870
-
#306 Super Modified Car Pack – June
Drift Car Pack – July
Peak Performance Car Pack – July -
#305 mármár majdnem letöltöttem.... de 1%-nál inkább lelőttem :)
remélem jön hozzá patch bőszen, kiderül h értelmes dlc viszont nem, az ára bemegy fájdalomküszöb alá és akkor ... talán jó lesz ez :) -
#304 Van. -
#303 sziasztok
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pc-s törés van már? mert pirate bay-en látok egy reloaded-et? -
Csokis #302 GPU teszt!
-
#301 Hát a 70% körüli értékelések sem ígérnek sok jót, nem mintha sokat számítana egy pár rivjú de egy autós játéknál azért elég jól szokta tükrözni a valóságot. -
mester1987 #300 Aki már játszott vele, erősítsen meg abban, hogy tényleg ennyire hangulattalan (főleg ez a hülye ütközési effektus nagyon nem kellett bele) vagy bármit aki többet is játszott vele.
Igazából az első GRID-hez viszonyítva érdekelnének a tapasztalatok, mivel DiRT-höz nemigen lehet hasonlítani.
(Talán a DiRT 3-hoz mert annak se volt sok hangulata az elődökhöz semmiképp, de ez mégis a Race Driver folytatása, nem a Colin McRae féléé)
Köszi előre is! -
#299 Az a durva h a global illumination itt 1 fps-t sem eszik, szerintem nem is müxik v nemtom :D -
mester1987 #298 Na az már úgy valami.
A Showdown-nál is így volt; a Global Illumination & az Advanced Lighting eszméletlen sokat vett el. -
CamelX #297 1 percig bírtam nézni a matchbox jobbra-balra pofozgatását :D na ezért remélem támogatja kormányt, mert bill-el és xbox controllerrel is így nézne ki a kezeim alatt. Legyen akármilyen genny a fizika, egy autós játéknál nálam alap h ne ezt a siralmat kelljen végigélnem amit alább látni. -
MinimumGame #296 -
Csokis #295 Hogy mi van?! Jó kép van ott. -
#294 ez mellément :) -
Csokis #293 Azért van látványban is különbség, de nem 50%-al, ahogy a gépigénynél. Ugyan az, csak kikapcsolt Advanced Lighting-al:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#292 Az advanced light-ot ki kell lőni, látványbeli difi 0, és kb 50%a-al nő az fps.
Itt anélkül ultrába (1680x1050) 70-100 fps között száguld :)
Majd ránézek a bencsre is. -
mester1987 #291 Elég karcsú ez a pontszám egy ilyen gépnél. -
Csokis #290 Ultra beállítás + 4xAA, FullHD felbontás (i7-3770, 16GB, GTX560 Ti)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#289 No nem mintha eddig bármelyik autós játékban is olyan ***va nagy effektparádé lett volna felvonultatva... -
#288 Hát igen.
Money talks.. -
#287 szerintem végtelenül szomorú az irány :( (directx ellenére plusz effektek gyártóspecifikusan) -
#286 Azért az vicces hogy 2 effektet csak intel vga-n lehet bekapcsolni
Esetleg virtu-val lenne értelme, mert önállóan a hd graphics szerintem max 5 fps-t préselne ki magából :D -
szép csalóka ez a gomb, mert nem a négy dlc ennyi, csak az első -.-"
tehát a legolcsóbb netes EU-s kód 21.80€, a négy DLC pedig 19,96€ -
#284 a vétel elég macerásnak tűnik itt -
Csokis #283 Akkor inkább már itt 6200HUF-ért!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kint van már PC-re is. -
#282 onlinekeystore.com és -5% : allkey5off :D
(régebben vettem már innen is játékot) -
#281 hatháromért hol? -
mester1987 #280 -
#279 egyébként a legolcsóbb kulcs amit találtam ~5700ft és orosz VPN-en aktiválós, dlc-k nélkül :/
~6300ért van sima európai dlc nélkül, vagy legalábbis nincs feltüntetve semmi, úgyhogy rákérdeztem hogy most mivan.. :D
amúgy eddig ezeket DLC-ket jelentették be:
Super Modified Car Pack – June
Drift Car Pack – July
Peak Performance Car Pack – July -
#278 Nincs benne system link na ez odavágott :( -
mester1987 #277 ATi Eyefinity -
#276 #268 -
Csokis #275 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Xbox 360 és PS3 verzió már van. -
#274 így sok értelme van videót felrakni... vagy szerezzek én is még 2 monitort ha nézni akarom a videót ? :DD
-
#273 pontosan! (viszont gyári effektezéssel bűnranda... és félek a grid2 is így indul, videok alapján mindenképp) -
#272 régen én is, de az még demós korszakba volt.. :P
pár hónapja megvettem pár euróért gémpaddal funolgatni, felraktam rá egy sárgítás kikapcsolót és tényleg meglepően szép a grafika, szebb mint sok későbbi agyoneffektezett autós játék :D -
#271 én még anno :P (de most megint megvettem, mert a lemezt már nincs hova berakni... és néha fransiscoban jo menni 1-1 versenyt, graf modolva a mai napig perfekt, a fizika élvezhető, hangok jók...) -
#270 a versenyek nagy részét megcsináltam a napokban, már amihez volt türelmem (US,Keleti, vegyes) :D -
#269 majd nézzél arányokat is
konzolosok egyhuszada szedi le, pécén ez az arány 90%+ ... -
#268 Ha lenne konzolra warez, akkor már kint lenne. De tudjuk, hogy nincs. -
#267 van még idő végigtolni az első részt!
3.24 EUR
-5% kuponkód: elder-geek.com (igen, ezt ird be!!!)
ezután a teljes ár: ~900ft
a kapott kódot steamen aktiválod és letölthető a ~10g v1.3-asra pecselt grid 1 :)