870
-
#346 Nem tudom , valahogy ezt nem találták el. Az 1-ben jó volt, csak kevés autót lehet választani hozzá. -
madridista22 #345 Mentéseket* -
madridista22 #344 Sziasztok! A mentéseketek hol találom? -
aknakukac96 #343 Már a multi is fel van törve...Kérdés, hogy meddig. -
#342 naja, ezt már sok felmérés is bizonyította, akit érdekel a játék és megvenné az kipróbálás után előbb-utóbb megveszi, aki meg csak random tölt mindent az meg amúgy se venné meg.. :)
én még nem próbáltam a "demó"-t, de videók alapján majd karácsonyi akciókor veszem csak meg.. sajnos nincs most 4ezres árban sehol.. :D -
#341 Sztem érthetően nem is vesződnek demók kiadásával manapság. Úgyis tudják, h leszedik torrentről. Aztán az már más kérdés, h ezekből az emberekből egy kevés % (vagy néha nem is olyan kevés %, ha vonzó multija van adott játéknak, vagy alapból a multira van kihegyezve) meg is veszi eredetiben. -
#340 Ezen még azóta is röhögök:D
Egyébként igen. Már rengeteg játékot vettem meg, anélkül hogy kipróbáltam volna, és eléggé megszívtam. Ilyen volt pl a Rage, meg a MOH warfighter. A kettő játékba összesen nincs 10 órám.
De viccen kívül, a multi miatt lehet megveszem majd. -
#339 Csak a demót nézte meg. Mi mind megnézzük. -
#338 :DDD -
#337 CSak kipróbáltad, és meg fogod vásárolni. :D -
#336 Upsz.
Ezt jól benéztem :D
Mind1, jó játék. -
#335 ja hogy Amerikában élsz, akkor jó... mert EU-ban még nem lehet vele játszani.... :D -
#334 Hova gondolsz? :)
Én minden játékot megvásárolok. -
#333 de van az első részben, meg majd itt is lesz valami.. :D
#325 -
#332 Ja igen, belső nézet az nagyon kellene.
Első részben sem volt? -
#331 akkor vedd meg -
#330 Üdv!
Az első résszel annó nem játszottam, de ez a game most nagy favorit. Valami irgalmatlan gyönyörű a grafikája, és semmi gépigénye nincs. Klaviatúrával játszok, az irányítás is nagyon fasza. A kocsik motorhangja meg álom. Ez, meg a Call of juarez a fav most. -
#329 az náluk a szar fogalma :))) (mindenre 10 pontokat szórnak, sima reklámoldal) -
#328 elég jól fut , nálad lazán megy majd maxon.
Ha úgy állok neki a fékútnak, ahogy más játéknál szoktam, akkor egész jó, nem feltétlen fordul keresztbe.ffb az elég halovány, kb csak egy sima középrehúzás, de ide jó.
a gyors kocsik iszonyatos tempot mennek, mitha valami űrsikóval kellene cikázni a kerítések mögött.
Mentem valami utcai Alfával, az kb ilyen Porsche cup tempo, de az még jó :)Unalmas órákra szerintem teljesen jó, nekünk ugye nem ez a fő vonal. -
endy papp #327 Köszi az infókatezek szerint te is kipróbáltad......
A gyors kocsik az iRacing-ben no meg a többi szimben is, valahol "reflexjátékok"
Ja ja.... én is úgy gondoltam hogy a fizikát nem itt kell keresni,de törni zúzni lökdösődni, kikapcsolódásnak szódával talán elmegy.......
Ha valakinek még vannak tapasztalatai ne tartsa magában ha jó ha rossz.
Előre is THX.... -
#326 Szerintem majdnem ugyan az ... A lassabb autókkal jól el lehet bohóckodni, a gyorsak már agyament reflexjátékok :)))
Kormányt jobban szereti mint a másik ...
Árkád, törést bírja, ha megcsúszik driftel , de ennek ilyennek kell lennie :)))
Akinek fizika kell, az nyilván ne ebben a stílusban keresse .... -
#325 már el is kezdték piszkálgatni a kamera fájlokat :D
-
mester1987 #324 Amúgy nagyon rosszakat olvasok a fizikáról, én meg nem tudok ebben nyilatkozni, mert a DiRT 2 után próbáltam ki a GRID 2-t.
Ált. a többségnek van igaza. Tény, hogy könnyebb a DiRT 2 irányítása... -
mester1987 #323 A verda reagálása a törésekre, karambolra - ezt takarja.
Kormánnyal nem próbáltam. -
endy papp #322 Mi a gond vele?
Speciel a shift 2-nél is sokaknak nem jött be ,nálam az is élvezhető volt persze rá kellet érezni.
Az első Grid résznél rosszabb vagy jobb? -
endy papp #321 Az a bizonyos "fizika és verda reagálása"pontosan mit takar F1 szint vagy jobb ,na és nem mellesleg mivel irányítottátok, próbáltátok,gamepad, bill ,vagy kormi,mert az utóbbinál lehet az említett dolgokról beszélni.
Csupán érdekelne hogy kormival milyen?
Köszi előre is a válaszokat. -
mester1987 #320 Azóta úgy alakult, hogy kipróbáltuk, hát a helyszínek a Sport Racing versenyig nem annyira lélegzetelállítóak, de változatosak.
A törésmodell nagyon részletes meg a fizika és a verda reagálása se lett rossz. Kéne az a belső nézet nagyon is. -
#319 Én játékban a drift részére voltam kíváncsi, de csalódnom kellett. Valahogy nem jön be nekem. -
#318 Jó Játék!!!! -
#317 Nálam nagyon szépen fut és eszméletlen jól néz ki. Mintha az irányítás is jobb lett volna, DE...
1. Nem ismerte fel a gamepadom.
2. Annyira lent van a kamera, hogy kurvára nem látom, mi van előttem. -
#316 CVG – 7
God is a Geek – 9
Videogamer – 8
Eurogamer – 7
Gamereactor Sweden – 7
NZgamer (PC) – 8.5
Spong – 8
Strategy Informer – 8.5/10
Digital Spy – 4/5
X360A.org – 90/100
Edge – 9/10
OPM – 8/10
Multiplayer.it – 8.4/10
EGM – 7/10 -
#315 ign 8 pontot adott rá -
CamelX #314 *Grid 1-re -
#313 igazán örülünk neki. -
CamelX #312 Hát ha a Gridre azt mondom hogy 8/10, akkor ez 4/10. Alapból van benn G27-re szabott beállítás, H-váltó és kuplung is akár, de a NFS Pro Street ehhez képest iRacing :D -
#311 én már töltöm :D -
#310 Én is kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet kormánnyal, de nem merem le se tölteni! :D -
#309 steam-en legalább hamarabb lesz akciós és több esélye van hogy megtudjuk, mint lájv-ra.. meg lehet kulcsárusitós oldalok is majd jóárasitva :D -
#308 pályák? "BUY ME NOW" eventek? ;)))
előrendelőiben ugye ezek is "jártak" ... -
CamelX #307 Én nem bírok magammal. Siralmas amiket videókon látok, de rejtélyes módon erősödik bennem a tudat, hogy kormánnyal valami fenomenális FUN lesz :D