GRID 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ozimak

Mellesleg most így utólag nézve,még jobban nem értem mi a baj a belsõ nézettel 😄
Fpocok
Megértem, hogy megy a sírás emiatt... ja várjál. Ez elsõ részben sem volt belsõ nézet? Nem, nem értem meg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Carlos
Ha motorháztetõ nézet sem lesz, akkor télleg kuka. Nem fogok én multizni buzi külsõnézetbõl.

Þór vígi þessi rúnar

ozimak
Most nézem mennyit szó-ismételtem idegességemben <#fogmosas>
Nem tudom lesz-e motorháztetõ nézet,de nekem van egy sanda gyanúm,hogy csak külsõ nézet lesz! A belsõ nézete pedig szerintem elég jó volt,úgy mint a dirt-öknek. Mitõl lehet amúgy "nem jó"? <#conf><#rolleyes>
Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

arty
egyik cm játékban sem bírtam a belsõt, motorházról mentem (szvsz nem volt jól megcsinálva)

de sajnálom, hogy kimarad, mert tudom, hogy van aki csak onnan tud/szeret játszani. minden autósjátékban alapnak kellene lennie, méghozzá jól testreszabhatóan!

Forza.

Carlos
Motorháztetõ nézet azért lesz?

Þór vígi þessi rúnar

ozimak
Pfffffff... Nem lesz belsõ nézet bazmeg... hát elmennek a kurva anyjukba...
Ennyit errõl a játékról is idén <#levele> Már a 3. amiben csalódtam idén...
Grid-et imádtam,sokat toltuk multiban,de csak és kizárólag belsõ nézetbõl toltam...
lac coo
De jó, szép munka .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

IMYke2.0.0.0
Jááááájjj

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lac coo
Áááá...ez egyáltalán nem olyan ! Ez olyan ! 😄DDD

pxxl
<#wilting>

All hail the double x!

arty
touché! 😄

Forza.

Fehercsoki
Te is, mivel az új Dirt-ben nincs belsõnézet.(showdown a neve asszem)

arty
beszóltál a dirtre, miközben ott VAN belsõnézet.

képben vagy rendesen 😊

Forza.

Bence94
tudom sajnos...

Legalább a pc-s verzióban is legyen split-screen és akkor én örülök.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Fehercsoki
Nem fogják, nem költenek PC-re, csak amennyit a portoláshoz muszáj.

lac coo
Ebben bízom én is. Persze nem mintha nagy szívügyem lenne a GRID, elsõ része sem jött be a nevetségesen rövid féktávokkal... Csak hát, no ... milyen már egy autós játék belsõ nézet nélkül ??? Csak ne szokjanak hozzá ! 😄D

Bence94
"ááá konzol az nem elavult minek új gen..."

pc-re nyugodtan rakják bele!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

lac coo
Igazad van, Codemasters forumon is megy az okoskodás.így valóban kuka az egész....

Sajnos nem :/

http://www.eurogamer.net/articles/2012-08-08-codemasters-responds-to-criticism-about-loss-of-in-car-view-in-grid-2

lac coo
Ezt honnan veszed, nem kevered véletlen a gyerekeknek szánt új DIRT baromsággal ? 😊

Nekem is tetszetõs volt ez a játék, addig, amíg az egyik fejlesztõ ki nem nyilatkoztatta, hogy nem lesz a kocsiknak belsõ nézete... Nálam itt totál elvágta magát a játék...

IMYke2.0.0.0
Igen - Dubstep-tõl is hányok 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
S pont az ilyenektõl hányok sugárban.

pxxl

dubstepet leszámítva megvan minden 😄

All hail the double x!

Fpocok
YT kommentnél:

Grid is baaaaaaccccccccccckkkkkkkkkkkk­k......Best racing game I have played...*high5 Codemasters*..😄

nick1991able 45 perccel ezelõtt

*high five*

gridgame válasz a következõre: nick1991able 44 perccel ezelõtt lejátszási listában
😄

Fpocok
Ó istenem, csak el ne kúrják azzal... hogy NITRO-t raknak be a játékba. Attól hányok. Csak ne kúrják el pls...

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

arty
remélem a végleges nem lesz ilyen fos módon fossáeffektezve 😞 elsõ részt rengeteget kellett hekkelni, mire emberien nézett ki...

Forza.

grebber

Next PC upgrade: 2022

arty
😄DD

Forza.

pxxl
lehetõleg dubstep zenével, idiótán villogva, "rángatva a kamerát", böszme effektekkel váltott képekkel...

All hail the double x!

SötétBarom
Elsõt imádtam, +fav

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ScarY MAN
ami megy egy artwork montázsra!

...

Mely egy másik trailerre utal 😄
atila4
Szerintem jó lenne, de szvsz csak egy videót kapunk majd 😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Bebaszna ha 2 nap múlva a GRID 2 jön ki így váratlanul...
grebber
Elvileg még idén jön egy új cm f1 game poénnak.Az egész jó lesz ökörködni amíg nem jön valami jobb autós game.

Next PC upgrade: 2022

lac coo
Bevallottan nem annak szánták, nem véletlenül nem a CM sorozat tagja .

Szvsz nem hiszem hogy a Showdown-t komoly projektnek szánták, tekintve az egész játékot, a jármûvek fizikája eléggé csapnivaló, én szerintem ez inkább csak ilyen szórakoztató jellegû játék amely a legkevésbé se hajaz a valóságra.
arty
showdown azért ad némi okot az aggodalomra...

Forza.

Totti5
Legyen normális a féktáv és akkor boldogság. Az elsõ részt csak amiatt nem bírtam. Most hogy a Dirt 2-3 és az F1ekbe sikerült mindent helyre rakni, remélem ezzel sem lesz gond.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Carlos
+fav

Þór vígi þessi rúnar

arty
nem lesz forza klón 😄 ezt még nem hallottam, az milyen? hogy sok autó és sok kocsi lenne benne, azaz tartalom? 😄

Forza.

Nagyon kíváncsi leszek rá, mennyi maradt meg a régi GRIDbõl. Az elsõnek az irányítása billel és kormánnyal is fura volt, viszont gamepaddel tökéletes. A driftet kifejezetten imádtam. Emlékszem rá, hogy mikor kijött a demó azon ment a verseny kinek lesz a legtöbb pontja és volt egy srác aki 50 millát csinált majd azt megdöntettem és oda-vissza ment többekkel a csata. Szóval a drift nagyon ment Nekem, még itt SG-n is kérdezték páran hogyan csinálom. 😄

Amúgy Szabinak igazat kell adnom. A DLCs dolog elég szemét volt. Megígérték, hogy 1.3-as javításba ingyen megkapjuk erre a javításban semmi DLC, csak töltésnél leellenõrzi a DLCket és ennyi. Bár még mindig jobb, mint a DiRT3-nál ahol egyszerûen elbuktam a teljes arany minõsítést mert nem volt meg a DLC. GRID1be talán még amit hiányoltam, hogy nem volt ellenfele LeMansba az Audinak.

A GRID 2ben nagyon remélem, hogy megmarad a régi irányítás és nem lesz túl árkád és Forza klón se. Alapvetõen a több pálya, autó stb mellé a GRID 1hez képest idõjárás, jobb csapatépítés (esetleg PhotoShop támogatás matricázáshoz), kerékcsere kell és megvettek.
bertino
drift jo volt benne, de amugy elajulva nem voltam tole, talan meg akcioba vettem en is meg az elso reszt steamen, vittem is egy darabig, de kormannyal az iranyitas... erdekes volt, a drift viszont tetszett.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SimaSuna
pedig a Sylviával mennyit toltam...MadMax-es festéssel 😊
Fpocok
Tudtommal most is van mp. Gameranger vagy kik csinálják.

pxxl
nem csak benne 😄

All hail the double x!