7782
  • hannibal01
    tényleg, egyébként mért nincs videó a többi kasztról? wizardról, valkyról meg a katanás fószerről egyebek? azok csak majd valószinű a későbbi Legendekben fog megjelenni?
  • soundsonic
    Esélyes, hogy én is a sorcit vagy a férfi megfelelőjét a wizzard-ot választom. Az igazság az, hogy a giant-on kívül mind tetszik.
  • soundsonic
    Szerintem, ez az első olyan mmo amiben az erdős rész nem két fából áll. Egy dolog nem tetszik mégpedig, hogy a környezet a háttérben "darabosan" rajzolódik ki. Bár, már láttam egy vidiben olyat, hogy ultra beállításoknál blur effekt (elmosódás) van a háttérben, még ott is kb 5-7 méter után "darabosan" rajzolja ki a környezetet. Gondolom ez az optimalizálás miatt van. Az elder of scroll online is maximálisan kidolgozott a részleteiben, a blac desert azért is tetszik jobban mert realisztikusabb, színesebb és ötletesebb ugyanakkor egy középkori elemekkel felvértezett fantasy :)
  • hannibal01
    Ja amit kihagytam. Én Sorcerer leszek az száz, amit egyedül sajnálok hogy nincs férfiben.
  • hannibal01
    Sosem vártam komolyabban egy játékot sem, nagy gémer létemre olvasgattam mindig is a játék előzeteseket stb, de sose fogott meg egy játék sem 100% osan. Egyedül a Silkroad nál éreztem hogy igen megtaláltam a játékomat, de azmár kijött mikor megismerkedtem vele. Nyomtam is 4 kemény évet mikor is meguntam hogy lehetetlenné teszik a játékosok életét teljes mértékben, így hát abbahagytam. Na szóval... ez a Black Desert az első játék amiért már most oda vagyok, szinte az összes videót végignyálaztam youtuben, az egész a silkroadot idézi számomra,mármint a menürendszer a kraftolás egyebek, egy sokkal gyönyörübb és sokkal lehetőségekkel telibb világban.Egy szó mint száz én ott leszek az első játékosok között az tuti, és ha ilyen lesz amilyen a videókon , akkor nagyon sokáig nagy becsben fogom tartani. Bocs hogy hosszúra sikeredett :D
  • Kata
    Már látom, hogy ha (remélhetőleg) megjelenik, mindent mást letojva órákig fogok csak bolyongani az erdőkben, mezőkön. :)
  • soundsonic
    Magam is azt hiszem, itt már csak a piszkos anyagiakon lehet a hangsúly. Gondolom azért is készítik ilyen sebességgel az angol fordítást, hogy nagyobb kiadók is véleményt formálhassanak a játékról "tesztelés" alatt.
  • a.carkey
    Szerintem, itt csak erről van szó:

- Lefeküdne velem 5000 dollárért?
    - Igen.
    - No, és 100-ért?
    - De kérem, nem vagyok én kurva!
    - Hogy maga micsoda, azt már tisztáztuk, most csak az áron vitatkozunk.
    És ennek nincs kiadója.. Az évszázad üzlete lenne az évszázad játékával. :)
  • soundsonic
    Aki azt hiszi ezt a BD dolgot nem lehet fokozni, téved!

• soundsonic
  • soundsonic
    Dehogy :)
  • Susarc
    bent vagy
  • Susarc
    te benntvagy a bétában?
  • soundsonic
    Próbáltam erőfeszítéseket tenni, hogy moddolják az UI-t ,de leszavaztak :D

• soundsonic
    #227 -es vidiben night mód van és ott nincs fényaura a fejénél :))
  • soundsonic
    Spec az ui nekem sem tetszik és elég erősen érződik rajta a Koreai hatás. Sőt egyes elemei és a színe olyan aion-os..
  • a.carkey
    A grafika zseniális, a környezet detto, de valahogy az UI annyira koreais, hogy az már zavaró. De az UI kinézete legyen a legnagyobb probléma.
  • TomStorm
    Ja azt én is néztem,először arra gondoltam valami amulett lehet nyakába vagy a fején de semmi,érdekes mindenesetre:)

Az UI nekem tetszik
  • a.carkey
    Nekem csak az UI nem jön be.

Az elején miért világít a feje? :D
  • soundsonic
    Max és low videó settings

• soundsonic
  • soundsonic
    Igen, mivel sok mmo site kiemelten foglalkozik a játékkal és még ennek ellenére sincs eu/us kiadó, én is csak a fizetési modell-re tudok gyanakodni. Ázsiában tudomásom szerint marad az f2p. Amúgy felreppent anno egy hír, hogy konzol port is lehetséges..
  • N3mus
    Bármit csak a gameforgeot ne , pont eleget tettek már le a teranal, igyenes us tartalmakat pénzért kiadni.... nem is csoda mindenki aki meg játszik vele na szerverekre menekült. Maga a játék remekül néz ki vagy gw2 b2p vagy egy wildstaros/eves fizetést is megérne szerintem.
  • TomStorm
    Valószinü akkor még a fizetési modell nem dőlt el mi legyen.Vagy ez a f2p már 100%?Csak mert akkor már biztos van rá tucat kiadó/jelentkező.
    Én Gameforge-t el tudnám képzelni ha F2p(csak mert akkor lenne béta és olyan eventet nyomattak Aion-nál is,hogy érj el pl.30 szintet béta alatt és veteránba kezdesz élesben:)ezt bírnám
  • soundsonic
    Az mmounion.hu információi szerint a BD angol fordítása már 50% :) kiadó viszont Továbbra sincs csak Ázsiában
  • a.carkey
    Ismerős. Tuti, hogy a készítők is szerették. :)

• soundsonic
    Hátőő ...
  • soundsonic
    Nagyon bejönnek az armor-ok, talán az eddigi legszebbek, de kevéskének tartom, ha valóban csak ennyi lenne :(
  • soundsonic
    beta armor:
  • Susarc
    egy hangyányit too much az effekt meg a blur nekem :P
  • Susarc
    ááááá ez a játék egyszerűen fényévekkel ver MINDENT
  • soundsonic
    Kis esti mmo látkép
  • soundsonic
    Elvileg f2p lesz, de előfordulhatnak változások. Jelenleg engem is leköt az ESO, de azt hiszem, ha sub-os lenne a BD valószínűleg előfizetnék rá
  • TomStorm
    Ha kell meg is veszem.0day természetesen.Bár mondjuk most TESO meg D3-al bőven elvagyok,annyira nem sürgős BD megjelenés de ha megjelenik akkor mindenképp beszerzem
  • soundsonic
    Japánban persze már van kiadó a GameOn kiadásában. EU és US még mindig nincs.. :( Amúgy íme a japó tariler:
  • Torzonborz
    Lesz , már zajlik a fordítás. Kiadó mondjuk nem tudom van e.
  • Fpocok
    Ez vajon lesz a ZEU-ban angolul vagy csak a nyálunkat fogjuk csorgatni?
  • Kata
    Mit gondolsz miért bővítik Paksot? :)
  • paj01
    meg mi lesz ha még párszáz player ott próbálgatja az új skilljeit a főutcán:)