4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • Árnyvadász
    Most egy nagyon jó kört mentem. Nagyon jó most a loot. Lehet lőszert is találni végre! Normális arányban vannak szétszórva. Találtam shotgunt, 7 lövést adtam le belőle, mind zombira ment, 1 golyóm maradt, azt játékosra tartogatom, ha olyan lenne a szituáció.

Többször is szólalt meg effekt, ami másik játékost jelez, mentem is gyorsan el a helyszínről, kifelé a szabadba. Volt olyan mikor lábamnál állt az életerőm mutató és osonni kellett a zombik közt, hogy bejussak a garázsba, mert ott volt a painkiller. Nagyon rizikós volt, pláne hardcore karinál meg még izgalmasabb. Na még egy picit vagyok, aztán szerintem csak holnap.
  • games4ever
    Persze, igazad van, nem is arra számítottam, hogy majd ebben a játékban kézen fogva, vigyorogva, egyetértésben fogjuk együtt a zombikat ölni, csak én arra se gondoltam, hogy ennyi lesz a köcsög. Ezt leszámítva viszont jó a játék, csak mostmár kellene bele még valami tartalom, mert így már nemsok mindent lehet csinálni, ahogy te is írtad. Remélem a jövő héten tényleg lesz elég új cucc.
    Amit Árnyvadász írt, azt meg tényleg javíthanák már, mert nagyon idegesítő, hogy mindig feláll a padkákon ha guggolva mész. :S
  • Árnyvadász
    Délen lévő kisvárosban vagyok. 1 órát leszek, ha valakinek van kedve jöjjön. TS-en is bent vagyok, de fülest nem vettem most fel. Egészen délre próbálok lejutni. Távcső, kalapács, némi kaja, ital van nálam, mert új a karakter és hardcore, bár nem tudom ez az alfában jelent e valamit, mert a legelső is az volt és újra lehetett éleszteni.

Zombi AI már rendben van. Sajnos, mert figyelni kell rájuk. Guggolva haladás, majd padkán feláll = javítsák ki. Egyből kiszúrtak így, egy igazi szopás volt bejutni a közértbe, hogy összeszedjem a cuccokat.

Végre dobott pénzt a leölt zombi. 77 dollárt.

Volt egy fegyveres karakterem, de elkövettem egy alt-tab, ránézek a fórumra hibát és lelőtték. Épp egy közértben feküdt. Mindene megvolt persze.
  • toybull
    Sziasztok!
    A játék megvásárlásán gondolkozom de előtte mindenképp szeretném kipróbálni.
    Valakinek nincs esetleg egy próbakulcsa amitől megválna? :)
    email címem: [email protected]
  • oneal1
    ma kéne valami össznépi bandázást csinálni:)

ki mikor ér rá?
  • Laza
    Inkább írja ki, hogy ki ölt meg, és a szerver választón legyen szerver infó, azaz lássam, hogy pl kik vannak rajta.
    Jelenleg full névtelenségbe burkolódzik minden, mert sehonnan sem tudod meg annak a playernek a nevét, aki ott játszik veled.

Azt nem tudom, hogy mitől lennének a zombik 'okosabbak' ... miért, mit fognak csinálni? Szerintem már most is tudnak mindent, amit kell ... észrevesznek, jönnek, ütnek ...

Annak sem látom sok értelmét, ha felnyomják a zombik életét, ugyanis ha nem lesz lőfegyver akkor már most is csak egyesével lehet normálisan leverni egy zombit kalapáccsal.

Kizártnak tartom, hogy a dolgokra való felugrást, mint menekülő utat megszüntetnék, mert valaminek maradnia kell. Mondjuk az, hogy full leállnak nem éppen jó megoldás ... megint csak a 'másik' játékot tudom felhozni, ahol csak az épületek belsejében lassulnak le a zombik gyalogosra.

Hogy a lopakodás és egyebek majd a fejlődéstől lesznek jobbak ... hát ... az biztos, hogy ahogy most működik az borzalom. Konkrétan össze vissza ad hangot, lopakodva egyáltalán nem halkabb, kúszva meg rosszabb mint lopakodva, mert olyan mintha futnál. Ráadásul pl egy közértben nem lehet halkan mozogni. Simán lehet úgy kempelni, hogy hátul a közért falánál állsz és ha hallod hogy bent van valaki beszaladsz és leszeded.
  • garadas20
    Elvileg erről szolt a dolog, hogy fejlődésben csak az ilyen egyszerűbb képességeket tudod tovább fejleszteni meg picivel gyorsabban végzel el egy egy folyamatot. Szerintem rendesen megcsinálják majd a dolgokat, szóval kitartás. A 3 as felállás az pl jónak tűnhet, de érzésem szerint kevéske lesz, ha a zombikat erősebbé és okosabbá teszik, meg ráadásnak csökken a lootok száma és akkor eléggé megnő majd a rablók száma. A bounty rendszer jó lenne itt pl, hogy akkor pénzen kívül kaphatnál mást is vérdíjként. A csapat munkának több értelme lesz, szerintem ha tudok jönni 31 után, akkor én is csatlakoznék, mondjuk még idő mire kitapasztalom, hogy mi hogy.
  • Susarc
    ha lesz Xp a Zombikért,meg fejleszteheted a karit úgy lesz értelme....semmi nem számít a test alatt igazából....a végleges úgysem lesz még köszönőviszonyban sem a mostani állapottal....

jó lesz szerintem az is,hogy csak simán fejleszted a karit: jobb lopakodás,jobb melee sebzés,gyorsabb futás,kevsebb kaja/pia evés ivás, több lőszert találsz mint más, jobban lősz/kevesebb recoil-al/ stb. stb. ilyen képességeket várok...
  • Susarc
    jaja minimum pár perc addig megy vagy log off ha igazán pró a kecseg vagy csak elfut úgy,hogy esélyed nem lesz megtalálni!

rohadtul nem egy emberes a game,mert mindent könnyedén elveszíthetsz! én a kényelmes 3-as felállásra szavazok az elég effektív/kényelmes haladós és elrettentő is egyben a kis ninjáknak:)
  • Laza
    Egyébként Én meg mára untam meg a játékot ... fegyverem, mindenem van ... délen körbe körbe járkálok a két városka meg a különálló rendörség között, igazából ott loot semmi, kva lassan jön az új loot .... vagy 100 zombit vertem szét kalapáccsal, hiába vesznek észre messziről, 2-3 ütés mind.

De ami kiba idegesítő, hogy hiába irtasz ki minden zombit, ez a buzi játék rád spawnol ujjakat és ujjakat ... soha nem fogynak el, nem tudsz megtisztítani egy helyet ... könyörgöm, legalább 10 percig ne jöjjön már új ... ráadásul random a hátam mögé dobálja őket ...

Na mindegy, kva unalmas most a játék, kb semmi értelme nincs ... az ember eljátszik vele egy hetet, kitapasztal dolgokat, felpakol cuccokat, aztán annyi ... a folyamatos loot szerzés nem öröm egy hét után. Nem csodálkozom, hogy unalomból inkább mások vadászását csinálják páran .... Én ma már úgy játszottam, hogy konkrétan futottam mindenhol FPS nézetben, megállás nélkül, zombikat fejbevertem, nem kihívás .... ha találkoztam playerrel és fegyvere volt kérdés nélkül leszedtem (2-3 volt csak, a fegyverteleneket és a meleeket nem bántottam ... csak akkor lövök rájuk ha 10m-nél közelebb jön :) ), nem kockáztattam ... komolyan mondom, vártam hogy valaki öljön meg, szedje el a fegyvereim hogy kezdhessek egy új karit :D
    Egyszer öltek meg, akkor is az a buzi hátba támadós, mikor le volt zsírozva, hogy nincs PvP ...

Na mindegy, a hétvégén lehet egy kicsit pihentetem, hogy a jövő heti új tartalomra felszívjam magam (ha lesz egyáltalán).
  • Laza
    Erről a barátságos játékról csak annyit, hogy 15-en voltunk egy szerón, abból kb 8-an a tó melleti városnál, ott is a bolt előtt ... mindenki megbeszéli, hogy nincs egymás ölése, stb ... perzse basszus ugye én voltam a legjobban felszerelt (medium táska, shoti, pisztoly, stb). Pont egyik gyereknek adnék egy baseball ütőt, mikor az egyik köcsög, aki szintén ott állt már egy ideje, elkezd verni hátulról (én éppen a buzi chatet írom) ... le is vert, szedték is fel a cuccaim, majd elkezdték egymást irtani ...... ennyit erről ...

Egy ilyen rendszertől ne várjátok, hogy majd my little pony world lesz ... már egy kicsit többed van mint a másiknak, és az kelleni fog neki ... főleg úgy, hogy tudja, mindent eldobsz és nem tudsz hamar visszajönni megbosszulni.
  • Laza
    Na, a fogadóbizottság ... ezek sem a város kulcsát jöttek előre átadni :)

(tuti direkt spawn az utamba)
  • games4ever
    Hát szerintem jó ötlet volt, mert én például pont kezdtem kicsit megelégelni, hogy soha nem találok semmit(eddig egyszer találtam egy fegyvert, azt is gyorsan elvesztettem mert egy köcsög hátbalőtt), aztán most meg már 3 fegyvert is találtam és hát így jó volt, hogy végre nekem is jutott valami, gyorsan el is lövöldöztem zombikra majdnem az összes lőszert, végre szórakozhattam kicsit. Nálam ez a mindenáron nyírjuk ki a másikat nem igazán jön be, épp kezdte is elvenni a játéktól a kedvem, de most megint megjött egy kicsit. Nálam pl elérték, hogy kedvem legyen ismét tolni. :)
  • oneal1
    csak hétvégére lesz extra loot:)

nemtudom mi értelme, szerintem hogy mindenki beleszagoljon a jobb cuccokba vagy nemtudom:)
  • Laza
    Vagyok TS ha jön vki :)
  • Laza
    Nem értem ... eddig végig az ment, hogy akkor csökkentjük a lootot ... most meg növelik ...

Mikor lesz az item clear? 31-én?
  • Árnyvadász
    Semmi probléma. Mindjárt elalszom amúgy is.

A loot azért most sem rossz. Középső tipikus tó melletti halálvárosban az oszladozó szamártetemek mellett van egy kis félig omladozó fa kamra és ott lazán a földön a szénabála mellé le volt téve az M4SEMI 30 lőszerrel. Nyilván nem hagytam ott. Közben a város utcáin bőszen ment a lőpárbaj, így jobbnak láttam felmenni a hegyre, ott nyugi volt. Aztán egy hibával a kis bányászváros felé haladva ki is dobott windowsba, de amúgy is pont elég volt ez mára. Holnap frissen jobb lesz ez.

Meg nekem valahogy mintha szebb lenne a játék. Textúrák is jobban néznek ki. Viszont így még szarabbul is fut. Jövőhétre már ígértek optimalizálást, jó lenne, mert így csak negyed az élmény, nem beszélve arról érdekes lesz így pontosan célozni valakire.
  • oneal1
    bocs, most értem csak haza, úgyhogy én ezt most ki kell, hogy hagyjam! de holnap jó vagyok, csak írd meg mikor leszel!
  • oneal1
    na szuper!:)

akkor hétvégén össze kéne dobnunk páran egy ütős team-et:D

Akkor ismért történt egy kis javulás a játékban?
  • Árnyvadász
    Hétvégén érdemes lesz játszani:

LOOT PARADISE this weekend !
    Come and play this weekend to get more loot - we've increased chances to get ammo, food, medical supplies and gear !

Jelenleg server status patching van. Kicsit várni kell.

Kicsit volt időm játszani és a zombik tényleg jobbak. Javult az útkeresésük. Szinte alig ragadtak be és néha még a kocsira is feljöttek, bár ezt régen is tapasztaltam. Meg talán, mintha az animációjuk is jobb lenne. De volt is update nemrég és ott van egy fix animációkra vonatkozólag.
  • Laza
    Ez a map közel nincs akkora, mint a DayZ-s ... az, hogy a duplája lenne meg főleg nem igaz.

Egy előnye van (eddig) a DayZ-shez képest, hogy kb összeérnek a települések, azaz mindegyikből egy következő loothely hamar elérhető ... és nagyjából minden loot helyen lehet értékes dolgokat találni, nem úgy, mint a másik játékban, ahol 1-2 kiemelt helyszínt kivéve haszontalan dolgokat lehet találni (ha van egyáltalán vmi).

Ami még itt is problémás, hogy kb van 6-8 féle épülettípus és ezek ismétlődnek mindenhol, egyediség 0. Ráadásul ahogy előttem is mondták, ott egy bazi nagy város, ahol konkrétan ugyanazok az épületek bejárhatóak csak, amik a többiben is (kivéve emeletes ház), a többi csak egy zárt feltextúrázott kocka ... ráadásul a bejárható helyek mind kb egy helyen koncentrálódnak, azaz a városnak egy jó részét nem is érdemes feltérképezni ... kizárólag a kertváros kis és nagy abc-jét, a rendőrségét, a kórházat, és innen rögtön az út túloldalán lévő emeletes házat ...
  • Árnyvadász
    Erdős részekre mindenképpen betennék még extra felfedezhető dolgokat. Lehet ez lezuhant helikopter roncs, helyszínt persze váltogatva. Elhagyott erdészház, kúria, esetleg nyaraló és természetesen beraknám az állatokat, amikre lehetne vadászni, ezután már akkor lehessen tábortüzet csinálni és ott a kinyert húst megsütni.

Az épületek berendezésére elég az ahogy néhány belső tér (a berendezettebb fajtából) megvan csinálva, de tényleg ne legyen teljesen üres, mert az hülyén néz ki.

Végül pedig lehetnének változatosabb, egyedibb a kisvárosok, nagyvárosok kinézete, mert mindegyikben ugyanolyan rendőrség, közért, bank és egyéb van, néha valamelyest váltogatva.

Aztán ugye lehetne még sorolni. Úszni miért nem lehet? Beszarás, hogy a vízbe nem lehet bemenni, mert ott a láthatatlan fal. De remélhetőleg ezek megvalósítása csak idő kérdése.
  • Susarc
    nem a map mérete a probléma,hanem pl. ha bemész a nagyvárosba az épületek 80%-a levan zárva a maradék meg nagyon üres....hiába vannak ott felhőkarcolók vagy be sem mehetsz vagy 1-2 szintesek....1 kivétel van az az 5 szintes,de az is pang az ürességtől....

tehát hiába a nagy füves/erdős részek ahol semmit nem tudsz csinálni...
  • xalyy
    Szóval akkor most ha majd 100%os lesz a map akkor tényleg 2x akkora lesz?
  • tutituti
    hát én durván egy óra alatt leértem úgy a háromnegyedéig.
    De ugye sneaky stlyeba mentem mert agyonlőttek volna meg lootolgattam is.
    Tehát kb arányos mintha Elektróból felsétálnál Gulgováig vagy talán novy soborig.
  • xalyy
    Amúgy mennyi idő, bejárni a mapot a map aljától a map tetejéig, mert ugye azt mondták 400km-eres a map és ebből még csak 30% van engedélyezve de képen láttam, hogy ha az a 30% akkor nem is olyan nagy a map, vagy tévedek? Dayz-be a 200km-es mappon még helikopterrel is rengeteg idő, de itt ez akkor tényleg a duplája lenne? Kösz
  • tutituti
  • XanaxCore
    Klán alapitás engem is érdekell:D
  • tutituti
    ma találtunk mi is shotit,mp5-et(bár ez valami halott srácból eshetett mert ott volt egy rakás cucc,először baitnek hittem) de sniper az sajna már nincs.
    És ma esett három zombiból is pénz!
    A nagyvárosban a felüljárón viszont nincs loot.
  • garadas20
    A klán alapításban én is benne lennék.
  • quattro7
    meló ellőtt gyorsan felmentem egy szervere,10 percen belül találtam egy jericho,mossberg,saiga,m16,meg mindenféle jó cuccot,ez most mi ? :) pár napja még örültem ha van nálam egy kalapács,esetleg egy pisztoly :)
  • Cseri0058
    Ma reggel én is találtam 2db m16-os fegyvert. :D
    Nekem hihetetlenül tetszik ez a játék!!! :D
    Jövő héten meg jönnek az újítások :D áhhhh :D
  • Árnyvadász
    Tegnap azt vettem észre (szerver újraindítás után), hogy a zombik végre normálisan tudnak követni. Nem akadtak el és bárhogy is próbáltam lerázni őket, mindig megoldották a nyomkövetést. Lövésre pedig még a távolabbi zombik is azonnal reagáltak és jöttek. Igaz nem sok időt töltöttem kifejezetten játékkal, inkább tesztelgettem a futást, némi tuning árán, de remélem ez nem csak egy pillanatnyi állapot volt.

Tomi, akkor ma próbáljuk meg újra. Tegnap az igen nyúlfarknyi játék volt, leginkább csak egy séta, mert jóformán nem csináltunk semmit.

Ja és az fontos lehet, mert ugye nem igazán híreztek erről (ezt is egy srác, mondta tegnap a játék alatt), hogy biza az a béta az nem lesz béta, tehát október 31-től is az alfa megy tovább.

Íme:
    WarZ buy

Alpha version access sort érdemes nézni az első oszlopban. Ez korábban béta névre hallgatott. Ez van, csúsznak a srácok, de korábban már idézte valaki, milyen változások lesznek a jövőhéten. Szóval csak idő kérdése és itt lesz a béta is.
  • oneal1
    szerintem most kicsit besokaltak a droppal:D:D

nem?:)
  • Susarc
    M16-osStanagShotiLőszeres jó reggelt!:D

zsir a drop megint:)
  • Susarc
    széééép!:D golyóállót majd adok
  • oneal1
    Hetvegere kene szervezni megint ilyen sokszemelyes bandazast, minima 6-7 ember:)

Na en elteszem magam, joccakat:)
  • oneal1
    Hmmmm, erdekes volna ha lenne vmi bazis vagy elkeritett resz ahova bezartak zombikat:)

Vagy a walking deadbol kiindulva akar egy borton:)

Na de majd kov heten talan meglatjuk:)

Amugy belaggolt a jatekom es levert vmi kocsog kozben kalapaccsal....:) jo loot volt neki:D:D
  • Evoluti0N
    Éjszaka egyedül az erdőben sétáltam safe zone felé. Először hallottam ezeket a zombis ordításokat. Úgy fostam, mint vmi óvodás :D
  • Laza
    Én a full északi városból hoztam le 3 karit, este, végig a pálya szélén, fal mellett, fától fáig :)

Egyébként megfigyeltem, hogy ezek a zombi ordítások a pályának lezárt részéről jönnek ... kíváncsi vagyok, hogy ez csak hangulati elem, vagy tényleg lesz ott vmi extra ha megnyílik :)