S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
D9
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
S.T.A.L.K.E.R. : Lost Alpha
A kiméra szimpatikusabb... <#nevetes1>#nevetes1>
D9
D9
D9
egyébként van valami terv a jövõre tekintve? egyéb mod, esetleg más stalker részhez vagy játékhoz? tudom, még ez sincs kész, de tervek mindig vannak 😊
A Lost Alpha-ban sem fogok csalódni.
D9
Tegnap, amikor megláttam az elsõ hozzászólásodat, alig hittem a szememnek.
Örülök, hogy itt vagy közöttünk!<#eljen>#eljen>
D9
------
Cradle pálya dizájnja személy szerint nem tetszik, túl sivár, elbírna még jó pár fát, bokrot a terep, a házak berendezése tetszik, és a sztori is jól hangzik. Habár manapság inkább játszom poszt-apokokaliptikus játékokkal, mint fantazi kalandokkal. Survarium az nagyon jól néz ki, végre nem szûkölködik a táj a növényzetben sem, egyedül csak az online játékmóddal nem vagyok kibékülve, de biztos meg fogom nézni, ha kész lesz. Ami még érdekes most, az a Nuclear Union.
----
Gépigényrõl annyit, hogy a SoC-hoz képest magas, mai viszonylatban normál. Nekem egy régi 2009es konfigom van, e8400as proci, 8g ddr2 1044mhz ramok, meg egy ati hd5770 1gb vga, és zökkenõmentesen fut 1920x1080ban maxon. A pályák nagyok, sok a növényzet rajtuk, meg a fû is sûrûbb és nagyobb, ezek összességében eléggé terhelik a gépet, ezért is írtam, hogy a SoC-énál magasabb a gépigénye.
D9
Hogyan élték meg? Biztosan a szívükhöz nõtt az évek alatt.
D9
többen várják a lost alpha-t de inkább várunk sokat és legyen egy igazán tökéletes mod.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Esetleg a gepigenyrol irnal valami tajekoztatot?
Exkluzív infókkal csak módjával szolgálhatok, mivel elõbb v. utóbb úgyis kikerül minden, és nem akarunk spoilerezni, nagyon nem.
Itt egy kép, darkvalley északi részét megtoldottuk 1 picit, és egy meglepetés pályára visz az út:

D9
Nem gondoltam volna hogy Dez0wave-et az sg-n fogom látni.
Jó volt az uhsf is csak az kevesen lettünk ott,én is alig alig lépek fel már..
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Én személy szerint már mocskosul várom, hogy végre kiadjátok, talán tavaly õsz óta "figyelgetlek" titeket, amennyire emlékszem azóta már volt pár dátum😄 No de sebaj, a lényeg, hogy egyszer majd újra találkozhatunk a zónában!
esetleg valami exkluzív infó a honfitársaknak?😄 vagy bármi, ami publikus, de még nem látott napvilágot!
infot képet videót és még több képet+videót nekünk 😄
Of course we tnx to all fans who a have patience and understand us ,this is not a easy job to do 😊"
Néha jó egy olyan játékot tolni ahol megmondják merre kell menni - annak ellenére hogy alapvetõen én se vagyok a csõ fpsek híve. De ez mindenképpen unikum volt nekem, így utólag sajnálatos lett volna kihagyni.
Aztán elolvastam a regényeket is 😄
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX