1921
-
#833 Ez a Bioware mar reges-reg nem az , ami regen volt. 2007 ota az EA zsebeben vannak, az dirigal, az eredeti alapito tagok mar sehol nincsenek, az eredeti studiot az EA tobb masik (kb. 3-4 ) reszleggel dusitotta fel, stb. -
Negritis #832 nekem elég lenne ha a Mass Effect az 1 felé venné az irányt a 2-3 helyett :D -
#831 Ennyi :) Megérdemlik a srácok.
Remélem nem "csak" 1 kiegészítőt terveznek. Telhetetlen vagyok.
Szerk: Jó lenne ha a Pillars újra ihletet adna a Biowarenek és "visszarántaná" őket a DA:Inq. irányából a DA:1 rendszere felé és újra kapnánk tőlük is egy "klasszikus" rpg-t...
Álmodik a nyomor mi?
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.04.01. 09:13:35 -
Evoluti0N #830 :)
-
#829 köszönöm szépen a sok segítséget :) -
SaGa Jr #828 Myselor:
Persze, hogy vissza lehet menni. Az egész játék ideje alatt vissza lehet menni bárhová ahol már jártál, ez alól csak 1-2 kivétel lesz egy adott területen belül, ahol a sztori alakulása miatt lesz egy-egy elzárt épület ahová korában bemehettél de a történések kimenetele miatt később már nem tudsz majd (amúgy sem lenne értelme oda visszamenni ahová a program nem akar beengedni).
De Od Nua esetében nincs ilyen gond, akkor csámpázol vissza amikor akarsz, ráadásul egyébként is sokszor odamész majd mert van ott quest giver (amint felhúzod a megfelelő épületet) és hasznos helyrepofozni a helyet, mert sok előnyhöz juttat.
Egyelőre úgysem lehet végigvinni a 13-as szinten lévő bug miatt azt a dungeon-t, kivéve ha igénybe veszed a konzolt. A patch-ben majd javítják a hibát ami miatt a legalsó két szint nem érhető el.
Több terület nem érhető el az Act 1-ben, azok jó része majd az act 2-ben lesz megközelíthető. Akkor majd elérhető lesz 11-12 új terület és majd act 3 során nyílik meg az út az utolsó 7 terephez (ez a keleti várost jelenti a folyó és tó déli szakaszán túl és környékét).
Egyébként a kiscsaj aki a cliff-hez (ez nem szakadékot jelent hanem sziklát, ebben a konkrét esetben egy kiálló sziklaszálat fogsz majd keresni) akar menni tőle nem messze van a hely amit keresel, csak próbálkozz más irányokba is menni, ne csak a város felé és akkor megleled. Ő jól leírta merre kell keresni a helyet és ha ott volt a csapatodban még más companion is (mondjuk a harcos) ő pontosított a helyszínt, de ennek hiányában is elég jól behatárolt zónát kell csak átnézned a siker érdekében.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A keresett hely egyébként a város alatt van. Ahogy lejöttél Od Nua romos erődjétől Woodend Plains-re, onnan menj megint déli irányba, majd nyugati irányban hagyd el azt a térképet ahová így kerültél. Ott lesz a keresett helyszín, ami csak egy újabb állomása lesz a feladatnak, befejezése az act 3 vége felé lesz lehetséges az utolsó nagy régió egyik területén.
Ha megnézed a térképet akkor ahol látod hogy út vezet, arra alapvetően te is tudsz menni ha a megfelelő irányban hagyod el az adott területet amint az út átfut. Innen lehet tudni, hogy merre is lehet még mászkálni.
Sheltem:
Ha beszéltél az ipsével és odafigyeltél arra amit mond, majd beszélsz a companion-nal akkor tudod, hogy miért akart ő diskurálni és pontosan kivel is akar, miért is van ott. Ez nem a bekrepált delikvens. A kérdéses companion célja egy alsóbb szinten lesz, majd mikor a hely közelébe érsz beszélni is fog a dologról.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ő eredetileg a hely mesterével akart beszélni a saját érdeklődésének tárgya miatt, de az nem a téged megtámadó ipse volt. Ezt a szobor is elmondja neked a földszinti nagyteremben, meg ahogy haladsz lefelé másoktól is megerősítést nyersz ebben a kérdésben. Egész pontosan a 7. szinten van a célja a chanter kollégának egy lezárt szobában azon a szinten, ahol az "elementál" szobák is lesznek. Onnan kell neki egy bizonyos dolog. -
Andriska86 #827 Nem bug, hanem fícsör! :) -
#826 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megtettem ettől függetlenül ő még mindig beszélni akar vele a quest szerint :) (javasolta, hogy pucoljuk ki a dungeont szóval ezt fogom tenni, hátha meglesz a quest utána. -
#825 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem bug, megjelent a party képénél egy szöveg ikon, beszélj vele. :) -
#824 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!később vissza lehet még menni endless path of od nua-ba?és az első területekre vagy act 2be érve már nem?amúgy vannak olyan küldetéseim amiben olyan helyeket ír amit nem látok a térképen még.pl a vadász csajnak elkell menni a cliffhez az mi ?tudom hogy a szakadék vagyis azthiszem de hol találok én olyat?a lényeg ha haladok a storyval visszatudok e majd menni,mindjárt 6 vagyok és most vagyok túl hogy megmentettem a ribi lányát a faszinak -
#823 Endless Paths of Od Nua
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt aztán felgyorsulnak az események asztamindenit :) Kezdtem fosni, hogy hamarosan vége lesz a játéknak, erre még act1ben vagyok és ennek az Od Nuanak az első szintjén. Lefekvés előtt gondoltam megnézem mekkora lesz ez a dungeon, baz 15 szintes megadungeon tele mindenféle monszterrel? :) esténként kb 1.5-2 órát tudok játszani szóval egy darabig elleszek még a játékkal azt hiszem (16 óra játékidőnél tartok) :) kíváncsi vagyok, hogy ezzel a lvl4-5 ös csapattal végig tudom e vinni ezt a megadungeont.
Egy kérdés: Az egyik npcmnek a questje, hogy beszéljen Od Nua első szintjén a mukival. A muki viszont rámtámadt, meghalt. A küldetés aktív maradt. Ez bug lenne?
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.03.31. 21:18:23 -
#822 értem köszi :) -
SaGa Jr #821 A hossza csak attól függ, hogy mennyi mindent akarsz benne megoldani.
A fő sztori tulajdonképpen nem hosszú, egész pontosan 7 főbb állomása van (ez quest-ben nem ennyi, csak a főbb állomások és fordulópontok száma ennyi a sztoriban), több variációs lehetőséggel azon a téren, hogy miként éred el céljaidat (ezek befolyásolják a játék végi elbeszélést az eseményekről, de még a játék közbeni történésekre is kihatással vannak), ehhez kiket veszel igénybe és mi módon.
A többlet időt a mellék feladatok adják bele (szerintem legalább kétszer annyi időt mint amennyi a fő feladat lenne, főleg mert egyes feladatok nagyon elnyúlhatnak - ezek companion feladatok több állomással a megoldáshoz vezető úton), a felvehető companion-ok feladatai (ezek is több módon befejezhetőek és szintén más vége leírást kaphatnak a sztori végénél), a magad kis uradalmának helyreállítása.
A többféle módon elvégezhető feladatok (nem egy akad aminek egészen hosszú távú következményei is akadhatnak és nem is sejti az ember hogy hol találkozik újra egy korábbi feladat résztvevőivel akik aztán a döntésének következményeivel szembesítik és segítik/tanácsokkal látják el netán támadóként lépnek majd fel vele szemben), a sztori során hozandó egyes döntések mind tartogatnak eltéréseket, amit még nem ismersz egy végigjátszás után, tehát az újrajátszás során is tapasztalni fogsz új élményeket és érdekességeket, változásokat.
Mi több, a nehézségi szintek is mind jelentenek eltéréseket, mert nagyon más arcát mutatja a játék easy-normal-hard fokozaton, egészen más jellegű nehézségeket és problémákat támasztva eléd úgy, hogy egyébként a sztori, a körítés nem változik.
Emellett nagyon máshogy kell játszani minden class-al is, így ez is ad újabb színt egy új játékhoz. Az is lehet kihívás és új élmény, ha nekiállsz szóló módban lejátszani a játékot (van két külön steam achievement is ezért, sőt igazából 3 de az utolsó az nagyon meredek feltételek mellett lenne csak elérhető). Szerintem bőven van több végigjátszásra elegendő tartalom a játékban.
Azt ugyan csak tippelem, de ha már másutt ennyire odafigyeltek a készítők akkor feltételezem, hogy a karaktered neme és hírneve majd befolyásol(hat)ja a companion-okkal való viszonyodat a diskurzusokat velük. Mindegyikük elég sajátságos természetű, egyedi karakter, saját véleménnyel a játékos vezérelte karakter cselekedeteiről ráadásul a beszélgetések során adott válaszaink észrevehető változásokat hoznak a későbbi párbeszédek során az illető véleményében bizonyos kérdésekben.
Konkrét idő adatokról is legyen szó a hosszú szócséplés után. Ezt spoiler-be teszem, nehogy valaki esetleg olyat véljen felfedezni benne ami kihatással van a játékára (a sztoriból semmit nem árulok el).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nálam van egy "félbehagyott" játék 32 órányi tartalommal, egy gép által készített külön mentéssel az utolsó helyszín előtt hagytam abba (innen max 1 óra tartalom van még a játékban ha hihetek a külhoni fórumozóknak akik már befejezték a játékot).
De ezen játékomban 3 companion egy az egyben ki lett hagyva, fel sem vettem őket így a feladataik is kimaradtak, míg a többiek feladatai készen vannak, nekem tetsző irányba tereltem őket a beszélgetéseim során (észrevehetően változott a véleményük a kezdeti állapotokhoz képest, bízom benne hogy ez visszaköszön majd a befejezés utáni elbeszélésben is). Emellett ahogy néztem a játék összes teljesíthető feladata megvan már (ezt a játék könyvtárában lévő quest mappa átböngészése után merem állítani) azok kivételével, amik kizárják egymást és a fel nem vett companion-ok küldetéseinek kivételével. Mert hogy itt ilyenek is vannak (egymást kizáró feladatok).
Ha például segítesz egy frakciónak (mindkét városban ami a játékban van több is akad belőlük, de mindkét helyen eltérő szerepük lesz a sztoriban és mindkét helyen elég komoly döntés, a sztorira kiható, hogy ki mellett teszi le a voksát a játékos), akkor az ellenfelei nem nézik ezt jó szemmel (romlik a viszonyod feléjük). Az egymással rivalizáló/ellenségeskedő frakciók közül rajtad áll ki mellé állsz és kinek a feladatait teljesíted, hogy támogatásukat elnyerd a céljaid érdekében, ugyanakkor a többiekét ezzel el is veszíted és az általuk adható feladatok is teljesítetlenek maradnak, mert a rossz viszony miatt eleve meg sem kapod azokat a feladatokat.
Emellett én speciel nem álltam neki minden könyvet elolvasni, csak belelapoztam azokba és ami nem kötődött szorosan valami feladathoz azt csak félretettem, mert vonzott a sztori és a kapott feladatok teljesítése, így ezeket az extrákat meghagyom második játékomra, ami kényelmesebb tempóban lesz lenyomva, olvasgatással, szükségtelen diskurzusokkal és más patrónusokat választva, hogy a sztori egy másik oldalát is megismerhessem.
Egy nem olyan gyorsan játszó játékos szerintem lazán belerak akár 50-60 órát is egy végigjátszásba és összejön a 100+ óra többszöri végigjátszásból, hogy minden résztvevő sztorija megismerésre kerülhessen vagy hogy meglessen minden lehetséges befejezési kombinációt.
De nálam ez általános, hogy elég gyorsan kijátszom az ilyen játékokat, nem ritkán fele annyi idő alatt mint az átlag és mindig sokkal rövidebb idő alatt mint amit a játék készítői vizionálnak. Szóval az, hogy én ennyi idő alatt kvázi a végére értem nem jelenti, hogy ennyi a tartalom benne, mert mint írtam hagytam is ki tartalmat (van amit saját döntésből, van amit a döntéseim következményeiként, tehát nem teljes a játékom, mert 1 végigjátszás alatt nem teljesíthető minden feladat, nem ismerhető meg minden egyes eleme a kirakósnak - ez főként a játékos tevékenységének világra gyakorolt hatást érinti/jelenti).
Myselor:
Tudnak a készítők a problémáról, orvosolni fogják a patch-ben. Ahogy nő a save mérete a sztori előre haladtával úgy nyúlik a töltési és a mentési idő is egyelőre. A játék elején nekem is 1-2 sec votl a mentés és töltés SSD nélkül, az Act 2 során ez már 5-10 sec közé ment fel, a vége felé meg már 15 sec is volt a töltés.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.03.31. 21:09:17 -
#820 értem.én nekem nagyon sokáig.több mint fél percig,de legalább addig szokott.először mikor betöltöm a mentést.aztán olyan 10-15mp biztos.de sokszor több.idegesítő mert van hogy sokszor visszakell tölteni -
torma1 #819 Nálam SSD-n van. Ott minimális a töltés csak. -
#818 engem ez a kurva sok töltési idő akaszt ki nagyon :| vagy csak nálam tölt sokáig? -
#817 akkor mitől lenne neked élvezhetően hard a játék? -
#816 Ez egy taktikai kérdés. Én speciel hardon nem alkalmaznám, de PotD nehézségen már igen.
(Mármint a szobák közti visszamenetelt kocsmákba)
De én Normalon kezdtem.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.31. 19:27:42 -
pjboy091 #815 Aki már végig vitte, az megmondaná, hogy nagyjából milyen hosszú a játék és hogy mekkora az újrajátszhatósági faktor? Eddig úgy gondoltam, hogy első napos vétel lesz számomra, de az elmúlt napokban valahogy elbizonytalanodtam és valljuk be, nem éppen olcsó a játék, akármennyi extra is jár hozzá (abba, hogy a G2A-n és a hasonló helyeken mennyiért adják, ne menjünk bele. Eléggé szürke zónában mozognak az efféle oldalak).
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2015.03.31. 19:18:56 -
torma1 #814 Szerintem nem csak én gondolom, hogy felesleges ez a pihenős dolog. A visszatöltésben ennyi erővel mi a kihívás? Valaki azt gondolja az is cheat nem? Akkor az is rosszul gondolja? Hidd el a moddolok hamar megoldják a több pihenés lehetőségét. Max téged nem érdekel és nem töltöd le. :-) -
#813 "hagyjuk"
én úgy látom, nincs mit megoldani, meg igazából nem látok mást rajtad kívül, aki szerint lenne
az a bajom, hogy azt mondod, szereted ha nehéz a játék
tegyük fel hogy ezt elhiszem
tegyük fel hogy itt jön egy csata, amiben mondjuk megfekszik 2 embered, meg azért a többiek is veszítenek valamennyi fatigue-t
semmi gond, még valahogy kibekkelsz egy csatát, aztán pihensz, ezt megismétled még1x, majd morogva visszamész a városba
ezt.. nagyjából jól írom?
mer ha igen (sorry ha nem, ez jön le..), akkor nem olyan bonyolult ám a megoldás: ha egy csata "veszteséges", szépen újratöltöd, megpróbálod másképp, és máris:
- megvolt a kihívás, a játék nehézsége
- élvezted
- nem kellett rohangálnod camping cuccért
- nem kellett rohangálnod sgre kiírni magadból
messze vagyok? -
torma1 #812 Ha neked ettől nehéz valami akkor nekem jó. :-) Szerintem felesleges. Főleg ha az elenfelek sem piskóták. :-) Na de hadjuk. Majd tuti megoldják. -
torma1 #811 Igen ez így van. Én is imádom ha nehéz egy játék, de az hogy feleslegesen kell császkálással eltölteni az időt akkor még nem lesz nehezebb a játék. Inkább unalmas egy idő után. :-) -
#810 egyrészt nyilván minden nap 5x le kell ezt írni, mert attól eltűnik
másrészt... azért hard a hard, hogy.. hard legyen, nem? vagy nem látom jól? -
#809 Most nem azért, de azért kezd az ember Hardon, hogy kihívás legyen a játék. Persze valószínűleg nem is fog idejönni, hogy ezt szóvá tegye. -
#808 Ahogy így olvasom, jobban járok, ha előbb végigviszem a BG-ket, IW-ket, és csak utána esek neki, amikor már pár DLC kijött hozzá. :D -
torma1 #807 Jaja pontosan. Nekem max este van időm játszani amikor alszik a picúr. Akkor sem sokáig. Nem akarom azt a kevés időt is haszontalan, felesleges császkálással eltölteni. :-( Ha legalább 6-8 rest lehetőség lenne akkor az elég lenne. 2 db édes kevés. Mikor 2 varázslatot tuti elsütsz egy csata alatt. Ez egy labirintusban elég hamar elmegy. Nem értem hogy a nehézséghez miért kellet a pihenési lehetőséget levinni ennyire kevésre. Ha valaki mazohista kezdjen olyat ahol meghalsz akkor nincs visszatöltés. -
#806 nem -
jocika #805 Itt is be lehet azt állítani, hogy a parti karakterek távolsági , vagy közelségi fegyvert használjanak csatában, vagy mennyire legyenek agresszívek? Gyógyítsanak automatán? Mint a BG és IW játékokban. -
StrikeFor #804 különben is ez nem egy MMO,hogy amíg vissza utazol gyönyörködsz a tájban esetleg újabb kalandokba ,PVP-be botlasz....egyszerűen fölöslegesen és értelmetlenül!! nézheted a töltőképernyőt és megy a drága időd -
torma1 #803 Na meg a másik. :D Ha lenne pl teleport akkor okés, de hogy így növelik meg a játékidőt, hogy feleslegesen mész mindig vissza a fogadóba elég hülyeség. Marha sok idő. Ez miatt tuti sokan megunják egy idő után. :( -
torma1 #802 Én értem, hogy nem BG3 de akkor sem jól oldották meg jól így az egészet. :( A legnehezebb szinten esélyed sincsen. :( Egy varázsló az mégiscsak varázsló na. Az elején gyenge de a végére powered. Persze értem amit mondasz az sem jó ha túl erős lesz valami,valaki. Mert így csak egy kasztot tesznek használhatatlanná. A BG-ben azért a varázsló sem volt félisten. Nagyobb szinten erős volt,de a sárkányok stb ellen édes kevés. Ott jól megoldották a balanszot. Remélem lesz majd editor hozzá ahol lehet akár a varázslatokat szerkeszteni mint a NWN2-ben. -
StrikeFor #801 valóban baromság,mivel totál értelmetlen "szerepjátékszerűtlen"mondjuk egy Dungeon 2. szintjéről 3 napot visszautazni a fogadóba,hogy pihenj......egyes csaták ráadásul olyan nehezek,hogy a 2 szomszédos szoba közt is mehetsz vissza a fogadóig.....
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.31. 17:54:41 -
SaGa Jr #800 De ez nem a BG/IWD. :)
Másik rendszer, másik világ, más szabályok, tehát külön is kezeld ezeket, ne állítsd párhuzamba a teljesen másik játékokkal a PoE-t cak mert a BG hagyományait folytatóként reklámozták egyes helyeken. A történetvezetése és mesélése, valamint az engine az, ami hasonló, de koránt sem ugyanolyan. Nem egy BG3-at kaptál (nem is azt ígérték), tehát ne is annak megoldásait várjad, mert nem ez volt beígérve.
Ráadásul nem csináltak titkot a dologból a készítők, évek óta lehet tudni, hogy miként fog a dolog működni, a béta óta meg konkrétumokat is tudni lehetett. Az említett játékokban meg a korlátlan pihenés akárhol és akármikor volt az, ami a varázslókat iszonyat táppá tette. Az sem volt éppen egy jó megoldás.
A varázslatok ebben a játékban meg alapvetően harciak ha megnézed, ezért csak harcban sütheted el azokat. Kaják harcon kívül is fogyaszthatóak és adnak buff-ot (talán ital is akad iylen de erre nem vennék mérget).
Talent-ből meg olyat taníts meg a varázslódnak ami tetszik és amit használni is akarsz. Ha nagyon nem találsz szimpatikusat, akkor legyen valami passzív buff, mondjuk a legkisebb védelmét növelő. Az segíti a túlélését.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.03.31. 17:40:43 -
torma1 #799 Aki játszott pl a BG2,IWD-vel az tudja hogy azért mert annyit pihentél amennyit akartál nem lett könnyebb a játék. :) Ezzel a dologgal csak a wizard karit gyengítették le nem nehezebbé tették a játékot. Nagyon nagy hátrányban van így a többihez képest. A készítők ezt nagyon nem gondolták át. Na majd a moddolok kitalálnak rá valamit tuti. Meg némelyik varázslatot csak harcban lehet elsütni??? Erről meg megint ki hallott?
Érdekes gondolatok a készítőkről amik csak a játékmenetet cseszik el. :( -
SaGa Jr #798 lwb:
Szigorúan szvsz....
Az accuracy azért szintlépésenként folyamatosan fejlődik ám és tárgyakból meg tulajdonság növelő hatásokból is közvetve meg közvetlenül emelhető. Egyébként a druida pont ugyanolyan accuracy-val bír, mint a varázsló, így ő sem lesz pontosabb a harcban...
A magasabb nehézségen nem válik pontatlanabbá a támadás, az ellenfelek nem kapnak extra védelmeket csak a legmagasabb fokozatban. Hard nehézségen mindössze kevesebb ellenfél jön és azok olykor más típusúak vagy egy kicsit másként felszereltek lesznek. Kevesebb célpontot meg könnyű kontrollálni/terelni/lekötni/leölni mint a tömeget.
Egy varázsló statok elosztásánál vagy damage dealer legyen (might-ra gyúrva) vagy controller (int-re gyúrva), nem kell neki mindkettő ezekhez kötődő tulajdonságot kitolnia maximumra (8 pontot lehet dobni egy tulajdonságra, ez a maximum). Fő karakternél meg hiba lenne ezekre korlátozni a tulajdonságpontjainak elköltését (bár az int több helyen jól jöhet a győzködésben és társalgásban), pár pontot mindenképpen dobni kell a resolve-ra (védelem és sok dumálós helyzetben/meggyőzésben iszonyat hasznos lesz amennyiben magas az érték), mert az egy kiemelkedő fontossággal bíró tulajdonság a játékban. A kis might annyira nem probléma, mert akad magas alap sebzésű spell a varázsló kelléktárában már alacsony szinten is.
Egyébként nem feltétlenül gyenge a varázsló sebzése sem, csak a megfelelő varázslatot kell használnia. Első szintű varázslatai között is van olyan támadó spell, ami alapból 50+-os sebzésű (fan of flames). Ez még a játék végi extra védett lényeknek is bever sebet nem is keveset.
Vagy ugye ott az elég pontos jolting touch (ami még át is ugrik másik ellenfélre).
A missile típusú varázslatok azok tényleg gyengék (minoletta's missile varázslatok piercing sebzéssel, még a legerősebb is felejtős kategória). A ghost blade is hasznosabb a fejlettebb MM varázslatoknál.
Azt ezek csak az első szintűek. Ezeknél keményebbek vannak magasabb szinten. Alapból is jók, nem feltétlenül kell nekik might növelés (3 pontot egyébként össze lehet szedni cuccokból is, van +3-as might-ot biztosító gyűrű meg más tárgy is). A druida azonos szintű varázslatai jócskán gyengébbek a varázslóénál.
Ha meg pontosság kell akkor eldritch aim az egyik lehetőség a találati esélyek növelésére. Egyéb alternatívának meg vannak piák, amik lehajtása sokkal gyorsabb mint a varázslás, hatóidejükre meg ugyanúgy kihat az Int adta bónusz.
A varázsló mindenhez ért egy kicsit (idézés/sebzés/trükközések), kb. a D&d bárdjának helyi megfelelője (a mindenesség/sokoldalúság szempontjából) csak nem verekszik olyan jól. Ezért tudják a specifikus class-ok lenyomni bizonyos szituációkban. Cserébe ő a svájci bicska, mindenre van megoldása, sok és kevés célpontra, támadásra és védelemre, support-ra, sebzésre és különleges effektekre. Ebben a világban a varázsló így működik (egyelőre, aztán majd meglátjuk mi lesz később a patch-ek és egyéb addon-ok után).
Nagy páncélt meg nem a legjobb ötlet ráadni egy varázslóra, túlságosan belassulnak a varázslatai/támadásai miatta. Annyival úgysem ad több védelmet egy nehéz páncél (még a legjobb sem) egy közepesnél, mint amennyivel több időt veszítesz két támadás/varázslat között.
Amennyire megtapasztalhattam én úgy látom, hogy nem a varázsló lett gyenge (kis varázslat repertoárral, pláne ha rosszul van összerakva akkor kétségtelenül az), hanem inkább a cipher az ami túl erősre sikeredett a többiekhez képest (játékosi oldalról, ellenfélként röhejesek). Na ha van igazán eltolt class akkor az ő. Őrá valóban ráférne a nerf. Már szerintem.
Sheltem:
Csapdák észleléséhez is kell a mechanics skill. A legerősebb csapdák level 10-esek, szóval észlelésükhöz minimum 10-es mechanics skill kell (de inkább nagyobb, mert különben túl későn veszed észre és akkor konyec filma, mert ezek lazán kifektetnek egy 8-as szintű karaktert is.
torma1:
Mert attól lesz nehéz, hogy nincs nagy számú szabadban sziesztázásra lehetőséged.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.03.31. 17:24:56 -
torma1 #797 Én erre használom a rest cheatet. Szerintem ez nem is minősül annak. Durva hogy 2 tudsz csap pihenni hardon. Magyarázza már el valaki a lényegét?????? Minek kellet limitálni? A BG IWD ott miért volt jó a végtelen alvás,pihenés??? Itt meg rohangáljon az ember a fogadóba egy nagyobb csaták között?? Vicc.
Más a wizárdnál szintlépéskor milyen talentet érdemes használni? Annyi van,hogy nehéz választani. Meg milyen varázslatokra érdemes rámenni? -
#796 hát már én is rájöttem ,de azért jó hogy mondtad erre nem gondoltam xd -
#795 stealth módban természetesen de simán aktiválódtak ezek a szarok és meghaltam :) -
#794 "a legmagasabb 5-6 eddig de a legutobbi helyen még csak nem is észlelték a csapdákat."
Stealth módban(alt) közlekedtél vagy simán?