870
-
#186 Szerintem még lemondhatod. -
#185 pedig ez áll a legközelebb a valósághoz ... (lévén nincs belső nézet, de onnan egyébként is általában keveset látni, főleg versenyautóknál) -
SmithyHUN #184 *n -
SmithyHUN #183 Remélem, hogy ez vmi nullás szintű béta, mert külöben már bánom, hogy előrendeltem... -
#182 12:31-nál előz egyet, 33-nál kicsúszik a fos, aztán 35-nél visszakeveredik az aszfaltra és persze bőven a másodpercekkel korábban éppencsak megelőzöttek elé. Ez vicckategória -
#181 bugatti roncsderby... na az nagyon kell... -
antiqueA #180 Én pedig pont ezt szeretem legjobban. Ez a le leghasználhatóbb, legvalóságközelibb. Viszont a fizika... valóban hányadék. -
MauroN #179 hát ez a kocsimozgás valami rettenetes..:( -
Csokis #178 -
#177 én is -
#176 De rühellem minden autós játékban ezt a nézetet! -
pcgammer #175 -
pcgammer #174 Audi R8 Gameplay
-
mester1987 #173 Itt az időzítéssel vannak bajok. Később kellene kiadni vagy amikor olyan tartalmakat tartalmaz... -
Timbu #172 Van a cikk hozzászólásai között egy teljesen jogos észrevétel, miszerint 2-3 körös verenyeken nincs túl sok szerepe annak, hogy az ellenfeled milyen stílusban vezet, hiszen mondjuk ha tizedik helyről nyerni akarsz, mindegyikkel max. 3-4 kanyar erejég találkozol.
Ha a karierr 10-15 körös futamokból állna, na akkor lenne értelme ennek. Így ez szerintem csak reklámfogásnak jó.
Meg van ez: "pályák is dinamikusan változnak körről körre". Szintén semmi értelme egy 3 körös futam alatt. -
mester1987 #171 Fasza! Adrenalin lehet benne ülni. -
#170 Caterham SP300R
-
GRID 2 - részletek a mesterséges intelligenciáról -
#168 -
#167 -
HUN BECSEHELY #166 Már szóltam Havernak,ha lesz nála,akkor irok:-) -
#165 ha lesz 2-3ezerért kód akkor talán... de hogy ezért 10ezret kiadni.... -
#164 -
Wlanseraf #163 Látod ez meglehet:D -
peti79 #162 Vagy lehetne a versenyek előtt kvalifikáció. A Forzában, vagy a Gridben is abból állt a nehézség, hogy hogy tudod áthámozni magad a mezőnyön. Ha 3-4 kanyar után már második voltál, akkor volt még esélyed utolérni az elsőt. Ha ez nem sikerült, akkor már többet nem is láttad az élen állót. Ezért sokszor kamikáze módjára kellett bevágnod magad a boly közepébe a rajt után, mert természetesen te a 8-ból a 8-ik helyről indultál. Ez egy idő után kissé unalmas volt. -
#161 vagy lehet mások az elvárásaid :) -
Wlanseraf #160 Oké én kutyaütő simes vagyok lehet nem értek hozzá:D -
#159 semmi hasonlót nem érzékeltem :) -
Wlanseraf #158 Kb olyan volt mintha gombokat nyomogatnál és nem kormánnyal mennél, szánalmasan szar volt rendesen nem lehetett bekonfigolni, míg érdekes ez általában nem okoz problémát.... -
#157 mi volt vele a problémád? -
Wlanseraf #156 lol ha neked az a perfekt akkor nem csodálkozom:))))) mert egy darab szar volt... -
#155 az elsőt is lehetett, perfektül. nem értem az elvárást... -
Wlanseraf #154 pl abban fejlődhetne hogy kormánnyal is lehessen játszani rendesen, vagy ez túl nagy elvárás?:D -
mester1987 #153 -
#152 de látszólag nem ez a grid koncepciója :) inkább csak egy könnyed, árkád játék "szeretne" lenni, ez az első rész esetén szerintem sikerült is neki.
törés, meg javítás pénzért -> én bírnám, de szerintem ez sem a grid.
időjárás persze jó lenne, ha szépen meg van csinálva, a többi amit írtál pedig akár benne is lehet majd (festést mondjuk nemhiszem): pályák, kocsik, tuning szerintem meglesz, a karriermódra sem fogunk panaszkodni, AI szerintem az elsőben se volt rossz, vissza csak nem lépnek....
multi és leaderboards... naigen, itt gyakorlatilag sose lehet "eleget" nyújtani :) -
unrealnoise #151 mit pff? úgy beszéltek, mintha nem lehetne fejlődni egy autós játékban.
ezeket is bele lehetne rakni:
profi időjárás rendszer, jó, változatos pályák, sok járgány, tuning, ami valóban kihat a fizikára is, nem csak "repülő autó leszel", autók festésének módosítása sajátkezűleg (forza 4), remek karriermód, klassz játékmódok, jó multi, számos lehetőséggel, rivals mod, leaderboards minden pályán, mindenféle járgányra, okos AI, részletes járgány sérülések, fizikai és anyagi vonzatokkal...
és bár tudom, hogy ez inkább arcade játék lesz, de akár lehetne egy kis gumikopás is benne, esetleges boxkiállás, vagy ilyesmi, már ha épített versenypályán megy az ember, meg ezer féle dolog lehetne itt még...
-
#150 írnál konkrétumot is esetleg? mert ez a "jobb legyen mindenben" akkora bullshit, hogy a topik kettéáll :D -
mester1987 #149 pfff -
unrealnoise #148 hát azért ez megint hülyes kérdés. mindenben kéne fejlődnie. ahogya FIFA is egyre jobb és jobb lesz önmagához képest, úgy itt is lehet folyamatosan pofozgatni a játékot... (Most tekintsünk el attól, hogy valaki nem szereti a FIFA sorozatot) -
#147 miben kellene fejlődnie? (az, hogy pl szimesedne, az nem fejlődés, az egy más játékká válás lenne)