870
-
Mellesleg most így utólag nézve,még jobban nem értem mi a baj a belső nézettel :D -
Megértem, hogy megy a sírás emiatt... ja várjál. Ez első részben sem volt belső nézet? Nem, nem értem meg. -
Ha motorháztető nézet sem lesz, akkor télleg kuka. Nem fogok én multizni buzi külsőnézetből. -
Most nézem mennyit szó-ismételtem idegességemben 
Nem tudom lesz-e motorháztető nézet,de nekem van egy sanda gyanúm,hogy csak külső nézet lesz! A belső nézete pedig szerintem elég jó volt,úgy mint a dirt-öknek. Mitől lehet amúgy "nem jó"?
-
+1 -
egyik cm játékban sem bírtam a belsőt, motorházról mentem (szvsz nem volt jól megcsinálva)
de sajnálom, hogy kimarad, mert tudom, hogy van aki csak onnan tud/szeret játszani. minden autósjátékban alapnak kellene lennie, méghozzá jól testreszabhatóan! -
Motorháztető nézet azért lesz? -
Pfffffff... Nem lesz belső nézet bazmeg... hát elmennek a kurva anyjukba...
Ennyit erről a játékról is idén
Már a 3. amiben csalódtam idén...
Grid-et imádtam,sokat toltuk multiban,de csak és kizárólag belső nézetből toltam...
-
De jó, szép munka . -
Jááááájjj -
Áááá...ez egyáltalán nem olyan ! Ez olyan ! :DDDD
-
-
touché! :D -
Te is, mivel az új Dirt-ben nincs belsőnézet.(showdown a neve asszem) -
beszóltál a dirtre, miközben ott VAN belsőnézet.
képben vagy rendesen :) -
tudom sajnos...
Legalább a pc-s verzióban is legyen split-screen és akkor én örülök. -
Nem fogják, nem költenek PC-re, csak amennyit a portoláshoz muszáj. -
Ebben bízom én is. Persze nem mintha nagy szívügyem lenne a GRID, első része sem jött be a nevetségesen rövid féktávokkal... Csak hát, no ... milyen már egy autós játék belső nézet nélkül ??? Csak ne szokjanak hozzá ! :DD -
"ááá konzol az nem elavult minek új gen..."
pc-re nyugodtan rakják bele! -
Igazad van, Codemasters forumon is megy az okoskodás.így valóban kuka az egész....
-
Norberto91 #39 Sajnos nem :/
http://www.eurogamer.net/articles/2012-08-08-codemasters-responds-to-criticism-about-loss-of-in-car-view-in-grid-2
-
Ezt honnan veszed, nem kevered véletlen a gyerekeknek szánt új DIRT baromsággal ? :) -
Norberto91 #37 Nekem is tetszetős volt ez a játék, addig, amíg az egyik fejlesztő ki nem nyilatkoztatta, hogy nem lesz a kocsiknak belső nézete... Nálam itt totál elvágta magát a játék... -
Igen - Dubstep-től is hányok :) -
S pont az ilyenektől hányok sugárban. -
dubstepet leszámítva megvan minden :D -
YT kommentnél:
Grid is baaaaaaccccccccccckkkkkkkkkkkkk......Best racing game I have played...*high5 Codemasters*..:D
nick1991able 45 perccel ezelőtt
*high five*
gridgame válasz a következőre: nick1991able 44 perccel ezelőtt lejátszási listában
:D -
Ó istenem, csak el ne kúrják azzal... hogy NITRO-t raknak be a játékba. Attól hányok. Csak ne kúrják el pls... -
További infók
-
remélem a végleges nem lesz ilyen fos módon fossáeffektezve :( első részt rengeteget kellett hekkelni, mire emberien nézett ki... -
GRID 2 Announced - Screens -
:DDD -
lehetőleg dubstep zenével, idiótán villogva, "rángatva a kamerát", böszme effektekkel váltott képekkel... -
Elsőt imádtam, +fav -
ami megy egy artwork montázsra! -
mester1987 #21 Mely egy másik trailerre utal :D -
Szerintem jó lenne, de szvsz csak egy videót kapunk majd :D -
mester1987 #19 Bebaszna ha 2 nap múlva a GRID 2 jön ki így váratlanul... -
Elvileg még idén jön egy új cm f1 game poénnak.Az egész jó lesz ökörködni amíg nem jön valami jobb autós game. -
Bevallottan nem annak szánták, nem véletlenül nem a CM sorozat tagja .