4237
mea.jpg
  • Atilorn
    Látod itt is az van, hogy kinek mi a kedvence.
  • lwb
    Hát, szerintem Feargus (Obsidian) holnap adná el az egész céget, ha elég jó ajánlatot kapna az EA-től. :) Aztán húzna a bio-dokik után egy szigetre pecálni meg bikinis lányok hasáról szürcsölni a koktélokat.
  • wedge31
    Elfelejted, hogy az EA parancsol nekik, amig igy is eladnak pár milliót nem fogják öket cseszegetni, hogy mást csináljanak.

Ök meg saját maguktól nem fognak magasabb minöségü játékokat fejeszteni mert ha azt akarnák nem adták volna el a kreavtivitásukat az EA-nak, ahol mint tudjuk a minöség huszadrangú szempont a lényeg a nyereség.

Ezért nem fog se a CDP se a Obsidian beállni az EA-hoz mert tudják, hogy ők kiőlnék belölük a kreativitást.
  • Atilorn
    Persze jó lenne, csak a CD Project-nek eddig egyedül a Witcher szériája volt, így maximális erőbedobással tudták készíteni. A többieknek kismillió projekt-je van. Persze az is hátrány egy kicsit, ha fejlesztő mögött egy EA van. :D
    Utoljára szerkesztette: Atilorn, 2017.03.21. 09:53:43
  • MrAndree
    Azzal nincs baj ha ez meg van téve egy mércének. Csak nem szabad habzó szájjal ordítani ha nem üti meg ezt a mércét, mert attól még lehet valami szórakoztató.
  • Daermon
    Mármint a 4 sajtos pizza szalámival :)
  • yesname #2744
    Ne haragudj, de Te beszélsz másról (ismét). Pár órás U4? Pár órás HZD? Techdemó? Ilyen jól nem szórakoztam még senkin sem.
    Egyébként ami exluzív nem azért exluzív, mert PC-n nem létezhetne. Azért exkluzív, hogy konzolseller legyen.
    Amiről szó van, ahhoz semmi köze nnak, hogy exluzív vagy nem, konzol vagy PC. Semmi! Azzal jönni a modellek és animácókkal kapcsolatban, hogy exluzív orbitális ostobaság, hülyeség. Amihez tök laikus vagy inkább ne erőltesd.
    Folyamatosan ferdítesz és mellébeszélsz. Most is a grafikáról beszélsz, amikor én csak a karakteranimációkról és modellekről beszéltem végig. (A textúrát pedig csak a konzolos marhaságod miatt említettem meg előbbi kettő mellett, hogy ezeknek semmi köze az azonos hardverhez, mert mindegy hogy konzol, PC stb.)
    Felsoroltam már más PC-s játékokat is, ami mérföldekkel jobb és több évesek és még sorolhatnám, de neked felesleges. Tipikus elvakult vagy. Ismétled a hülyeséget és logikátlanságokat, ellentmondásokat.

[i]Egyébként meg elég vicces, hogy általában mindig arról hallani a sok süket dumát, hogy a grafika nem is olyan fontos, és hogy milyen rossz hogy a tartalmat feláldozzák a grafika oltárán, ennek ellenére úgy néz ki hogy elég sok embert jobban izgat néhány grafikai hiányosság, mint a tartalom...[/]

Tanuld meg helyén kezelni a dolgokat (itt is). Egy AAA címhez bizony AAA adott kornak megfelelő karaktermodellek és animációk illenek. Rengeteg indie játékot is kedvelek és ezekben meg van az összhang. Na most egy AAA játékban ez így kicsit kilóg.

Inkább rád hagyom a tudatlanságot. Váljék egészségedre.
    Legyen szó már a játékmenetről és egyéb dolgokról.
  • lwb
    Hát szerintem inkább az lenne a kívánatos, hogy a többi fejlesztő is nőjjön fel ahhoz a szinthez, amit a CDP felállított. Nem lehetetlen, egy csapat lengyelnek is sikerült, biztos meg tudná csinálni egy jóval nagyobb és profibb kanadai stúdió is.
  • Atilorn
    Azt is el kéne felejteni, hogy a Witcher 3-at tegyük meg a mércének, mert lengyel barátaink olyan magasra tették meg a lécet, hogy szerintem csak ők tudják majd megugrani. Ezek szerint minden fejlesztő húzza le a rolót és csak a CD Project Red csináljon játékokat? Unatkoznánk addig. Attól, hogy a marhapöri a kaják királya, a csirkepörkölt sem lesz szar. :D
  • Fpocok
    Utálom, hogy ki van írva valami válaszlehetőség, és amikor megnyomom, mást mond. Fuk.
  • MrAndree
    No man's sky többet kapott, de az eladásokon ott se nagyon látszott meg. :)
  • Atilorn
    Csak sajnos ez a játék akkora hate hullámot kapott, hogy nehéz lesz innen felállni, még akkor is ha egy jó játék. Az eddigiek alapján nekem nagyon tetszik. Ugyan ezt a hate hullámot kapta a No man sky is, csak annál megérdemelt volt (hiába peccselik ezerrel, már halott a játék). A Mass Effectnél nem, legalább is nem ebben a méretben.
  • lwb
    A stealth-nek nem a jumpjet árt, hanem az, hogy csapatalapú a játék. A korábbi ME sem voltak stealth orintáltak finoman szólva, meg nehéz is úgy rendes lopakodós játékot csinálni, hogy csapattal mozogsz, ahol van mindenféle karakter.
  • MrAndree
    Pedig nincs benne több, plusz azt még a negatív kritikák is megemlítik, hogy a harc javult a trilógiához képest. Sokat harcolsz szabad téren, ott jó. Nyilván szűk helyeken nem nagyon ugrabugrál az ember vele.
  • wedge31
    Kint az új nvidia driver az andromédához.
  • PiszkosFred
    Ez az animacios balhe miskakancso ahhoz kepest, amit az eredeti ending valtott ki. Mind a ketto elba...ltazott lepes volt, de mind a ketto javithato egy-egy (nagyobb) peccsel, amely utan mar csak tavoli emleknek tunik (majd) meg azoknak is, akik anno anyjuk sirjara eskudozve modtak, hogy ok sose tobbet Mass Effectet/EA-t/Biowaret.

Ha van eszuk - szerintem van -, jon max. fel ev mulva egy komolyabb rancfelvarras/finomitas az animaciokra es kesz is. Par ev mulva megmarad meme szinten az egesz. Bar az ketsegtelen, hogy ez a folt orokre ott marad a BW "ingen", mint az eredeti ME3 ending. Csak idovel majd halvanyul ez is.
  • Fpocok
    APEX telefonos alkalmazás
    Ha esetleg ebben a nagy flameban valaki lemaradt volna.
  • Barnez
    Tegnap én is beletoltam 5 órát, képzelhetitek, hogy a trial után mennyire vártam, hogy folytassam a Pathfinder kalandjait. Eddig nagyon jó benyomásaim vannak a játékról. Persze a technikai problémák felett én sem tudtam elsiklani, egyszer sajna ki is fagyott maga a játék. Remélem minél hamarabb javítják a problémákat.
    Viszont amitől a legjobban féltem, hogy a történet és a karakterek nem lesznek okésak, de végül megnyugodtam. Kijelenthetem, hogy az Andromeda beszippantott. Ha pontozást kellene írnom, akkor nem 7-es lenne, olyan 8-8.5-től kezdődne.
    A kritikákat illetően azt sajnálnám, ha végül emiatt, és nagy gyűlölethullám miatt egy ideig jegelnék a franchise-t. Azt nagyon sajnálnám. :(
  • Sir Cryalot
    Az hogy hogy van összeeresztve a jump jet egy korábban corridor shooterként és hand holding nonpluszultraként megismert játékkal az megérne egy egész cikket, nem csak annyit hogy mobilabb lett :D. Gondolom kihagyott lehetőségek garmadája lehet ebben is, azt pl. nehezen hiszem hogy egy játékban megfér a stealth játékmenet meg a jump jet, főleg a biowartől.
  • MrAndree
    Leírtam én is 4-5 napja hosszabban, röviden összefoglalva ami rossz: animációk, főleg az arcok szörnyűek sokszor. Karakter kreátor vacak, normálisan kinéző női karakter kreálni nem lehet.
    Ami tetszett: a harc javult a trilógiához képest, mobilisabb lett a jump jet miatt. A sztori eddig érdekes de még nem tudom hova fut ki. Társak egyelőre semmilyenek de van bennük potenciál. Hangulat a helyén, grafika az animációktól eltekintve nem rossz, és stabilan fut max beállításokon.
  • lwb
    Spoilermentes benyomásaim pár oldal előrébb vannak. Teljes review-t meg még ne várj, koreai honfitársainknak is csak tegnap délután nyílt meg a játék teljesen, szóval a végére feltehetően csak a profi újságírók értek, akik már egy-két hete megkapták a review copyt a kiadótól.

Egyébként egyelőre megérte, nem érzem úgy, hogy megbántam, hogy megvettem, minden hibája ellenére is. 7-8/10 nálam, nem éri el az eredeti trilógiát, de így is az egyik legjobb dolog, ami idén megjelent.
  • Renegade
    izé, esetleg valaki írna arról is, hogy mit TAPASZTALT miközben játszott, megérte-e az árát, voltak-e benne fordulatok, ha igen akkor olyan semmi extra vagy ál leejtős.

Most egy kicsit sok volt srácok a pénisz méregetésből :(
  • lwb
    Nagyon kellene már egy remaster belőle. De a PB most az ELEX-et hegeszti, a Risenek felemás sikere után. De ez itt off, szóval hagyjuk.
  • MrAndree
    Oh, Gothic. Kevés hangulatosabb (és bugosabb) játékkal játszottam mint az... :)
  • lwb
    Ugrani már a Gothicban is lehetett és arról rosszat még a leghardcore-abb rpg oldalakon sem olvastam (pedig rendszeresen látogatom az rpgcodexet, ahol kb minden szar, ami az elmúlt 15 évben jelent meg). Mondjuk lehet, hogy a zsigeri ellenérzést az ugrás iránt az Ultima 8 váltotta ki, de abban a játékban az ugráláson kívül volt még egy rakás más is, ami miatt óriási csalódás lett. ... és a 9-hez képest még így is mestermű. :)

A MEA-ban az ugrálás a jetpack és a dashing miatt kifejezetten szórakoztató és egyáltalán nem nehéz.
  • MrAndree
    Ugribugri az Inqusitionban volt zavaró mert bénára csinálták. Volt benne de nem adták meg hozzá az eszközöket. Itt a jump jet miatt jobb a helyzet sokkal.
    Amúgy van az a gamer réteg aki szerint ha RPGben ugrani lehet az rossz RPG. :)
    Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.03.21. 08:17:39
  • lwb
    Mondjuk minimapnak én is örültem volna, a hülye iránytű elég kevés egy open world játékban. Fárasztó mindig nyomkodni az m-et. Az ugribugri viszont engem nem zavart egyáltalán.
  • PiszkosFred
    Vicc az, hogy sok "kritikus" kiemelte, hogy a kurva anyjat a Bionak, amiert belerakott ilyen logikai ugra-bugra mini-jatekokat is az Andromedaba, mert hogy eddig nem volt es mia a faszt kepzelnek? Bar meg semmi, a kedvencem az a kreten, aki a minimapot hianyolta es emiatt sirt. Hat gratula, ezek utan probalj megfelelni mindenkinek fejlesztokent.
  • Although
    Igen. Ez mindenképp pozitív ha nem csak szlogenek szintje van.
  • lwb
    Nem egészen értem, mikre gondolsz. Ha olyan kirakósra, mint az astratium volt a DAI-ban, akkor olyannal nem találkoztam. Ha
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    olyan logikai feladványokkal és kapcsolóvadászattal meg ugribugrival teli mini-dungeonre, akkor olyanok vannak: a Remnant Vaultok. Kb minden fontosabb bolygón ennek az aktiválása a fő cél.
  • MrAndree
    Elvileg vannak. Gyakorlatilag nem jutottam el addig, hogy csekkoljam, majd a teljesben.
  • Although
    Ettől még nem lesz igazad :) De legalább lezárhatjuk. Szóval tény a DA:I-be voltak ilyen érdekességek mint astarium, meg kisebb kazamaták. Ez tény, az a kérdés ebbe vannak é? Nekem fontos lenne, ha így érted. De félek a régi rajongók által lenézett Mikie gyerek csapata volt az utolsó. Mégis ha valakinek van infoja róla raktak bele ilyen pompás dolgokat az érdekelne.
  • MrAndree
    Jaaaaaa, hogy ezek a tények? A buta is tény? Azt hittem az már egy vélemény. Én amúgy értelmesebb vagyok valóban. Te nem, valszeg ezért nem beszél már itt veled senki. Lehet nekem se kéne. :D
  • Although
    Te tényleg hülye vagy :D Miért kell mint dedósnak magyarázni. Oké megpróbálom egyszerűen, hátha nem haladja meg. Az ME1-be volt ugye a zárnyitás. Nem az történt, hogy kitaláltak jobbat hanem kitöröltek, mindent ami kicsit is régi rpg feelinget adta. Nem az történt, hogy, beletettek mondjuk egy régi helyszínt a galaxisba amit egyfajta rejtvénnyel kellett kinyitni hanem semmi ilyen nincs benne. Ezt felfogod mint tényt? Vagy még mindig magas? Ne csináld már értelmesebb vagy te ennél. Csak direkt szívatsz nem jó móka. Innentől meg érthető ugye a többi? Kotorba is voltka jó dolgok. AZ ME3 már egy szimpla buta shooter és úgy látom ez is?
  • MrAndree
    Szóval amiket te írsz azok a szubjektív tények! Értem már! Máris jobb. :)
  • Although
    Vélemény az szubjektív a tény az meg tény. Ha nem tudod értelmezni akkor nálad a probléma. Tény az, hogy lecsupaszított akciójátékokat csinálnak. Egyenlőre azt gondolom az ME:A is az a pontszámok és egyes írások erre utalnak. Ez nem KOTOR színvonal. Te meg igen fanboy vagy.
  • MrAndree
    Haver kérlek... Az nem vélemény ami úgy végződik, hogy "ez tény". Akkor most melyik? Tény vagy a véleményed? Döntsd el. Plusz ugye látszik, hogy a szövegértelmezés azóta se megy ha nekem írod, hogy elvakult. :)
  • Although
    Szánalmas, leírtam a saját véleményemet is azért nem azzal jövők csak mert hülyeségeket írsz. Sima fanboy vagy nem több. Ezért írom azt, míg régen a Bio adta a trendet ma ez nem így van. De nem is foglalkozok veled mert te tényleg elvakult fanboy vagy.
  • MrAndree
    Rajtad nevetek. De mondom, jöhetsz a pontokkal, én játszom mindegyiket és formálok saját véleményt...
  • Although
    Pontszámok magukért beszélnek. A CD Projekt meg tudja verni simán a Bethet is. A Bio viszont már cska akkor nyer ha a többiek épp nem indulnak. Ez a tény. hiába nevetsz rajta.