7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
soundsonic #299 -
#298 Láttad Te, mennyien vannak ezek európában is? :O
(amúgy igazad van:D) -
#297 Valami miatt muszáj hisztizni. :) -
#296 ööö ha lesz EU server akkor mit zavar benneteket hogy mit csinálnak a nolájfer ázsiai népségek ? -
#295 Sajnos ettől félek én is, főleg hogy elvileg nincs pvp off (vagy az az ArcheAge? jaj mennyi jóság jön majd nemsokára.:D), és ahogy írták "perhaps too hardcore for other gamers outside of Asia" tele lesz a nolifer életmódhoz szokott trollokkal. Mert persze általában ők azok, akik élvezetet lelnek a kicsik harrassolásában :/ -
soundsonic #294 Hát jah, Susarc rátapintott a lényegre -
TomStorm #293 Ezt azért át kell gondolni mégegyszer:o -
Susarc #292 az GG...a kórelyai:P nolifer 1000. szintű arcok miszlikbe fognak vágni minket :D -
#291 Újabb infó a játékról: Nincs szint korlát.
Elvileg lvl 50-ig tanul az ember új képességeket, de 50 után is lehet tovább xp-zni (quest, grind), fejlődni, és a meglévő skillekre skill-pointokat rakni, határ nélkül. -
Susarc #290 ui: miért tojnak ennyire európára? illetve a nyugati piacra? -
Susarc #289 Closed Beta vélemények/benyomások a játékról....angolul...sok képpel,magyarázattal -
#288 Először talán olvass utána hogy miről mit írsz maki. -
#287 Na ez minden csak nem fos koreai tömegszar. -
HyperManiac #286 Jézus, még mindig nem elég ezekből a fos koreai tömegszarokból?!? -
#285 Mint minden online multi játékban a tömegjeleneteknél. Úgy tudom, ennek nem igazán van technikai ellenszere, talán csak ha mindenkinek legalább 1 Gigabites sávszélessége lenne. -
Susarc #284 brutál LAG van -
Susarc #283 AUTO RUN ! a besT! legalább főzhetek KV-t normálisan :D -
soundsonic #282 9:04-től ismét karakter alkotás
-
soundsonic #281 -
soundsonic #280 -
soundsonic #279 BD cosplay:
-
soundsonic #278 Egy kis random BD vidi..
-
soundsonic #277 Ip block van, amit valahogy ki lehet kerülni. Ezen felül személyes adatokat kellene megadni ,amit tudomásom szerint venni is lehetett x dollárért. Sajnos nem vagyok jártas benne -
soundsonic #276 Nos, már ocolus rift-re is optimalizálták a játékot..
-
hannibal01 #275 Mondjuk a Second Trailerben mutatják a másik kasztokat is egy kis szösszenet erejéig harcolni de azóta semmi az már egy éves videó :/ -
TomStorm #274 Elég lenne annyi béta jelentkezésre,hogy megfejtem a Koreai hivatalos oldalon a regisztráció menetét vagy kell Koreai személyazonosság esetleg IP block van? -
#273 A nem szerinti megkülönböztetés még mindig nem tetszik. :/ -
#272 A videókon látszódik azért, hogy mennyit változott az UI. Jóirányba. -
#271 Aranyos: Level 23.99 majd 24.66. :) -
hannibal01 #270 énis láttam ezt a képet, ezért is nem értem a videóhiányt -
soundsonic #269 Egy régi képernyő mentésem szerint így fog kinézni a startkor indítható karakterek listája:
-
soundsonic #268 Ezen a fórumon Black Desert HQ írták régebben, hogy egyes kasztok később lesznek bemutatva és ,h ogy folyamatosan akarják bővíteni őket. -
hannibal01 #267 a másik kasztokra gondoltam amiket írtam,hogy azokról mértnincs egy kicsi bemutató videó, nem a meglévőkröl, azért írtam a wizardot meg egyebeket -
hannibal01 #266 ezeket láttam mind :) egész nap ezeket a vidiket nézem... amúgy Gondoltam rá hogy csinálnák egy kb fiú karit a sorciból, tetkós vastag izmos rövid hajú karit, de még akkor is bajos a női ruha :D -
soundsonic #265 Giant:
-
soundsonic #264 Warrior:
-
soundsonic #263 Archer bemutató vidi:
-
soundsonic #262 Sorci bemutató videó:
-
soundsonic #261 Majd keresek neked, de még nem sok van és igen, a kasztok egy része csak később kerül bemutatásra tudtommal. -
soundsonic #260 Május 7-ig csökkentve kapjuk a híreket a fész oldaljuk szerint, de a fan szájtok lehet továbbra is ellátnak friss infókkal.
Közben találtam egy posztot, ahol egy béta tester nem vicc, valóban 1 órányi beállítás után lett kész a karakter testreszabásával. Íme az eredmény: