GRID 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Csak egy valamit nem értek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Next PC upgrade: 2022
egyébként Steam-en összejött a 100%, így az elõrendelõk megkapják a 4DLC-t és a Grid-et, de valahogy ezek a videók elvették a kedvem az elõrendeléstõl, 3-4ezernél többet nem adok ki érte 😄D
"Nulla tenaci invia est via"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyszóval egy büdös paraszt vagy.
Forza.
rákérdeztem, hogy szerinte dlc-t is kapunk-e az oroszhoz.. 😄
de írta itt is valaki hogy ismerõsének talán lesz jóáras kódja.. 😊
mint pl:
miért vagy te gyengeelméjû?
mirét nem érted meg, hogy egy-egy topik mirõl szól?
miért nem mész inkább a kertbe segíteni anyunak gazolni?
Forza.
Ennyit az OFF témából.
az a bizonyos cég külföldön lévõ autókat árul, amiket ha valaki megvenne rajtuk keresztül, õk megveszik a külföldi kereskedéstõl és behozzák az országba, de ennél van drágább magyar autó, sõt több magyar Zonda is volt már.. egy autónak meg annyi az értéke, amennyit megadnak érte, nem amennyit kérnek..... 😄

" it would be available on origin aswell <...> So does this mean that if I buy the game on origin I need to login origin, steam and racenet to be able to play the game?? "
😄D
(még mindig nem látok infot, h a dvd-s kulcsa regelhetõ-e steamre)
Forza.
viszont mindegy is, mert így is drága 😄
GMG 25% - GMG25-55FJ7-ADQ3P
hátha valakit érdekel 😊
(thx Imyke2k!)
Forza.
(tudom, h sokan ezt szeretik, nekem a grid1 belsõje sem volt használható, szal nem fáj annyira)
dirt3-at teljes áron vettem lemezen, day1 - örültem, tetszett.
aztán feltünt, h állandoan ugyan az a pár pálya megy, ismétlõdik.... dirt2 után kevés volt a tartalom.
egy idõ után a menüben teljesithetetlen eventek jelentek meg, a "kiaranyozott" piramisaim visszaváltoztak és az eventek közt állandóan a buy now feliratba botlottam 😞((
NAGYON megbántam a korai megvásárlását, jó lenne ezt elkerülni a grid2 esetén...
amd kuponos megoldás kéne avagy mint a showdown esetén: filléres kódok hardveraprón 😄
2-3-4 ezerért nem érdekelne a buy now sem, és az sem h nem kapok meg mindent.
Forza.
engem tényleg csak két dolog aggaszt, megvettem Dirt 3-at is jóáron, erre DLC-k horror árban vannak és tényleg csak egy fél játékom van így..
a legjobb autók mind fizetõsek (vagy trükközösek) :-/
na meg hogy a mi a fenéért maradt ki egy 2013as autós játékból a belsõnézet ? legalább egy egyszerûsített verziója lehetne, ha nem akartak kézkalimpálással foglalkozni.. 😞
Forza.
green man gamingon 40 EUR, -25% kuponnal pedig 30 EUR (origin egyébként is egy fos és nem is olcsóbb), de ez még mindig jelentõsen drágább, mint a 6900as bolti, lemezes ár.... 😞
de szívesen olvasnám, h tévedek és a lemezes steamre regelhetõ! 😉
Forza.