870
-
mester1987 #266 Feltöltő, aki csak ezekről csinál videót. -
CamelX #265 Muszáj titkolniuk a HC physics módot, különben sokan megijednének a vásárlástól :D -
#264 De mi a baj ezekkel , Ennél "komolyabb" játékok ennek a közelében sincsenek sem törésben, sem repülésben ! :) -
#263 Semmi gond nincs ezzel szerintem!
Csak egy valamit nem értekSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hol van már a konzolos warez? -
egyébként Steam-en összejött a 100%, így az előrendelők megkapják a 4DLC-t és a Grid-et, de valahogy ezek a videók elvették a kedvem az előrendeléstől, 3-4ezernél többet nem adok ki érte :DD -
CamelX #261 Próbálom visszatartani a látványból adódó eufóriát -
-
mester1987 #259 Ez már jogos :D -
#258 és még csak DLC se jár hozzá :( -
mester1987 #257 GRID 2: valódi autó vérbeli gyűjtőknek!
Hát nem egyszerű. -
mester1987 #256 Megnyugodhatsz, nem süllyedek le, hogy privát üzenetben írjak neked akármit is. Szal ennyi :) -
#255 Tiltottalak, részemről ezzel vége. -
mester1987 #254 Inkább versengés, de csak 1 ember személyében. -
#253 Úgy látom a verseny tényleg folytatódik :D -
mester1987 #252 Te meg egy nyomorék, aki más nevében beszél. -
#251 Bizony, az illő viselkedést tanulni kell, az nem zsigerből jön. Lám itt vagy te, aki idejött, berúgta pár topik ajtaját és akkorát offolt, ami zavarta az ott békésen fórumozókat.
Egyszóval egy büdös paraszt vagy. -
mester1987 #250 Azt nem tanulni kell, te idióta, látszik csak magadból tudsz kiindulni. GRAT -
#249 Tanulj meg viselkedni. -
#248 "Az orosz kb 4e, de a régiózár még bizonytalan. Az EU-s kb 7e." :))
rákérdeztem, hogy szerinte dlc-t is kapunk-e az oroszhoz.. :D -
mester1987 #247 Mosd már ki a szád egyszer, nyomoronc és ne itt provokálózz... -
#246 magyar oldalon rákérdeztem nemrég, szerintem reggel válaszol majd :D
de írta itt is valaki hogy ismerősének talán lesz jóáras kódja.. :) -
#245 na, szerezzed szépen a steamkulcsot 4ezeré' !
kulcsosoknál semmi? -
#244 42% :D -
#243 tehát az első opció, sejtettem és részvétem, elsősorban szegény szüleidnek :(( -
mester1987 #242 Mosd ki a szád, ami fertőtleníti is. -
#241 ez költői?
mint pl:
miért vagy te gyengeelméjű?
mirét nem érted meg, hogy egy-egy topik miről szól?
miért nem mész inkább a kertbe segíteni anyunak gazolni? -
mester1987 #240 Miért vagy te mindig itt? -
#239 -
#238 A nagyszerű bravúros magyar utakra tökéletes lenne -
mester1987 #237 Mondjuk ez újonnan ennyi, szóval egy ideig nem kel el. A másik meg, hogy pár darab készült belőle stb. stb. stb.
Ennyit az OFF témából. -
mester1987 #236 Pörögjön a topik, miért ne. -
#235 amúgy nemigazán értem hogy ez miért lett hír és főleg hogy miért ide írtad be :D
az a bizonyos cég külföldön lévő autókat árul, amiket ha valaki megvenne rajtuk keresztül, ők megveszik a külföldi kereskedéstől és behozzák az országba, de ennél van drágább magyar autó, sőt több magyar Zonda is volt már.. egy autónak meg annyi az értéke, amennyit megadnak érte, nem amennyit kérnek..... :D -
mester1987 #234 400 millió, milyen összeg már az. -
#233 ez egy Zonda R és a Pagani gyár előtt.. :D -
mester1987 #232 Magyarország legdrágább autója, a Pagani Zonda, de nemigen tolonganak érte:
-
#231 egyik racenet-es játék sincs meg, szerintem a codies akkom toltál át racenetre automatán :D -
#230 showdown? :)
kár h nincs racenet már dirt1 óta.... akkor talán lenne is értelme... -
#229 mit kiderült résznetre már van regem, beakartam regizni erre kiírta, hogy csak belépnem kell.. :DD -
#228 digit disztró csodái:
" it would be available on origin aswell [...] So does this mean that if I buy the game on origin I need to login origin, steam and racenet to be able to play the game?? "
:DD
(még mindig nem látok infot, h a dvd-s kulcsa regelhető-e steamre) -
#227 na, már 20%... ha lenne 7ezer körül előrendelős kód és megadná a 4 "dlc"-t akkor erőteljesen elgondolkodnék... :D