Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig milyen szép is volt a hegytetőről fejjel lefelé gumilabadaként lepattogó MAKO. 😄
Why so serious?
- performance problémáim nem voltak (i7 7700k, 16 gb ddr4, 980ti), hdd-n van a játék, nem ssd-n, mégsem tölt sokat, 1080p-n játszom és rendszerint 70-100 fps között vagyok (minden maxon, csak az AA kikapcs (zavar, ez van), hbao full, film grain off (ez is zavar), vsync off gsync miatt)
- a játék az ME-k közül leginkább az ME1-re hasonlít: az első küldetés pl. erős Eden Prime flashbackeket okozott, de mondjuk a fegyver- és páncélfejlesztések is, meg a mako-nomad is (és az is, ahogy a bolygón tudunk egyik POI-től a másikig menni)
- egyelőre hál' Istennek nincs DAI in space feeling, ami nagyon jó hír, bár ez a forward outpost dolog ez nagyon olyan, mint a set up campsite az Inquisitionben ...
- az már most látszik, hogy nem lehet minden bolygóra leszállni, csak ahol van valami érdekesség is
- a harc jobb lett, a jetpack és a dashing sokkal dinamikusabbá teszi, ez tehát nagy plusz, mert azért elég sokat fogunk a játék során lövöldözni
- űrhajós bányászat csak aszteroidáknál van és szerencsére elég gyors, nincs tehát ME2-féle órákig tartó scannelés
- a bolygón a nomaddal tudunk bányászni és gyalogosan felvenni különböző nyersanyagokat
- a crafting eléggé komplex: rakás nyersanyag van és egy rakás blueprint is, nem tudom, hogy tetszik-e nekem, de aki szereti az ilyesmit, az itt egy eléggé összetett rendszert fog találni
- a csapattársak egyelőre a szokásos bio féle bagázs: nagyon ügyelnek arra, hogy inkluzívak legyenek, ezért van minden nem és bőrpigmentáció, szexuális orientáció, ami csak lehet
- a nomad sajnos nem olyan szuper, mint a mako volt, a mako ugyanis elment szó szerint mindenhol, de a nomad (legalábbis fejlesztés nélkül) azért kicsit jobban ragaszkodik a fizika törvényeihez
Az animációk amúgy csak szimplán viccesek, de persze nem világvége. Csak olyan, mint amikor a vadiúj szalonból kihozott BMW-d lefullad első indításkor. Nem ezt várnád ezen a szinten. Az ME feeling a lényeg. Nekem ez egyelőre, az első 10 órában és az első bolygón a tutorial bolygó után, csak lightosan jött le. Furcsa, de inkább Star Trekes a hangulata, mint ME-es.
Why so serious?
www.pumaszallas.hu
\"Egy gy?r? mind fölött\"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
1. Kipróbálták és jogosan, mert nekik nem tetszik.
2. Menjenek a francba, ha ki se próbálták.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.18. 22:16:34
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A pénz nagy úr, és ha az Andromeda nem váltja be a reményeket, akkor vissza fognak nyúlni a cash cow-hoz. Szerintem.
Why so serious?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha most kéne nagy pénzben fogadnom, akkor azt mondanám, hogy pár év múlva szorgos kezek a Bionál kikaparják Shepardot a crucible romjai alól és az új rész végén ott figyel majd egy nagy négyes. 😊
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.18. 21:18:26
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Why so serious?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem olyan regen irtam FB-n a peldat: "Olyan ez, mint poenbol/bosszubol megvadolni az alsos tesitanart, hogy zalkatta a csajokat. Fel ev mulva persze kiderul, hogy kamu, de a kovetkezo 10-20 evben o lesz "a tanar, akinek volt egy pedofil ugye..." - es kesz is, viszlat pedagogus palya, isten hozott a biztonsagi orok vilagaban."
"Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik." Ezt láthatjuk most is.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.03.18. 21:11:46
Why so serious?
Nem. A régebbi részekben is sokkal jobb volt és ez nevetséges. Ne legyetek elvakultak, hogy minden szarral mentegetitek ami rossz. Ez szánalmas. EL kell ismerni és kész. Nem a mentegetésére előhozni másokat.
De ettől még a hangulata és a játék egésze jó lehet.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.18. 20:54:48
Amúgy tényleg, nem hiszem el, hogy olyan nehéz vagy olyan drága lenne Mocapet használni... És még csak azt se mondahtják, hogy sok idő lenne max +1 alkalommal elmondatják a szinkron színészekkel a szöveget...
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Már most is minden ezzel van tele, mindenki ezen lovagol, a játék maradék 90%-áról, ami meg szvsz baromi jól néz ki, szinte szó sem esik. Aztán aki meg nem követte nyomon az eseményeket, az meg értetlenül kukucskál ki a fejéből, hogy akkor ez most tényleg ilyen szar lesz?
Igazából nekem olyan érzésem van, hogy sokan az EA iránt érzett gyűlöletüket most ezen élik ki. Az internet néha (gyakran) egy undorító pöcegödör tud lenni.
Why so serious?
Ezek után mondjátok azt, hogy szar az animáció a játékban 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nálam a grafika nem minden, ezért nekem egyelőre ez a legkisebb bajom a játékkal.
IMDB Mass Effect: Andromeda Full Cast & Crew
Animation Department
Maxwell Adams ... cinematic animator
Tyson Bradock ... animator
Shwan Khalid ... motion capture animator: EA Canada
Patrick Sinclair ... animation director
Jeff Wong ... motion capture animator: EA Canada
Gondolom nem teljes a lista, viszont ha meg sincs említve, akkor nem lehet olyan fontos ember. Egyébként is nyilvánvalóan nem csak egy ember a felelős az animációkért, de hát tudjuk, hogy egyszerűbb habzó szájjal szapulni valamit vagy valakit, mint utána nézni a dolgoknak.
A problémára visszatérve az objektívabb videókból én úgy szűrtem le, hogy igazából csak az emberi arcokkal van gond (azok közül sem mindegyikkel), amiben valószínűleg közrejátszik az Uncanny valley jelenség is. Ahogy néztem azt a néhány videót meg képet, amit körbe-körbe osztogatnak meg az emberek, leginkább a szemekkel van a gond, de a megvilágítás és a smink is közre játszhat.
Why so serious?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?