7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
hannibal01 #259 tényleg, egyébként mért nincs videó a többi kasztról? wizardról, valkyról meg a katanás fószerről egyebek? azok csak majd valószinű a későbbi Legendekben fog megjelenni? -
soundsonic #258 Esélyes, hogy én is a sorcit vagy a férfi megfelelőjét a wizzard-ot választom. Az igazság az, hogy a giant-on kívül mind tetszik. -
soundsonic #257 Szerintem, ez az első olyan mmo amiben az erdős rész nem két fából áll. Egy dolog nem tetszik mégpedig, hogy a környezet a háttérben "darabosan" rajzolódik ki. Bár, már láttam egy vidiben olyat, hogy ultra beállításoknál blur effekt (elmosódás) van a háttérben, még ott is kb 5-7 méter után "darabosan" rajzolja ki a környezetet. Gondolom ez az optimalizálás miatt van. Az elder of scroll online is maximálisan kidolgozott a részleteiben, a blac desert azért is tetszik jobban mert realisztikusabb, színesebb és ötletesebb ugyanakkor egy középkori elemekkel felvértezett fantasy :) -
hannibal01 #256 Ja amit kihagytam. Én Sorcerer leszek az száz, amit egyedül sajnálok hogy nincs férfiben. -
hannibal01 #255 Sosem vártam komolyabban egy játékot sem, nagy gémer létemre olvasgattam mindig is a játék előzeteseket stb, de sose fogott meg egy játék sem 100% osan. Egyedül a Silkroad nál éreztem hogy igen megtaláltam a játékomat, de azmár kijött mikor megismerkedtem vele. Nyomtam is 4 kemény évet mikor is meguntam hogy lehetetlenné teszik a játékosok életét teljes mértékben, így hát abbahagytam. Na szóval... ez a Black Desert az első játék amiért már most oda vagyok, szinte az összes videót végignyálaztam youtuben, az egész a silkroadot idézi számomra,mármint a menürendszer a kraftolás egyebek, egy sokkal gyönyörübb és sokkal lehetőségekkel telibb világban.Egy szó mint száz én ott leszek az első játékosok között az tuti, és ha ilyen lesz amilyen a videókon , akkor nagyon sokáig nagy becsben fogom tartani. Bocs hogy hosszúra sikeredett :D -
#254 Már látom, hogy ha (remélhetőleg) megjelenik, mindent mást letojva órákig fogok csak bolyongani az erdőkben, mezőkön. :) -
soundsonic #253 Magam is azt hiszem, itt már csak a piszkos anyagiakon lehet a hangsúly. Gondolom azért is készítik ilyen sebességgel az angol fordítást, hogy nagyobb kiadók is véleményt formálhassanak a játékról "tesztelés" alatt. -
#252 Szerintem, itt csak erről van szó:
- Lefeküdne velem 5000 dollárért?
- Igen.
- No, és 100-ért?
- De kérem, nem vagyok én kurva!
- Hogy maga micsoda, azt már tisztáztuk, most csak az áron vitatkozunk. -
#251 És ennek nincs kiadója.. Az évszázad üzlete lenne az évszázad játékával. :) -
soundsonic #250 Aki azt hiszi ezt a BD dolgot nem lehet fokozni, téved!
-
soundsonic #249 -
soundsonic #248 Dehogy :) -
Susarc #247 bent vagy -
Susarc #246 te benntvagy a bétában? -
soundsonic #245 Próbáltam erőfeszítéseket tenni, hogy moddolják az UI-t ,de leszavaztak :D
-
soundsonic #244 #227 -es vidiben night mód van és ott nincs fényaura a fejénél :)) -
soundsonic #243 Spec az ui nekem sem tetszik és elég erősen érződik rajta a Koreai hatás. Sőt egyes elemei és a színe olyan aion-os.. -
#242 A grafika zseniális, a környezet detto, de valahogy az UI annyira koreais, hogy az már zavaró. De az UI kinézete legyen a legnagyobb probléma. -
TomStorm #241 Ja azt én is néztem,először arra gondoltam valami amulett lehet nyakába vagy a fején de semmi,érdekes mindenesetre:)
Az UI nekem tetszik -
#240 Nekem csak az UI nem jön be.
Az elején miért világít a feje? :D -
soundsonic #239 Max és low videó settings
-
soundsonic #238 -
soundsonic #237 Igen, mivel sok mmo site kiemelten foglalkozik a játékkal és még ennek ellenére sincs eu/us kiadó, én is csak a fizetési modell-re tudok gyanakodni. Ázsiában tudomásom szerint marad az f2p. Amúgy felreppent anno egy hír, hogy konzol port is lehetséges.. -
N3mus #236 Bármit csak a gameforgeot ne , pont eleget tettek már le a teranal, igyenes us tartalmakat pénzért kiadni.... nem is csoda mindenki aki meg játszik vele na szerverekre menekült. Maga a játék remekül néz ki vagy gw2 b2p vagy egy wildstaros/eves fizetést is megérne szerintem. -
TomStorm #235 Valószinü akkor még a fizetési modell nem dőlt el mi legyen.Vagy ez a f2p már 100%?Csak mert akkor már biztos van rá tucat kiadó/jelentkező.
Én Gameforge-t el tudnám képzelni ha F2p(csak mert akkor lenne béta és olyan eventet nyomattak Aion-nál is,hogy érj el pl.30 szintet béta alatt és veteránba kezdesz élesben:)ezt bírnám -
soundsonic #234 Az mmounion.hu információi szerint a BD angol fordítása már 50% :) kiadó viszont Továbbra sincs csak Ázsiában -
#233 Ismerős. Tuti, hogy a készítők is szerették. :)
-
soundsonic #232 Hátőő ... -
soundsonic #231 Nagyon bejönnek az armor-ok, talán az eddigi legszebbek, de kevéskének tartom, ha valóban csak ennyi lenne :( -
soundsonic #230 beta armor: -
Susarc #229 egy hangyányit too much az effekt meg a blur nekem :P -
Susarc #228 ááááá ez a játék egyszerűen fényévekkel ver MINDENT -
soundsonic #227 Kis esti mmo látkép -
soundsonic #226 Elvileg f2p lesz, de előfordulhatnak változások. Jelenleg engem is leköt az ESO, de azt hiszem, ha sub-os lenne a BD valószínűleg előfizetnék rá -
TomStorm #225 Ha kell meg is veszem.0day természetesen.Bár mondjuk most TESO meg D3-al bőven elvagyok,annyira nem sürgős BD megjelenés de ha megjelenik akkor mindenképp beszerzem -
soundsonic #224 Japánban persze már van kiadó a GameOn kiadásában. EU és US még mindig nincs.. :( Amúgy íme a japó tariler: -
#223 Lesz , már zajlik a fordítás. Kiadó mondjuk nem tudom van e. -
#222 Ez vajon lesz a ZEU-ban angolul vagy csak a nyálunkat fogjuk csorgatni? -
#221 Mit gondolsz miért bővítik Paksot? :) -
paj01 #220 meg mi lesz ha még párszáz player ott próbálgatja az új skilljeit a főutcán:)