Pillars of Eternity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Első karakternek most egy medvés ranger picsát csináltam, mert általában ezek noob friendlyk szoktak lenni. Kezdek is ráérezni az ízére. Nem szabad agyatlanul neki menni senkinek. Ki kell húzni az ajtóig majd ott blokkolni valakivel hátulról meg agyonlövik. Kedvencem eddig a puskás lopakodik, hogy seggbe lőjön valakit majd vissza rohan és a sarkon várja őket a meglepetés. <#smile>#smile>
Necromancer stílusban melyik class mozog? Egyik emberem tud három csontvázat idézni, de nem tudom mit képvisel a tag.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Monk-kal egyelőre (act 2 közepe) megy a dolog (most azt csinálom és nagyon rá kellett feküdnöm a csapdázásra és lopakodásra a sikerhez és literszám gyártja meg issza a piákat, folyton zabálja a kajákat a buff-okért, illetve költi a pénzét csapdákra; ranger-rel azért könnyebb dolgom volt amíg szólóztam vele, bár ő szóló módban is két fős egység az állatkája miatt ami hatalmas előny neki), a wizard viszont sokkal kevésbé ellenálló, az a class nem arra van kitalálva, hogy magában mászkáljon neki egyszerűen kell a kíséret és védelem.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A fordítási projekt csak most szerveződik.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerk: azért úgy néha elkondolkodom, wizarddal esély lenne pl. Hard fokozaton totál egyedül végigtolni? Nem lehet minden helyzetet el-sneakelni + kidumálni...
Utoljára szerkesztette: f24sg, 2015.04.06. 09:14:05
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Ha mindegyiknek csinálsz feladatokat akkor ez nem fog menni, mert az egyiknek segítve a másik kettőnél lévő reputációdnak ártasz. Szóval válaszd ki, hogy a bűnöző családnak, a gyűlölködő tízenketteknek vagy a rendfenntartóknak akarsz segíteni és csak az ő feladataikkal törődj. Mindegyik frakciónak van két bemelegítő feladata, meg két fontosabb. Ezek mindegyike kelleni fog a sikerhez, hogy aztán bemehess a meghallgatásra a jóvoltukból.
A városőröknél például van egy kereséses feladat, amikor az eltűnt embereiket kell előkeríteni, van két futármeló meg egy komolyabb pofozkodással egybekötött futárkodás amit aztán egy nagyobb tisztogatás követ a bázisukon. Jó pont náluk még ha lefüleled a tolvajokat akik betörni készülnek egy nemeshez és őt értesíted erről. Amennyiben kivívod elismerésüket akkor kap a karaktered egy páncélzatnövelő passzív képességet tőlük.
A bűnözők esetében van lopás a már említett nemestől, egy menekülő tagjuk levadászása, meg két másik feladat. Ha velük haverkodsz össze nagyon, az ő passzív képesség adományuk a hátbaszúrásra ad egy kis extrát majd.
A harmadik banda egy rossz vicc. Felejthetőek ráadásul csak a baj van és lesz is velük.
A mentések számát fogd vissza. A túl sok és gyakori mentés elég sok galibát tud okozni és garantáltan nyújtja a töltési és mentési időket. Én most másodjára sokkal kevesebbet mentek (új területre belépéskor egy save, meg legfeljebb egy quicksave) és nincs problémám. Act 2-ben járok és még ugyanolyan gyorsan tölt és ment mint a játék elején, 1-2 másodperc az egész. Első játékomnál ha kell ha nem mentettem, folyton nyomogattam a quicksave-et is, volt vagy 6 normál mentésem és még ott volt az autosave is. Na ott act 2-re már 10 másodperc fölé sikerült tornásznom így a töltési időt.
Dzsí Pí:
Attól függ merre akarsz menni. Ha nyugatnak akkor eljutsz Ansög's Compass-ba. A városba viszont nem fogsz tudni bemenni mert leszakadt hídon át az kissé nehéz lenne. 😊 Oda körbe kell menni.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.04.05. 19:12:53
http://www.gamestar.hu/pillars-of-eternity-magyaritas-toborzas.html
én legalábbis most találtam meg hogy az az irány jó lehet, de majd ma lesz "tesztelve"
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ami még érdekes, hogy csak 1,5% fejezte be eddig a játékot. 😄
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
viszont ha warez, ott a "törésnél" elég sok anomália előtud jönni ami miatt nem fut jól, lehet egy másik verzió jobban megérné
vagy megnézni hogy az adott verzióval milyen bajok vannak és azokat hogy lehet kezelni
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.04.05. 12:16:09
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Örülnénk páran, ha valóban elkezdődnének a munkálatok, de ez hatalmas feladat.
remélem hogy a szint marad, de azért kevés olyan director van aki 1 nagy durranás után tudta tartani a szintet (Kojima a legismertebb talán)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én szemszövegből ez a játék magával ragadóbb és hangulatosabb mint például a baldur's gate 1 volt pedig azt is elő veszem időnként, ezzel se lesz másképp. Ha megfog a hangulata szerintem nálad se lesz másképp.
Szóval tömören: Vagy ezt veszem meg és kapok egy baromi jó single player játékot, amit nem biztos, hogy előveszek 2-3 év múlva, vagy pedig egy inkább multira kihelyezett várhatóan közepes történetű sablon játékot, amihez viszont bárki készíthet tartalmat.
Nem könnyű döntés...
Hogy megéri e? Saját magadnak kell eldöntened, én nekem egyértelműen, de ízlések és pofonok.
A Kasztrendszer miatt nem kell aggódnod, nagyon ügyesen ki van találva.
Például minden kasztnak vannak speciális jártasságai, emellett a sima jártasságok közül is felvehet, de akkor a speciális képességei közül veszít amik hozzáteszem jók.
Ez a rendszer arra jó, hogy speciális kasztokat csinálj, például fejvadászt vagy ilyesmit.
http://store.steampowered.com/app/291650/
http://buy.pillarsofeternity.com/
http://www.gog.com/game/pillars_of_eternity_hero_edition
https://cdgalaxis.hu/PC/22150/pillars-of-eternity-adventurer-edition.html
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2015.04.04. 16:32:54