4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
Susarc #1871 áhh megoldottam a felső polcot...most lépnem kell,de nemtudom mi történt a lootokkal! Szóval
Nagyváros kertvárosi kisközértje: 1 gerilla armor+1 mosberg+1 jericho+1 9 milis tár! ugyanezen a szerveren a zsernyákságon megint m16! és a cellában egy AA12.....belepiszkáltak a lootba? -
#1870 most léptem fel TS-re -
Susarc #1869 van valaki online?
-
petecz #1868 -.- -
#1867 trololo -
Susarc #1866 nem lehet valahogy a felső polcról lestedni a cuccot? -
#1865 Ezzel értek egyet úgy általában. Zombikat kéne feltuningolni kicsit, ők (is) legyenek veszélyesek, ahogy korábban is írtam, szerintem a PK kemperek dolgát is velük kellene nehezíteni. Akkor az egyéb megjelölős dolgokra se lenne szükség.
Ha már megjelölősdi szerintem bounty kellene, aki sokat PK-zik azon legyen egy vérdíj. Nyilvános megtekinthető lista azokról a karakterekről akiken van vérdíj, pl a safe zoneban. Ha már elég közel vagy és közvetlen valakire nézel, vagy távcsőben úgy rá van zoomolva, hogy kitöltse a képet, akkor írja ki a játékosok nevét, bountysakat más színnel. Delayt lehet rárakni, hogy egy ponton gyorsan átfutva távcsővel ne a név miatt lássanak meg egy susnyásban lapulót.
Aki lekapja az illetőt kap egy kis plussz ingame kesst, persze ezt lehet tervezik belerakni, csak ugye még nincsenek ezek a rendszerek benne, mint pl a missionök.
A spawn protection sem rossz dolog, csak a server hopping viszont problémásabb lenne vele, addig ő se tudjon lőni, vagy valami. :) Na meg kiloggoláskor is előbb kellene egy lock/protection/eltüntetni a levelről aztán kezdje el kiloggolni a karaktert, mert egy nagyobb latency és az addig mozdulatlan játékost könnyű lecsapni. Vagy ezt már javították? -
Susarc #1864 bár most bebugolt a hang a városokban...ha az úttesten mész nincs hangod:S -
Susarc #1863 a hangra nagyon mennek...rendszeresen ráugrik pár Zombusz azokra akik lelőttek:P:) -
Susarc #1862 ÁÁÁ 5 nap játék után a RENDŐRSÉGEN BAZZE A RENDŐRSÉGEN!!!!! találtam egy m16-ot:P:) Hihhhhhetteeeeetlen! igaz?:D amit majdnem el is vett 2 bandita.....pont ugyanott:) a Bandita killjeim száma 4-re emelkedett:) -
Cseri0058 #1861 Teljesen egyet értek veled. :D
Viszont azt megcsinálják-e vajon, hogy ha valaki lő akkor egy bizonyos körben elindulnak a lövés irányába zombik?
Mert akkor szerintem így nem sokan mernének lövöldözni... -
#1860 Én sem szoktam oda menni, csak a közelben volt, és már abba akartam hagyni a játkot, meg abban a SZ-ban van egy másik karim is.
Felesleges kimenteni 1-2 fegyvert, mert mi értelme van? Egyszer úgyis elhasználod és el kell hozni a SZ-ból.
Max akkor érdemes kimenteni valamit, ha több van belőle ... pl 2-3 táska meg 2-3 fegyver. Annak nincs értelme, hogy kiviszed és üresen jössz vissza ... akkor minek kivinni? :D -
Cseri0058 #1859 Nem rossz. :D Esemény dúsan telik a játék neked is. :D
Én eddig mindig azt csináltam, hogyha találtam fegyvert spuri a safe zonba.
De most már belátom, hogy felesleges mindig oda futkorászni. Inkább kiélvezem ameddig használhatom... :D
-
#1858 Általában én minden nap felszerelek egy karit, aztán még ugyanannak a napnak a végén meg is döglik, bukva a cuccokat ... tegnap kettőt is felszereltem, egyiket medium tatyó meg shoti ... azt levadászta két gazfickó ... pedig sokáig bírtam, egy kuka mögött megbújva, főleg miztán elfogyott a lőszerem, de aztán a kalapács nem győzött a balta ellen :D
A másik karim kapott viszont large tatyót és M16-ot ... csodálkoztam is a nap végére, hogy sikerült eljutnom a safe zonába :) mondjuk az M16-ban maradt 4 lőszer, egy fantom támadóra kilőttem a többit :) -
Cseri0058 #1857 Ma én voltam a jó fiú. :D
egy emberkét ma 2-szer is megmentettem. :)
aztán jött a kaszás egy shotgun személyében és puff végem is lett. :D -
#1856 Annyit tudni róla, hogy ugyanígy MinceCraft modellben jön elvileg novemberben az alfa. És a DayZ mod alfából kiindulva (mert ugye az most is alfa) remélhetőleg sokkal több dolog lesz már készen. De persze hisszük ha látjuk :) -
#1855 Jó ez a modell, csak nem lehet ráhúzni minden játékra. Legalábbis nem ebben a formában. Itt szvsz sokkal olcsóbban kellett volna adni a játékot, 10$-nak kellett volna lennie az induló árnak. Ez az az összeg, amit senki sem bánna, ha elbukja.
Szóval jó ez a MineCraft modell, pénzt is lehet vele csinálni ... de csak akkor, ha a termék maga jó.
Azért nagyon remélem, hogy a jövőben nem fog elharapódzni az ezzel a modellel való 'visszaélés', és a nagyon kezdetleges projektek pénzért szórása, mert úgy kiábrándulnak az emberek ebből a lehetőségből.
Ja, és az árszabás is remélhetőleg nem lesz példaértékű ... ha belegondolunk, ugyanezért a 6000Ft-ért (sőt kevesebbért) meg lehet venni az ArmA 2 + CO kieg (amivel már kapsz egy fullos bazi tartalmas játékot) + ingyen DayZ mod :D -
#1854 Szerintem a megjelenésre gondolt -
#1853 "Nem várok az ismeretlenre..semmit nem lehet róla tudni:)"
Ez pont nem igaz, ugyanis kb minden benne lesz ami a modban :)
Úgyhogy sokkal több infónk van róla, mint erről :D -
Nihilex #1852 Én megvettem, habár még nem játszottam vele, úgy állok hozzá, hogy 4k-t nekem bőven megér. Videókból eltudtam dönteni, h az árát megéri-e vagy sem.
Tetszik ez a fajta játékstílus, és ugye túl nagy választék sincs jelen helyzetben ..pontosan 2.. A standalone DayZ meg kitudja mikor jön. Nem várok az ismeretlenre..semmit nem lehet róla tudni:) -
#1851 Hát pedig ez a nagy büdös helyzet.
Mondjuk én így sem vettem meg, pont nem volt pénz a kártyámon... hála égnek. -
celgene32 #1850 Igen ez nem a legjobb modell.
Sajnos az embereknek az jon at ebbol fizettek es akkor jatszani akartnak, de az hogy ez alpha test az nem akarjak vagy nem tudjak megerteni.
Ki kellett volna irni baszott nagy piros betukke hogy amivel most jatszani fogsz az egy aplha teszt, ami valtozhat es valtozni is fog, wipeok barmikor lehtnek amikor a devek ezt jonak latjak.
Ha igy nezzuk valamennyire a deveke hibaja, jobban kellet volna ezt lekommunikalni.
-
#1849 Hát, hogy látatlanban gyors kérnek érte pénzt, mert ha egyébként ingyen kipróbálod, akkor a büdös életbe nem veszed meg :D -
#1848 Remélhetőleg azok, akik full felpakolták a GI-t fegyverekkel, nem gondolták, hogy fél éve múlva is abból fognak csemegézni :D -
#1847 ??? -
Árnyvadász #1846 Ja ez pontosan így van. A Minecraft egy stabil játék volt alfa létére. Ha jól emlékszem olyan 3000Ft környékén mozgott az ára, de lehet alatta volt. Ami egy alfáért szerintem baráti és elfogadható ár.
Itt egészen más a helyzet. Bár a béta 4000Ft körüli ára az mindenképpen elfogadható. A Wipe az engem egyáltalán nem zavar. Erre azért lehetett számítani. Meg elvileg a bétában már elég sok olyan feature benne lesz, ami az alfában nincs, tehát ez így logikus is. -
#1845 "Pénzt meg azért kértek érte, mert ha ingyenes lett volna, akkor nem vették volna meg ennyien."
Ez azért iróniának is erős :D -
Árnyvadász #1844 Ez így teljesen jó megoldás. Igazából egyszerű dolguk van akkor. Remélem azért ismerik ennyire a DayZ-t. Szarvas hiba lenne, ha nem. -
#1843 Hát ezaz... azért alfa meg béta, mert TESZTELIK A JÁTÉKOT. Ha wipe kell, akkor wipe, csak a sok nyomorék nem érti meg.
Pénzt meg azért kértek érte, mert ha ingyenes lett volna, akkor nem vették volna meg ennyien. -
#1842 Tudod az a baj, hogy mikor már pénzt kérnek egy alpha/beta játékért, akkor már cseppet felborul a mit/miért fogalom.
Persze Én leszarom, ha mindent törölnek ... de azt is meg tudom érteni, aki már most kifizetett 60$-árt, azaz egy mai AAA kategóriás játék teljes árát, és elvárásai vannak ... Lehet ennek zártkörű, ingyenes alfa tesztnek kellett volna lennie, és akkor bármit lehetne bármikor. De tudjuk, hogy mi vezérelte a korai kiadást :)
Hozzáteszem, lehet másolni a MinceCraft modellt, de ne felejtsük el, hogy ott már az alfa egy szinte kész játék volt, és tartalmi bővítések kerültek bele tömegével, az alap már 'stabil' volt. -
#1841 A a baj a névkiírással, hogy ha a fűben fekszel akkor láthatóvá fog tenni. Most megint csak a 'konkurenciát' tudom felhozni, ahol akkor látszik valakinek a neve, ha rácélzol, azaz a látóteredben van, nem takarja ki semmi és a célkereszt rajta van. Ezt is csak le kéne másolni :) -
celgene32 #1840 Micsoda siras megy a forumon a wipe miatt, megis mit gondoltak, ez egy alpha test.
Ennyire nem lehetnek sotetek... -
Árnyvadász #1839 Az én álláspontom az, hogy a zombikat fel kéne erősíteni és normálisan megírt AI logikát írni hozzájuk. Legyen sokféle és nagyobb számban legyenek jelen, hogy kihívást nyújtsanak. Végezetül a bugokat legyenek szívesek és javítsák ki, mert illúzióromboló. Nyilván a zombikat érintőkre gondoltam most. Kapjanak új animációkat és a közelharc se legyen ennyire primitív, mint most. A Dead Island szint lenne a legtutibb, de ha azt nem fogja elérni nem gond, csak a mostanit ne hagyják bent végleg.
PVP maradjon, csak legyen valami finomítás. Spawn esetén egy ideig ne lehessen megölni a másikat. Mondjuk 1 percig. Sokkal normálisabb és kibővítettebb chat opciók kellenek és a játékosok feje felett lehessen látni a nevüket vagy valamit ami alapján be lehet azonosítani őket.
A nevük színét aszerint változtatnám amilyen a reputációjuk. A nevet csak megfelelő távolságból lehetne látni, távcsővel mondjuk már jóval messzebbről is.
Rakjanak csak be fegyvereket, minél szélesebb választékban. Ez fontos.
Személyes játékstílusom meg olyan, hogy inkább vagyok segítőkész. Értelmetlenül leverni nem fogok senkit, aki az életemre tör azt nyilván megpróbálom megölni, csak a bibi ott van, hogy 80%-ban nem volt mivel, mert vagy csupasz, vagy olyan karakteremet verték le, akivel éppen kezdtem volna bemelegedni a játékba és alap dolgaim voltak csak.
Na ez volt a szörnyen degradáló.
Most inkább azt csinálom, hogy csak fél egy órákat vagyok bent, aztán kilépek és lehetőleg olyan helyen, amihez közel loot van. Így kajával piával nincsen gondom.
Másrészről meg számtalanszor találkoztam már olyan emberrel, aki kinyírt és még csak fel sem szedte a kajámat, piámat egyebet, levert otthagyott és továbbállt. Ez eléggé WTF szituáció, persze most már világossá vált, hogy nyilván fegyver kellett volna neki. Csak persze az eszébe sem jutott, ha üres kézzel, vagy közelharcival közlekedem, akkor nem valószínű, hogy van nálam fegyver.
Szóval ebből le lehet szűrni, csak ölt úgy heccből. Ami nem gond, de a tizedik halál után nekem a játékélményemet teszi tönkre. És ezt valóban szeretnénk megvédeni. Remélem a fejlesztők találnak valami megoldást, ami arany középút lesz.
Természetesen az nonszensz lenne, hogy kivegyék a PVP opciót. Ez baromság. Finomítsanak a dolgokon és akkor jó lesz ez mindenkinek. Nagyjából ahogy eddig is tették és csiszolgatják a játékukat. Ami pedig külön jó pont, hogy meghallgatják a játékosokat. Ez fontos.
-
#1838 Majd cuki póni lovakat is kérjetek bele, mert azzal izgalmasabb lesz átlovagolni az agyhalott zombik között ... akik most is max 50m-en belül képesek követni, de nehogy már ez több legyen 10-nél :D
Tőlem csinálhatnak belőle MMORPG-t, de akkor tegyenek is bele 50 féle zombit, olyat, amit csak csapatban lehet megölni, stb-stb ... addig meg csak egy lövölde a játék. -
ladista #1837 Jelenleg a fórum olvasói közül kb. 4500-an és nem, nem ismerjük azt a tényt, ez csak a Te feltételezésed. Nyilván 50000 szavazat sem lenne szerinted elég reprezentatív.
Mindegy, ezt a parttalan vitát részemről befejeztem, úgyis a fejlesztők "szava" dönt majd. -
#1836 És a 100.000-ből hányan szavaztak? Ugye ismerjük azt a tényt, hogy ha szavazásról van szó, akkor mindig az elégedetlenek és sírósak szavaznak.
Még 1000 ember szavazata sem reprezentatív ebben a témában. -
#1835 Nem értik meg páran, hogy az egész játék izgalmát pont az adja, hogy minden sarkon veszély leselkedik rád, és minden egyes összecsapáskor a szíved a torkodban dobog ... pont ettől lett annyira híres a DayZ is, és ezért tűnt ki a megannyi zombis játék közül.
Én sem szeretem a PK-kat, de egy valós helyzetben bizony ugyanez lenne a folyamat a világban ... aki azt hiszi, hogy majd nagy összefogás lesz és egyenlőség, az naiv ... és persze nem azt mondom, hogy ez jó, csak ilyen az ember.
Ebben a játékban is lehet finomítani a rendszert, de pl már az 5 karakter miatt is easy az egész. egyébként meg miért kellene egy karakternek napokig élnie? Meghal, nagy kunszt ... ott van még egy rakás másik.
Nem vagyok PK, azaz úgy mondanám, hogy ölök karaktert, de csak a saját túlélésem érdekében, nem kedvtelésből ... pedig már támadott hátba olyan akinek segítettem ... khmm
Egyenlőség kell a játéktéren belül. Speckó ruházattal (kendő, valami) meg lehet jelölni a banditákat ... de semmilyen játéktér idegen markert nem fogok elfogadni.
Na meg vannak akik az MMO, mint kifejezéssel is hadilábon állnak ... mert ugye nem jelent mást, csak kizárólag online játszható játékot ... ez nem RPG, és a közelében sem lesz annak ... ahhoz már eleve rossz úton indult el ... max majd lesznek RP szerverek, ott mindenki azt csinál amit akar. -
#1834 Ez a hülyeséget honnan szülted? -
#1833 Egyébként itt vannak a karijaim, akik nem halottak, van amelyik elég jól bírja. Kettőn large táska van (első és harmadik). Éssss mindent magam gyűjtöttem, táskákat, fegyvereket ... szóval nem hulláról van ... illetve meg lehet nézni, hogy mennyi player esett áldozatul általuk.
Mert ugye csak akkor ölök, ha veszélyben az életem ...
Éppen most tettem le a 3-at a safe zonaba, és pont előtte futottam össze egy fegyvertelen gyerekkel ... elbújt egy kő mögé és az életéért könyörgött (érdekes, hogy minden fegyvertelen ezt teszi :D ). Mondtam, hogy nyugodtan menjen.
-
#1832 A változás miatt csak azok sírnak, akik csak a náluk gyengébbek lemészárlásához értenek. Fair fightben valószínűleg elvéreznének.