1921
1408893095.png
  • IMYke2.0.0.0
    A barátokkal / idegenekkel való (ámok)futással az a baj, hogy elvész a lényeg.
    Egyik-másik, vagy az összes haverod akár rohanna, mert gyerek elé kell menni, asszonyt kell istápolni [mert már szól], hétvégi meló van stb. stb., és akkor elsikkad a lore elolvasása, a szabályok megvitatása, a rendes karakterfejlesztés, a pontok elosztásának normális megfontolása, a loot bányászat, csere-bere a karaktereden, a morális kérdések megrágása [nem mindenki akar véreskezű lenni, míg más fontos NPC-t is gondolkodás nélkül legyak, ha olyan kedve van] stb. stb.

Magányosan mindent jól meg lehet rágni, lassan átolvashatsz, megfontolhatsz, lassan bejárhatod a területet [nem előre rohanó társak miatt már Fog of War nélküli területen kószálsz] é' satubbi.
  • Torzonborz
    Oké , de ettől függetlenül nem értem miért zavarna téged vagy bárki mást az ha pár cimbora coop multiban tolná a játékot. A te játékélményedre zéró befolyással bírna. Akkor ?

Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2015.03.24. 17:31:58
  • Micsu
    akkor gondold el én hova jutok mert akkor fizettem mikor még egy videó volt belőle csak :)

• StrikeFor
    a Sword Coast-os játéknak most néztem a bemutató demóját! OMFG na az de durva lesz! mire ezt végigtoljuk ez kijön :)
  • Micsu
    rpgbe nem tudom mennyire reális, de más játékokban azért erőltetik a multit mert nem 1%a játszik vele a játékosoknak :)

azt meg gondolom nem kell magyarázni hogy a legtejelőbb címek mind mobak meg mmok
  • IMYke2.0.0.0
    A Kickstarteren ezt már az elején tisztázták - nem árultak zsákbamacskát.
  • IMYke2.0.0.0
    Rég olvastalak - igen, az aláírásom második sorából már mindet megtapasztaltam, hogy a fene vinné el :)
  • StrikeFor
    nagyon sajnálom...barátokkal jó lett volna nyomni..régi idők emlékére :( viszont így köcsög leszek és virágboltban szedem csak le.....:((((
  • molnibalage83
    Most irtam egy számot. De egyébként kb. reális lehet.
  • Torzonborz
    Volt bármiféle igényfelmérés a támogatók felé részükről erre vonatkozólag ? Ha nem akkor az 1 % honnét jött ? Hasra ütés ?
  • Micsu
    van a divinity original sinbe is coop és teljesen jó lett, a single élményt egy kicsit se befolyásolja. a beleerőltetés csak akkor baj mikor moslékot kapsz a végére

IMYke2.0.0.0 #336

Imi, az aláírásodat nézve üdv a pokolban ha már álláspontokról van szó :)
    Utoljára szerkesztette: Micsu, 2015.03.24. 17:15:41
  • molnibalage83
    Nem fújolás. Én arra értettem, hogy pl. a TR3 vagy más telejes szóló játékban felesleges a multit erőltetni. Ezt lehetne coopban tolni, de mekkora igény van erre? A közösség 1%-a használná ki? Nem éri meg erre erőforrásokat pazarolni...
  • Torzonborz
    Mondjuk BG 1-2-ben is volt multi és jó volt úgy játszani , nem tudom mire fel most ez a fújolás.
  • molnibalage83
    Na ez már igaz.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen - mondjuk, én már régóta képviselem ezt az álláspontot :)
  • ratgab
    Fura, hogy pont a napokban került szóba.
  • IMYke2.0.0.0
    Túlzásnak hathat, de nem az: meg se vettem volna, ha bármelyiket beleépítették volna a játékba.
    Gyűlölöm, hogy minden játékba bele akarják erőltetni a multit.
  • SaGa Jr
    Nem. Ez kimondottan single player RPG lesz, eleve annak lett meghirdetve a kickstarter során.
    Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.03.24. 16:42:34
  • StrikeFor
    Multi vagy COOP is lesz?
  • Micsu
    6k körül fizettem érte kickstarteren, bíztam benne, remélem nem csalódom :P
  • MrStokes
    Ertem, koszi.

Arrol mit lehet tudni, hogy mi most a helyzet a Steam-mel?
    Minden jatek olyan verzioja permanensen regio lock-ot kapott, amit RU,CIS, SE Asia es South America regiokban arulnak ?
  • IMYke2.0.0.0
    IP alapján dönti el, hogy vásárolhatsz-e, de ha átenged, akkor utána már nem rinyál, hogy magyar bankkártya adatokkal, vagy Pay Pallel vásárolsz náluk.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, én is ezen izgulok... :(
  • MrStokes
    Maga a jatek lett regiozaras? Arrol ovastam, hogy a steam regiozarat tett a gift-ekre, de magukrol a serialok-rol nem tudtam.
    Akkor gondolom Nuuvem nagy ivben tojik a megadott lakcimre, es az IP cim alapjan donti el, hogy melyik regiobol vagyok.

Ugy latszik, errol a kedvezmenyes lehetosegrol lemaradtam... :/
  • MrStokes
    Talan mert 2x annyiba kerul?
  • Sir Quno Jedi
    Jah nekem is onnan van, mint neked. Tök legál. Semmi trükközés. Viszont most, hogy azóta régiós lett, mikor kapunk majd kódot is, azt tudjuk-e majd regelni, az jó kérdés. Ha nem, berágok a nuuvemre + steamre.
  • molnibalage83
    A Steam miért nem jó vagy az Obisidan saját oldala?
  • IMYke2.0.0.0
    Én a nuuvemen vettem meg a Hero Edition-t, még 2015 január végén - azóta viszont régiózárt lett a játék, tehát csak és kizárólag brazilok vehetik meg.
    VPN (virtual privat network) trükközéssel esetleg meg tudod venni, de én szkeptikus vagyok.
  • molnibalage83
    Én Kickstarterem előfizettem. Majd kiadás után megnézem, hogy hogyan is fogom leszedni.
  • MrStokes
    Most probaltam Nuuvem-en megvenni a jatekot, de nem engedi betenni a kosarba, mondvan, hogy a regiomban nem elerheto.
    Megneztem, az account beallitasok kozott a lakcim resz eleg foghijjasan van kitoltve. Emlekszem korabban mar kerte, egeszitsem ki ezt a reszt, de ugy talaltam, hogy csak brazil lakcimet engedne beallitani, ezert nem szorakoztam vele anno tovabb.

Akik korabban megvasaroltak az oldalon a jatekot, azoknak hogyan sikerult dullore jutni az ugyben?
    Valami fals brazil cimet kene megadnom elso korben?
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon nem másztam bele a Torment-témába - én a vanilla változatot használtam 1.1 Patch és magyarítás mellett.
    MOD-okat sosem telepítettem hozzá :_(
  • molnibalage83
    Milyen sorrend lenne jó szerinted? Itt folytassuk, hogy ne offoljuk.
    Az itteni listát használtam, azokból a legújabbakat.
  • IMYke2.0.0.0
    Az UI mod esetleg - mert az ugye érintheti a menürendszer szövegét és a fontokat is.
  • molnibalage83
    Okas, ezt is megnézem. Lehet, hogy a 4 db MOD, amit használok, az bekavar? (UI mod, a HD mod, valami unfinished business mod és még valami.)
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt az archívumot töltsd le: Torment.rar
    Utána tömörítsd ki a játék könyvtárába...
  • molnibalage83
    Sajnos nem működik. Telepítés után nem történt nálam semmi. :(
  • IMYke2.0.0.0
    Tinman barátom, aki amúgy kiválóan ért angolul, minden fenntartás nélkül tette fel, és játszott vele több száz órát.
    Sőt, ha én játszanék a játékkal, akkor én is magyarul.
  • molnibalage83
    Nem fikázni akartam, de ha a sors úgy hozza, akkor kipróblom. Köszi.
  • IMYke2.0.0.0
    "és elég komoly nyelvtudás kell hozzá ahogy én látom."

Jó, akkor nem tudok segíteni...
  • molnibalage83
    Okas. A magyarításokat azért nem szoktam használni jellemzően, mert ha elakadnék vagy mással beszélek a jóég tudja, hogy a magyar fordítás eredetetije mi volt angolban...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.19. 13:26:15