1921
-
#229 Mi a fene, a végén még az obsidian csinál egy minöségi játékot... -
#228 Egy kis magic-et még betehetek volna a bemutatóba de így is látszik, hogy instant classic lesz a játék. -
#227 Ez nagyon baba -
pikman #226 Mintha 15 évet vissza mentünk volna az idöben, nagyon jónak tünik. -
#225 25 perces gameplay. -
#224 Augusztusban pedig kezdődik a backer béta. -
Although #223 Ja és alpha állapotból bétába léptek. -
Although #222 Red Bull interjú E3 kapcsán
Ha valakit érdekel. Szerintem jó cikk. Van új info is legalábbis eddig nem olvastam róla. A kompánion rendszer mellett lesz faction rendszer is mint ami a Fallout NV-be is van.
""While designing the world of Pillars of Eternity, we drew from the full spectrum of the human experience, touching on broad subjects like religious and cultural conflict, oppression, and political upheaval alongside the smaller-scale travails of day-to-day life," says Olivia Veras, another of Pillars' level designers." Ez se hangzik rosszul. Ahogy nem fekete-fehér világot ígérnek. Nagyon kíváncsi vagyok erre a játékra. Mindezek alapján komoly mélysége lesz, beleélős kis játék :)
A térkép pedig elég nagynak tűnik. -
#221 Winter 2014. -
#220 Ennek lassan meg kene jelennie, ha jol emlekszem 2014 tavasz. -
Although #219 Nagyon jó lesz ez. Csak már kezembe lenne. :) -
#218 Pillars of Eternity Update 79: Graphics and Rendering
-
Although #217 Rövid kis video a játékból, szerintem csodaszép grafikája is lesz. -
Evoluti0N #216 Full HD monitort használok és ez pont elég. Nagyobb felbontású monitor erősebb gépet is igényel, ha ugyanolyan grafikán akarok játszani. Szóval vagy fejlesztek mindent, vagy nagyobb a felbontás, de csúnyább a játék. Sajnos nem vagyok milliomos. -
#215 Azt hittem, hogy rám utalsz vagy másra, akinek régi monitorja van. Ennyire régit nem hiszem, hogy valaki használ, viszont 4:3-as monitort és nem láttam boltban vagy 6-8 éve. Az 1280x1024-es felbontás óta 5:4 az elterjedt. -
Micsu #214 what? :D -
#213 Nem 5:4 képarányúak nem szélesvásznú monitorok döntő többsége vagy 6-8 éve...? -
Micsu #212 nem mindenkinek birja a 4:3as monitorja 15 évig, azt meg már tudjuk hogy az újak azok milyenek -
#211 A másodlagos monitorom nekem is csak ennyit tud . -
#210 Én is erős túlzásnak érzem ezt a felbontás őrületet. -
Renegade #209 hát, akkor már két embert ismersz :)
spec az én listámon nagyon sokadik helyen van (rajta sincs) a nagyobb monitor :) -
#208 Én momentán senkit sem ismerek, aki ilyen kis kijelzőn tolja, vagy évekkel ezelőtt ezzel tolta volna (mondjuk 5). Melóra még elmennek ezek (az se mind1 milyenre), de játszani, meg multimédiának?!?! -
#207 Na ne szórakozzunk már... Én spec. még mindig 1280x1024-es 19 colos kijelzőn tolom. Most tervezetk 24 colora és 1920-ra ugrani, de ehhez nagyobb asztal és erősebb vas is kéne. -
Although #206 "You mean death godlike people won't have any body ?"
Ez már milyen hozzászólás ennél az updatenél. :) -
#205 Update 72
Death Godlike and Expected Ship Date -
Although #204 Update 71
Érdemes elolvasni rouge classról ír is milyen szempontok figyelembe vételével készítik. Nagyjából a csökkentet defenzív értékeket a támadás növelésére fordítja. És ez kell megjelenjen a speciális képességekben, buffokban. A finishing blow az például a conanba is benne van. :) Itt kicsit másképp fog működni mást jelent. Nekem nagyon tetszetős eddig a rendszer, hihetetlenül kreatívak ezen a téren, de ezt eddig is tudtuk. -
#203 Há ezaz. Bebasznak egy 4-6 pixel magas fix fontot, amit 320*200-ban tökéletes is lehetne akár és után nálam 109ppi-n csillagászati távcsővel sem lehet kivenni (pedig murvántiszta). -
#202 Én legjobban a betüméretek miatt parázom mert állitolag a wasteland 2-nél ami ugyanezt a motort használja nagyitó kell az olvasáshoz. -
#201 Az 1920-as felbontások ma már eléggé elavultak. Kell a nagyobb, főleg egy ilyen részletes, szinte rajzolt terepnek tesz jót. -
#200 Mermér? Ezeréves baldursgate-eket is át lehet pofozni seperc alatt, csak neki kell álni. Emléxem NWN alatt mennyit szívtunk a mikronnyi fontok miatt édesistenem... Alapvetően amatőrség egyetlen felbontásra és ar-re belőni a cuccost. -
#199 Az unity engine-töl vajon ez elvárható? ez itt a kérdés. -
#198 Reméljük uhd-ben és 4k-ban is szépen fut és jól méretezik át a kezelőfelületet, fontokat stb. Ez a minimum elvárható 2014-ben. -
John Titor #197 Eszméletlen várós ez a game :D
-
Although #196 Mókás video :-)
update#10 -
Although #195 Hát tíz, húsz ember is tud galibát csinálni főleg ha homlokegyenest ellenkező ötletekkel állnak elő :)
Egészen érdekes helyzeteket hozhat össze a fejlesztő számára :) -
Although #194 pillars of eternity interview
Interjú az alaposan megújult gamebanshee oldalon. -
pikman #193 Jól láttad. -
#192 Csak a háttér lesz 2D, vagy rosszul láttam? -
#191 Nem rossz. Én Obsidian játékokat mind élveztem, vérprofik. Persze nem lehet AAAAA++++ minőséget várni tőlük, cserébe viszont olyat mutatnak, amit mások nem. Mondjuk én már a Dragon Age 3 és a Witcher 3 grafikáját tartom mostanság elfogadhatónak, de retrónak jó lesz ez is, sokat fogunk ezzel is nyomulni. NWN-ek is jók mindmáig. Az egyetlen probléma, hogy mivel nem 3D-s, így az ultramagas felbontásokon apró kis hangyák lesznek a karik. Remélem legalább a feliratok mérete változtatható, vagy skálázódik. Elvégre 2014 vazze... -
#190 A múlt ismeretében tökéletes játékot várni az Obsidian-tól egyébként is felesleges.