870
-
Egy autos game ami nem nfs mi kell még neked? Én várom ezerrel! -
45 perc gameplay. Semmi extra. Kezdek csalódni.
-
a -1 belső nézet nem "újítás"? :D -
MauroN #103 Ebből sima normál gameplay videó sose lesz? Csak ezek a szarok? -
mester1987 #102 Sok újítást nem hoz. Ugyanolyan helyszínek fognak játszódni. Szerintem a fejlődésre lesznek rágyúrva.
Majd a generációváltást követően elleszünk látva a Codemasterstől is biztosan más címekkel. -
-
Látnivalókon a GRID 2! -
Rogerke #99 http://www.twitch.tv/gridgame?utm_campaign=frontpage_player_click&utm_source=http://www.twitch.tv/&utm_content=gridgame -
hát ez kellett mint egy falat kenyér...
-
Mondjuk ez így elég karcsú, de:
Our #GRID2 teaser trailer is now live, be sure to tune in on the 14th February for the full reveal -
Csokis #96 GRID 2 Coming to stores 31st May (UK) 28th May (US) 
GRID 2 – Release Date, Pre-order Details And More! -
GRID 2: Brands Hatch trailer blends live-action and gameplay -
ebből a 4 képből tök jó trailert lehetne kihozni. össze-vissza bevágni, rángatni, zoomolni, 1 perces logo bemutatások, pegi 3., kis dubstep és kész :D -
Gyuszopapa #93 A konzolos 1024-et el kell fedni valamivel,különben ha valaki nem 10 méterről,hanem 1-1.5 méterről játszik nagyképernyős lcd tv mint én,az elhányja magát a sok lépcsőtől a képernyőn. -
a homályban texturát nem is látni :)
és szvsz nem 5x annyi az effekt, hanem 10x annyi :((( grid1 is ilyen volt, ocsmány. -
gyenge textúrák, viszont legalább 5x annyi effekt mint amivel még szép lenne... :D -
4 új kép -
egy kezdő a grid1ben kormánnyal is rántagja a muscle kocsikat :) szal nembiztos, hogy megvan az... -
Gyuszopapa #87 Szerintem konzol gameplay volt akkor pedig megvan a válasz. -
Kinect2 baszod. Agyhullámokkal megy :D -
Gyuszopapa #84 Azok előre felvett versenyek voltak. -
-
Az elsőnél sem kellett mod, csak egy értéket átírni false-ra egy xml-ben. :) Egyébként kb dettó ugyan az mint az első rész, aminek én nagyon örülök, remélem itt is lesz olyan multis élet, mint anno... -
Teszik. -
nem sokat változott az egyhez képest de elég vicces, hogy nincs belső nézet... -
megint tul sok a post process :( remélem lesz rá gyorsan eltüntető mod... -
Nekem tetszik! -
Csokis #75
-
GPx8 #74 Flat Out 2? :) -
5 új kép. -
GRID 2 interview: total race immersion returns
-
márpedig a túl hiteles nagyon ijesztő tudna lenni :DDD -
" A játékban szereplő autókat kézzel válogatták ki, "
wat? :D -
GRID 2 - tudatos volt a sokéves csúszás -
Jah, egyedül F1 2011-ben lineáris a kormányzás, meg DIRT3-ban még elmegy nagy jóindulattal .:)) -
Wlanseraf #65 Ja és remélem az irányí kormánnyal megint olyan lesz mintha egy busman csinálta volna afrikában aki még kereket sem látott.. de csinálja csak a codekokány max ezt szart sem veszem meg:d -
Wlanseraf #64 Pit Stop 2 pl:)) -
melyik autósjátékban nincs motorháztető nézet? (granturismot kivéve) -
Ahogy nézem aki játszik a videón se sokat tolja cockpit-ből, mert minden falat megtalál. :D -
Hát ez így epik fail a számomra :D Pedig meg is van a játék.. .sőt, aktívan nyomom :D Mondjuk én mindig külső nézetbe nyomtam. Elég nekem IRL a cockpit nézet.