7782
  • Yserac
    Lehetetlen lesz úgy válaszolni, hogy ne legyen újabb kérdés. A játéka alap rendszerének és működésének a leírása 266 oldal.
  • MaRee
    Gearelődés hogyan működik ebben a játékban? Azt már észrevettem, hogy a küldikért inkább csak contri pont jár, meg néha tárgyak, de ezek elgtöbbször elég gagyik. Lvl 30 vagyok és ugyan azok a cuccok vannak rajtam szinte, mint lvl 5-ön. Craftolni kell? Vagy marketplacezni?
  • Yserac
    Nem tudom mikor jön mi le vagyunk maradva a kr, jp, ru szerverekhez képest.
  • Tinman #1458
    Fizetős lesz? Mikorra várható?
  • Yserac
    Awakening kieg:

New Awakening Series
    -Ninja Awakening (Multiple Swords 3-5) (Like Zoro of One Piece) (Image Below)
    -Kunoichi Awakening (Large Chakram)
    -Wizard Awakening (Elemental Orbs Water and Fire)
    -Witch Awakening (Elemental Orbs Earth and Lightning)

New Playabe Character / Race Added
    -Dark Elf (Image Below)
    -Long Sword (It looks like a Great Sword, but my KR friends say Long Blade)
    -Sub Weapon (Image not clear) (Magic?)
    -Elf Race specialty is movement and offensive playstyle. (I'm thinking Dark Knight Style)

PvE Content
    -New Areas Winter
    -Snow Areas and More
    -Underwater Content
    -Underwater Exploring
    -Random Life Stuff
    -Siege Islands
    -New Battleships will be added for Naval War
    -Trading Merchant ships to be added
    -Giant's home area and new Snow Area
    -Coop content TBA

Horse Stuff
    -T9 Added
    -New Skills Added
    -Offensive Skills Added
    -Pegasus added (What?) (No fall damage) (Not flying or limited?)
    -Unicorn Team Buffs

Misc Stuff
    -Skill Awaken System (Enchanting Changes?)
    -Wanted Bounty System
    -Something about Baby Elephants (Pet?) Not sure.

Bounty system és a Naval combat nem hangzik rosszul :)
  • MaRee
    Köszönöm. Már lvl 15, de ez a texture popping...
  • Yserac
    Ha zöld színnel írsz azt mindegyik alszerver látni fogja (narancs a lokál szerver), a csetelés viszont energia igényes. ESC és "Ch. Switch"-el bármikor válthatsz másikra menet közben is.
  • kigyi
    Mindegy azok csak "alszerverek". Teljesen mindegy melyikre lépsz fel, mert crossrealm van közöttük ill. ugyanazt az Alustin-t fogod használni mindegyiken.
  • MaRee
    Sziasztok, szerver választással gondban vagyok. Ha jól olvastam lentebb akkor Alustinon van a közösség nagyrésze, ezen belül mik ezek a Calpheon A1 meg ilyesmik? Melyiken kell karaktert csinálni?
  • Kata
    Az értéke nem változik, mindenhol állandó, és igen, csak nagyobb összegek mozgatásához kell a kisebb súly/érték aránya miatt. De a warehouse-ba simán az ezüstérméket is be lehet pakolni tárolásra, nem szükséges átváltani aranyrúdba.
  • Yserac
    1g Gold ignot-nak csak annyi jelentősége van, hogy vagon-nal át küldhetem a pénzem más városba vagy változhat az értéke is?
  • ceb1t
    Esetleg valakinek van még egy felesleges guest pass-ja? :)
  • Yserac
    Ah értem köszi.
  • mikromanus
    Csak az online karakter kapja az "ágy buffot", úgyhogy mindegy. Ha meg az aktív nem alszik, akkor nincs buff sehol.
    Az aktív kapja vagy a 1 pontot ha nem alszik 3 percenként, vagy a 2-t ha fekszik az ágyban. Az offline karakter csak az offline regent kapja. Az meg most hirtelen nem tudom mennyi. 15 percenként 1 energy?
    Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.04.01. 16:25:10
  • Yserac
    Azt nem tudjátok, ha a házamba veszek egy sima ágyat. Az alt karakter lefekszik, de a main az aktív, akkor mekkora az energy töltődés? Elméletben alvás közben 3perc/2. Alvás nélkül 3/1.
  • mikromanus
    Kiemelt cikk/fejléc a reddit BDO subon:
  • Yserac
    Az a baj, hogy a germán vérivánok miatt a BDO fórumon már topic-ok nyíltak arról, hogy követelik a server transfert. Aki megtehette vagy megteheti az vált másikra. Ez elég erősen látszik a szerverek telítettségén. Perpill az Alustinon csak egy Crowded szerver van amíg a Jordine FULL.
  • t0xikus
    Release plan
  • Anthrax
    Igazából a chat sokra nem jó, maximum ha scroll party-t akarsz keresni, mert se trade, se semmi más értelme nincsen. Ha németül elkezd ugatni blockolod és annyi volt.
  • kigyi
    Van egy beépített extra lehet blokkolni azt aki beszól. Így én nem látom mit ír ő meg bosszankodik a chat-en :D Hát így járt engem nem zavar az meg, hogy őt igen egyéni problémája.
  • Vicodine
    Ez a helyes hozzallas!:) Volt mar par game, ahol az adott nyelven kivul ha valaki meg mert szolalni akkor jott az osztas, de en ilyenkor azt csinaltam, hogy megjobban csak azert is dumaltam, es egyre hosszabban es surubben XD
  • mikromanus
    Van ott sok magyar is. Ha sokat nemzeteskednek kezdjetek el magyarul dumálni! Azzal kevésbé boldogulnak mint az angollal (talán) :)
  • Yserac
    Hát nem tudom az ilyen hosszú távon idegörlő, ráadásul elüldözi a potenciális játékosokat, akik mennek inkább a másik két szerverre. A piac meg lassan behal a toxikus viselkedésük miatt.
  • kigyi
    Hát sokra nem mennek velem, mert nem foglalkozok azzal mit írnak :D
  • Yserac
    Alustinnal óvatosan, mert a németek is kinézték maguknak és leugatnak kiközösítenek bárkit aki az international chat-ra angolul be mer írni valamit.
  • Kiraizen
    Alustinon van a magyar közösség nagy része. Jorduin és Alustin a legsűrűbb mivel ez a kettő volt csak induláskor.
  • mikromanus
    Én a Jorduin-on. EZ a legsűrűbb szerver... vagy gyengébb vasat pakoltak alá.
    Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.03.31. 12:26:27
  • böröczk
    Innen mindenki Alustinon jatszik vagy van esetleg Croxus?
  • t0xikus
    kell még?
  • böröczk
    Probald a hivatalos forumon, van neki kulon thread. Sajnos itt mar mindenki elosztogatta tudomasom szerint.
  • MaRee
    Sziasztok, valaki tud kuldeni guest passt, vagy hogy is hivjak ezt a 7 napos mokat? Redditen kertem mar napokkal ezelott, de semmi reakcio.
  • Yserac
    Nem lennék meglepődve ha lenne olyan szerver, ami bugos lett vagy maga kliens, mert valami okból nemrég jött egy javítás a mai patch-re.
  • Evoluti0N
    Én vagyok a hülye? Nincs még meg a játék és nem is értek olyan nagyon hozzá, de a lakótársam nagyban nyomja és megkért rá, hogy kicsit menedzseljem a karaktereit, munkásait, ameddig péntek estig haza nem jön. Szal nem tudom, h én vagyok-e a hülye, vagy a mostani patch, vagy vmi más miatt megcserélődtek az NPC-k nevei. Trade managert ír skilles fickónál, fish vendort marketplace-es fickónál, stb.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.03.30. 20:41:10
  • Tinman #1428
    Köszi az infókat!
  • Yserac
    Szerintem sem aggroznak annyira a mobok olyan távolról, mint más mmo-ban. De ha rád tapadt, akkor már követ egy jó ideig. Ez főleg azért van így, hogy egy kupacba lehessen terelni őket és BUMM.
  • mikromanus
    Elsődlegesen valahogy úgy írták, hogy csak a másik guild elérését vagy játékát lagoltatják, de az elég sci-finek tűnik. Az egész szervert lagoltatni lehet hasznos a world/field bossoknál. Ha nincs olyan iszonyat life regenjük mint az ogrenak, akkor ez könnyít. Bár ez nem kellett eddig. A puskával bestunoljuk a bosst móka elég volt, Elvileg ezt is már javították. No, meg itt a peccsnócc:
    Patch Notes

Jorduin elég terhelt volt. Még késő este is stabilan volt 3-4 chanel amire ezt jelezte a játék. A többi szerver valamivel kevésbé sűrű. Elvileg a jorduinra jött sok-sok PvP vagy vegyes céllal ellátott,d e rutinosabb régi guild. Népszerű hely.
    Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.03.30. 16:08:00
  • Tinman #1425
    "van olyan drágakő ami 10-15 méter extra látótávot ad. Az lehet szélesíti a látókörödet ebben a helyzetben is."

Wooow! Ez jól hangzik! :-)

"játékos társaság is próbálkozott szerverek lagoltatásával hogy ellehetetlenítse a guild warokat"

Az ilyenek miért nem halnak meg? Azért mások szórakozását, ne adja ég első benyomásait ilyen rohadékok miatt szétcseszni... csodás -.-

Amúgy kezdem érteni miért olyan a guest pass amilyen. Ha ennyire túlterheltek a szerverek, még így is, teljes csőd lenne ha pl. 2 napos free próba járna bárkinek. Hát értem én, hogy spórolni kell, mert most indult nem olyan rég, de ez így csúnyán visszaüthet.
  • Tinman #1424
    Nem is vitatnám, sőt abs. n00b vagyok a játékban, egyszerűen csak nem jók a kezdeti benyomásaim, ez persze később gyökeresen megváltozhat. Ha nem, az sem baj, ennyit megért :-)
  • Tinman #1423
    Nem gond, nem 1 hónapra tervezem... ez ilyen "b" játék lesz, offline single mellett.
  • Tinman #1422
    DaS-ok után feltétlenül, de mondok jobbat: A WoW bevezető is jóval keményebb volt. Amúgy az most tényleg normális, hogy állnak a mobok és 99%-ban nem ütnek? Ez fícsör vagy bug?