7978
-
#4938 Akkor menj földet művelni :) -
lonvard #4937 Általában pedig mélyenszántó gondolataim vannak, nem értem a kérdésed. :D -
kraven54 #4936 "Komolyra fordítva" Te tudsz olyat? :D -
lonvard #4935 Te nem is tudtad?? Nagymellű szőke nő vagyok, az egyetlen igazi nő a Star Citizen topikban, emiatt mindenki rám hajt, de csak a testem kell nekik, a nőt nem tisztelik bennem. :( Tudok főzni sok mindent, ezen kívül vasalni. Aztán meg még ott van a szex is. Idén születtek meg az ikreim (januárban), Kovács Auróra Medivac és Kovács Urzaróver. Tavaly az egyik SC rendezvényen rám hajtott Szőrös, de leszereltem. Kisfiúkkal nem kezdek. :D
Komolyra fordítva: 3.5-el mindenki női karaktereket fog próbálgatni, pusztán mert odáig nem volt rá lehetőség. :) Egyébként szeretem a női karaktereket, egy sci-fi játékban ugye nem a háziasszony énjük jön elő, egy pilótanő az okos, ravasz, ügyes, szép, ellensúlyoznia kell fizikai hátrányait, szóval én kifejezetten szeretek csajjal szaladgálni egy ilyen játékban. Régebben voltak beleélési problémáim, ha rpg-ről volt szó, akkor nem szerettem, mert nehezítette az átélését a játéknak, de azóta annyi női karakterrel játszottam, hogy már nem zavar. Majd meglátjuk mi lesz, valszeg a főkarakterem férfi lesz, mivel ugye majd beszélgetni is lehet a játékban, és ehhez megfelelő nemválasztás kell, az illúzió és immersionrombolást kerülendő. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.03.27. 13:40:12 -
#4934 Múltkor kikezdtél a PO-n a szerelő fiúval, most meg női karaktert generálsz, nincs egy kicsi indentitás zavarod? :D
Bár ebbe bele se gondoltam még, te nőstény lennél?
Uik.: miért pont Amanda? -
lonvard #4933 Fú néztem néhány videót női arc készítésről. Alig várom, hogy megalkothassam a vagány kis Amandámat. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.03.25. 12:45:34 -
lonvard #4932 Torzi is tolta ugyanezt. :) Teszt szempontjából nem jó, de a jelenlegi verzióban egyik hajó se igazán tud magával mit kezdeni a bányászon kívül, szóval pont hogy illeszkedik. Küldizgetni mint kiderült teljesen oké, sőt. A deliveres küldetéseket lényegében a heraldra találták ki. A csomag más, de a feladat ugyanaz. -
#4931 Nem, az én voltam. Egyszerűen a jelenlegi verzióba nincs értelme ha csak Herald-od van.
Van igaz nekem is, de mellette van más hajóm is. A jelenlegi verzióban nem sok mindent tudsz vele tesztelni. -
lonvard #4930 Amúgy értékelem, hogy torzi is vett egy heraldot, pedig hogy oltogatott, hogy az a hajó nem is játszható még, szóval minek cseréltem le az avengert! :PP :)
-
lonvard #4929 Megnézheted mi van kész, aztán érdektelen, mivel a küldik még fapadosak. Viszont amikor megnézed mi van kész, az valami ilyesmi lesz. Például landolsz ezen a bolygón. Kisarkítva, jelenleg ez a játékélmény. Döntsd el. A közelgő patch-el egyébként sok csoda jön, aztán év végére kerekedik ki az egész annyira, hogy egy ilyen kérdésre talán már azt mondjuk, hogy megnézheted mi van kész, és utána is lesz motivációd játszani.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.03.23. 21:01:13 -
#4928 Játékélményt is ad(hat) ha el tudod fogadni, hogy még fejlesztés alatt áll és az egész még tesztkörnyezet. -
Morinad #4927 Sziasztok. Valaki leírná röviden, hogy ez a játék most hogy áll? Arra vagyok kíváncsi, hogy ez egy olyan állapot, ahol megnézhetem, hogy mi van kész, aztán érdektelen, vagy esetleg már játékélményt is ad? -
nordan #4926 jaaaa na akkor ez egy jó kis probléma lesz,mert ha emiatt 2-4 hajó lesz egy szerveren akkor felvágom az ereim -
#4925 Bányász hajóból csak a prospector van bent, az meg kicsi. De nem a méret számít hanem a legénység száma. Egy Irdisé minimum 8 fő amúgy 20 felett van, ha beteszik és egy org bevisz egy ilyet akkor a szerver fele ezen fog rohangálni.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.03.23. 18:27:47 -
nordan #4924 őőő ezt nem értem a bányász hajó is bent van már meg az a másik nagy és mind a kettő sokkal nagyobb a Craccaknál -
#4923 A nagy (capital) ladikokat szerintem csak a server cap növelés/meshing után teszik be, és az se biztos, hogy amikor az kész van akkor bekerülnek. Lásd Idris, pletykálják, hogy csak SQ42 megjelenés után jön PU-be, ebben meg van is ráció.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.03.23. 18:01:57 -
nordan #4922 én most visszahökköltem,mert állítólag nem lesz Kraken még egy évig............én azt hittem repkedhetek vele azonnal -
lonvard #4921 De van egy olyan kérdés, hogy mire gyűjtenek még pénzt, ha egyszer kaptak 200 millát. Csak megjegyeztem, hogy ha esetleg kifizették az összes fejlesztési pénzt, akkor is kell még nekik majd alsó hangon 100 millió, szóval nincs olyan állapot, hogy elég pénzük van. Ezért aki szereti Chris Robertst, az 10 percen belül vesz magának két krakent! Nyomás, a komplett topik bizonyíthatja, hogy nem csak a szája jár! Tokra mivel tamáskodott, 3 krakent kell vennie. :P -
#4920 Nem, itt szimplán arról van szó, hogy a bejövő pénzmennyiségnek köszönhetően a kezdeti dizájn tervet teljesen át tudták alakítani (instance-olt megoldás progen nélkül (2.0) -> open world progennel (3.0) + elég komoly ugrás a grafikai minőség terén) ennek köszönhetően meg a fejlesztési idő drasztikusan kitolódott.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.03.23. 12:21:34 -
lonvard #4919 Hát meg a marketing. Pont nemrég nézegettem egy ezzel kapcsolatos videót, a GTA V. készült kb. 150 millából, és volt hozzá ugyanekkora marketingköltség. A Modern Warfare valamelyik része készült 60 millából, és csaptak hozzá 200 millió marketingköltséget. Star Citizenben alapjáraton van szerintem rengeteg marketingköltség, de majd még a megjelenéskor is úgy kell majd szórni a pénzt, mintha nem lenne holnap.
Én úgy tudom, hogy Chris Robertsnek csak egyetlen különleges kívánsága van, hogy eszkimó őseire tekintettel vegyenek az adományokból neki egy gyémántberakásos aranyozott kenut, hozzá elefántcsontból készült evezővel. Meg akar egy kisbálnát házikedvencnek. Szerintem ennyit megérdemel. -
#4918 Van 4 irodájuk meg 500+ alkalmazottjuk,már egy ideje, na erre megy el a lóvé. Méghozzá sok. Csak az alkalmazottak fizetése vagy évi 30 milla dodó.
Itt meg tudod nézni mire mennyit köldöttek '12 - '17 között.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.03.23. 10:14:18 -
TokraFan #4917 Engem igazából ez aggaszt! Kell a pénz de miért is? Rekord összegű pénz jott össze, ennyiből akkor is kesz kene legyenek, ha innentől egy fillért se kapnának. Mire ment el 200 millió, ha játék még félkész sincs, és nyilvánvalóan fogyóban a pénz? -
lonvard #4916 Constellationt biztos becserélnék rá. Már csak azért is, mert annak a hajónak hiányzik az elejéről a leszállótalp, és nem akarnék nyomorék hajóval játszani. Most pont beraktak egy olyan hajót, amivel ki lehet váltani az Aquilát. De egyébként mindegy, mer kijön a HULL C meg a Carrack, és akkor majd a komplett játékosállomány azokra olvaszt. Ezt a Corsairt amolyan átmeneti olvasztófázisnak tekintem. :D
Heraldtól nagyon nehezen válnék meg. Ár-méret kategóriája speciális hajója, amit tud, abban a legjobb, nincs versenytársa. Most mire cseréljem be? Amíg nem láttam működni az npc legénységet, addig úgy se merek belevágni carrack szintű vásárlásba. -
nordan #4915 én most cserélem be a Cutlasst :) ez a hajó fasza
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.03.22. 19:24:25 -
nordan #4914 nagyon megbaxnak ha USA címet írok be hajóvásárláskor? :P
magyar Áfa 27% még ha osztrákot írok be az is 20%
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.03.22. 19:20:56 -
#4913 Nyugi, ettől még csinálják a játékot csak kell nekik a pénz az meg az ilyen concept sale-ből jön leginkább jelenleg. -
#4912 úgy gondoltam hogy van már elég félkész,és még csak papíron kiadott meg repülhető de másra nem jó hajó,a játékot kéne csinálni,ha kintvan majd lehet még hajókat gyártani hozzá bőven,a most meglévőkkel is el lehet tökölni legalább egy évet vagy többet is. -
#4911 "aki ezzel foglalkozik,hogy ilyeneket összerakjon és kiagyaljon,addig sem a játékot hegeszti"
Na ezt gondold át még egyszer.
Egy grafikus/modellező/animátor mégis mit csináljon ha nem ezt? Az nem fog 3d enginet/netkódot vagy gameplay mechanikát kódolni mert nem ért hozzá. Neki az a dolga, hogy asseteket gyártson, azt meg is teszi. -
#4910 kár hogy nem szimmetrikus :D nem szeretem az ilyen hajókat :D
a gond hogy már megint ott tartunk hogy vegyél hajót 200-600 dodóig,kép alapján meg szép leírás alapján,a játék meg még nincs kész.(igen tudom,nem kötelező megvenni,de aki ezzel foglalkozik,hogy ilyeneket összerakjon és kiagyaljon,addig sem a játékot hegeszti)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.03.22. 16:51:25 -
#4909 Na meg is jött a Corsair brossúra, ez egy repülő erőd baszki :D
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.03.22. 16:32:26 -
#4908 kb Connie méretű, belefér egy ursa + raktér + lakótér, van rajta 3 torony + legalább 3 fegyver mount + raksi hegyek. Lehet a Cutlasst olvasztom be nem tudom, még nincs brossúra a Corsairhez sajna. -
#4907 Nálam a Herald biztos marad, számomra az olyan mint egy ormótlan izomautó.
Erről a Corsair-ről még nem tudok sokat, de ha érdekes lesz külön elkezdek rá gyűjteni.
Amit engem vonz az a Cutlass blue változata. Remélem jól megcsinálják. -
#4906 Mert először concierge backerek látják és vehetik meg aztán mindenki más. Azt hiszem a Heraldom szépen beolvad és átalakul Corsairé. :D
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.03.21. 22:49:38 -
nordan #4905 miért nem látom a roberts oldalon a Corsairt? -
#4904 Nem baj, ha már PTU az már nekem jó. Kíváncsi vagyok már nagyon az új FM-re.
Persze az új bolygó is vonzó és az se utolsó szempont, hogy feltöltik nőkkel az univerzumot. -
#4903 Wave1 talán a héten lesz, ha nem akkor következőn de valszeg megint ptu-n lesz egy darabig. -
#4902 inkább hogy mennyire esélyes hogy befejezik a játékot 5 éven belül? :D
-
#4901 Szerintetek mennyire esélyes, hogy befejezik a 3.5-öt tíz napon belül? -
#4900 Az a 3.0 volt önmagában, aztán az ocs-es, aztán majd a server meshing lesz igazán komplikált. -
lonvard #4899 Jah, ez lesz talán a legkomplexebb patch, ami idáig kijött.