Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont ami a field skilleket illeti, nem zavar különösebben, ezeket a kölköket is képzik évek óta erre a spec-ops feladatra, meg implantok, mittudomén., szóval az egy dolog, hogy megállja a helyét a bevetésen.
Hogy később egy egész legénység miért követné fenntartás nélkül a zöldfülű kölköt, az egy más kérdés, de ezt majd a sztori megmagyarázza. Reméljük 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: lwb, 2017.03.17. 08:57:26
Why so serious?
Én jobban szeretem a hibás karaktereket. Pl. Shepard egy karótnyelt veterán volt. Mindegy, hogy renegade vagy paragon, Shepard akkor is egy lazítani nem tudó, merev katona volt. És ez személyiséget adott neki. Pl. amilyen bénán táncolt. Meg ahogy beszélt: mintha egy kiképzőőrmester. A Ryderek olyan ízetlen, szagtalan Beverly Hills 90210-ből szalajtott tinisztárok. Legalábbis az első 1-2 óra alapján.
Nyilván egy kisebb volumenű játéknál nem akadnék ezen fönn, de 2017-ben egy Mass Effect szintű übergame esetében ez bizony gáz.
Sok mást még nem tudok mondani, egy órát öltem bele tegnap kb. Jól fut, nem néz ki rosszul, a sztoriról még nem tudok nyilatkozni, a karakterekről sem (bár azok az előzetesek alapján nem szimpatikusak. Az emberek legalábbis nem), a játékmenet egyelőre rendben van, a szokásos, semmi új, de ezzel végülis eddig sem volt bajom.
Hétvégén folytatom a tesztet, ha egyéb problémám nem lesz vele, akkor szerintem vétel lesz belőle, meglássuk.
Csak míg Shepardnál ez meg volt indokolva, itt nincs. Huszonegy-két éves fiatal, nulla harci tapasztalattal képes arra vagy többre, mint a veterán Shepard. Enegem ez zavar. Mást lehet, hogy nem, de engem igen.
Érdekes lehetett volna egy igazi zöldfülűvel játszani ME-t, de a statokat ez a kezdőség nem érinti. Csak el kell hinni, hogy ezek már 20 évesen is olyan jól lőnek, mint egy 10-20 éves szolgálati idővel és harci tapasztalattal rendelkező veterán.
Why so serious?
Itt kifejezetten szimpatikus és jo lehet történet szempontjábol hogy beledobnak a mélyvizbe.
Továbbá én nem szívlelem ,hogy Ryder papa is változik, jo lett volna ha lehet külön opcio hogy ő megtarthassa az eredeti arcát, aki meg fekete vagy koreai karaktert akar, az változtathasson.
Mindezel együtt ez mostmár igy marad, lehet egy minusz pontot be írni, de ugyan akkor ideje már tovább lépni ezen
Az egészről az az idegesítő 90-es évekbeli - és azóta nagyjából kihalt - hollywoodi szokás jut eszembe, hogy minden sikeres sorozatból megpróbáltak egy "fiatal" verziót csinálni. Fiatal Indiana Jonestól kezdve még rajzfilmfigurákról is. Nyilván a célközönség miatt. Gondolom ez a cél itt is: a Bio a fiatalokat próbálja megcélozni a MEA-val, ami lehet, hogy üzleti szempontból nem baj, de én nyilván nem ez a célközönség vagyok. Majd még meglátom, de már az első 1-2 órában elég nehéz szimpatizálnom a Ryder ikrekkel.
Abban legalább nem vigyorgott Shepard, mint valami idióta. De mondjuk lehet, hogy itt valami gyermekágyi idegbénulása volt a kislánynak, nem lehet tudni.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Why so serious?
Why so serious?
Viszont ha az ember raszanja az idot (ami a Trial 10 oras limitje miatt talan egyelore nem nagyon ajanlott), akkor ossze lehet hozni par olyan arcot, amely ha nem is mindenkinek, de az adott jatekosnak tetszhet.
Hozzateszem, hogy az arc szerkesztoje elegge sok mindent tud, de valahogy volt egy olyan erzesem, hogy kisse fapados. A celnak megfelel, lattunk ennel mar sokkal rosszabbat is, de sajnos jobbat is. Csak azert nem lesz ez meglepetes nagyon sok embernek, mert a Bioware ME es DA triologiajaban detto ugyanez votl a helyzet, egyszeruen sosem topmodell csajok jartak a Tejutrendszert/Thedast 😊
Nekem egyelore ennyit sikerult osszehozni, maradt 20 percem igy gondoltam jatszok picit a szerkesztovel:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A default Sara es Scott egyebkent teljesen vallalhato, a szinkron nagyon illik hozzajuk, en megkedveltem a ket "idiotat" 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.16. 23:37:09
És a trailer amitől hanyatt vágtuk magunkat és a játék is bent van minden idők legjobb rpg-i között. Nem a látvány és a hipe miatt. Egyszerűen mert a Bio beletett 7 évet. Azért.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.03.16. 22:56:23
A multi bejövős. Ugyanaz a receptúra, mint a ME3 esetében, csak pici továbbgondolásokkal, és ez bejövős.
Összességében, én 1-2 technikai furcsaságon kívül semmin nem akadtam fenn, azok is inkább viccesnek hatottak, semmint gagyinak. A nagybetűs Mass Effect feeling pedig nagyon ott van a szeren! 😊 Folyt. köv. 23.tól, addig is multizok.
Utoljára szerkesztette: Barnez, 2017.03.16. 22:51:59
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.03.16. 21:56:49
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Edit: Gaidernek kurva nagy érdeme volt benne, de már ő sincs.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.16. 21:23:00
tavern song
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.16. 21:20:19
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Soha nem vettem meg valamit csak azért, mert olcsó vagy leértékelt volt.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2017.03.16. 21:09:23
De így neked van igazad mert én is szeretem a látványos játékokat. Igazi élmény az tudod mi ? 😊 A PoE , Tournament és most várni a PoE2-t egy kis cég avít játékát 😊 Közbe megveszem valóban fél, harmad áron a csili-vilit mert én is szeretem a Biot a Bethet is. És annyit megér. 😊 Változást várni tőlem meg a vásárlóktól miközben felnőtt egy nemzedék akiknek ez is elég..vicces 😊