Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert kollégámnak pl. ezért nem megy. Visa, Visa Electron, MasterCard kártyákkal eddig nem volt gondom. Esetleg olyat tudok elképzelni, hogy valami gebasz van és amiatt nem megy, kártyád meg jó.
Ha végképp nem megy, inkább csinálj egy PayPal fiókot és próbáld meg úgy. Persze annak is feltétele, hogy netes tranzakciókat tudjon a kártyád.
Amúgy meg személyes jótanács: Ne vedd meg elõre! Fejlesztenek egy csomó ilyen típusú játékot. Várd ki melyik mit tud nyújtani. Párat felsorolok:
State of Decay, Survarium, DayZ Standalone
Meg biztos lesz még. Most nagyon rákattantak a témára. Népszerû a zombis játék meg a világégéses, ennek kettõse meg nagyon újszerû még és nagy lehetõségek vannak benne.
De ezeknek ki kell forrnia és végleges kódra érdemes bármilyen pénzt kiadni.
meg akarom venni a játékot bankkártyával de egyszerûen nem megy. sosem csináltam ilyet.
ezt írja:
This transaction was declined. Please contact your bank or financial institution. You may also try a different card number.
van pénz rajta. tegnap este is próbáltam akkor valami hiba miatt azt írta hogy sikertelen..de most már mindig ezt írja ki.
segítsetek pls.
Nem vehetsz olyan fegyvert ami elõnyhöz juttatna.
Nem lesz mesterlövészpuskád sem pedig minigun se semmi.
Az alap ütõfegyverekkel most már sokat nem érsz.
A töltény meg nem rendes pénzbe kerül hanem belsõbe.
És ez így is lesz a késõbbiekben.
magyarul amit vehetsz a pénzeden az csak kosztumizációs tárgy.
Én is elítélem az olyan játékot mint a wot mert ott a sok pénz nyer.
Itt viszont nem.
A két modellnek annyi köze hogy a minecraft modell azt jelenti:megveszed a tesztelés alatt lévõ játék jogát és nem kell újravásárolni és a játékban lévõ dolgok ingyenesek.(skinek stb ugye nem pl. bad company 2)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Mert úgy elég nehéz szerintem..
Nem fényezni akarom a játékot de akinek az üzleti modellel van problémája az nem játszott se minecraft modellt használó sem pedig p2w modellel sem igazán!"
A fizetési rendszerének véleményezéséhez nem kell kipróbálni, arra elég sok játék nyíjt már valós példát.
Egyébként ne keverjük már a szezont a fazonnal ... mi köze van a mikrotranzakciós rendszernek a MineCrafthoz? Semmi?
Max annyi közü van egymáshoz, hogy alfa/beta állapotban megveheted a játékot, megegyezik a MineCraft modellel (azaz nem teljesen, mert ott 10$ és alatta volt, nem majdnem normál játék árban, de ez részletkérdés).
De az in game currency már nem. Ha valódi pénzért vehetsz majd in game dollárt, akkor az mikrotranzakciós rendszer lesz (ala WoT). Na most játék dollárért nem csak macis zsákot meg álarcot lehet venni, ha jól láttam. De erre mondtam azt, hogy ha csak customizációra lehet valódi pénzt költeni, az nem baj.
Tehát ha a valódi pénz bevonásából nem fegyvereket és egyéb valós elõnyt adó eszközöket lehet venni, akkor nincs baj.
Hogy példát említsek, WoT-ban extra lõszert lehet venni a valódi pénzbõl, még az alap tankokhoz is ... kapásból élvezheted az elõnyt.
A WoW-ban is lehet venni valódi pénzért mountot, de az nem befolyásolja a játékot a többiekkel szemben.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Persze sehol nem volt egy fegyver a közelében se semmi más😊
Mert találok egy sniper fegyvert.Tudom hogy oda spawnol.felveszem kilog,be inventoryba. egy másik karakternek odaadom és azzal amelyikkel találtam csak ki be lépek és mindig felveszem a töltényt vagy/meg fegyvert.és átadom annak akivel lõdözök.
Így végtelen töltényem van:/
Ha majd csak kaja meg ital és bandage-et lehet bepakolni akkor jó lesz.Így tényleg sux a dolog.
Valszeg majd október elõtt lesz pár.
De facebookon és más fórumokon is lesznek biztos kirakva
A legtöbb tárgyat amúgy xp-ért lehet venni meg belsõ pénzért.
Aki meg macis hátizsákot akar venni meg bohócálarcot az vegyen rendes pénzért.
Laza te amúgy úgy mondasz negatív véleményt hogy ki se próbáltad?
Mert úgy elég nehéz szerintem..
Nem fényezni akarom a játékot de akinek az üzleti modellel van problémája az nem játszott se minecraft modellt használó sem pedig p2w modellel sem igazán!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Vagyis a többség. <#ravasz1>#ravasz1>
Én nem a játékról mondok ítéletet, hanem az üzleti modellrõl. Persze ez sem ítélet, hanem vélemény a jelenlegi helyzetrõl.
A hasonló rendszerek azt eredményezik, hogy vagy non-stop farmolsz vagy beleteszel egy rakás pénzt és Te leszel a Jani ... aki meg esténként játszik 2-3 órát, az valszeg halálra fogja magát szopni. De ne így legyen 😊
Én már most is a DayZ-ben csak olyan szerverre megyek játszani, hol max 1-2 ember van rajtam kívül.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Napsütés és az árnyékok. Ez nagyon jó, még a többi AAA játékhoz képest is. Faszán néznek ki, ahogy megnyúlnak, ha kisebb szögben érkezik a fény.
Vérzés. Egy másik játékos volt mellettem, be kellett volna kötözni, de nálam a bézbózon kívül semmi nem volt és akármerre ment, folyt belõle a vér a földön. Vérnyom alapján lehetett követni lazán. Jól is nézett ki a tócsa.
Az élmény meg szintén a nap/árnyék hatás váltotta ki. Szikla alatt húztam meg magam. Nem akartam már más játékossal találkozni (jó párat láttam már messzirõl), mert meguntam, hogy 60%-ban kinyírnak. Lassan haladok, erre látok egy árnyékot mozogni az úton. Elõször azt hittem én vagyok, de mikor megálltam, mozgott tovább. Faszi a szikla tetején lopózott és az árnyéka szerencsére elárulta, mert hátulról akart letámadni. Gyorsan megfordultam, láttam mire készül, de mivel leleplezõdött, nem támadott meg.
Szóval vannak jó pillanatai az alfának, de ez persze édes kevés még.
Aki meg alfa-béta fázis alatt pénzt feccöl bele..az meg is érdemli 😊
Azért ha 250 fõs szerverek lesznek, feltételezem, hogy nem az összes vesz magának fegyvert, azt a párat meg el kell kerülni (persze ha van rá lehetõséged).
Érdekes, jó játék lesz ez, ne az alfa és ne két nap után mondjunk róla ítéletet 😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ha csak customizáció, azaz hogy milyen ruha legyen rajta meg sisak, stb, az még elmegy ... de ha már jelentõs játékmenetbeli elõnyt kap, ráadásul egy olyan játékban, ahol ha meghalok bukom minden cuccom, az egyenesen undorítóóó!!
És még pénzt is kérnek a játékért? Már ezek a alfa/béta árak is pofátlanul drágák a többi játék áraihoz képest.
Ha lett volna egy minimális eszük, fogják és minden beta vásárlónak adnak extra felár nélkül játékdollárt, amit szabadon költögethetnének mindenre a játékban, majd a beta végén resetelik az egészet. Azok, akik ez idõ alatt hozzászoktak a vásárolgatáshoz, azok valószínûleg valamennyi pénzt rá fognak áldozni késõbb is. Viszont ha már a beta alatt is valódi pénzt kell leverni, akkor ennek kicsi a valószínûsége egy bughalmazban.
A másik, ami már a játék vásárlásnál szemet szúrt, hogy 'in game currency' van, ami általában annyit tesz, hogy igazi pénzért kapsz majd játékbeli pénzt, amit elkölthetsz a belsõ marketen.
Na, a beta árai alapján (in game dollár) nem kevés pénz kell 1-1 cucchoz, amit ráadásul gondolom el is veszíthetsz ha meghalsz. Szóval kapunk egy újabb buzi mikrotranzakciós játékot, ahol ráadásul nem csak a customizációra költhetsz, hanem konkrétan játékbeli elõnyöket élvezel, ha fizetsz. Ha pedig így lesz akkor én ebbõl nem kérek, köszönöm.
A játék jelen formájában egy játszhatatlan bughalmaz. Felesleges szépítgetni. 2 hét múlva béta? Felejtsd el. Itt olyan alap dolgokat kell kijavítani ami több hónapot vesz igénybe.
A másik részrõl meg látszik a fény az alagút végén. Sajnos az is tisztán látszik, hogy itt nagyon rámentek a pénzért vehetõ cuccokra. Hiszen a loot-ot õk fogják szabályozni, a karakterek meg, ha így marad a nehézség, akkor pillanatok alatt meghalnak és emiatt nem árt a kaját, piát beszerezni piacról.
A másik dolog, hogy a pénz ott van. Jó sokan megvették, szóval tessék iparkodni és jövõ tavaszra szeretnék egy jó kis zombis túlélõ játékot a pénzemért amit kifizettem. Addigra tartom reálisnak, hogy ebbõl a kódszemétbõl kihoznak valami normálisat.
Az egészben a legszebb viszont az, hogy már ez az alfa is van legalább annyira jó, hogy lehessen valamelyest élvezni. Egyedül. Többen meg már nagyon is megvan ez a faktor benne.
Legjobb meg az lenne, ha EA, UBISoft vagy hasonló nagyvállalat szépen fogná és ráküldene vagy 50 embert egy ilyen túlélõs projectre és mai 2012-es szinten (minden téren: animáció, audió stb) kiadnak valami ütõset.
Addig meg ezek a kis cégek próbálkozhatnak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
The War Z Magyar Közösség. http://twzhun.wbh.hu
Ami leginkabb zsvar sz a zombik hangja, sokszor ugy hallom mintha itt allna mellettem pddig nagyon nem 😊
!Forza Ferrari!
Pl a DayZ-ben a zombik csak egyszerû statiszták, ha nem lennének más játékosok, akkor folyamatosan szaladnék, majd be vmi épületbe, ahol lelassulnak ... viszont annak sincs sok értelme, hogy a jobb lelõhelyeket sniperek kempelik, és semmit nem lehet csinálni, max olyan szerveren, ahol nincs más.
A másik meg a közös játék ... hány, de hány órát szoptam szét azzal DayZ-ben, hogy egy helyre kerüljenek a karakterek egy idõben. Mindenki szanaszét, ha vki meghal ráadásul a világ végére teszi. A közös játékot max akkor lehetett összehozni, ha napokig egy idõben játszottunk.
Na majd meglátjuk mi lesz ennek is a vége.
Evoluti0n: hogy tudtatok egy helyre bejoinolni?Szerencse?
A létrázás tuti lesz,és hál istennek a zombik nem tudnak létrázni
!Forza Ferrari!
Azt mondjuk sikerült megfigyelni a zombiknál nagyon is számít mennyire kelted fel a figyelmüket. Kúszva nagyon közel is lehet köztük lavírozni, guggolva is egész szépen, de közelre az már nem jó, nagyjából középtávra és ne legyen látósugárba. Bár viszonylag rosszul látnak, hallásuk és a szaglásuk fõleg ami jó. Sétálva csak messzirõl érdemes közelíteni és azt is inkább oldalról, hátulról, futni meg rohadt rizikós. Egy egész bandát össze lehet így szedni.
Szerencsére, ha van kocsi vagy valami magasabb tárgy, akkor arra felmenve és onnan guggolva lemászva a kocsi mögött, hogy takarjon el lehet osonni. Persze nem egyszerû. Létrára még nem engedett felmászni, azt hiszem az alfában talán nem is lehet.
Zombikat elég nehéz lerázni amúgy. Autós módszer az mûködik egész jól, de futva lerázni esetleg házak közt cikázva, vagy ha valahova véletlenül beakad a rohadék. Csak ez persze bug.
persze ez lehet máshogy lesz csak példálózok.
Ladista:
Ja hát persze.elõbb ütök aztán kérdezek.Ezért nyitottam a topikot.Így nem lonely wolfban kell nyomni hanem lehet csapatban is,ami azért valljuk be sokkal jobb és biztonságosabb.hiába van shotgunja valakinek ha minket két mesterlövész fedez a sziklákról!
Amúgy szerintem az lenne jó hogy lenne bandita karakter meg sima survival.A bandita nem kap semmit a zombi killért de emberölésért igen.
A survival fordítva.
Így lenne összetartás mindkét téren.megosztaná a játékosokat biztos,viszont nem lenne hátbatámadás sõt!
De ez nem így lesz.ember embernek farkasa (szar szöveg) játék lesz ez is.Bár ha tanulnak a dayz hibájából akkor kitaláltak erre valamit.
De vissza fogok menni dayz-zni is majd ha kijött a standalone mert az teljesen más kategória.
Most elõször találtam egy rendesen megírt kapszulát. Tök jó kis leírás volt. A rendõrség épületének ablakába tette ki a srác és úgy írta meg, mintha a seriff írta volna.
Kínomba írogatok már ennyit. De mit tegyek, ha állandóan kidobál.
Én személy szerint utálom már most az érzést, hogy jobban fosok az embertársaimtól, mint a zombiktól.
Ettõl függetlenül játszani fogok, csak a fenti okok miatt amolyan "elõbb lövök, aztán megint lövök és ha mindenki meghalt, akkor kérdezek" stílusú játékot fogok képviselni, pedig nagyon nem szeretném.
Unalomba fulladna mind a kettõ ha csak a zombik elõl futnál.pár hét alatt messzirõl levadászná õket mindenki és a 50 fõs szerveren semmi más nem menne csak a zombivadászata a lootért meg a belõle esõ pénzért(jelen esetben ugye)
A dayz meg csak egy gyenge l4d lenne.