870
  • Szabi #226
    vettem már gmg-ről, tudom hogy működik, de nálam akkor se engedi :D

viszont mindegy is, mert így is drága :D
  • arty
    checkout-ra nyomás UTÁN kell beirni!
  • arty
    dede!

• Szabi #223
    elővételnél nem enged kupont használni :D
  • arty
    íme a greenmangamingos -25% kupon:
    GMG 25% - GMG25-55FJ7-ADQ3P
    hátha valakit érdekel :)

(thx Imyke2k!)
  • Szabi #221
    én annyira megszerettem a Toca 3as kameranézetett, hogy igyekszem minden szimulátorban is külni az ablakba szép nagy FOV-al és telefonon digitális kijelzőkkel :D
  • arty
    naezaz.... toca3-ban pl van "belső", ami kb semmi munkába nem került, hiszen alig-alig látni valamit, kb semmit nem kellett kidolgozni
    (tudom, h sokan ezt szeretik, nekem a grid1 belsője sem volt használható, szal nem fáj annyira)

dirt3-at teljes áron vettem lemezen, day1 - örültem, tetszett.
    aztán feltünt, h állandoan ugyan az a pár pálya megy, ismétlődik.... dirt2 után kevés volt a tartalom.
    egy idő után a menüben teljesithetetlen eventek jelentek meg, a "kiaranyozott" piramisaim visszaváltoztak és az eventek közt állandóan a buy now feliratba botlottam :(((
    NAGYON megbántam a korai megvásárlását, jó lenne ezt elkerülni a grid2 esetén...

amd kuponos megoldás kéne avagy mint a showdown esetén: filléres kódok hardveraprón :D
    2-3-4 ezerért nem érdekelne a buy now sem, és az sem h nem kapok meg mindent.
  • Szabi #219
    hosszú távon lesz jobb ajánlat is :D

engem tényleg csak két dolog aggaszt, megvettem Dirt 3-at is jóáron, erre DLC-k horror árban vannak és tényleg csak egy fél játékom van így..
    a legjobb autók mind fizetősek (vagy trükközösek) :-/

na meg hogy a mi a fenéért maradt ki egy 2013as autós játékból a belsőnézet ? legalább egy egyszerűsített verziója lehetne, ha nem akartak kézkalimpálással foglalkozni.. :(
  • arty
    (mostanában játszottam az elsővel és annyira jó játék, h nemtudom ellen tudnék-e állni egy 6900as ajánlatnak hosszú távon :D )
  • arty
    nem láttam róla pozitiv megerősítést/infot, akkor ugy mondom :)

green man gamingon 40 EUR, -25% kuponnal pedig 30 EUR (origin egyébként is egy fos és nem is olcsóbb), de ez még mindig jelentősen drágább, mint a 6900as bolti, lemezes ár.... :(

de szívesen olvasnám, h tévedek és a lemezes steamre regelhető! ;)
  • Szabi #216

There are up to 40,000 spectators per track, but the living touches in the environment don't end there. This little chap darts across the California Coastline track as you race. At present, it is possible to pass over him, although he doesn't seem to be solid so don't expect to see any real-time squirrel damage.

And, just in case the squirrel puts you off your line and makes you crash horribly, you can ues the returning Flashback feature to rewind the action to a save point and tackle the corner again.
  • Timbu
    Nem regelhető? Úgy tudtam, hogy Steamworks-ös a játék.

Mintha az Origines változatra is azt írták volna (ami mellesleg olcsóbb, mint a Steamen), hogy regisztrálni kell a Steam fiókhoz.
  • Szabi #214
    a magyar kulcsos oldalakon még nincs semmi infó, én bízok bennük! :D
  • arty
    nojó, akkor csak -2 pálya :)

kár h a lemezes nem regelhető steamre :( (nincs is már lemezes meghajtó a gépemben, de steamen meg horror az ára)
  • Szabi #212
    steam-es GRID 2 előrendelésért jár a Head Start Pack, McLaren Racing Pack, Free copy of GRID és ha lesz még elegendő előrendelés, akkor az IndyCar and GTR Racing Packs, ez most 10%nál jár, szóval nem hinném hogy összejönne ennek is a feloldása, de itt amúgy 12ezer ft a játék :'D

szóval jelenleg a Head Start-os Platinumshop-os tűnik a legolcsóbbnak még mindig, netes kódárusító oldalakon is 6800 a legolcsóbb amit találtam, de az nem ad semmi dlc-t, külön lehet megvenni a Head Start-ot 1500ft-ért -.-"
  • arty
    igen :(

alapjáték: -4 routes :(
  • Szabi #210
    elméletileg négy féle "ajándék" van előrendeléshez

McLaren Racing Pack:
    McLaren MP4-12C GT3 Special Edition
    2 new routes around the Brands Hatch GP Circuit
    Special Online Event

Head Start Pack:
    Mercedes-Benz SLR McLaren 722 GT
    Discounts in the Car upgrades store
    A unique RaceNet bonus

Indycar Pack:
    Dallara IndyCar and the IndyCar Pace car
    2 new routes around Indianapolis Motor Speedway Circuit
    Exclusive Online Event

GTR Racing Pack:
    Nissan GT-R Spec road car
    Yas Marina daytime circuit
    Exclusive online event

ha ezek nem csak hamarabb feloldják a tartalmakat, akkor Gold kiadásig tényleg nem érdemes megvenni a játékot..
  • arty
    ez oké is lenne, de:
    - indycar dlc alapján simán lehet h komplett eventek/sorozatok lesznek kivágva az alapverzából
    - dirt3 is már ilyen volt és a pályák-kocsik a mai napig aranyáron mennek gfwl-en
    - az sem kizárt, hogy marad a dirt3ban már bevezetett 'BUY NOW' event.... ennyire alja megoldással még soha nem találkoztam, de a codemasternek lassan védjegyévé válhat
  • Szabi #208
    GRID 2 will have around 70 cars.

Alfa Romeo: 4c, 8c, Giulietta Quadrofoglio Verde

Ariel Atom 3

Aston Martin: One-77, V12 Zagato, Vaguish

Audi : TT RS Roaster, R8 LMS Ultra, RS5

Bac Mono

BMW: 1M Coupe, 320 TC, M3 E30 Sport EVO, M3 E92

Bugatti Veyron Super Sport

Caterham Lola SP300R

Chevrolet : Comaro Z28, Comaro SS, Corvette Z06, Cruze Touring Car

Dodge: Challenger, Charger RT, Charger SRT

Dalara DW12 Indycar

Ford: Focus ST, Mustang mach 1 Twister, Mustang Boss 302

Gomez Competition GC10.1

Honda: NSX-R, S2000

Hyundai Genesis Coupe

IndyCar Pace Car

Jugaur XKR-S

KTM X-Bow R

Koenigsegg Agera R

Mazda RX-7

McLaren: F1 GT, MP4-12C, MP4-12C GT3

Mercedes : 190 E 2.5-16 Evo II, C63 AMG, SL65 AMG Black Series, SLR McLaren 722, SLR McLaren 722 GT, Mercedes SLS AMG GT3

Nissan: Fairlady Z aka 300ZX, 370Z Roaster, Silvia S15, Skyline NISMO R34 GT-R Z Tune, R35 GT-R Spec V

Pagani Huayra

SRT Viper

Subaru BRZ

Volkswagen Golf R

Volvo S60 BTCS

Zenvo ST-1

Tracks

These were the tracks confirmed so far from interviews Codemasters have given and video previews released.

Autódromo Internacional do Algarve
    Brands Hatch
    Indianapolis Motor Speedway
    Red Bull Ring
    Yas Marina
    Barcelona
    Chicago
    Abu Dubai
    Miami
    Paris
    California Coast
    Cőte d'Azur
    Okutama
  • arty
    :(((

egyre világosabb, hogy ez egy fél játék lesz, a maradék fele pedig méregdrága dlcbuzgárkodás képében jön.
  • mester1987
    Május 23-án, délután 7-kor megint Élő közvetítés.
  • Szabi #205
    grid-be lacetti van, itt meg cruze
  • Timbu
    Lehet, hogy újra ez lesz a legélvezetesebb kategória. De tehettek volna bele mai WTCC autókat, nemcsak azokat, amik a Grid 1 idejében voltak

Azt meg nem tudom, hogy miért jó, ha a verseny alatt folyamatosan megy a tüzijáték
  • Szabi #203
    CDG-nél 9ezerért Indycar DLC-t adnak, nem is tudtam hogy Indycar is lesz a játékban :D
  • Szabi #202
    34:18-tól kezd ami a videó címe, ez így még nem is vészes, csak miért nincs belsőnézet, vagy legalább toca 3 szerű üveg mögötti kamera :(
  • mester1987
    Elég is...azt hiszem hanyagolom ezt a fórumot is. Pá pá pici, pá pici.
  • kekeN7
    Baromira vártam, de ezekkel a videókkal sikerült elérni, hogy abszolút hidegen hagyjon... :(

És nem a cockpit nézet miatt, az az 1-ben is gagyi volt.
  • mester1987
    Hupilila felni meg 64 bites festés az kell... perszeee :D
  • mester1987
    Nemigaz hogy nincs benne belsőnézet, elveszíti a játék a mivoltát. Nem hiszem el azt sem, hogy senki nem írt nekik, hogy legyen...ezt a köcsög lebutítást!
  • SötétBarom
    Ez elég határeset..
  • Szabi #196
    korrekt ár, viszont a videók alapján 2-3ft-nál többet nem adok ki érte :D
  • grebber
    GRID 2 + Headstart Pack DLC 6900FT
  • BoneDragon
    Hát ez mi a franc? Kár volt bejönnöm...
  • CamelX
    Hát ettől nem lett jobb napom.... :/
  • Szabi #192

• mester1987
    Valaki nem tudja lesz-e időjárási viszony vagy havas/esős pálya...néztem gameplayeket de nem igazán találtam.
  • arty
    mert dx11-en renderel a motor, ezért kell az api (azaz vista és w7/w8), de a kárty anem kell dx11es legyen

max lassabb, csunyább lesz rajta.
  • ATi0021
    Érdekes gépigény, DX11-et írnak minimumnak erre kártyák között ott van a HD2600 és NV 8600 is.
  • grebber
    System Requirements

Minimum

Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz or AMD Athlon X2 5400+
    Memory: 2 GB RAM
    Hard Disk Space: 15 GB HD space
    Video Card: Intel HD Graphics 3000 / AMD HD2600 / NVIDIA Geforce 8600
    DirectXŸ: 11
    Sound: Direct X compatible soundcard
    Additional: Broadband Internet connection
    Additional Supported Graphics Cards: Intel HD Graphics 3000, Intel HD Graphics 4000, Intel Graphics 5200. AMD Radeon HD2600 or higher, HD3650 or higher, HD4550 or higher, HD5000 Series, HD6000 Series, HD7000 Series. NVIDIA GeForce 8600 or higher, 9500 or higher, GTX220 or higher, GTX400 Series, GTX500 Series, GTX600 Series: AMD Fusion A8 or higher.
    Recommended

OS: Windows Vista 64 Bit, Windows 7 64 Bit, Windows 8 64 bit
    Processor: Intel Core i7/AMD Bulldozer
    Memory: 4 GB RAM
    Hard Disk Space: 15 GB HD space
    Video Card: Intel Graphics 5200 / AMD HD6000 Series / Nvidia GTX500 Series minimum 1GB RAM
    DirectXŸ: 11
    Sound: Direct X compatible soundcard
    Additional: Broadband Internet connection
  • Wlanseraf
    códálatos...:)))