nézem ott. A normális pontozó user hosszan, normálisan megfogalmazza mi baja van. Miért annyi, amennyi.
Na most ezeket megértem: sztori átlagosnak mondható, karakterek sekélyesek, nem igazán egyediek és változatosak, nincs igazán jellemfejlődés, rengeteg fetch quest stb. Sajnos eddig én is így látom, de az a rohadt ME hangulat ott van és a kíváncsiság is húz. Nem tudom meddig viszi el a hátán, hogy a végére mi lesz az összkép számomra.
(Azt meg, hogy multiban miért nincs boss wave nem is értem.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.21. 23:43:17 -
de ez kb Yesname és a többiek, grafikai szinten síró
Látom neked is magas és nem tudsz értelmezni. Azt sem olvasod el amiről írtam. Nem ismétlem ismét, mert teljes a sötétség a fejedben ami a fogalmazásaidból és mondat tagolásaidból is látszik. Szóval felesleges lenne megismételnem. Ha akarsz visszakeresed az egészet.
Azért elmondanám, hogy Tyranny, PoE, Shadowrun és kiegjei (ezt pl. Kickstarteren támogattam többek között), Morrowind, TESO, Divinity OS és sorolhatnám egy napig nagyon jók és tetszenek, kedvencek. Rengeteg indie játékot szerettem stb. ahol aztán nem AAA-s grafika van.
És éppen a régi Biowaret sírom vissza én is. Utolsó igazán jó RPG-jük a DA:Origins (DA:I is jó volt, de nagyon MMO fetch questekkel volt teli). A DA:O special edition kiadása itt figyel a polcomon. A Mass Effect 1-3 örök kedvenc lesz és még sorolhatnám.
De nem baj mondjad csak a baromságaidat. Mindenhol ezt csinálod. Milliószor bizonyítottad.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.21. 23:34:14 -
Although #2825 Ami meglepő, illetve nem. Régen volt. Azért realizálni kell, ma már nem az a tömeg van mint a DA:O után. Őket még értettem, ha nem is fogadtam el a 0 pontjaikat. Tudtam jönni fognak. Mivel a Bio nem Beth, nekik valódi hardcore rpg-s rajongói voltak. úgy nézem 2014-el véget ért. A DA:I után. Ezek mások. Azok is elfogultak voltak, de ez kb Yesname és a többiek, grafikai szinten síró, kevés kivétellel. aki még mindig a régi Biot siratják. Ez a pont amikor realizálod te már csak a kickstarteren létezel :) De beéred azzal és nem mész fikázni a Metacriticre :) örülsz még van Tyranny, PoE, Torment, többet nem is kívánsz. Megvettem a Tormentet, így nincs keret erre feleslegesen. :) ráér majd 1 év múlva :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.21. 22:45:20 -
gebali #2824 Az oké, hülye vagyok hozzá, nem baj, az a baj, hogy utána nem tudtam interakcióba lépni a konzollal... :D Nyilván egy reload megoldotta volna, de... ne már... AAA gaming... -
Szerintem a videó utolsó pár másodpercére gondol, ahol bediffundál Ryder a "monolitba" :D hát...ilyenekkel találkoztam nem egyszer Witcher 3-ban is, ami fantasy szinten szintén kedvenc :P Van ilyen :D
Barnez: köszke, közben találtam egy TunnelBear nevű VPN-t, azzal is szépen megy :P De mindjárt csütörtök, és mehet macera nélkül is :D Nekem multi is nagyon bejött trial alatt, de azt így nem merem bejátszani :D
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.21. 22:10:06 -
Pedig hany milliard ember jatszik naponta sodukut :) Hozzateszem, hogy nalam is csak akkor resetelt a konzol, amikor beszaltam a makoba majd vissza. -
Az nem egy bug volt, a logikai feladatot nem tudtad megoldani. Többszöri próbálkozásra sem.
-
Barnez #2820 Szia!
Én az itteni leírásban szereplő programot használom: https://www.reddit.com/r/masseffect/comments/60bntk/no_spoilers_how_to_setup_a_free_vpn_to_play_mea/
Eddig bevált, szépen fut a játék. Sajnos vannak bugok, hogy hozzáragadok egy sziklához, ez eddig kb. 2x jött elő. De ez szőrszálhasogatás, nem zavar be élményben. :) -
gebali #2819 Nézd meg a 2812-es komment utolsó percét, engem a trialban egy bug a továbbhaladásban akadályozott meg... -
Vicces, hogy legtöbb, legalábbis az én észrevételem szerint, a glich-eket, bugokat említi...én nem tudom, mivel játszom, de a néha tényleg műanyag face-animationt leszámítva sosem futottam ilyenekbe... eddig teljesen hibamentes a játék, és már 15 órám van benne... -
Hogyan működnek az Augmentationok.
-
Jott ma uj peccs is (bar lehet, hogy ez a tegnapi csak ma jott meg a patch notes, mert nekem nem frissult ma, vagy nem emlekszem, olyan gyors volt :D)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.21. 21:37:32 -
-
"Be aware, people. BioWare is scum. Racist. Feminist. All sorts of SJW filth concentrated in one company. Their foul community have projected itself onto the final product. That is why this game is so repulsive. You've got to have no respect for yourself to even consider buying from them. That is until they've cleansed their organisation from this cancer. I wish them luck with that."
Eljen az internet. Es siman el tudom kepzelni, hogy komolyan is gondolja, majd 18-20 evesen vesz egy fegyvert valahol es fobe fog loni jo par embert a kozeli egyetemen.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.21. 21:03:48 -
Pares #2813 #2771
És még van jó néhány ilyen, fura mód pont azok között, akik nagyon lepontozták...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.03.21. 21:05:10 -
gebali #2812 Egy bögrényi Mass Effect: Andromeda -
MrAndree #2811 PC-s kicsivel jobb (78). User score-t meg hagyjuk. :) -
Metacritic-en nincsenek jó véleménnyel a játékról -
BreakDown89 #2809 Hát nagyon bízok benne, hogy holnap kapok valami jelzést telefonra (hívás/sms), hogy "holnap érkezik a csomagja". Nyugodtabb lennék. Még hó elején rendeltem elő a fémdobozos kiadást, de ha most bejelentik hogy mégsem tudják küldeni, felmegyek hozzájuk és rájuk borítom az asztalt... -
Regisztrálj újra hide.me re? Nekem azzal csinálja.
Néha nekem is szürke a gomb, ilyenkor teljesen újraindítom gépet és úgy csinálom. Másodjára mindig jó. -
AKi VPN-ezik, milyet használ? Hide.ME VPN free keret elfogyott a frissítés miatt, és nem műxik, másik 1-2nél, amit próbáltam, ott meg nem tudok rákattintani a play gombra originben, pedig ott van... -
#2804 Köszönöm, egy próbát megér.... A masseffect.hu-s srácok készségesek voltak.. Ott meg akkor lemondtam a megrendelésem sajnos. :( -
MrAndree #2805 Nekem lehet lesz egy, mivel szemét módon két helyről rendeltem elő (egyik boltot jobban szeretem de bénázták már el rendelésemet korábban). Viszont az egyik helyről még nem jeleztek vissza, hogy lesz. De ha lesz akkor a másikat bedobom szívesen a közösbe. -
Itt még van. -
Hat, en ugy tudom, hogy a Steelbox kiadas a legtobb helyen elfogyott (itthon), de ha tudsz rola, hogy valahol van meg, akkor azt hisszem a kollega nagyon megkoszonne.
Normal kiadas van mindenhol, azzal nincs gond. -
Jah. Azt hittem valami videójátékos boltból, mert úgy tudom ott nincs ilyen probléma. Mass Effect.hu amatőr egy ilyen megjelenés levezényléséhez.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.21. 18:31:11 -
masseffect.hu :/ -
I feel your pain, bro. Honnét rendelted elő? -
Srácok, most hívtak, hogy hiába rendeltem elő /03-07/ a Steelbook Edition-t annyi volt az előrendelés rá, hogy nem tudnak már nekem olyat küldeni, helyette megkapom a simát egy poszterrel. :( -
Andromeda 50%-os learazas mind a harom platformon
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem a jatek, a T6-os, meg mielott :) -
Pares #2797 Mass Effect: Andromeda 360° -
Azok a jó kis Cseh szövegek:
Szerencsére a fémtokos verzión nincs írás.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.21. 16:16:12 -
Ghost1988 #2795 Bp természtesen :D Nem birtam ki, csináltam kanadai vpnt -
Nekem is ma adta át a Cdkeys.com... Innen látszik, hogy ők tényleg dobozos eredeti termékeket árulnak. Ment is nekika csillag, mint jó viszonteladó.
Instant gaming után meg van a másik kedvenc oldalam is így.
Szerk: végül úgy döntöttem, hogy lesz.rom a külföldi teszteket. A sztori biztos nem lesz csalódás, nem úgy, mint a multi része :(
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.21. 15:21:31 -
BryceHUN #2793 Hivatalosan nincs "street date"-je, így azok a boltok akik megkapják a megjelenés előtt, azok már el is kezdhetik az árusítást. Ettől függetlenül az Originen csak 23-ától lehet játszani a játékkal. Természetesen normál esetben minden boltnak meg kéne ezt említeni, de a nem erre szakosodott cégek, nem játékos dolgozó valószínűleg, erre nem fogják felhívni senki figyelmét. -
CD Galaxis nekem most jelezte, hogy kesz a csomag, atadtak az MPL-nek es hozza a futar csutortokon. Az orszagba beerkezett szallitmany valoszinuleg ott van mar regen a polcok alatt, csak feltehetoleg nem rakhatjak ki csutortok hajnalig. -
Enis vpn nel nyomtam tegnap.. nem birtam ki