1921
-
#270 Azért nah.... Cook egy olyan fejlesztő aki magasról szar a user visszajelzésekre, az van amit ő akar, emiatt kibaszták a wotctől. Ezután csinálta a Numenerát, de a díjak ellenére kb kutya nem játszik a rendszerrel. Nehézkes, bonyolult, ha ott a pc ami mindent számol helyetted akkor lehet jó, majd kiderül. -
#269 hallani már hallottam róla, de nem tudtam, hogy milyen rendszert használ..
Monte Cook neve meg azért ismerősen cseng (:
majd otthon utána olvasok -
Renegade #268 a Numenere egy friss papíros szerepjáték, minden díjat besöpört, az alkotóját szerepjátékos körökben csak simán rockstarnak hívják, ő korunk Gary Gygaxa, annyira menő, hogy a Planscape "folytatása" is annak világán fog játszódni (Torment: Tides of Numenera)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.01.19. 10:29:37 -
#267 már a Wizards d20 OGL rendszerére ?
(cégbe nem tudom megnézni a linket (: ) -
#266 A d20 alapokra épülő numenera rendszerét használja a játék. -
Samurai84 #265 Biztos sokat javul még megjelenésig, mert ez a béta még elég bugos, de legalább lehet belőle látni hogy kb. mi vár az emberre. A játék leginkább a Temple of Elemental Evilre hasonlít külsőségekben, ill. az IWD2-re a skillrendszer meg ilyenek, csak kicsit bonyolultabban.
-
#264 Sok sok év balfaszkodás után a NWN II második kiegjében már benne volt, hogy a csapatban ha skill check volt, akkor a legmagasabb tag számított. Ha ebben nem lenne ilyen tökön is szúrnám magam... -
Samurai84 #263 Én azt mondanám - de cáfoljon meg aki jobban ért hozzá - hogy félig old school félig modern. X számú spellt tudsz ellőni minden szinten, de később az alacsonyabb szintű spellekből majd többet lehet. Van harc közben ez a fura endurance regen, eszerint kell beosztani a dolgokat, nem rossz, de még nekem is sok dolog nem világos.
Ami szerintem jó, hogy pl. szörnyekről alapból semmit nem tudsz, csak minimál infókat. Ahogy egyre többet versz le, úgy fogod megismerni a részletes statjaikat (ergo jobban fel tudsz készülni).
Ami nem tetszett sokszor előfordult h teljesen random emberkém ment bele a beszélgetésbe, kereskedni stb. Nem tudom van-e jelentősége vagy azt nézi hogy a partyban van-e jó beszélőkés ember, de ha valakit meg akarok győzni hogy ugyanSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor ne a tufaagyú barbárom akarjon diplomata lenni. Persze ez csak egy béta.adja már el nekem a sárkánytojásokat harc nélkül
Szintén nem tetszett, hogy rengeteg übermonster várt rám (pókkirálynő, valami furcsa faemberek, ogre, überwolf), de ez szerintem csak a béta számlájára írható.
Jó lesz ez. -
#262 #256 -
Renegade #261 milyen a harcrendszer?
oldschool (kevés varázslat, lassú regenerálás) vagy modern (végtelen manna, ha rám esik a Titanic sincs baj, mert 5 mp alatt maxon vagyok)? -
#260 PST = Planescape Torment?
Én egyébként asszem talán betára is előfizettem, de nem emlékszem rá. Én megelégedek a teljes változattal is, ha kijön.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.18. 10:17:59 -
Samurai84 #259 Én kipróbáltam tegnap amit mondtál. Iszonyat jó amit láttam. A szabályrendszert mondjuk tanulgatni kell majd, de tényleg hihetetlen igényességgel alkották meg a dolgokat. Végre látom hogy melyik varázslat mit csinál (rövid leírás ha ráviszed a kurzort), látom kb. hova fog hatni, tetszettek a skillek, sok helyen az tulajdonságok befolyásolják a dialógusokat. Szépek a tájak, a karakterek végre jól kivehetőek, minden cucc látszik rajtuk. Nem vagyok nagy RPGs, csak az IWD-t tudtam végigtolni meg a PST felét fiatalabbkoromban, de ez ütni fog. Nagyon.
-
Nos #258 Ha valaki nem akarja előrendelni, akkor már a virágbolti backer betát kipróbálhatja. Az persze még nem a legkiforottabb verzió.
Nem kell attól tartani, hogy lelövi az ember magának a poént, ugyanis a backer beta különálló roved történet. Lehet kicsit mászkálni, beszélgetni, harcolni. -
#257 húúúú...ez nagyon ütősnek néz ki. Alig várom már. -
Wootan #256 Aki nem látta a stream-et -
#255 Én jelenleg még NWN2-őt tolom, de azátán megnézem már, hogy mit tud a Dragon Age. Mire azzal végzek fel lesz patchelve a PoE... :)
A BG szériáig meg a büdös életben nem jutok el...
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.15. 14:57:43 -
#254 Kívétel a Dragon Age : Origins...az jó volt. -
#253 Végre valami kézzelfogható időpont. Már hiányzott egy jó RPG. Wasteland 2, és Divinity után. Nem számomra a Dragon Age az inkább akciójáték, mint RPG. És mielőtt valaki nekem esik....saját vélemény, nem kell velem egyet érteni. -
#252 Tonight 22:00cet - Pillars of Eternity live from Obsidian. -
#251 Megjelenés 2015.03.26.Itt. -
#250 Én jobban várom mint a Dragon Age III-at. -
Although #249 Újra elolvasta ma cikket és végiggondoltam mindent amit olvastam eddig. Hát nem tudom ez vagy a witcher 3 lesz az év rpgje nálam jövőre. Hihetetlen a Morrowindig kell talán visszamenni mikor ilyen problémáink voltak, mikor a Neverwinter night nyert, az utolsó is 2010-ben mikor a skyrim és a witcher 2 jelent meg :). Ez is egy jó év persze sok jó címmel. Ez viszont hihetetlen párharc lesz a címért. Persze nyilván nagyközönség számára már most egyértelmű a későbbi győztes. Hát ja aa Witcher 3 új korszakot nyit. Ez viszont nagyon mély lesz :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.15. 17:47:39 -
Although #248 Rég mondtam firkászra ilyet, de ez a srác jó aki írta. -
#247 GameStar előzetes!
Vigyázat, elég hangulatos, a végén elővételbe torkollhat :) -
Although #246 Hihetetlen ezek szerint a CD Projekt szembe, a régi idők egyik legjobbjával az Obsidianal jövőre. Nem mintha idén rossz lett volna a felhozatal :) -
Although #245 Ez valami meseszép. Real time harc+pause, faction rendszer ugye és egy újabb varázslat az Obsidiantól :)
-
#244 Hátha érdekel valakit, aki nem volt Kickstarter:
http://www.greenmangaming.com: "Pillars of Eternity - Champion Edition" - 10% - 40,49 font.
Unity Engine.
NOVEMB-ERGMGX-20XOFF kóddal a vége: 32,4 font
Kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#243 2015-re csúszik a játék. -
#242 a Kickstarter-en Project Eternity-ként indult, ezért volt a topik címe is az..
később a készítők átnevezték Pillars of Eternity-re a játékot, így ez a topik is át lett nevezve...
ez volt előbb megnyitva, itt van több komment, itt van banner, itt volt összeszedettebb az első hsz, nem csak egy "nesztekvideószevasz" beböfögés, szerintem az a logikus, ha ez marad meg, a másikat meg vita helyett zároltassátok
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2014.08.26. 09:05:37 -
#241 Mert közben át lett nevezve az egyik topik, mindkettőnek azonos most már a neve. Amelyik előbb nyílt annak volt Project Eternity a címe. Nem néztem be semmit... -
#240 Ezt a topikot 2012.09.16-án nyitották azt meg 2013.12.11-án ez nálam több mint egy év különbség...te valamit nagyon benéztél. -
#239 A másik. De azóta volt névváltozatatás. Most ezt fut, de akkor a másikat be kellene záratni, hogy véletlenül se oda írjanak. -
#238 Szerinted melyik volt sokkal elöbb megnyitva? -
#237 Most ez vagy a másik topik éljen tovább? :) -
#235 Public bétát probálta már valaki, mik a tapasztalatok? -
#234 Hétfőn meg jön a backer béta, már várom. .D -
pikman #233 Nagyon várom már, remélem nem csúsztatják el a megjelenést. -
#232 Gamescom gameplay.
-
Evoluti0N #231 Csinált már párat. -
#230 Nálam már az AP is az volt.