870
-
#426 érdekes nickneved van :DD -
pocskenocs #425 Hi megvettem
nyomhatnánk..
friends nevetek? -
#424 megvetted? iceakostol?
én a mai kormányos teszt után éppcsak nem :) -
#423 akkor este gurulhatnánk majd :)
három monitoros belsőnézetes track ir-es móka :D
-
#422 save game :
C:\ProgramData\Steam\RLD!\44350\storage (ha nem eredeti)
C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\44350\ (ha eredeti)
elvileg... -
CamelX #421 Érdekes amúgy, hogy mégis majdnem mindegyik kritika negatívumként hozza fel. A fórumokon zajló felháborodásról nem is beszélve.
Remélhetőleg a mostani tényállásban fejlődő cockpit mod az egyfajta kiskapu amit a fejlesztők hagytak a moddereknek. Mondom ezt úgy, hogy nálam közel sem ez a legégetőbb probléma a játékkal... és sorry ha valakinek ez rinyálásnak tűnik, de hagy legyenek elvárásaim az egyik kedvenc játékom folytatásáról. -
#420 Ha valaki MOMO Racing kormánnyal nyomja majd, akkor egy véleményt kérnék a beállítási lehetőségekről illetve az irányíthatóságról.
Én még gondolkodom a vásárláson.
Köszi! -
#419 azért a véleményét idevetheti, nem?
még akkor is, ha ez számodra csak sírás :)
én megértem ha valakinek fáj a belső hiánya, de sajnos a statjaik alapján tényleg nagyon kevesen használták.
mivel pedig nincsenek milliós eladásai a CM autós játékoknak, így ott spórolnak, ahol tudnak - gondolom ez is érthető...
reménykedni kell, h a modderek megoldják, erre vannak is bíztató jelek. -
#418 -
#417 Ezt csak felesleges szőrszálhasogatásnak tartom, h egyesek azért sírnak, mert nincs benne olyan nézet, h látsszon a műszerfal... Ha nem tetszik, nem játszik vele az emberke, és kész. -
endy papp #416 Meglehetne fordítani a kérdést.
Mi lenne ha csak belső nézet lenne benne ,mint pl. az iRacing netCar Stb...
Na akkor lenne ám csak a sírás.....
Hogy vezessek így.... ,meg hasonlók.
Persze én sem örülök hogy nincs benne de majd valahogy elboldogulok motortető nézetben,ha minden igaz ma hozza a futár....
Kivi leszek milyen 3 moncsival,valamelyeset majd talán kárpótol,ahogy egy korábbi vidiben láttam -
#415 Én próbáltam külső nézetből, de valahogy úgy nem megy, motorháztető nézetből pont jó. -
#414 Sajnos egy tuti, kb annyian mentek Grid1-el is fülkében, mint F1 sorozatban: kb senki, mindenki tv kamerából, az autó tetején-hátulján ülve vezet . :)Aki nem, az meg elhanyagolható kisebbség. -
mester1987 #413 Már meg is válaszolták :) -
CamelX #412 "Áj szink det it júziz tú máccs processzing pávör, end tú meni pípöl dont júz it" - Codemasters Hungary -
#411 Amúgy te mit gondolsz, miért került ki a belső nézet ? :)))) -
mester1987 #410 Úristen, ezt a rossz dumát... -
#409 Van bizony :)
Ez nem duma, ezeket a játékokat általában mindenki hátulról tologatja ....
jobb esetben motorháztetőről :) -
mester1987 #408 Neked amúgy van? -
mester1987 #407 Könnyen meglehet, hogy így volt, csak én ezt a dumát nem veszem be, hogy kevesen használták a belső nézetet meg a konzolok miatt vágták ki. -
#406 Ha 100 userből nem csak 3 használta volna, akkor most is lenne ! :D -
mester1987 #405 A GRID-é meg az előző DiRT-öké meg simán jó volt. -
#404 Lövésed nincs róla valójában hogyan, miként foltozzák bele ezeket a belső nézeteket ... -
mester1987 #403 Legalább olyat bazdmeg vagy ne csináljon semmit!!! -
#402 mivan ? :DD
ez csak egy arckövetős belsőnézetes kamera mód, mire írod hogy nem reális a belsője ? :D
mindegyik autónak reális a belseje, hisz külső nézetben is belátni, csak nagyon elnagyolt..
de ti most tényleg azt várjátok el megjelenés előtti este, hogy brutálrészletes belsőnézetet csináljon a hobbimodder.. ha már több év alatt a fejlesztőknek nem sikerült... ? -
#401 Nekem se sikerült az a rész eddig. :( Persze minél több autót előzök meg sorozatban, annál több pontot kapok, de sajnos ez csak max az egyenes szakaszokban sikerül. -
mester1987 #400 Elég kókány így és kétlem, hogy minden autóhoz a reális belsője lesz. -
#399 lehet nézelődni is :D
-
ToM1113 #398 közben sikerült... leelőztem az ellenfelem is a pályán de ez nem befolyásolta sztem az eredményt, a lényeg sztem hogy minél többet minél nagyobb kombókba előzzünk meg... javítson ki valaki ha tévedek. -
#397 én egyből megvertem az ellenfelem, amúgy szerintem minél több autót kell megelőzni, de nem biztos :D -
ToM1113 #396 Üdv!
Mit kell csinálni ebben a freestyle módban, amikor autókat kell kerülgetni?
Mindig kikapok az ellenfelemtől mert több pontot gyűjt.
Köszönöm. -
grolko #395 persze, az volt az első amit megpróbáltam, de sajna ugyanaz. -
WinStar #394 Csak nekem nem tölti be a promo pályát amikor a camaro-val kéne menni? :S -
#393 Esetleg frissíts VGA drivert. -
grolko #392 volna egy kis problémám, a nap, és az összes hely ahonnan visszatükröződik (aszfalt, házak stb) ilyen kékeszöld színben pompázik
tudja valaki mi lehet ez? -
RYO21 #391 Nincs semmi olyan folder. Vagyis van de csak benchmarkok vannak benne. -
CamelX #390 Plusz a Polish Tyre Mod és a nemsokára megjelenő 1.1-es Unofficial Community Patch :) -
#389 naja, jelenleg ketten konvertálgatnak Forza 4ből autókat, remélem megtartják ezt a jó szokásukat :D -
CamelX #388 Most a játéktól függetlenül, azért valljuk be egy Shift2-népszerűségű kategóriában igen nehéz mégegy olyan játékot találni, ahol aktív modding közösség van 2 év után, és ahol nem csak skin-eken, de komplexebb módosításokon is dolgoznak. -
#387 Jah, vmit buhertam azzal is, mert először úgy indította a versenyt, h az autót oldalról láttam... Majd megnézem akkor, köszi.