Pillars of Eternity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kíváncsi vagyok, mit faragtak rajta ma.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Renegade:
Az csak előrendelőknek járt ha jól tévedek. Nem része a későbbi megvásárláskor kapható játéknak.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.04.04. 08:36:07
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
épp csak elkezdődött a játék, karaván, hiányolom a malacomat meg a gyűrűt, ezeket később kapom meg?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ezt meg 2-3-ra:
Semmi más nem jelentett problémát az egész játék során (pala 7szer fighter 5ször dőlt el egész játék alatt). Csak összehasonlítás képpen a monk main karakterem meg 19szer ezek mellett 😄
Este játszok csak 1 max 2 órát, többet inkább hétvégén.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
De a dragon age inq. re nem veszem rá magam az tuti 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
ha a usereknek beválik akkor jó ha nem akkor nem és szerintem ez a döntő nem az hogy a "szakma" mit nyilatkozik
mert ott azért volt jópár mellényúlás
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
1. Ott van mellette a nevem, nyilván nem Jézus vagy Bruce Willis nevében nyilatkozom.
2. A szakma is megerősíti, amit írok, mindenhol ódákat zengtek a Divinity: OS harcrendszeréről. A te véleményed ezen semmit nem gyengít, főleg, hogy példát sem hoztál arra, hogy hol láttál jobbat, vagy arra, hogy mi volt a baj vele.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ha valaki gondolkodik a megvételen.
Ja és úgy tessék nekimenni őkelmének, hogy előtte volt szunya a Dragon's Lair-ben ami az egyik kivehető szobája a Dyrford-i kocsmában. Félelmetesen erős a bónusza amit ad, egy halom tulajdonságot megfejel 2 ponttal.
Itt nincs lehetőség a hagyományos értelemben vett "tankolásra", illetve igen kevés ellenféllel szemben fog működni. Ha nem kellően magasak a védelmek, akkor lazák kigurítják a kritikust (a támadás ugye úgy megy, hogy d100-al gurít a program, hozzácsapja az accuracy-t majd levonja a megtámadott deflection/egyéb védelmi értékét és ha 15 vagy kisebb az eredmény akkor mellément, ha 16-50 közötti akkor fele sebzés és hatóidő, 51-100 között találat, 101+ esetén meg kritikus találat van ami nagyobb sebzést és hosszabb hatóidőt jelent).
Igazi védelem növelő ability alig van (akad azért csak kevés), meg tárgy sem sok akad (a legjobb egy kesztyű ami +10 deflection-t ad). Marad a perception és resolve általi növelés a normál fegyveres támadások ellen. Így a játék végéig megmarad az esély rá, hogy a legkeményebb csapatot is károsítani tudja a leggyengébb támadó is. Cserébe már kezdő karakter is tudja károsítani a legkeményebb ellenfelet is ha jó fegyvert választ.
Alapvetően a tank szerepkör nem lesz igazán működőképes a megszokott "beállok azt kibírom amit rám nyomnak" módon. Ehelyett érdemesebb ráfeküdni a csapdák használatára (mechanics skill a felszedéshez, észleléshez és lerakáskor a pontosságuk növeléséhez). A legjobb lopakodó előremegy, lehelyezi a szimpatikus csapdát, majd az ellenfél észlelési távján belül előjön és tipli. Azok átrohannak a csapdán, benyalják és így meggyengítve már kezelhetőek (bár ez a csapdától is függ a leggyengébbek semmit sem érnek).
Vagy ott a Gaze of Adragan varázslat/csapda, ami nem sebez, ellenben hosszabb-rövidebb időre tétlenségre kárhoztatja az ellenfeleket amikor az eltalálásuk drámaian megnő. Magas mechanics és jó Int mellett elég nagy hatótávban tud tarolni egy ilyen csapda. Nem egy fejvadász feladatot így tudtam megoldani csak, hogy belecsaltam az elfogandó célszemélyt és csapatát egy ilyen csapdába és míg bénultak voltak, leabáltam őket. A dolog működött a legkeményebb lények ellen is.
Illetve tank alternatívának ott a motolla. A boots of speed úgy viselkedik, mint a D&d-s imp. haste varázslat, azaz nem csak a mozgási sebesség gyorsul fel iszonyatosan, de jelentősen gyorsít a hordozója ütési sebességén is. Az ismertetője csak a +3 mozgást említi pedig ez a kisebbik előny. 3 pár van belőle a játékban (talán négy, én 3-at találtam meg) és amíg a karakterek felén ez ott van, addig működik is szuperül. Ha kevesebb mint a csapat fele hordja az aktuális brancsból, akkor nem működik a dolog. Aki viseli nagyon felgyorsul, lényegében scout módban előbb átér a pálya egyik pontjáról a másikra mint normál módon mozgó társai.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.04.03. 08:54:19
Az, hogy a Pillars of Eternity harcrendszere is nagyon jó és használható, egy dolog, én is jobban örültem volna, ha valami hasonlót próbálnak alkotni, ne adj' Isten még jobbat. De ez is bejön, egyedül azt nem szeretem, hogy a fix nézet miatt nem mindig látom egy effektgazdag harc tömegében, hogy az adott emberek hol áll pontosan. De nem a nézettel van baj, hanem a láthatósággal, úgyhogy ez még javulhat.
(illetve a közel tökéletes összképhez képest ez egy apróság csak)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a pause szép és jó adott pillanatban segít
, de ha a harcrendszer körökre van osztva akkor teljesen más a taktikázás
olyankor könnyebb előre gondolkozni nem csak az van hogy van 1 terv amit elkezdesz aztán vagy működik vagy füst
én szeretem a körökre osztott dolgokat sokszor 1-1 ötlet már az első körben befüstöl de ÉN ott jobban tudok taktikázni
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Állandóan az volt, hogy ráküldöm valamire tankot, aztán amikor már azt ütik akkor odamegyek meleevel, és állandóan rájuk fordulnak. Fighter meg pala tanknál is.
Myselor:
Igen el lehet, de az az Act 3 történéseinek helyszíne lesz így míg az Act 2-t le nem zártad, addig nem is tudsz odamenni.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.04.02. 20:16:20
én kicsit kómás voltam és gugliztam rá
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
A kérdéses helyre a túloldalról lehet bejutni. Fenn a templomban az oltár szobájában van egy oldalsó lejárat, na az vezet az ajtó túloldalára ahol egy kart meghúzva nyílik az ajtó, így lesz egy közvetlen összeköttetésed a templom és a dungeon között.
A másik, lenn lévő spéci ajtó az az animancer nő szobájából nyílik, kapcsolója rejtett, az ágy lábánál van.
Illetve a nő kulcsaival lehet még kinyitni a dutyiajtók egyikét ami mögött egy elkapott manus raboskodott a támadók közül.
legalább abból ne legyen hátrány hogy amiatt nem fér be a fáklya (persze van amikor ez nem működik és az ember idegbajt kap de talán csak 1 v 2 rpg volt ilyet éreztem)
de jah a kulcsok önmagukban megennék a teljes inventoryt egy nagyobb rpg esetében
a 2 nekem kézzel rajzoltnak tűnt míg a 3 inkább digitálisnak és a 4 is ugye a kézzel rajzolt vonalat vitte tovább
én így éltem meg, de tegyük hozzá a 3al sztem kb 300 órát a 2vel és 4el 15-20at játszottam és időben is a 2-4 kb egymás után jött
és nekem a 3 kilógott onnan
on
ami a táskában van az van "kézben" tehát ha nincs "kézben" pl a lockpick item akkor nem fogja használni
a stash azért jó mert ha "kipucolsz" egy full zónát akkor jó ha mindent el tudsz vinni egy körben és nem kell 4-5x lemenni mire elcipelsz mindent
mivel fantasyban vagyunk, nálam ez egy köztes dimenziós feneketlen láda 😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A 4. a 2. résznek? A HoMM 3. semmi nem volt tudtommal, csak egy upgradelt 2. rész. 1:1-ben ugyanaz a skill és fejlődési rendszer volt, nem volt caravan, se semmi új. Egyszerűen több kastély, több pályaelem, több lény, stb. volt, de semmiben sem volt másabb, mint a 2. rész.
ON
A stash funckciója micsoda? Nem értem, hogy miért jó az a játéknak, hogy van 20 slot és azon felül a stash.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/