4237
mea.jpg
  • lwb
    Szöul v. Bp? :D Egyébként sanszos, hogy nem fogod tudni aktiválni csütörtökig. Ha nem bírod ki, akkor olvass utána a lenti vpn-s megoldásnak. Pár oldalt kell csak visszanézni.
  • Ghost1988
    Elmentem, a polcokon se híre se hamva nem volt, de az infos pultnál a csajszi elökapta egy szekrényböl nekem, nem kicsit voltam meglepődve.
  • AntiHero
    Okés köszi :)
  • PiszkosFred
    #2660 / Telepits outpostot es hivd le onnan.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.21. 13:32:44
  • AntiHero
    Hogy tudom lehívni a kocsim? (már mint amivel a bolygón tudok közlekedni.)
  • MrAndree
    A legjobb tán egy youtube-os komment volt ahol ezt a játékot (illetve a Horizont és az új Tomb Raider-t) az illető feminista összezesküvésnek nevezte amiben el akarják hitetni, hogy egy nő lehet erős, ügyes és okos egyszerre. Ezek nem tudom mit szednek de én is akarok. :)
  • PTW
    Szerencses flotas :D
  • Daermon
    Akkor jó, mert csütörtökön indul a szabim :)
  • PiszkosFred
    "This game realistically deserves about a 6 but you have all these EA paid reviews giving it 10's so we need to balance the score out." - es adott ra 1-et. :D

Steam eseteben legalabb rendelkezett az illeto a jatekkal (korabban barhogy is kapta, ujabban csak vasarolt retailt verzioval), es nagyjabol azert lattad, hogy 0.5 hours jaekidovel kommentelt e valaki a tutorial kozeperol vagy 100+ oraval a hata mogott. De mindezek mellett az sem sokkal jobb, a Valve probalja is valahogy megoldani, hogy realis kepet kapjon az, akit esetleg erdekelnek az ertekelesek.
  • MrAndree
    Ez nem csak a metacritic, a steam review rendszer is ilyen volt. Vagy még mindig az. "Csak 58 FPS??? Worst game ever!"
  • PiszkosFred
    "A metacritic meg egy vicc. "

Meg az sem, a viccen legalabb lehet rohogni. Komplexusaikat ott kielo hisztis ovodasok gyulekezete, barmelyik jatekrol legyen is szo. Rosszabb mint a magyar parlament, aminel lentebb pedig nem nagyon van mar semmi, maximum a banyaszbeka segge. Egyetlen pozitivuma a metacriticnek, hogy a sok kreten legalabb ott tombolja ki magat, centralizalva, igy kevesebb idiota komment jut a tobb forumra. Na persze vannak multitaskos jomunkasemberek, akik ott is es itt is, amott is, stb. ragelnek minden megjeleneskor, de hat kivetel erositi a szabalyt.

Keves dolgot szuntetnek meg a vilagban, ha lenne ra lehetosegem, de a metacric nevezetu elmebajt mindenkeppen. :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.21. 13:04:24
  • PTW
    Akarom mondani szerda este
  • PTW
    03.23 00:00 tehat csutortok este ejfelkor aktiv lesz a play gomb
  • Pares
  • Daermon
    Csütörtökön van pontos időpont, vagy 00:01től mehet?
  • PTW
    :D :D
  • lwb
    C) a szöuli Media Markt hívott
  • lwb
    Már egyszer belinkelted ezeket és bár ezek a jobbfajták közül vannak (a műanyagarcú ázsiai nőt meg a Colonial Affairs Director lárvaarcát ne felejtsük el azért), de nem, nem ütik meg a szintet.

A metacritic meg egy vicc.
  • PTW
    A) leszarjak az ertekesitesi hataridot
    B) nincs ra tiltas, mivel hivatalosan csak 23 an tudod aktivalni a jatekot

En az elso opciora tippelnek media marktrol leven szo
  • Pares
    Ezek is megbízhatók: képesek voltak az ME:A-nak 5/10-et adni, a No Man's Sky-nak meg 8/10-et :D

De ezek dettó:
    ME:A 55/100
    No Man's Sky: 80/100

Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.03.21. 12:09:41
  • MrAndree
    A metacritic user score már nagyon rég nem a játékokról szól. De nem csak ennél hanem bármelyiknél...
  • Pares
    Na, ahogy vártam, megérkezett a Metacriticre a sok szakértő "hárdkór ME fan", és telespammelik 0-s értkékelésekkel.
  • Pares
    Pfff...

Ha szerintetek ezek "nem ütik meg a szintet", akkor nagyon sajnállak.
  • Ghost1988
    Ez nem tudom hogyan lehetséges, de az imént rendeltem meg a játékot a Média Markt oldalán, gondoltam teszek vele egy próbát, és jött nem sokkal rá a vissza igazoló e-mail, hogy mehetek átvenni a játékot. O.o
  • lwb
    Pedig van baj a modellekkel és a textúrákkal is. Az U4 arctextúrái emberiek, valósághűek. A MEA-nál az arcszőrzet konkrétan a textúra része, ami 5 éves megoldás kb. És akkor a műanyagfejű emberekről még nem is beszélek, olyan sima bőrrel, mintha zacskót húztak volna a fejükre. A karaktermodellek meg egyszerűek: mutass egy kövér embert vagy egy nagyon alacsonyt, esetleg egy vézna magast. Minden testmodell kb azonos, minimális eltérések ha vannak.

Nem csúnya a MEA, az nem lenne igaz. De messze nem a mai élvonal.
  • Pares
    Semmi logikátlanság nem volt abban amit írtam, csak azt látod bele, amit bele akarsz látni. Linkeltem screenshotokat, amire azt írtad, hogy nem üti meg a szintet, mert van néhány, az ME:A-val több szinten is összehasonlíthatatlan konzol exkluzív játék. Erre belekeverted a modelleket és a textúrákat, amikkel a screenshotokon is látszik, hogy az égvilágon semmi gond nincs, egyedül az animációk lógnak ki a sorból. És igen, konzol exkluzív címekkel a "fejlesztőknek eleve sokkal könnyeb dolguk van", ahogy eredetileg írtam. Főleg ha fele ilyen komplex játékot készítenek.
  • Although
    Ez a vicc továbbra se vagyok összességében hanyatt esve a W3-tól, sokat tanult a W2 vereségéből a CD Projekt mikor egy középszerű rpg elverte a legjobb alkotásukat. Megcsinálták azt ami tömegvonzó és megtartották mellette a mesélést, igényes mellék questekkel, csináltak egy olyan akció-rpg-t, ami annak aminek csinálták tökéletes de a witcher világhoz harc mechanikailag kevesebb köze van, mint a W2-nek.
  • jarlaxxe
    Nem mennének, volt már erröl szó az egyik streamjük során, ott szinte mindenki csak nagybetüs rpg-t akar késziteni és olyan a teamt is, többségük megjárta már valamelyik nagyobb csapatot / igen sokan a BW-t is / és nem vágynak vissza oda.

Nehéz elhinni de nem mndenkinek a mindene a pénz a BW eladta a lelkét egy marék pénzért de ezért nem lehet öket elítélni csak sajnálni.
  • MrAndree
    Ja, ezt nekem nem kell mondani, egyetértek. Egyértelmű problémákat tagadni lehet, csak felesleges. :) Csak úgy gondolom, hogy a játék ennek ellenére kifejezetten jó.
  • yesname #2761
    Nem csak W3. Más több éves játék karaktermodelleihez, animációihoz képest is el van maradva. Még saját magához képest is (ME3).
    Az a baj, hogy mindenki úgy beszél, mintha az egész Andromédát szapulnák a legtöbben, pedig nem: karaktermodell és animáció. Amikor hasonlítják valamihez, akkor erre gondolnak (én mindenképpen).
    De ismétlem: ettől még a játék összessége, hangulata és egyebek jó lehet és biztos vagyok benne, hogy a szapulók többségének is jó. Csak nem hallgatnak, hanem igen is megmondják az EA-nak, hogy mi a bajuk.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.21. 10:15:20
  • MrAndree
    Igaz, de őket megítélni az alapján tudom amilyenek a játékaik. És nekem még az Andromeda hibái ellenére is inkább az mint a PoE. De ez már ugye ízlések és pofonok innentől. :)
  • wedge31
    Ezt valszeg sose fogjuk megtudni...
  • yesname #2758
    Pontosan.
  • wedge31
    Az teljesen rendben volt, nem volt jetpack az igaz de hát nem lehet minden tökéletes...
    D én nem a játékokat hasonlitottam össze hanem a fejlesztö csapatokat.
  • lwb
    Szerintem meg ajánlatot sem kapott. Az Obsidiannak saját IP-je a PoE az első az sincs sehol eladás terén a Bio nagy neveihez képest.
  • yesname #2755
    Nem kell felállnia, mert a Mass Effect hangulat és világ ott van. Aki pedig ezt szerette az megnézi, játsza. (Én is.)
    Annyi történt, hogy kiakadtak ezen egy ilyen AAA cím esetében, ami jogos és felhívják így erre a figyelmét az EA-nak, Bionak. Semmi több. A játék és a hangulata ettől jó (lehet).
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.21. 10:09:13
  • MrAndree
    Nem az volt a lényeg, hanem a megvalósítás.
  • jarlaxxe
    Tényleg szegények, amennyi összejött a PoE 2-re most biztos nagyon szomorúak...
  • wedge31
    Kizárt,már rég megtehete volna, nem véletlen ment át oda jópár BW-s arc.
  • MrAndree
    Mondjuk szvsz az obsidian rossz példa mert ők meg kickstarteren kénytelenek kalapozni, hogy egyáltalán még csinálhassanak játékokat. ÉS nem rossz a Pillars of Eternity (sőt), de azért nekem ez a fajta prezentáció ami abban van már kevés így 2017re. Szóval gyártson csak a Bio egyszerűbb de nagy költségvetésű dolgokat tovább.