Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.18. 20:12:19
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Why so serious?
(Amúgy ebben a stílusban még nincs akkora durvaság szerintem.)
A mondanivaló a lényeg. Viszont ha az sincs ilyen stílus mögött, csak a szimpla szapulás, akkor már zavar. 😄
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.18. 20:12:32
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az a baj, hogy ez az animaciokon valo porges elnyomja magat a gameplayt, az elmenyt, mindent. Ez persze nem gatolja meg azokat a szorakozasban, akik pentektol folytatjak a kalandokat, de a forumokat erdemes lesz elkerulni a kovetkezo idoszakban, mert ez a szar nem hogy csokkeni fog, hanem meg most jon majd a java, amikor az osszes media beszall, mert kell neki is egy szelet a tortabol 😄
Fasza hetek ele nezunk.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.18. 20:03:18
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Why so serious?
[merlinw.org]
Egyébként a csaj írta ki magáról ezt a twitteren, de lehet hogy csak viccelt.
Why so serious?
Én nem találtam meg: https://www.youtube.com/watch?v=u3zSdu2mp9A
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.03.18. 19:44:46
Why so serious?
Klasszikust idézve: Önben kinek a f.rkát tisztelhetjük? 😄
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.03.18. 19:30:09
Why so serious?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
A lényege, a mondanivalója az, hogy aki az animációs team vezetője volt, annak a szakmai tapasztalata és háttere a pozícióval kapcsolatban enyhén szólva közelít a nullához és egy ilyen címhez Őt bízták meg. Az animációk pedig valóban nevetségesek. A fanboyság pedig arról szól, hogy rengeteg van aki nem hajlandó ezt észrevenni vagy elismerni, mert a Mass Effect 1-3 az Ő icipici kis kedvence. És inkább hülyére veszi magát, mint hogy elismerje. Tovább arról, hogy a fanok már a látottak hallottak ellenére is meg fogják venni elővételben ahelyett, hogy megvárnák a tényleges játék reviewit az előzetes negatívumok alapján. Megemlítve azt, hogy az EA éppen azért adhat szart a fanok szájába, mert a hasonló elvakult fanok miatt (is) gazdasági siker lesz. EA-t pedig csak ez érdekli, semmi más. Teljesen igaza van. Aki okos/nyitott szemű fan az ne vegye magára természetesen az ott írtakat, de az amúgy se tenné. Nem igaz?
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.18. 19:24:49
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Az egyetlen normális, az, amit kiemeltél, nyilván zavaró sokaknak, hogy pár szélsőséges nézetű is dolgozik közöttük, de valószínűleg elenyésző számban. Én sem értem, hogy pl. a nyíltan rasszista miért dolgozik még ott, de ha valaki CSAK ezért nem veszi meg, az csak a normális, többi dolgozót bünteti ezzel.
Az meg külön vicces, hogy bojkottálni akarja, de le fogja tölteni, mert kell neki/játszani akar vele/ki akarja próbálni.
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.18. 18:43:12
Why so serious?
Neves lista: A lényeghez tekertem.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.03.18. 18:35:12
Why so serious?
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.18. 18:30:21
Ez meg az EJ OFF-ból:
a-cosplayer-with-no-video-game-experience-was-the-lead-facial-animator-for-mass-effect-andromeda
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.03.18. 16:53:50
[merlinw.org]
Akit érdekel:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[merlinw.org]
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB