870
  • broman191
    Egyszer nekem is összejött, csak másik pályán. Volt háromszor pördülős is egyszer, de az már fejre érkezett.
  • broman191
    Az ablaktörlő ütközéstől indult be vagy azt is lehet működtetni? :D
  • Rehom
    Akinek a kamerával van gondja, annak a megoldás az,hogy a beállításoknál be kell állítani az oldalra nézést is a joy-on, nekem ez oldotta meg , előtte nekem oldalazva ment a kameranézet végig ...
  • Lacee86
    Gamepaddal is kipróbáltam, jó móka. Egy gond van csak: a menüben a "monitor"-t kicsit túlságosan leviszi, így az alján az írást (a versenyk neveit) szinte már nem is látom. Vki tapasztalt már ilyet gamepaddal?
  • Szabi #382
    és itt az első kiadott mód Auto Reset Remover, de nemigazán értem, hogy zárt pályákon mi értelme :D
  • arty
    mydocuments\codemasters\grid2 ? utobbi grid oda mentett.... de meg lehet a mydoc\my games\codemasters\grid2 is vagy a my savegames\ code......
  • RYO21
    Hol vannak a savegamek eltárolva?
  • Lacee86
    Na, kipróbáltam én is.
    1-2 verseny után: full árkád, de igazából ettől szórakoztató. A Flashback kicsit furán lett megoldva.
    Nagyon szép grafikája van, ám ehhez egyáltalán nem társul magas gépigény. A laptopomon 1366x768 2xAA magas látványjavítókkal is simán megy 35-40 FPS-sel. Sztem elleszek vele egy kicsit. :D
  • Krisztiam #378
    nagyon jó a játék, nekem tetszik :)
    de pénzt nem adnék érte :D
  • tomsolo
    Annyira azért nem kell ajnározni - bár ehhez a foshalomhoz képest istencsászár. Minden Shift megvan összesen nem játszottam velük 5 órát - akkor is inkább hekkeltem.

Ezt meg a trailer alapján még warezba se szedem le.
  • RatBaG #376
    de gondolom ezekkel a modokkal már nem megy a multi...
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi! :)
  • goregrind #374
    Vannak érdekes dolgok a játékban. A szilvia spec tetszett (brutálabb mint a World-ben). De összességében unalmas lett a játék, most adtam fel...
  • Szabi #373
    racedepartment.com
  • CamelX
    Én spec inkább visszaraktam Shift 2-t. Óriási hatalmas dolog volt látnom h egyik nogripracing-es modot se adták fel, sőt nonstop fejlesztik!
  • IMYke2.0.0.0
    Szabi: ezekkel a módosításokkal kapcsolatban tudnál bővebben is?
    Egy oldal link elég lenne hozzá. Mondjuk, ez a topik nincs a kedvenceim között - az Eredeti játékainkban mondjuk?
  • BoneDragon
    Lehet én is ezt fogom tenni, rettentően lebutították az egész játékot. Mondjuk ez várható volt már videókból is, ugyan azt eljátsszák mint a többi játékkal. Csili villi grafika 0 tartalommal.
    Most kb ~850ft az első rész. Akinek még nincs meg...
  • Skypack
    Ráadásul ez a rajongók dolog, hát.... Az első részben a pénz abszolút jó megoldás volt hisz azért versenyeztél, hogy jobb szponzorjaid legyenek amik több pénzt fizetnek és így vehess majd autókat, itt meg a legtöbbet oda adják neked azt a maradékot meg pár versennyel feloldod, én a letörlés után elővettem az első részt :D
  • Szabi #368
    összességében nem vészes és azért töröltem, csak majd egyszer jó áron valószínű megveszem, akkor meg minek lőjem le a poént előtte más verziókkal :)

Grid-hez képest sokmindenben visszalépés a játék, de ha majd idővel lesz egy jó magyar közösség akik használni fogják Multy-ban akkor még élvezhető játék is lehetne, főleg ha addigra lesz kameramód és egyéb nyalánkságok is :)
  • CamelX
    Bibí, én 2x20 percet adtam neki :P azt hittem első körben csak az 1-es résszel való kényszeres, ám de sanyarúvá lett összehasonlítás esete állt fenn, de második alt-f4 már sokkal őszintébb volt :D
  • Szabi #366
    kb 20percet volt a gépemen és megkapta a shift-delt még a telepítője is, de emlékeim szerint még verseny közbe is lehet állitani a menüből :D

a matricák szerintem nagyon gagyik lettek és a szponzoros rész is túlbonyolítottnak tűnt nekem :D
  • Lacee86
    Egyáltalán nem is lehet nehézségi szintet állítani?
  • BoneDragon
    Gamestar teszt:

Pro:
    gyönyörű helyszínek
    változatos versenyek
    a többjátékos mód megint csodás
    Kontra:
    nincsenek kapcsolható segítségek
    csak aszfalton lehet menni
    nincs belső nézet

"nincsenek kapcsolható segítségek"
  • Stewe99HUN
    egy kicsi ugratás :D
  • Szabi #362
    persze, nem is azt akarják kiadni, csak kipróbálták hogy mit reagál a játék :D

skinezgetni is elkezdtek már tegnap :D

• lac coo
    Hat mivel ugyan olyan kamera fileok vannak minden autonal, csak mas neven es mas helyen, lehet masolgatni, csak tavolsagok vannak megadva a kozepponttol...Aztan vagy stimmelni fog az adott ertek egy masik autohoz, vagy nem :)
  • arty
    Wow. Meg kene venni :DD
  • Szabi #359
    simán bemásolták a GRID 1-es cameramódot és tökéletesen működik :DD
  • lac coo
    Gondolom az EgoCameditor ezzel is mukodik......
  • Szabi #357
    állítólag statisztikák és szavazások alapján döntöttek úgy hogy nem kell belsőnézet

de pl. BF3 oldalán is volt szavazás, hogy a következő játékban mire figyeljenek jobban, multy vagy egyjátékos, a szavazatok 90%-a a Multyra jött, majd egy héttel később jött a hír.. hogy az egyjátékosra részre fognak erőteljesen figyelni, mert hogy ez a közösség igénye... :'DD

egyébként a fájlokban lehet kamerapozíciót állítani (a 3 irányba), fov-ot és sok más egyebet...
    csak hát minden járgányhoz egyesével, de így is napokon belül kész lehet akár :D
  • endy papp
    Tudom hogy nincs benne ....nagy valószínűséggel azért mert akik használják ezt a játékot amúgy sem használnák a belső nézetet,amiatt a kevés felhasználó miatt aki meg igényli nem csinálnak.
    Persze elismerem hogy ez így elég gáz de ez van,azért egy autós játéknál nem kellene ezen spórolni ,de biztos "szegény" codmestereknek már nem bírta el a költségvetés hogy bele tegyék.
    Az sem véletlen hogy 3 nappal előbb megjelent az amcsiknál,onnan jön inkább a mani.
  • lorci
    Szerintem igy elég fos lesz nagyon kár, hogy nincs belső nézet eredetilleg benne(legalább is nekem nagyon hiányzik), belső nézetből élethűbb lenne sokkal
  • Szabi #354
    csak úgy emlékeztetőül.. alapból nincs belső nézet, csak unatkozó felhasználók próbálgatják hogy lehetne-e vele kezdeni valamit...
  • endy papp
    Ez akkor érne valamit ha látni lehetne az utat.
    No meg ha lehetne állítani a FOV-ot le fel,mint a komolyabb játékoknál,akár a pCars,stb stb.
    A WRC3-nál nem lehet állítani de ott elég jól eltalálták a pozíciót és elég jó ,de mint ez is, ízlések és ficamok....
    A nagy homályról nem is beszélve...
    Míg értelmesebb nem lesz addig szerintem hanyagolható ez a nézet,legalább is számomra.
  • Szabi #352
  • Lacee86
    A NFS Undergroundokban, na meg a Carbon kanyon driftjei, azok voltak a legfaszábbak sztem. :)
  • BoneDragon
    Na én is kipróbáltam a "demót". Szép szép, jól optimalizált, de valami nekem hiányzik belőle... Erről a fanos dologról meg inkább nem nyilatkozok, mert azóta is fogom a fejem.
  • Szabi #349
    majd a júliusi drift dlc-ben lesz szerintem néhány drift autó.. :D
  • endy papp
    A drift az már csak ilyen,a shift2-nél is majd mindig ugyan azzal a kocsival toltam ,mivel nem alkalmas mind rá,persze ha nagyobb választék lenne az nem ártana.
    Ja az 1 nél is nagyon élveztem,jó kocsik jó pályák,na mind egy majd a hétvégén letesztelem...
  • Empty
    A reloaded verzióban van DLC? Vagy csak a limited editionban? Kösz!