870
  • mester1987
    Lehet túl nagy az elvárás.
  • unrealnoise
    fizikában miért fejlődne? lehet még visszalépés is lenne.
    egyébként hülye kérdés volt. nyílván lesznek új játékmódok, pályák, autók, "jobb lesz a multi", új multis versenyek, események, lehetőségek várhatnak a játékosokra, szóval ennyi... Meg egyébként ennyi erőből majd minden sorozat második darabjánál feltehetnéd ezt a kérdést, aminek így aztán nem sok értelme lenne...

• mester1987
    Nem tudom miben fog ez fejlődni az alap GRID-től egy hanygafasznyit grafikán és a fizikán kívül meg esetleg az autókon kívül
  • unrealnoise
    ez egész jónak néz ki. már értsd úgy, hogy akár sokaiág is el lehetne szórakozni ezzel a játékkal. pláne, hogy a GRID nem évente jön ki hálistennek... csak azért a cockpit nézetért kár, meg hát valószínűleg a fizikáért :D
  • Fpocok
    Multis trailer
  • mester1987
  • mester1987
    Ma inkább ezt linkelem, mert az NFS-ről is lenne, csak ugye nem ide illő a másik meg, hogy sejthető, hogy a Criterion folytatja és az is, hogyha már tavaly Most Wanted, akkor legközelebb
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Underground (azt hiszem kreativitás egyenlő a 0-val...)

A játékmenetről és egyéb nyalánkságok...
  • jetblack
    Vegyetek meg Pre-Order csak 26.99 font
  • arty
    jaja, para h visszább fejlődnek :(
  • SötétBarom
    Részemről bárcsak lenne tök ugyan az a fizika mint az első részben...
  • arty
    fasza a színtelenség?

ez nekem új...
  • unrealnoise
    szerintem teljesen faszák a színek, árnyalatok. szép ez a graf.
    viszont engem meg a játék nem érdekel, érezni az autók mozgásán, hogy úgy tapadnak a járgányok, mintha tankok lennének, egyszerűen vicc az egész.

ha már autós játék, akkor inkább Forza vagy GT a következő részekig, mint ez...
  • arty
    összevissza szinezett, postprocesszált, alulszaturált mocsok :(((

maga a játék viszont szvsz nem lesz rossz :) remélem lesz valami normális képet adó mod...
  • Danecay
    mit = mint
  • Danecay
    Nézni is rossz az autó mozgását, semmivel nem tűnik különbnek a GRID 1-től, fizikai fejlődés ide vagy oda, de remélem azért kormánnyal is jól kezelhető lesz nem csak bill.-el vagy mivel mit a videón.
  • grebber
    Közel 30 perces gameplay
  • grebber
    Várjuk!
  • Csokis
  • arty
    szerintem ez "direkt" ilyen homályos .... ez benne a művészet :D

(amugy fos, olyan mintha a Blur2 lenne... okádok az éjszakai műmájer baromságtól)
  • SötétBarom
    Xbox?

Csak mert kurva szarul néz ki helyenként :D Golfos kép pl..
  • Csokis
    CD Galaxisban már elő lehet rendelni 8990HUF-os áron!
  • Fpocok
    Én SOSEM SZERETTEM a belső nézeteset... nem lehet látni semmit. Motorháztető... az jó! Persze megértem a sírást.
  • grebber
    Új képek
  • arty
    mindenki, aki itt írt. 10 ember. másik 7000 meg kocsimögül... :) ezért vették ki :(
  • SötétBarom
    Pedig de. Mocsok lesz. Az eddigi videókból már jól látszik.
  • kekeN7
    Most tényleg mindegyikőtök belső nézettel tolta az első részt? Biztos én voltam a béna, de szerintem hihetetlen hülyén reagált az autó a kanyarokra, élvezhetetlen volt. Ellenben a motorháztető nézettel. Én azt mondom van valami ebben a döntésben, és bízzunk benne, hogy nem NFS szint lesz a végeredmény. :)
  • bgabor
    Megagáz. Ezeken a motorháztető nézeteken én is jót röhögtem, mintha a leggyengébb NFSek egyikét látnánk működés közben. Kár érte.
  • arty
    néztek statot, kevesen használták, kukázták :/
  • Skypack
    Nevetséges ez a sok motorháztető nézetes videó egyszerűen nem érzik a belső nézet hiányát, az egyhez képest ?
  • Csokis
  • bgabor
    Nincs cockpit nézet? Full arcade? Jó nagy szar lesz ez is, mint az utóbbi NFS-ek.

Pedig az első rész egy elég korrekt játék volt. És lenne is igény a megfelelő folytatásra, ilyen félszimulátoros autós játékból a Shift2 volt az utolsó komolyabb darab.

Erre kapunk egy napjaink NFS-jeivel konkuráló konzolos arcade tömegterméket? Nem értem hogy ez miért érdekelne bárkit is jobban, mint az évente megjelenő tucat NFS-ek, amiket már le se tölt az ember, olyan szinten harmatgyengék és érdektelenek.
  • k0trapali #115
    Mehet bannernak!

• arty
    fura, de én egyetlen CM játékot sem voltam képes belsőből játszani :)

(najo, a CMR2-t igen, de utána tényleg semmit! nemtudom miben mások, mint kb bármi, de sose sikerült egyiket se megszokni. ergo engem nem ér veszteség, hogy motorházról játszak, de megértem akit igen!)
  • Alexease
    Kerestem sajat cockpites GRID videot, de nem talaltam...
    De ratalaltam erre a szutykomra:DDDD
  • Alexease
    Az elso reszt en is hasznaltam, turheto volt, valoban csak a fektav volt elbaltazva, ertheto okokbol;)
    A Codies igazabol nem hulye, jol ossze tudjak rakni a dolgokat, valszeg a video full arkad beallitassal volt, talan lesz normalisabb is. De sajnos akkor is hianyzik a cockpit...
    Esetleg motorhaztetorol sem lenne rossz, de ahhoz nagyon jonak kell lennie a vezetesi elmenynek, AI-nal, palyaknak, karriernek. Es persze kell tukor:P
    Online ezek hasznalhatatlanok, az lenyegtelen szempont.
  • arty
    én első részt végigjátszottam, féktávok rövidek voltak, amugy elvoltam vele. de itt már a csúsztatás" is elég "prmikó" :/
  • Alexease
    Ez arkad lesz, max simcade-os beutessel;)
    Eleve nincs cockpit, az a cekozonseget meghatarozza, de meg tukor sincs, mert hatulrol tologatashoz es lokdosodeshez minek:)

Szerencsere van mas program, ez nem fog hianyozni, ilyen is kell hogy legyen.
  • Alexease
    Szent szar:/

Ezt eppen olyan embereknek terveztek, mint aki a videoban jatszik (pl. 4:35-tol): hatulrol tologatos, full help, arkad, gamepad, lokdosodes, zuzas, palyalevagas stb.

A celkozonsege eleg nagy, annyi haszna lesz, hogy talan elszipkazza mas komolyabb programokbol ezeket az embereket:)
  • arty
    atyaég :/ ez vagy nagyon árkád lesz vagy a beállítások... remélem utóbbi.

graf nemtetszik, de CM, megszoktuk. talán lesz mod vagy hallgatnak a józan észre és visszavesznek az ocsmány postprocesszből.
  • k0trapali #107
    Elég GRiD 1 az egész... na jó ha lesz olyan szintű mint az 1. rész akkor engem megvettek.!