Star Citizen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2018.11.24. 10:36:01
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Valami bugos lehet a quantum hajtóművel. Utóbb nem engedett ugrani sehova. :S Kipróbáltam az Origin I600-at és nem engedett ugrani, mert ki írta hogy range out. Üzemanyag volt bőven benne.
Valaki botlott már bele ebbe a hibába? Az a baj, hogy még nem merültem el a jétékban eléggé és nem tudom a bolygóneveket. De talán az ARCcorp bolygónál voltam. Ami a legszélén kering a naprendszernek. Onnan nem tudtam visszajönni. 😞
Nem veszed észre, hogy van itt egy probléma? Mégpedig hogy kézzel is le lehet rakni a gépet, csak nem csinálták meg normálisan, és azért raktak bele egy automatát, hogy ne törjük mindig össze a gépet. Az automatát nem azért kell belerakni, hogy ne törjük össze cockpitból irányított landolásnál 10-ből 6-szor a gépet, hanem ez egy kényelmi funkció kellene legyen.
Másrészről írtam már többször is volt már landing assistance (mint az Eliteben) tesztelve, elvileg rework után jön vissza:
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2018.11.24. 09:59:49
1. mért nincs ezen a héten AtV? Vagy van, csak nem találtam meg, mer hülye vagyok? Ne válaszoljatok. 😄
2. Shed oldalán nézem hogy elvileg lehetne vásárolni most egy hétig mi szem-szájnak ingere. Én avengert szeretnék heraldra olvasztani, de nincs ilyen opció. Mért nincsen? 😛
"Pont fordítva van a valóságban, két dolgot bíznak a pilótákra, a fel és leszállást, és az összes többi automatán megy."
Szóval nem tudom mire ugrottál rá ilyen kimerítően, amit írtál azzal tisztában vagyok.
Torzi:
Nem az a probléma, hogy van automata leszállás, hanem hogy a nem automata leszállás meg nincs mellé összerakva, mert nem látunk magunk alá, és nem látjuk hány méterre van a talaj. Ebből a gyakorlatban az van, hogy külső nézetből próbálunk ügyeskedni. Ez a Star Citizenben fapados megoldásnak számít, kétlem hogy Chris Roberts ezt így szeretné látni. A megoldás az, hogy van automata opció, ami főleg capitaloknál fontos, és mellé minden eszközt megadnak, hogy biztonsággal letehessük a gépet magunk is.
Ideális esetben kb. ez megy. Láthatod, hogy a "pilóta" egy ujjal sem nyúlt a botkormányhoz, csak adatokat ad meg, a robotpilóta csinál mindent, kivéve a taxizást és futómű és fékszárny beállításokat.
Ezt néz meg mikor és képes volt autolandra....
Egyébként elég vicces lenne az, ha a csillagközi utazás korában nincs meg az a technológia, ami már ma létezik 30+ éve. Mert a mai és régebbi űrhajók is, ha nem volt zűr, akkor kvázi maguktól hozták le a hajókat, csak a megfelelő parancsokat és pályadatokat kellett megadni, nem a pilóta vezetett manuálisan.
Az űrsikló is képes volt elvileg automatikus landolásra, de minimum félautomatára, de a pilóták sokszor inkább kézzel tették le, ha már annyit gyakorolták.
(Kérdezd Cifu-t a témában, ha érdekel.)
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.11.24. 08:27:18
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Mellesleg, ahogy Torzonborz írta, van autopilot, de egyébként sincs értelme harcolnod ellene, mert a megléte nem jelent számodra kötelező használatot. Attól, hogy van automatika, neked még nem kötelező használni is. Viszont ha nem lenne, az egy irreális baromság lenne.
Az oké, hogy legyen egy automata a lányoknak, de a manuális landoláshoz is legyen meg az összes szükséges eszköz.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.11.23. 16:42:08
Valójában az egész egy hülyeség lenne, mert ilyen fejlettségi szinten már alap kéne legyen az autopilot, ami a megadott dokkba tökéletesen és szépen leteszi a gépet.
Ha netán valami miatt mégis kézzel kell letenni (ami csak nagyon ritkán fordulhatna elő), akkor azt sem kamerákkal kell megoldani, hanem szenzorokkal és a belőlük kinyert adatok alapján a HUD-on kell lennie egy jól értelmezhető leszállító rendszernek.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.11.23. 15:39:25
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.11.23. 10:50:45
A leszállási engedélynek nézz utána, mert így kénytelen vagy mindig a város szélére leszállni és bemetrózni a városba.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.11.22. 12:02:21
Egyébként nem feltétlen kell kijelölni térképen, nálam a joyon külön gombra van állítva a kalibrálás.
Ekkor megjelenik az összes cél a bolygó felszínén.
Ionvardnál szerintem az a gond, hogy a B vel kalibrál is és azon van az ugrás is, vagy pedig rapid módon nyomogatta.
Esetleg ha össze-vissza váltogatsz külső-belső nézet között megzavarodik a rendszer.
Ha gondolod jelentkezhetsz és garantáltan egy kalandban lesz részed! (Kalandosan eltakaríthatod a szutykot a padlóról <#merges3>#merges3>)
Így azért sokkal gyorsabb a folyamat.
Max sebességgel tudod folytatni az utat olyan 40 km-ig, onnan fokozatosan veszel le a gázból és úgy nem csapódsz a földnek.
3 pec korultol erdekes igazan
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2018.11.21. 23:13:28
+1
Megjegyzés: szerintem kellene egy légkörbe lépős minijáték. Szög-sebesség alapján tartani kellene egy sávban a gépet, plusz sokkal félelmetesebbre kell csinálni. Csapkodjanak a lángok, és legyen kegyetlen ennek a hangja, hogy beszarjon a Pistike, mikor belerepül a légkörbe.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.11.21. 19:18:17
NA AKKOR LIVE!! Megyek, nézem mi a helyzet. Mondjuk csodálnám, ha beengedne.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2018.11.21. 17:09:19
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Az UEE központ nem tud a problémáddal mit kezdeni. Hivatalosan felvettelek és pont az kell tenned ami a munkaköri leírásodban le vagyon írva.
Kakit kell súrolnod aprópénzért, hogy a kezdő hajódat leválthasd álmaid Carrackjára.
De ha sikerülne feljelenti senki nem mer majd alkalmazni és nem találsz majd munkát, csak ilyen vidd el a szemetet a területről, meg lehetsz pincér fiú lepukkant pubokban grimhex és hozzá hasonló eldugott állomásokon.
Esetleg felvennének titkárnak Port Olisarra, te lennél akinek visszük a csomagot, és megmondhatod merre található a 9 ig állomás a legújabb kezdő pilótának, mindezt mosolyogva természetesen akármilyen gondolataid vannak is az illetővel kapcsolatban.
Minden ilyen munkánál ráadásul retteghetsz mikor toppan be Torzonborz és köt ki a hajójára.
Ezt nem akarod ugye?
Na máris nem olyan rossz takarítgatni a jól felszerelt Catarpillaron.
Torzi, szólok Chrisnek, hogy bántani akarod a karakteremet. Kapni fogsz egy emailt, amiben Chris Roberts megfenyeget, hogy rád küldi Sandit, aki fitness kickboxozik, vagy mi a tököm az, és jól megver. 😛
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.11.21. 12:29:50