Pillars of Eternity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem nem csak én gondolom, hogy felesleges ez a pihenős dolog. A visszatöltésben ennyi erővel mi a kihívás? Valaki azt gondolja az is cheat nem? Akkor az is rosszul gondolja? Hidd el a moddolok hamar megoldják a több pihenés lehetőségét. Max téged nem érdekel és nem töltöd le. :-)
j0nNyKa
"hagyjuk"
én úgy látom, nincs mit megoldani, meg igazából nem látok mást rajtad kívül, aki szerint lenne

az a bajom, hogy azt mondod, szereted ha nehéz a játék
tegyük fel hogy ezt elhiszem
tegyük fel hogy itt jön egy csata, amiben mondjuk megfekszik 2 embered, meg azért a többiek is veszítenek valamennyi fatigue-t
semmi gond, még valahogy kibekkelsz egy csatát, aztán pihensz, ezt megismétled még1x, majd morogva visszamész a városba
ezt.. nagyjából jól írom?
mer ha igen (sorry ha nem, ez jön le..), akkor nem olyan bonyolult ám a megoldás: ha egy csata "veszteséges", szépen újratöltöd, megpróbálod másképp, és máris:
- megvolt a kihívás, a játék nehézsége
- élvezted
- nem kellett rohangálnod camping cuccért
- nem kellett rohangálnod sgre kiírni magadból

messze vagyok?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ha neked ettől nehéz valami akkor nekem jó. :-) Szerintem felesleges. Főleg ha az elenfelek sem piskóták. :-) Na de hadjuk. Majd tuti megoldják.
Igen ez így van. Én is imádom ha nehéz egy játék, de az hogy feleslegesen kell császkálással eltölteni az időt akkor még nem lesz nehezebb a játék. Inkább unalmas egy idő után. :-)
j0nNyKa
egyrészt nyilván minden nap 5x le kell ezt írni, mert attól eltűnik <#idiota>
másrészt... azért hard a hard, hogy.. hard legyen, nem? vagy nem látom jól?

Maala
Most nem azért, de azért kezd az ember Hardon, hogy kihívás legyen a játék. Persze valószínűleg nem is fog idejönni, hogy ezt szóvá tegye.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Ahogy így olvasom, jobban járok, ha előbb végigviszem a BG-ket, IW-ket, és csak utána esek neki, amikor már pár DLC kijött hozzá. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Jaja pontosan. Nekem max este van időm játszani amikor alszik a picúr. Akkor sem sokáig. Nem akarom azt a kevés időt is haszontalan, felesleges császkálással eltölteni. :-( Ha legalább 6-8 rest lehetőség lenne akkor az elég lenne. 2 db édes kevés. Mikor 2 varázslatot tuti elsütsz egy csata alatt. Ez egy labirintusban elég hamar elmegy. Nem értem hogy a nehézséghez miért kellet a pihenési lehetőséget levinni ennyire kevésre. Ha valaki mazohista kezdjen olyat ahol meghalsz akkor nincs visszatöltés.
j0nNyKa
nem

Itt is be lehet azt állítani, hogy a parti karakterek távolsági , vagy közelségi fegyvert használjanak csatában, vagy mennyire legyenek agresszívek? Gyógyítsanak automatán? Mint a BG és IW játékokban.
különben is ez nem egy MMO,hogy amíg vissza utazol gyönyörködsz a tájban esetleg újabb kalandokba ,PVP-be botlasz....egyszerűen fölöslegesen és értelmetlenül!! nézheted a töltőképernyőt és megy a drága időd
Na meg a másik. 😄 Ha lenne pl teleport akkor okés, de hogy így növelik meg a játékidőt, hogy feleslegesen mész mindig vissza a fogadóba elég hülyeség. Marha sok idő. Ez miatt tuti sokan megunják egy idő után. 😞
Én értem, hogy nem BG3 de akkor sem jól oldották meg jól így az egészet. 😞 A legnehezebb szinten esélyed sincsen. 😞 Egy varázsló az mégiscsak varázsló na. Az elején gyenge de a végére powered. Persze értem amit mondasz az sem jó ha túl erős lesz valami,valaki. Mert így csak egy kasztot tesznek használhatatlanná. A BG-ben azért a varázsló sem volt félisten. Nagyobb szinten erős volt,de a sárkányok stb ellen édes kevés. Ott jól megoldották a balanszot. Remélem lesz majd editor hozzá ahol lehet akár a varázslatokat szerkeszteni mint a NWN2-ben.
valóban baromság,mivel totál értelmetlen "szerepjátékszerűtlen"mondjuk egy Dungeon 2. szintjéről 3 napot visszautazni a fogadóba,hogy pihenj......egyes csaták ráadásul olyan nehezek,hogy a 2 szomszédos szoba közt is mehetsz vissza a fogadóig.....
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.31. 17:54:41
De ez nem a BG/IWD. 😊
Másik rendszer, másik világ, más szabályok, tehát külön is kezeld ezeket, ne állítsd párhuzamba a teljesen másik játékokkal a PoE-t cak mert a BG hagyományait folytatóként reklámozták egyes helyeken. A történetvezetése és mesélése, valamint az engine az, ami hasonló, de koránt sem ugyanolyan. Nem egy BG3-at kaptál (nem is azt ígérték), tehát ne is annak megoldásait várjad, mert nem ez volt beígérve.
Ráadásul nem csináltak titkot a dologból a készítők, évek óta lehet tudni, hogy miként fog a dolog működni, a béta óta meg konkrétumokat is tudni lehetett. Az említett játékokban meg a korlátlan pihenés akárhol és akármikor volt az, ami a varázslókat iszonyat táppá tette. Az sem volt éppen egy jó megoldás.

A varázslatok ebben a játékban meg alapvetően harciak ha megnézed, ezért csak harcban sütheted el azokat. Kaják harcon kívül is fogyaszthatóak és adnak buff-ot (talán ital is akad iylen de erre nem vennék mérget).

Talent-ből meg olyat taníts meg a varázslódnak ami tetszik és amit használni is akarsz. Ha nagyon nem találsz szimpatikusat, akkor legyen valami passzív buff, mondjuk a legkisebb védelmét növelő. Az segíti a túlélését.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.03.31. 17:40:43

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Aki játszott pl a BG2,IWD-vel az tudja hogy azért mert annyit pihentél amennyit akartál nem lett könnyebb a játék. 😊 Ezzel a dologgal csak a wizard karit gyengítették le nem nehezebbé tették a játékot. Nagyon nagy hátrányban van így a többihez képest. A készítők ezt nagyon nem gondolták át. Na majd a moddolok kitalálnak rá valamit tuti. Meg némelyik varázslatot csak harcban lehet elsütni??? Erről meg megint ki hallott?
Érdekes gondolatok a készítőkről amik csak a játékmenetet cseszik el. 😞
lwb:
Szigorúan szvsz....
Az accuracy azért szintlépésenként folyamatosan fejlődik ám és tárgyakból meg tulajdonság növelő hatásokból is közvetve meg közvetlenül emelhető. Egyébként a druida pont ugyanolyan accuracy-val bír, mint a varázsló, így ő sem lesz pontosabb a harcban...

A magasabb nehézségen nem válik pontatlanabbá a támadás, az ellenfelek nem kapnak extra védelmeket csak a legmagasabb fokozatban. Hard nehézségen mindössze kevesebb ellenfél jön és azok olykor más típusúak vagy egy kicsit másként felszereltek lesznek. Kevesebb célpontot meg könnyű kontrollálni/terelni/lekötni/leölni mint a tömeget.

Egy varázsló statok elosztásánál vagy damage dealer legyen (might-ra gyúrva) vagy controller (int-re gyúrva), nem kell neki mindkettő ezekhez kötődő tulajdonságot kitolnia maximumra (8 pontot lehet dobni egy tulajdonságra, ez a maximum). Fő karakternél meg hiba lenne ezekre korlátozni a tulajdonságpontjainak elköltését (bár az int több helyen jól jöhet a győzködésben és társalgásban), pár pontot mindenképpen dobni kell a resolve-ra (védelem és sok dumálós helyzetben/meggyőzésben iszonyat hasznos lesz amennyiben magas az érték), mert az egy kiemelkedő fontossággal bíró tulajdonság a játékban. A kis might annyira nem probléma, mert akad magas alap sebzésű spell a varázsló kelléktárában már alacsony szinten is.

Egyébként nem feltétlenül gyenge a varázsló sebzése sem, csak a megfelelő varázslatot kell használnia. Első szintű varázslatai között is van olyan támadó spell, ami alapból 50+-os sebzésű (fan of flames). Ez még a játék végi extra védett lényeknek is bever sebet nem is keveset.
Vagy ugye ott az elég pontos jolting touch (ami még át is ugrik másik ellenfélre).
A missile típusú varázslatok azok tényleg gyengék (minoletta's missile varázslatok piercing sebzéssel, még a legerősebb is felejtős kategória). A ghost blade is hasznosabb a fejlettebb MM varázslatoknál.
Azt ezek csak az első szintűek. Ezeknél keményebbek vannak magasabb szinten. Alapból is jók, nem feltétlenül kell nekik might növelés (3 pontot egyébként össze lehet szedni cuccokból is, van +3-as might-ot biztosító gyűrű meg más tárgy is). A druida azonos szintű varázslatai jócskán gyengébbek a varázslóénál.

Ha meg pontosság kell akkor eldritch aim az egyik lehetőség a találati esélyek növelésére. Egyéb alternatívának meg vannak piák, amik lehajtása sokkal gyorsabb mint a varázslás, hatóidejükre meg ugyanúgy kihat az Int adta bónusz.

A varázsló mindenhez ért egy kicsit (idézés/sebzés/trükközések), kb. a D&d bárdjának helyi megfelelője (a mindenesség/sokoldalúság szempontjából) csak nem verekszik olyan jól. Ezért tudják a specifikus class-ok lenyomni bizonyos szituációkban. Cserébe ő a svájci bicska, mindenre van megoldása, sok és kevés célpontra, támadásra és védelemre, support-ra, sebzésre és különleges effektekre. Ebben a világban a varázsló így működik (egyelőre, aztán majd meglátjuk mi lesz később a patch-ek és egyéb addon-ok után).

Nagy páncélt meg nem a legjobb ötlet ráadni egy varázslóra, túlságosan belassulnak a varázslatai/támadásai miatta. Annyival úgysem ad több védelmet egy nehéz páncél (még a legjobb sem) egy közepesnél, mint amennyivel több időt veszítesz két támadás/varázslat között.

Amennyire megtapasztalhattam én úgy látom, hogy nem a varázsló lett gyenge (kis varázslat repertoárral, pláne ha rosszul van összerakva akkor kétségtelenül az), hanem inkább a cipher az ami túl erősre sikeredett a többiekhez képest (játékosi oldalról, ellenfélként röhejesek). Na ha van igazán eltolt class akkor az ő. Őrá valóban ráférne a nerf. Már szerintem.

Sheltem:
Csapdák észleléséhez is kell a mechanics skill. A legerősebb csapdák level 10-esek, szóval észlelésükhöz minimum 10-es mechanics skill kell (de inkább nagyobb, mert különben túl későn veszed észre és akkor konyec filma, mert ezek lazán kifektetnek egy 8-as szintű karaktert is.

torma1:
Mert attól lesz nehéz, hogy nincs nagy számú szabadban sziesztázásra lehetőséged.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.03.31. 17:24:56

Én erre használom a rest cheatet. Szerintem ez nem is minősül annak. Durva hogy 2 tudsz csap pihenni hardon. Magyarázza már el valaki a lényegét?????? Minek kellet limitálni? A BG IWD ott miért volt jó a végtelen alvás,pihenés??? Itt meg rohangáljon az ember a fogadóba egy nagyobb csaták között?? Vicc.

Más a wizárdnál szintlépéskor milyen talentet érdemes használni? Annyi van,hogy nehéz választani. Meg milyen varázslatokra érdemes rámenni?
Myselor
hát már én is rájöttem ,de azért jó hogy mondtad erre nem gondoltam xd
Myselor
stealth módban természetesen de simán aktiválódtak ezek a szarok és meghaltam 😊
Sheltem
"a legmagasabb 5-6 eddig de a legutobbi helyen még csak nem is észlelték a csapdákat."

Stealth módban(alt) közlekedtél vagy simán?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

én elakadtam és nem találtam hogy lehetne megcsinálni (aztán persze meglett) de láttam hogy ha van elég nagy mech akkor "kés a vajon" és átmentem 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Myselor
hmm ez egy jó ötlet :o na megcsinálom ^^
én csináltam egy custom rugót ilyen célra
lv3 és a kocsmai rest bonussal volt neki asszem 8as amivel ugye
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
raedric is fullon nyitható

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

lwb
Hát igen, csak az a baj, hogy ha min-maxoltad a mightot meg az intet, akkor nem marad a többire és rossz lesz az accuracyja. Ez magasabb nehézségen azt jelenti, hogy kb semmit nem fog eltalálni. Meg nem azért van a varázsló, hogy nyílpuskázzon vagy lövöldözzön, de az is igaz, hogy a rod/spectre/wand hármas 10 forintot nem ér. Akkor már inkább egy arbalest.

Mondom, csak az a bajom a wizarddal, hogy a többi casterhez képest gyengus. Harcban nem sokat ér, hiába viselhet nehézvértet, kevés a hpje, hamar leütik. Távolról gyenge az accuracyje, nehezen talál, bár még mindig ebben a legjobb talán. A varázslatai vagy nem olyan jók, mint másoké, vagy amikor igen, akkor meg limitált a használatuk, ellentétben pl a cipherrel.

Bár az is lehet, hogy a cipher OP. De a druid se túl gyenge, az az igazság.

Myselor
amúgy honnan szüljek magas szintű mechanicos embert?a legmagasabb 5-6 eddig de a legutobbi helyen még csak nem is észlelték a csapdákat.5ös szintő helyen 7-8-as kell.wtf
Sir Quno Jedi
Jah hát varikkal menet közben csak lődözni szabad (mondjuk arbalest-tel hamár). Aztán ha komoly csata jön, de murvára, akkor bekasztolni mindent azonnal.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

lwb
Igen, ismerem a chill fog - slicken kombót. Csak picit unalmas, hogy kb ez a két jó spell van első szintről. Lényegében ezt írtam én is: cc-re jó, de dps-re gyengus a varázsló. Aloth főleg a pici mightjával, de még egy min-maxolt custom wizard is elmarad más kasztoktól. És mindehhez hozzájön, hogy a wizardnak állandóan restelni kell, a ciphernek meg csak ha elfárad, mint a többi karakter. Ez easyn apróság 6 lehetőséggel, nagyobb nehézségen viszont idegesítő, hogy vissza kell utazni a fogadóba.

Nagyon nem jó az szerintem, hogy minden tapasztalt játékos ugyanazt a pár spellt emeli ki a varázslótól: chill fog, slicken, a confusionös izé, a petrify. Ha nem control, hanem dps mage-t akarok, az nem fog menni, legalábbis nem lesz effektív. Mondom level 9-ig legalábbis. Aztán meg dps-nél is ott van a tűzlabda pl. ami ugyanarról a szintről, a savas aoe spellnél is sokkal-sokkal gyengébb. Ez teljesen érthetetlen.

A változáskövetés is része a projektnek, nem okoz felesleges pluszmunkát, könnyen hozzáigazítható a meglévő fordításhoz.
lwb:
Ha időd engedi érdemes lehet átnézni az alábbi linken lévő wizard spell-ek elírását:
PoE Wizard Spells

A fenti oldal leírásaiból kiderül, hogy azért akad a wizard-nak is vakító spell-je első szintű varázslatok között, ami nem csak területre hatóan vakít de még sebez is (ez a chill fog) ráadásul csak enemy-re hat. Persze nem egy olyan unlimited megoldás, mint az általad említett másik két class lehetősége, cserébe van némi extrája. Csak találd meg azt az ellenfelet aki használja/könyvében van azt tanuld el tőle.

IMYke2.0.0.0
"Már a héten javul a Pillars of Eternity

A játék viszonylag nagyobb problémáktól mentesen jelent meg, de mivel az Obsidian áll a fejlesztés mögött, nyilván nem maradtunk különböző kisebb gondok nélkül. A felhasználók leginkább harccal kapcsolatos bugokra, framerate leesésekre, beragadásokra, a szinkron és a zene késésére és egyéb, stabilitásbeli gondokra panaszkodnak.

A Obsidian jelenti, tud a problémákról, és már javában készül az 1.03-as verziójú patch, ami többek között ezekre is megoldást nyújt majd. A folt megjelenésre még ezen a héten lehet számítani."

//Szerintem: jó darabig nem érdemes belevágni a fordításba. Vagy, ha a lelkes és szakértő csapat megvan, akkor komoly háttér kell hozzá és a patchlogokon felül folyamatos figyelemmel kell kísérni a változásokat, ami(k) a már (esetlegesen) lefordított szövege(ke)t érint(het)ik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szerintem is ilyen irányban kellene érdeklődni, volt már sok hasonló projekt: NWN 1-2, Elder Scrolls, Fallout, miegymás.
Ha valaki rászán heti 2-3 órát, az már bőven jó.
Ezzel nem vagy egyedül. Csak egyetérteni tudok veled. A szintlimittel nincsen addig baj, míg nem túl alacsony vagy nem túl nagyvonalú a tapasztalat javadalmazás, netán jól van elosztva a sztori egészére a dolog. Itt egyelőre nem ez a helyzet (bízom benne modderek majd megszánnak minket valami kis lassítóval vagy limit emeléssel).

Ha csak a fő sztorira figyelsz és csak azt csinálod, akkor a végére éred el a szintlimitet vagy nem sokkal előtte. Persze lehet, hogy tévedek, mert a játék fele előtt sikerült beleütköznöm a korlátba azt utána már nem tulajdonítottam nagy figyelmet a tapasztalati pontoknak csak rápillantottam az értékre amit kiírt a jobb alsó sarokban lévő ablakba a program, össze nem adtam már azokat. Azt akkor még csak nem is volt felvéve minden companion, mert aki nem volt szimpi azzal nem voltam hajlandó közösködni és akik megvoltak, azoknak is még folyamatban voltak a feladataik. Így a vége felé úgy állok, hogy 3 companion kihagyásra került a teljes palettáról, nem illettek a karakteremhez vagy a bemutatkozásuk nem volt szimpatikus. 😊

Láthatóan nem kalkulálták bele a single player RPG mániások mindenbe belemászunk, mindent megcsinálunk habitusát a limitbe. Illetve láthatóan túllőtték a tapasztalati pontokban mért javadalmazást. Kár, hogy a limit elérése után már nem írja a program a megszerzett Xp mennyiséget hogy látni lehessen hol is lenne a vége és ez alapján újraállítani a pontok eloszlását.

Sir Quno Jedi
Az upgrade-ek is be vannak limitezve, a minőség is, a pluszok is, a hatások is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wedge31
Armor és weapon upgrade van folyamatosan de egyébként igazad van.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sir Quno Jedi
Semmi gond, de akkor ne lehessen elérni a játék felére, harmadára a max. szintet. Nem1x jártam úgy játékokban, hogy minden követ felforgattam, hogy fejlődjek szépen és utána jött a pofáraesés, hogy itt a vége, eddig és nem tovább. Maxon lettem, uncsiak volt. A sok melléquest ami csak xp-ért ment volna (esetleg pénzért, ami egy idő után már érteéktelen kacat csupán) máris értelmét vesztette.

a nonstop fejlődés inkább a jrpg-k sajátja nem a crpg-ké
itt többet számít a taktika mint az hogy 200as szintű legyél
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.31. 13:03:20

Sir Quno Jedi
Én mondjuk mindig gyűlöltem, hogy pikkpakk el lehet érni a max. szintet és utána bekorlátoznak engemet. Meg nincs fejlődés, akkor meg minek!? Ez a sztori mellett a fejlődésről szól, azé mész felfedezni stb.

#768 Kb én is így vagyok vele. Mondom ezt, hogy 125 órát belevittem. Azonban sokat elárul, hogy másodszorra már nem tudtam rávenni magam, hogy elkezdjem, pedig a legtöbb RPG-t általában kétszer egymás után végigjátszom.
Myselor
értme és köszi.amúgy szerintem sem spoiler csak előbb megkérdeztem nyíltan hogy tényleg annyi e és törölték a hozzászólásomat
Hogthar
Igazad van!

Akik a Baldur's gate 1-2 őt fordították, őket nem érdekli esetleg a projekt?
Haza érek a munkából rá keresek az oldalukra és elkezdek érdeklődni.
Az nem spoiler, már a kickstarter kezdetén megismerhető információ volt, de akkor legyen spoiler-ben.
12-es szintig van fejlődés a játékban (36000 Xp-ig). Hogy milyen gyorsan éred el az csak attól függ, mennyi és milyen feladatokat végzel el (merthogy azokért ját Xp és nem az öldöklésért). Ha minden csapdát felszedsz az egy kicsit gyorsítja a dolgot, bár ez inkább csak a játék elején lesz észrevehető amikor még azok a 10-50 közötti XP mennyiségek az alacsony Xp határok miatt jelentősek lehetnek.

De az act 2 végéig lazán elérhető a maximális szint, bizonyos feladatokkal már a közepére meglesz kényelmesen. Ha meg minden potenciális companion felszedésre kerül és belekezdesz a feladataikba, amit lehet meg is oldasz, akkor kicsit hamarabb. Megkockáztatom hogy akár még szóló módban is összejöhet a level 12 az Act 2 végére, van annyi feladat úgyis még companion-ok adta feladatok nélkül is, hogy elérhető legyen ez a határ.

Myselor
amúgy jó érzés kitörölni azt a hozzászolásomat amibe semmi olyat nem említek amit más előttem meg nem tett volna?mennyi a max szint akkor spoilerben
Sheltem
Ok akkor kihagyom. Inkább akkormár BG2 EE majd POE és LOG2 után.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Szerintem is gördülékenyebb lenne magyarul.
Én "anglisztikás szakdolgozó" vagyok (projektvezető), de bevallom, szótárazás nélkül én sem értem némelyik mondatot 😊

Az Elder Scrolls sorozat egyes részeiben nagyságrendileg annyi a szöveg, mint ebben a játékban.

Jól hangzik, hogy készítsék el irodalmárok, de 0 pénzből ez nyilván kivitelezhetetlen.
Az is, hogy egyvalaki összefésülje: kb. 800 óra lenne a szöveganyag lektorálása.

Viszont léteznek komoly szoftveres eszközök, és a megfelelő munkafolyamatokkal biztosítható lenne, hogy belátható időn belül elkészüljön egy viszonylag jó minőségű, egységes fordítás.

Én csak sok résztvevővel tudom elképzelni, mert akkor senkinek a nyakában sem lesz túl nagy teher, és lehet folyamatosan haladni.
2400 munkaóra alatt el lehet készíteni a fordítást, ezt kb. 25 emberre lenne jó leosztani, és akkor 1-2 éven belül elkészülne. Ha nagyobb a csapat, azt a minőség javítására lehet fordítani. De nagyon úgy tűnik, hogy ez csak vágyálom 😊
wedge31
Óriási visszalépés.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DA:I single-be oltott MMO.
az már akciórpg nem taktikai tapasztalatom alapján
ami nem gond, csak másik műfaj

Sheltem
Amúgy nekem a Dragon Age: Inquisition is kimaradt.
Összehasonlítva a DA1 el, Pillars of Eternety vel, BG2vel ajánljátok vagy visszalépés ezekhez képest?
Neten pozitív értékeléseket olvastok de leginkább ezekhez képest érdekel. Videók alapján "árkádabbnak" tűnik.

Összesen 3 felvonás van, ami jól széttagolja a játék térségeit. Mindegyikben egy nagyobb térség járható be és mindegyik az alap nagy térképen belül marad.