1921
-
Negritis #1153 neem csak a dark side hiányzik :D -
#1152 A nevesített npcknek csak a saját questjei miatt érdemes megtartani őket nem? Ha nem velük mész akkor max ezekről lemaradsz amúgy meg ahogy hallom maxra lehet vinni így is a partit mert van content dögivel -
#1151 Amúgy ha nem kéne a sok tetves nevesített karaktert hurcolászni a quest-ek miatt, akkor egész érdekes partikat lehetne összehozni.
Pölö ki kéne próbálni, hogy lehet-e olyan karit csinálni, aki kb. semmire sem jó, csak dummynak. Murva sok életerő, endurance és hárítás/védelem/reflex, meg rakat páncél, pajzs és varázsucc rá, ami erre jó. Skilljeit és mindent védelemre húzni fel. Nem baj ha senkit sem tud megütni, meg ilyenek, nem számít. Ő megy elől, őt püfölhetik, többiek hátul sunyziznak és mikor mindenki ráugrik, akkor beszállnak a területre ható varázslatok, skillek stb. amiket ő is beszop, dehát istenem... :D -
#1150 Pillars of Eternity diary: playing as a party of bears. Valaki tényleg megcsinálta amire gondoltam.
Edit: képek lapozásával a szöveg is változik. Az elég beteg, hogy csak a medvéket használta, az íjászokat meg hátul hagyta.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.04.08. 11:58:44 -
#1149 igen.és köszi :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez annyira poén hogy mindenkinek más a nehéz.nekem annyira könnyűek voltak auto attackoltam szinte végig őket a kapitányt meg insta killeztem rá benyomtam mindenkivel a spellt és halott is volt szétrobbant hehe :D az ogrék szivattak de mikro manageléssel baba könnyű volt az is :) meg a gyengéiket kihasználva ^^ -
SaGa Jr #1148 Akkor eddig 12-vel már végeztél (már ha mindössze csak 3 van hátra)? Ügyes!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én a legtöbbet a kalózokkal szívtam, nekem az volt az egész játék legkeményebb meccse. Senki más még csak meg sem közelítette azt, amit ők felvonultattak, holott egyenként gyengék voltak, de együtt nagyon ütős kis kombinációt alkottak. A legkönnyebb meg a ranger és állatcsordájának leszedése volt. Egy darab gaze of adragan csapda "elintézte" az egész brancsot.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.04.08. 11:34:02 -
#1147 ja és azóta már elértem a max levelt :) -
#1146 level9en estem nekik. -
#1145 Hanyas szintű partyval ? -
#1144 a bountykról annyit hogy 3 van nekem már cska hátra.de eddig mindegyik könnyű volt csak az ogrék szivattak kicsit de okosan csinálva meglett tegnap elsőre:) -
Tibbbor #1143 Köszi, akkor egyelőre megleszek enélkül.Nem csinálom végig még egyszer ezt a dungeont(a vízesés mögöttire gondolok, most nem a saját gépemnél ülök, ezért nem tudom a helyszín nevét)...Edér szerencsére még tudja használni.Ő majd pulloz, én meg ütöm! -
SaGa Jr #1142 Ismert hiba, sokaknál előfordul, érdekes módon azonban az áldozat főleg Edér szokott lenni, nem a játékos saját fighter karaktere (ott csak elvétve fordul elő).
Megoldás csak egy van egyelőre, mégpedig egy olyan save visszatöltése ami azelőttről való hogy a hiba előfordult volna. Nem quicksave vagy autosave, rendes mentés és lehetőleg egy korábbi területről mint ahol a gebasz felütötte a fejét. A képesség egyébként az Into the Fray. Hasonló hiba előfordul még a Marked Prey és Itumaak's Takedown (ranger) képesség használatánál, Aloth esetében a Grimoire Slap képességgel.
Javítás elméletileg várható, de hogy mikor az passz. -
#1141 Nálam tegnap még működött a dolog. -
Tibbbor #1140 Ok, egyszerűen kiszúrta a szemem a "Láda" jel, mégse vettem észre...Most már sokkal gyorsabban megy a dolog. -
Tibbbor #1139 Találkozott már valaki a következő bug-gal?
A harcosomnak az a képessége, amivel magához tud rántani ellenfeleket(a játékbeli elnevezés most nem ugrik be) az egyik csata óta nem frissül, az ikonja sötét maradt, ha a kurzort fölé viszem, azt írja, már használtam, holott minden harc után újra használhatóvá vált eddig. Kilépés, újratöltés nem segített, alvás kocsmában, tábortűznél szintén hatástalan. Ezek szerint ez a képesség innentől megszűnt vagy van remény a helyre állására? Eddig nem találtam rá megoldást. -
#1138 Nem egészen ide tartozik de:
http://store.steampowered.com/app/25900/?snr=1_7_7_204_150_1
Collectors Edition 7,49 Euróért világbajnok vétel, ha valakit érdekel. (én hülye meg hétvégén megvettem -igaz a Dark side al együtt ami nem akciós - 6000Ftért g2a-ról).
Saga Jr köszi az infót.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.04.08. 09:56:14 -
SaGa Jr #1137 4 olyan hely van SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és mindent azon a szinten találsz meg ládákban. Egyik sincs elrejtve. Azt ha azzal készen vagy és minden a helyén van, akkor nem kell harcolnod kemény ellenfelekkel a kijáratnál lévő kapcsolónál (ez is egy állványocska rajta egy kapcsolóval), hanem helyettük sokkal gyengébbek lesznek ott.a 4 elemi szoba mindegyikében van egy kis állvány amire az adott elem kis prizmáját kell odatenni
Utalás meg nem kell, hiszen kiböki az egyszeri arra ténfergő szemét a dolog. Mindjárt az első szobában ott egy láda, a láda tartalmának a neve mindent elárul arról mit kell keressél és elég beszédes maga a szoba is. :) -
ratgab #1136 Az a baj, hogy nincs idő tisztességesen belerázódni, mert mire megtörténne letelik az idő. -
#1135 Mindent el tudok olvasni. Nem értem a dolgot :)
Még a könyveket, leveleket, sírfeliratokat, és a tárgyleírásokat, de még az összes emléket - The Watcher - is elolvasom/tam, hiszen érdekelnek :) -
#1134 10-es szint kapujában lett végem.
Ott már Shade-ek és Shadow-k várnak, olyan mennyiségben [osztódnak a harc elején], hogy a 6-os szintű csapatom levegőt sem kapott.
Load lett, és most egy darabig felszínen tápolok. -
#1133 7. szinten volt valami hely ahova be kell rakni valamit, azt később találom meg azon a szinten vagy valamelyik következőn, esetleg kinn valahol? Mert nem sok utalást kaptam rá hol keressem. -
#1132 Hozzá állás kérdése az egész, hétköznap nekem is másfél órám van játszani, és mégis mindent felfedezek, igaz napi 1-2 térképet sikerül csak átfésülni, de nem is az a célom, hogy minél hamarabb a történet végére jussak, hanem, hogy lehetőség szerint minél többet megtudjak a világáról.
Elvégre ez a játék a jól kidolgozott világa és a jó történetei miatt különleges, nem a tapasztalat szerzés és a sok ellenfél legyilkolása miatt.
Napi másfél óra információ nálam bőven kielégítő. -
SaGa Jr #1131 A 7-es szintig lejutás 6-os csapattal elismerésre méltó dolog. Az a szint egyébként több szempontból is különleges, hiszen okosan csinálva nagyon könnyű tud lenni, főleg mert elkerülhető a szint legkeményebb bunyója, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elsőre több, mint elegendő eddig lejutni, már ez is vagy két szintnyi fejlődést eredményez ha az itt kapott feladatokat elvégzi az ember.illetve itt lesz dolga valakinek ha a csapatban van. -
#1130 Jó a loot/érdekes a hely? -
ratgab #1129 Endless fokozatosan durvul. Egyébként ugyanezt eljátszottam én is. Megpróbálkoztam a Bounty-kkal, de úgy seggberúgtak öröm volt nézni.
Utolsó gondolataiddal meg nagyon egyetértek. Én változó hogy érek haza, de az az 1-1,5 óra nagyon kevés a teljes beleéléshez és igen az alaposság és az apróságok (olvasás) látják kárát. Egyre jobban azt érzem én is, hogy az ilyen típusú játékokhoz bizony le kell ülni, nem éppen kazuároknak (casual játékosok) kedvez, de persze ez becsülendő erénye!
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.04.08. 08:49:24 -
#1128 Level 5-6 os partyval Endless 7. szintjéig jutottam. Ide már kevés voltam, pedig mikróztam mint az ökör :)
Na mondom akkor megnézem a Bounty küldetéseket. Oda még kevesebb voltam :) Úgyhogy folytatom a főszálat (act1 még most érek a kikötővárosba) aztán újra lemegyek a "bűnbarlangba" 1-2 szint múlva :)
Szerk.: Egyébként nagyon azon vagyok, hogy nem fogok hétköznap játszani csak hétvégén. este 6 kor érek haza kb fél 7 -7 mire elkezdek játszani van 1 max 1.5 órám(asszony is van).
Namost 1-1.5 óra semmi ebben a játékban, és ilyen rövid idő alatt türelme sincs nagyon az embernek elolvasni a dolgokat. Úgyhogy lehet csak hétvégén veszem elő majd.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.04.08. 07:48:13 -
Although #1127 Pillars of eternity magyar felirattal
Ez egy jó trailer és jó a felirat is. -
Although #1126 Rajta vagyok de régen volt ez a világ. És van amin átrohanok. Pörgősebb lett a világ. Jó lenne visszatekerni de ahhoz nagyon sok Pillars of eternity kellene. És talán újra 1999 kellene legyen. Nehéz elhinni de régen volt. Most épp le vagyok nyűgözve a karakter megjelenéseken meg az ötletességen. De ez nekem ettől a bandától és főleg Avellonétól nem meglepő. A kérdés mi lesz ha már ők nem lesznek. Edit: Az első nagy város kikötőjében vagyok egy remekül megírt mellékquestnél ahol megjelenik a kis fekete palladin csaj
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.04.07. 21:50:45 -
Andriska86 #1125 Mindent úgysem tudsz elolvasni, inkább szemezgess belőle.
De leginkább fordítsd! :) -
#1124 Elvetemült kedvemben leszek csinálok egy 6 fős ranger partit. Csak medve companionnal! -
#1123 köszönöm:) -
SaGa Jr #1122 Act 3-ban tudod csak elérni a helyet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Twin Elms városából, annak is az északi negyedéből (Oldsong) lehet felmenni oda és egy hegyre felvezető lépcső jelzi a helyet ahol átmehetsz a következő területre, ami Northweald lesz.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.04.07. 20:27:01 -
#1121 Northweald-ba hogy jutok el?pontos leírást pls. :o hogy melyik helyből merre -
#1120 Az jó. -
#1119 Nekem nincs engedélyezve de faluban, városban így is engedi hogy szabadon turkálj benne, és azt is hogy közvetlen belőle adj el. -
#1118 Ezek szerint csak én vagyok olyan perverz, hogy mindent elolvasok a játékban, mert minden érdekel... -
#1117 miután írta, hogy az nem devek által készített egyből table flip volt nálam is. Igaz korábban sem olvastam már el őket, mert amikor meglátsz egy kibasz*tt nagy wall of textet ami nincs normálisan bekezdésekre bontva, vagy több "dialógusra" ott elmegy az ember kedve. -
Negritis #1116 én meg aszittem vmi komolyabb értelme is van neki
kösz az infot -
#1115 A támogatók írták azokat, mint a sírfeliratokat. Ezért a minőség is hullámzó. Én az első 10-20 után feladtam, Defiance Bay volt az utolsó hely, ahol kb még mindenkit megnéztem, utána már felejtős. -
Negritis #1114 inkább nyomj egy backet a Torment-re :D