GRID 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
"Nulla tenaci invia est via"
I met God. She's black

törés, meg javítás pénzért -> én bírnám, de szerintem ez sem a grid.
idõjárás persze jó lenne, ha szépen meg van csinálva, a többi amit írtál pedig akár benne is lehet majd (festést mondjuk nemhiszem): pályák, kocsik, tuning szerintem meglesz, a karriermódra sem fogunk panaszkodni, AI szerintem az elsõben se volt rossz, vissza csak nem lépnek....
multi és leaderboards... naigen, itt gyakorlatilag sose lehet "eleget" nyújtani :)
Forza.
ezeket is bele lehetne rakni:
profi idõjárás rendszer, jó, változatos pályák, sok járgány, tuning, ami valóban kihat a fizikára is, nem csak "repülõ autó leszel", autók festésének módosítása sajátkezûleg (forza 4), remek karriermód, klassz játékmódok, jó multi, számos lehetõséggel, rivals mod, leaderboards minden pályán, mindenféle járgányra, okos AI, részletes járgány sérülések, fizikai és anyagi vonzatokkal...
és bár tudom, hogy ez inkább arcade játék lesz, de akár lehetne egy kis gumikopás is benne, esetleges boxkiállás, vagy ilyesmi, már ha épített versenypályán megy az ember, meg ezer féle dolog lehetne itt még...
Forza.
Forza.
egyébként hülye kérdés volt. nyílván lesznek új játékmódok, pályák, autók, "jobb lesz a multi", új multis versenyek, események, lehetõségek várhatnak a játékosokra, szóval ennyi... Meg egyébként ennyi erõbõl majd minden sorozat második darabjánál feltehetnéd ezt a kérdést, aminek így aztán nem sok értelme lenne...
Underground (azt hiszem kreativitás egyenlõ a 0-val...)
A játékmenetrõl és egyéb nyalánkságok...
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
viszont engem meg a játék nem érdekel, érezni az autók mozgásán, hogy úgy tapadnak a járgányok, mintha tankok lennének, egyszerûen vicc az egész.
ha már autós játék, akkor inkább Forza vagy GT a következõ részekig, mint ez...
maga a játék viszont szvsz nem lesz rossz :) remélem lesz valami normális képet adó mod...
Forza.
(amugy fos, olyan mintha a Blur2 lenne... okádok az éjszakai mûmájer baromságtól)
Forza.
Csak mert kurva szarul néz ki helyenként :D Golfos kép pl..
Parasite Eve 2, best game EVER!
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |