870
  • ozimak

Mellesleg most így utólag nézve,még jobban nem értem mi a baj a belső nézettel :D
  • Fpocok
    Megértem, hogy megy a sírás emiatt... ja várjál. Ez első részben sem volt belső nézet? Nem, nem értem meg.
  • Carlos
    Ha motorháztető nézet sem lesz, akkor télleg kuka. Nem fogok én multizni buzi külsőnézetből.
  • ozimak
    Most nézem mennyit szó-ismételtem idegességemben
    Nem tudom lesz-e motorháztető nézet,de nekem van egy sanda gyanúm,hogy csak külső nézet lesz! A belső nézete pedig szerintem elég jó volt,úgy mint a dirt-öknek. Mitől lehet amúgy "nem jó"?
  • Carlos
    +1
  • arty
    egyik cm játékban sem bírtam a belsőt, motorházról mentem (szvsz nem volt jól megcsinálva)

de sajnálom, hogy kimarad, mert tudom, hogy van aki csak onnan tud/szeret játszani. minden autósjátékban alapnak kellene lennie, méghozzá jól testreszabhatóan!
  • Carlos
    Motorháztető nézet azért lesz?
  • ozimak
    Pfffffff... Nem lesz belső nézet bazmeg... hát elmennek a kurva anyjukba...
    Ennyit erről a játékról is idén Már a 3. amiben csalódtam idén...
    Grid-et imádtam,sokat toltuk multiban,de csak és kizárólag belső nézetből toltam...
  • lac coo
    De jó, szép munka .
  • IMYke2.0.0.0
    Jááááájjj
  • lac coo
    Áááá...ez egyáltalán nem olyan ! Ez olyan ! :DDDD

• pxxl
  • arty
    touché! :D
  • Fehercsoki
    Te is, mivel az új Dirt-ben nincs belsőnézet.(showdown a neve asszem)
  • arty
    beszóltál a dirtre, miközben ott VAN belsőnézet.

képben vagy rendesen :)
  • Bence94
    tudom sajnos...

Legalább a pc-s verzióban is legyen split-screen és akkor én örülök.
  • Fehercsoki
    Nem fogják, nem költenek PC-re, csak amennyit a portoláshoz muszáj.
  • lac coo
    Ebben bízom én is. Persze nem mintha nagy szívügyem lenne a GRID, első része sem jött be a nevetségesen rövid féktávokkal... Csak hát, no ... milyen már egy autós játék belső nézet nélkül ??? Csak ne szokjanak hozzá ! :DD
  • Bence94
    "ááá konzol az nem elavult minek új gen..."

pc-re nyugodtan rakják bele!
  • lac coo
    Igazad van, Codemasters forumon is megy az okoskodás.így valóban kuka az egész....

• Norberto91
    Sajnos nem :/

http://www.eurogamer.net/articles/2012-08-08-codemasters-responds-to-criticism-about-loss-of-in-car-view-in-grid-2

• lac coo
    Ezt honnan veszed, nem kevered véletlen a gyerekeknek szánt új DIRT baromsággal ? :)
  • Norberto91
    Nekem is tetszetős volt ez a játék, addig, amíg az egyik fejlesztő ki nem nyilatkoztatta, hogy nem lesz a kocsiknak belső nézete... Nálam itt totál elvágta magát a játék...
  • IMYke2.0.0.0
    Igen - Dubstep-től is hányok :)
  • IMYke2.0.0.0
    S pont az ilyenektől hányok sugárban.
  • pxxl

dubstepet leszámítva megvan minden :D
  • Fpocok
    YT kommentnél:

Grid is baaaaaaccccccccccckkkkkkkkkkkk­k......Best racing game I have played...*high5 Codemasters*..:D

nick1991able 45 perccel ezelőtt

*high five*

gridgame válasz a következőre: nick1991able 44 perccel ezelőtt lejátszási listában
    :D
  • Fpocok
    Ó istenem, csak el ne kúrják azzal... hogy NITRO-t raknak be a játékba. Attól hányok. Csak ne kúrják el pls...
  • zzeN
    További infók

• arty
    remélem a végleges nem lesz ilyen fos módon fossáeffektezve :( első részt rengeteget kellett hekkelni, mire emberien nézett ki...
  • grebber
    GRID 2 Announced - Screens
  • arty
    :DDD
  • pxxl
    lehetőleg dubstep zenével, idiótán villogva, "rángatva a kamerát", böszme effektekkel váltott képekkel...
  • SötétBarom
    Elsőt imádtam, +fav
  • ScarY MAN
    ami megy egy artwork montázsra!
  • mester1987
    Mely egy másik trailerre utal :D
  • atila4
    Szerintem jó lenne, de szvsz csak egy videót kapunk majd :D
  • mester1987
    Bebaszna ha 2 nap múlva a GRID 2 jön ki így váratlanul...
  • grebber
    Elvileg még idén jön egy új cm f1 game poénnak.Az egész jó lesz ökörködni amíg nem jön valami jobb autós game.
  • lac coo
    Bevallottan nem annak szánták, nem véletlenül nem a CM sorozat tagja .