1921
1408893095.png
  • Palinko
    warez gog os volt, a gog 2 esnek írta, de bent kevesebb volt. de semmi baj, mert nem jött be az irányítás, olyan diablósra számítottam, hogy a karakterem a képernyő közepe én meg klikkelgetek, de ez nem jött be, hogy bal kézzel még mozgassam a kamerát is. kicsit soknak tartom a 9 pontos értékeléseket
  • devlking
    Érdemes nézegetni a steames achievementeket. Az alapján (ha minden kickstarteres megkapta az achit, ezt nem tudom) csak steamen több mint 400ezer fogyott a játékból, ami elég jó jel a folytatásokra. Na meg lehet arra is, hogy más cég is ilyen játékot fejlesszen.
    Ami még érdekes, hogy csak 1,5% fejezte be eddig a játékot. :D
  • jocika
    Ok. Normálon 4-nél feljebb nem ment.
  • MauroN
    Nehézségi szinttől függ. Easy-n 6, a többit nem tudom.
  • Negritis
    nehézségtől függ tudtommal
  • jocika
    Hány darab táborozó eszköz lehet egyszerre a csapatnál?
  • Negritis
    nem tudom mi az aktuális :$ pedig nekem steames van csak nem figyelem a verziószámot elindítani meg lusta vagyok

viszont ha warez, ott a "törésnél" elég sok anomália előtud jönni ami miatt nem fut jól, lehet egy másik verzió jobban megérné
    vagy megnézni hogy az adott verzióval milyen bajok vannak és azokat hogy lehet kezelni
  • Yserac
    Tuti warez ha csak 1.02-n van a játéka.
    Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.04.05. 12:16:09
  • Negritis
    steames verzió v warez? mert nem mind1 és sajnos sok olyat tudok ahol utóbbi hibái miatt szídja a játékot
  • Palinko
    nekem 1.02 es verzióm van, most túlmentem a karakter kreáláson, de nem jön be az irányítás, nem az én játékom lesz
  • Csacsi
    Engem egyszer sem dobott ki. Úgy tudom patch előtt voltak gondok 32bites rendszerekkel, amit a patch javított. De eddig nem nagyon találkoztam ilyennel.
  • Palinko
    ez egy kicsit sem stabil? először a menü előtt vágott ki, aztán a bevezető szöveg után, gondolkodom adjak-e 3. esélyt...
  • Andriska86
    Csak annyi van kész belőle, amit a képen látsz :)
    Örülnénk páran, ha valóban elkezdődnének a munkálatok, de ez hatalmas feladat.
  • Negritis
    nem csak a "director" ugyanaz?
    remélem hogy a szint marad, de azért kevés olyan director van aki 1 nagy durranás után tudta tartani a szintet (Kojima a legismertebb talán)
  • wedge31
    A Sword Coast legends egyjátékos részét ugyanazok csinálják, mint a Dragon Age Originst e tények ismeretében alaptalanul gondolod, hogy sablonos középszer lesz.
  • torma1
    Szia. A magyar változatot te csináltad? Le lehet tölteni valahonnan?
  • Hogthar
    Ha így állsz hozzá mindenképpen várd meg, hogy megjelenjen a Sword coast legends és csak utána dönts, addig javaslom próbáld ki a virágbolti verziót látni fogod mennyire jön be a világa és a rendszere, tisztább képet kapsz.

Én szemszövegből ez a játék magával ragadóbb és hangulatosabb mint például a baldur's gate 1 volt pedig azt is elő veszem időnként, ezzel se lesz másképp. Ha megfog a hangulata szerintem nálad se lesz másképp.
  • pjboy091
    Azért is vagyok bizonytalan, mert én elsősorban olyan játékokat szoktam venni, amik hosszú távon is szórakoztatóak maradnak. Nagyon vártam ezt a játékot, Ami videókat láttam belőle azok baromira bejöttek. Nagyon hangulatos és nosztalgikus az egész, emellett gyönyörű is, de nem tudom, hogy mennyire kötne le és venném elő évek múlva. Úgy gondoltam, hogy vagy ezt veszem meg, vagy pedig az idén megjelenő Sword Coast legends-t, ami single play terén valószínűleg jóval kevesebbet nyújt, viszont lesz benne multi lehetőség és DM mod, na meg persze modul szerkesztő, amik igen csak kitolják a szavatosságot. Emellett a szabályrendszer is jóval szimpatikusabb.

Szóval tömören: Vagy ezt veszem meg és kapok egy baromi jó single player játékot, amit nem biztos, hogy előveszek 2-3 év múlva, vagy pedig egy inkább multira kihelyezett várhatóan közepes történetű sablon játékot, amihez viszont bárki készíthet tartalmat.

Nem könnyű döntés...
  • Myselor
    én nem játszottam azzal.de ezt állítom hogy teljesen megéri,lassan 40órám van benne alig járok valahol és egyre jobban élvezem:) nagyon jó küldetések vannak benne imádom
  • Hogthar
    Szerintem ne akard hasonlítani a BG 2 höz, viszont ha azt szeretted ez is fogod. Pont annyira sandbox mint a BG sorozat volt.
    Hogy megéri e? Saját magadnak kell eldöntened, én nekem egyértelműen, de ízlések és pofonok.
    A Kasztrendszer miatt nem kell aggódnod, nagyon ügyesen ki van találva.
    Például minden kasztnak vannak speciális jártasságai, emellett a sima jártasságok közül is felvehet, de akkor a speciális képességei közül veszít amik hozzáteszem jók.
    Ez a rendszer arra jó, hogy speciális kasztokat csinálj, például fejvadászt vagy ilyesmit.
  • StrikeFor
    https://www.g2a.com/pillars-of-eternity-hero-edition-steam-cd-key-global.html
  • pjboy091
    Hol?
    http://store.steampowered.com/app/291650/
    http://buy.pillarsofeternity.com/
    http://www.gog.com/game/pillars_of_eternity_hero_edition
    https://cdgalaxis.hu/PC/22150/pillars-of-eternity-adventurer-edition.html
  • StrikeFor
    6k
  • pjboy091
    Jobb, mint a Baldur's Gate 2? Mennyire sandbox? Megéri érte kicsengetni a 13K-t? A szabályrendszer nekem elsőre nem tűnik szimpatikusnak: például engem zavar, hogy egy harcosból is lehet profi settenkedő-ládafeltörő- csapdaészlelő karit kreálni, és nem csak a rogue kiváltsága.
    Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2015.04.04. 16:32:54
  • Myselor
    igen köszönöm közben megtaláltam.most tartok épp oda:))
  • SaGa Jr
    A journal írja mit csinálj. Előtte persze nézz szét jó alaposan azon a szinten.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Menj vissza a megbízóhoz és beszélj vele. Ő majd elmondja mit is figyelt a szellem, ezáltal megtudod kit/mit keress és hol. Városon belül van a helyzet megoldásának kulcsa az egyik kocsmának a második szintjén. Jó meggyőzőkészség nem fog ártani.
  • Myselor
    pls help
    a világító toronyban a szellemmel mit kell?megvan a köpenye tudtam beszélni vele de semmi.egyszerűen semmit nem érek vele nemtörténik semmi,csak megtámadni tudom.más megoldás nincs?
  • Myselor
    amúgy elértem így közel 40órával az act2be de a templomba még mindig nem mentem be teljesen xd elvagyok.mindjárt lvl8 vagyok 6 emberrel
  • IMYke2.0.0.0
    Hát igen :)))
  • Myselor
    navi witcher?xd
  • IMYke2.0.0.0
    Geraltom, a felbérelt kalandorom:

• IMYke2.0.0.0
    Na, még egy 580 MB-os patch lecsoffant ma a hálózatról.
    Kíváncsi vagyok, mit faragtak rajta ma.
  • SaGa Jr
    Annak a dögnek az a dolga. Mondom, ha majd leverted akkor megkapod a statjait (de egy részét már akkor is látod mikor ütöd. Abból rögtön leesik majd, hogy miért tud egy csapással kifingatni egy karaktert. A megoldást is leírtam tegnap.
    Kis diskurzus és puhatolózás, segítség ígérete a dögnek, majd a kiszemelt célpontnak infó átadása aki megtanít egy képességre (csak a fő karakteredet) amivel már nem lesz olyan gyorsan öldöklő a sárkány, mert csökkenti minden harci értékét a sebzést, védelmeit, támadási pontosságát egyaránt.

Renegade:
    Az csak előrendelőknek járt ha jól tévedek. Nem része a későbbi megvásárláskor kapható játéknak.
    Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.04.04. 08:36:07
  • Renegade
    Nuuvem
  • Although
    Az egész játék egy múltidézés feeling, az obsidian zseniális képességével, miszerint azon ritka csapatok egyike aki képes újítani nem is akárhogy ezt már a fallout new vegasnál is megfigyeltem, a történet mesélés meg már a kotor 2-ben is elképesztő volt. Hihetetlen mire képes ez a piciny csapat.
  • Although
    Jaja :)
  • Myselor
    ez elég ésszerű megoldás :D
  • Although
    Egy relative egyszerű tanács, ha nincs táborhelyhez szükséges anyagod akkor kirándulj vissza egy tavernbe és bérelj szobát. Kicsit cici-fucsi de működik.
  • Riddick21
    Nem, elvileg alapból nálad kellene lennie. Honnan van meg a játék?
  • Renegade
    na első kérdés:

épp csak elkezdődött a játék, karaván, hiányolom a malacomat meg a gyűrűt, ezeket később kapom meg?