4237
mea.jpg
  • Nomad90Hun
    Eleve nekem nincs ps4-em 1, 2 meg, hogy witchert annó az első részt "kipróbáltam", olvastam róla csomó kritikát és nem gyere be. A 3-ról néztem videokat nem tetszik. Nem vagyok elvakult fanboy, ha esetleg olvasnád a hozzászólásaimat 1 szóval nem ajnároztam a ME:A-t, hogy "hú de k***** jó", "ez lesz a legjobb game", meg ilyenek, mivel witchert nem tolom, ezért nem ismerem, ME:A-ban meg láttam azt ami a 3-ban bejött, megszavaztam neki a bizalmat, én ha nem jön be ott leszek azok között akik savazzák. A 2017-es színvonalra kitérve, én nem szoktam ilyeneket felállítani, mert akkor elkezd hasonlítgatni az ember, és elöbb-utóbb elmegy a kedve. Van 1 rakat game ami megvan, sokan savazzák, mégis bejön, időről időre előveszem, mindet másért, van amit hangulat miatt (RAGE), van aminek a világa tetszik (Singularity), stb, én ha lehet mondani ilyesmit kifordított ember vagyok a mai világban, mert sajnos divat mindenben a SZART KERESNI, és szapulni mindent, én meg mindig pont a jó oldalát próbálom meglátni a dolgoknak, neked félig üres 1 pohár, nekem félig tele van, megiszom és töltök másikat. Me3-ban pl. bejött az egész, a multi is, de a végére érve a storynak annyira kiakasztott az eredeti ending, hogy szó szerint falhoz vágtam az egeret ami ripityára tört (900ft-os tesco-s hulladék volt), aztán a ME3 story részét azóta se vettem elő. Én eleve különböző "konzolok" címei között sose szoktam hasonlítgatni. Nem tudom emlékszel-e még Diablo 3-ra pl. rengeteget szidták a balance, az aukciós ház, stb miatt mára ez rendbe van rakva, csak épp motiváció nincs az emberekben hogy tolják pl.... Avagy másik példa SWTOR éveken keresztül visszajártam tolni, aztán az uj story kezdeténél valahogy "meghalt" nekem a játék több évnyi jelenlét után, azóta se vettem elő... Szóval akkor mitől is vagyok ME:A fanboy? Csak arra próbáltam a "Na és..." mondattal célozni, hogy nem muszáj mindenben a rosszat keresni, meg hasonlítgatni... Mert ahelyett, hogy élveznéd a gamet, csajoznál, filmet néznél, kondiznál, sprotolnál, stb ide jössz és a másik torkád harapdálod tök feleslegesen ezzel időt elvéve tőlem, magadtól, és a többiektől a feleslegesen elpazarolt energiáról nem is beszélve...
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.03.20. 20:06:00
  • PiszkosFred
    Hat, annyira szar, de megis megveszed es vegigjatszod? Azert van ebben is ellentmondas boven :)

A fapados arc- es mozgas animaciot szerintem ember nincs, aki vedi, azt ne keverd ide! Azok igen is furcsak. Pont. Lattunk szarabbat is, lattunk jobbat is, izles es tajekozottsag kerdese. Reszemrol tajekozatlan vagyok, mert fingom sincs, miaz a TO meg az Uncharted, egy percet nem lattam beloluk, nem is erdekelnek. Viszont a LA Noiret ismerem, es bar mai napig etalon, SZERINTEM butasag felhozni peldanak. Miert? Mert a LA Noire egy zsenialis jatek, de csak azert, mert a nyomozas+kihallgatas zsenialis lett. Es mivel minden kacsintas, arcizom rangas, szemmozgas, stb. szamit a kihallgatas soran, igy muszaj volt azt tokeletesre csinalni, valodi szineszekkel, 80%-ban valodi arcokkal. Azota sem volt jatek, amelyben ekkora hangsulyt kapott volna az arc, a mimika, a testbeszed. Emiatt szerintem nem is jo pelda, mert nem fogja uberelni egy ideig senki sem - nincs is ra szukseg.

Apropo arcok! Csak jelzem, hogy 20 perc utan fel sem tunik, aki jatszott a triallal, az mar tudja. Eleinte furcsa, ketsegtelen, de kesobb... Olyan ez, mint a palinkafozde melle koltozni. Az elso honapban szar, utana megszokod. A cefre szaga tovabbra is ott van, csak mar nem tunik fel. Ez is ilyen. Nagyon elbenazott, de a jatek es a sztori karpotol. Majd rajossz, ha jatszol veled, addig max ragod a kefet.

Egyebkent az animaciokat szerintem tultoltak es az lett a gond. Tul sok fazist akartak belerakni, sok mozgo pontokkal a testen es az arcon, aztan az egeszbol nemelyik jelenetben lett egy ilyen takonygerincu marionett babu feeling, illetve szanaszet folyo es gyumakent viselkedo arcok. Kevesebb jobb lett volna.

A grafikarol nem nyilatkoznek, nincs Paks a seggem alatt, igy nem tudom teljes pompajaban elvezni egyelore a jatekot, igy aztan azzal fozok, amim van. Viszont az meg tetszik.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.20. 20:03:12
  • TBTPumpa
    Fémtokos verzió:
  • yesname #2667
    És akkor mi van ha PS4? Van egy csomó PC-s is. Mondtam is, hogy majd jönnek az elvakult fanboyok olyanokkal, hogy és akkor mi van? Ez nem PC-s, a W3 meg biztos kiégette a retinát stb.
    Na ez az amit emlegettem: elvakult fanboyság. Attól függetlenül, hogy a játék egésze jó élményt nyújt(hat) ha nektek ezek a modellek, karakteranimációk a 2017-es szinvonal hát gratulálok! Így tovább! :D:D:D
    Az elvakult fanboyok torkán lehet lenyomni általában a szart töménytelen mennyiségben. Belőlük csinál az EA olcsón átlagosat, de sok bevétellel. Inkább ami kritikán aluli azt igenis elismerni kell és belevágni a képükbe a kiadóknak.

(ME 1-3 kedvenceim közé tartozik mai napig. Na jó a 3-as annyira nem, ezen meg is látszik, hogy nem az elismert író készítette teljes egészében. Az andromédát is végigjátszom nagy eséllyel, de elvakult nem vagyok.)
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.20. 19:45:57
  • Doom 4
    Picit vissza tekertem, de igazad van, ennél van jobb dolgom xD
  • yesname #2665
    És mi van akkor ha PS4 exluzív? Jóval gyengébb hardveren látod azt, ami. Másrészt az animáció, modelleknek, textúráknak semmi köze ahhoz, hogy exluzív. Köszönjük szépen Emese leülhet.
  • Fpocok
    Nem. Csak két hülye vitatkozott baromságokon.
  • Pares
    "Az viszont rossz döntés, hogy teljesen akciójáték irányba mentek"

Teljesen akciójáték? Azért, mert a játékmenet/harc sokkal jobb lett, mint az előző háromban? Több RPG elemnek nevezhető dolog van benne (skillek, crafting, modding), mint az előző háromban együttvéve... Akkor meg mi a bajod? Az, hogy mindenképp csalódni akarsz? Mert úgy néz ki, hogy néhány embernél erre megy ki a játék.
  • Doom 4
    101 olvasatlan üzenet. Érdemes vissza olvasni? :D
  • Madi92
    :DDD Még meg sem jelent, de itt már útmutató tanácsokat kérnek, hogyan kell ez és azt csinálni.
  • PiszkosFred
    Outpost vagy kezdo bazison hivd elo :)
  • Alien1024
    Sikerült a vpn es cucc. Vissza leszálltam a bolygóra ahol folytatódik a story de nem találom a nomadot. Tudja valaki hogyan kell előhozni vagy meg hívni vagy valami ilyesmi :D?
  • Although
    Ez is egy vélemény. És az is többet várjak ettől a bandától. Az a gondom ami lwbnek is. Pár elég jó szakíró, akit tartok valamire, az is lehúzta. Be lehet érni ezzel és nem is mondom rossz. Az viszont rossz döntés, hogy teljesen akciójáték irányba mentek, minimális kreativitás nem volt a DA:I-nél. Félek itt se lesz. Szóval részemről lőttek a teljes árú vételnek. Ez a cég a legjobb volt az obsidian mellett akiket láttam, most meg jó iparosmunka. Hála az EA-nak. Még akkor is ha jobb lesz mint a DAI. Nem jó játékot várok tőlük a legjobbat. Főleg ennyi pénzért! Meglátjuk mi lesz a vége, meg lennék lepve ha 8 felett végeznének több vezető író távozása után. Köztük az ME:A is.
  • Pares
    Látom a review-k megint teljesen használhatatlanok, annak ellenére, hogy 78%-on van a Metacriticen. Az egyik utálja a sztorit, a másik imádja, az egyik utálja a játékmenetet, a másik imádja, az egyik utálja a karaktereket, a másik imádja, az egyik utálja a felfedezést, a másik imádja, az egyik azt mondja, hogy a ME fanatikusok utálni fogják, a másik azt, hogy imádni fogják...
    Szvsz a 10 óra trialnak és annak a temérdek videónak elégnek kell, hogy legyen (a tört verziót csak halkan említem meg), hogy valaki eldöntse, hogy ki akarja-e próbálni, vagy nem. Ha meg úgy érzi, hogy nem értem meg a pénzt, akkor meg van pénzvisszafizetési lehetőség.
    Mire jók akkor ezek a naplopó véleményvezérek? Csak megakadályozzák, hogy az emberek saját véleményt formáljanak, plusz abban sem lehet biztos az ember, hogy kit fizetnek le, vagy ki szapul valamit csak azért, hogy meglovagolja a gyűlölethullámot?! Arról nem is beszélve, hogy egy darab számmal megpecsételhetik egy játék sorsát, még mielőtt a játékosok egyáltalán végigjátszhatnák... /rant
  • ROBO35
    sziasztok hol lehet leszednia játékot és mennyibe kerül?
  • Nomad90Hun
    Igen a témát / veszekedést azzal akartam pont rövidre zárni, hogy: TO meg Uncharted 4 vannak pc-re? nem? akkor end of story.

De inkább hallgattam, és röhögtem jókat ahogy itt szájkaratéznak eggyesek.

Én annó Me3-nál proxiztam, mert 21-én át lehetett azt venni, és proxyval ment 21-én is, egyébként ott voltak ilyesmik miatt bannok, meg husk horde mod miatt is többek közt (pl. volt aki meghackelte a gamet, hogy több legyen a reward, stb).
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.03.20. 19:01:19
  • Pares

Jó, hát gondojlatok amit akartok, lehet, hogy az a kibaszott Witcher 3 kiégette a retinátokat és attól nem látjátok hogy milyen szép (ilyen néhány órás techdemo The Ordert nem is értem, hogy a faszba lehet összehasonlítani vele, ráadásul a TO és az Uncharted 4 is PS4 exkluzív, a fejlesztőknek eleve sokkal könnyeb dolguk volt vele).
  • Fpocok
    Trialban nem próbáltam, de most hogy "megjelent", toltam vagy két órát a kampányt. Eddig nagyon tetszik, a harcrendszert imádom. Utolsó előtti fokozaton kezdtem, első bolygón egyszer haltam. 1440p med-high és max élsimítás mellett gyönyörűen megy 65fps fixen.
  • Vraaanyek
    Hali :) hide.me VPN-t letöltöd, próba verziót feltolod, aztán kiválasztod singapore-t és csatlakozol, majd csak ezután indítod el az origint, és voilá!!! ott is van, hogy már elérhető :P Elképzelhető, hogy repair-olni kell a játékot, nekem először nem engedte nyomni a PLAY-t, csak utána :P nyomjad, én tolom trial végétől már másfél órája...zsír!!!! :D
  • TBTPumpa
  • Alien1024
    Sziasztok! Érdekelne hogy milyen vpn progival vagy hogyan tudnék pontosan hamarabb neki leselkedni előre is köszönöm a válaszokat!
  • MrAndree
    Volt ahol azt írták, hogy az eleje szar és utána lesz jobb. Szóval ha az tetszett akkor lehet nem lesz gond. De te tudod. :)
  • Although
    Egyenlőre a sajtó alapján 7.5 látszik és szolidnak nevezik. Attól ne félj rossz nem lesz. Max megbánod, hogy teljes áron vetted meg. Gamebanshee által közölt cuccokat nézem. Nincsenek elájulva, de ez várható volt. Sztori és a karakterek szerintem még rendben lesznek. Szóval hajrá élvezd a játékot :)
  • Prince23
    Már kipróbáltam sztoriban a prolog első mozzanataig jutottam, addig bejött. De lehet utána unalmas lesz, nemhiába ezek a sok 6 pontos tesztek átlagban.

A multi meg semmi újat nem hozott gameplay-ben. Csak látványos és hanghatásosabb lett.

És még attól félek, hogy 30 órás kampánya lesz....
  • Although
    Ha már belevágtál csináld végig. Nem tragédia. Legfeljebb azt mondott utána amit én a DAI után.
  • MrAndree
    Miért nem próbálod ki a trialt? Akkor eldöntheted te és nem mások véleménye alapján kell. :)
  • Prince23
    Volna egy kérdésem, most hogy megjelent pár profi szaksajtós teszt:

Cdkeysen hogy kell visszamondani az előrendelést? illetve, a pénzt hova utalnák vissza?

Bizonytalanná váltam...
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.20. 16:23:37
  • Fpocok
    LETS DO THIS SHIT

• TBTPumpa
    De ez megint csak US. EU meg vár csütörtökig... :(
  • PiszkosFred
    Igazolas holnapi logashoz:

Elso komment a kep alatt:
    "Sorry boss I can't come in today my facial animations are as bad as Ryder and I can't be seen by customers"

(legbelul persze sirok, de akkor is, ez hatalmas) :)
  • Vraaanyek
    Na azért a németek egész barátiak..., és rájuk hallgatok, általában eltalálják az én értékelésem ;)
  • Evoluti0N
    Nem fogják azt lelőni egész addig, ameddig nem lesz az egész játék elérhető Accessben.
  • MrAndree
    Szerintem amíg meg nem veszed. Vagy el nem használod. Vagy lejár az Origin Access előfizetésed. :)
  • PiszkosFred
    Meddig el a 10 oras trial? Mar lelottek?
  • FartingSquirrel
    En meg egesz hetvegen a szar netemmel szenvedek. Meg a 10 orat se birtam vegigjatszani... es pont most. :D remelem, hetvegere mar mukodni fog.
  • Fpocok
    Még 20 perc
  • Vraaanyek
    na nem bírom tovább, indulok is haza, úgyis bent cseszem a rezet 6:45 óta :D
  • Fpocok
    Van új NVIDIA driver a játékhoz!
  • Fpocok
    Nem merek rákattintani. Még 2-3 óra.
  • TDC Geronimo
    szexjelenetekbe úgy néz ki tényleg több munkát fektettek, mint a többi részbe