4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • quattro7
    Na hogy jártam az előbb indulok safe zone felé hogy egy pár összeszedett cuccot letegyek,erre előttem egy dombon fekszik egy csávó mesterlövészpuskával,szerencsére nem vett észre úgyhogy gyorsan megöltem és összeszedtem a fegyvert maradt benne 3 töltény meg egy távcső is volt nála.Eddig engem is kérdezés nélkül megöltek mostan én is így voltam.
  • oneal1
    vagyok TS-en, hátha jönne valaki játszani!
  • Fpocok
    Amikor rádtámadnak. Amikor észrevesznek és meg akarnak ölni, akkor azt nevezzük aggronak.
  • xalyy
    Valaki elmondana mint a francot jelent az aggro? :D
  • Fpocok
    Igen. Lemaradtál erről az infóról úgy látom...
  • Evoluti0N
    Ma katasztrófák a zombik. Nagyon messziről már aggroznak, majd néhány ütés után beakadnak. Ha otthagyom őket beakadni, akkor egy idő után kiakadnak és megint a nyomomban vannak. Ha ütöm tovább őket miután beakadtak, akkor meg vagy megölnek, vagy csomó életemet leviszik, mivel sokszor nem akkor sebeznek, amikor lejátssza a támadás animációt, hanem csak úgy randomban.
  • Mr_no_NaMe
    Amúgy épp ezaz...hol vannak a régi szép idők amikor még 10 napos trial verziók voltak az mmorpgkhez...mind1.

Fpocok: nem vettem meg. És honnan veszed, hogy ingyen ki lehetne próbálni? Pont, hogy többet kellene fizetnem a játékért a béta után, ráadásul lehetőségem se lenne ingyen kipróbálni. Vagy lemaradtam valamiről? Ki lehet próbálni ingyen? :D
  • Sáska
    vegre sikerult kicsit felszerelnem magam, bar ket embernek meg kellett halnia. hajnalban erkeztem a toparti telepulesre - eleg paras volt bemennem, mert nem volt nalam semmi, es loveseket lehetett hallani, de muszaj volt par cuccot szerezni.
    ket hatizsak, kalapacs, crossbow nehany maszk es egy Co1 Vaccine-al el is viharoztam a safezone-ba.
    Nem tudjatok veletlen, hogy:
    -kesobb majd a fegyverek sebzese, illetve a cuccok (melleny, sisakok) armor-ja meg lesz hatarozva?
    - Game Currency-t hogyan lehet szerezni? lattam, hogy a marketplace-en lehet venni GC-ert nyilvesszot..
  • Laza
    egyébként vmi a zombik pozicionálásával sincs rendben, mert bármelyik szerverre megyek, minden a tónál lévő városnál a közért mögötti, városon kívüli füves részen van vagy 20 zombi ...
  • Laza
    nem újdonság ez a rendszer ... egyébként meg a játékok nagy részét kipróbálás nélkül veszed meg ... itt max olcsóbban :)
  • Fpocok
    Átbaszva érzed magad? LOL
    Tudtad, hogy csak akkor tudsz játszani? Ha annyira nem érdekelt, hogy előbb kezdj, akkor miért vetted meg? Miért nem vársz utána még egy napot, hogy ingyen kipróbálhasd és utána vedd meg?
  • Mr_no_NaMe
    De amúgy ez is mekkora gyökérség...megveszem 4500 forintért, de csak harmincadikán játszhatok a bétával, és még ki sem próbáltam a játékot. Átbaszva érzem magam, még is meg akarom venni. Nagyon jónak tűnik azokból amiket mondtok. Másfelől viszont ezzel a legendes csomaggal eléggé azt tükrözik magukról, hogy minél drágábban veszed meg, annál nagyobb császár leszel a játékban...
  • Laza
    A hivatalos oldalon még mindig 20-a van, de meg lehet próbálni, ott van a vásárolás oldal.
  • Mr_no_NaMe
    ha jól tudom holnapig van határidő, amíg 20 dolcsi a játék?
  • Laza
    Szerintem azért van kevés zombi, mert a házak belsejébe rak egy csomót. olyanokba, amikbe be sem lehet menni.
  • Laza
    De tudsz, mikor kiírja, hogy meghaltál, a chat még elérhető :D
  • ladista
    Igaz, így nem tudok beszólni a gyilkosomnak :D
  • Laza
    Mondjuk az kva szar, h ha meghalsz akkor kivág a szerverről
  • Laza
    A player gyilkosok a banditák.
    Egyébként meg elég ritkák a zombik. Szóval beakadás ide vagy oda, max 1-1 el kell megküzdeni :)
  • ladista
    Csak nálam jött elő az a hiba, hogy nem tudok ütni? Próbáltam kalapáccsal, lámpával, nem működik. A nagyvárosban továbbra is rengeteg a beragadt zombi, teljesen nyugodtan futkorásztam, nem kellett semmitől tartanom, kivéve az egy szem orvlövésztől.
    További infó, hogy megjelentek a "Bandita" státuszú játékosok (tab-bal lehet megnézni). Vajon mire jó ez?
  • Laza
    A hangra mozduló zombik alap kellene legyenek, nem is értem miért nem az.

Rengeteg dolog nincs ebben benne, amitől korrekt lenne ... ha meg benne lenne, akkor kapnánk egy DayZ-t :D
    Na, meglátjuk ... várjuk annak is a standalone kiadását.
  • Laza
    Azért azt ne feledjük el, hogy ezek a játékok semmi másról nem szólnak, csak a jó zsíros lootról ... és lőfegyverek között is van különbség. Nézz meg egy DayZ-t, on nincsen előled elzárva a lőfegyver, és igazából mégsem érsz vele semmit ... mivel van a fegyvereknek többféle kategóriája. Pl a célzási rendszere, hangosság, hangtompítók, és egyebek ... ja, és a fegyverek sebzése.
    Addig, amíg itt bármilyen lőfegyverrel egy lövés mindenki, lópikulát nem ér az egész. Ennek kell egy korrekt rendszer ahol ezek megfelelően vannak osztályozva.

A DayZ-ben mindenki hozzájuthat minimum egy Marakov pisztolyhoz ... és azzal még nagyon nem ér semmit a többi brutál fegyverhez képest.
    De nekem pl van hangtompítós MP5-öm, ami zombi ellen jó, de egyébként csak 1500-at sebez, ami egy 12000 életerős ember ellen semmit nem ér, főleg ha nála mondjuk M4, M16 és egyebek vannak ......... szóval kell egy normális sebzés model és fegyverrendszer. Ja, és ne lehessen felhalmozni ezeket a végtelenségig.
  • Malakai
    Szeirntem, ha valaki mondjuk száz négyzetméteren belül többszöri lövést adja le attól nem messze spawnoljon zombikat, ha nincs, ha van elég akkor meg azok induljanak meg felé. :)
    Ha fel lehet szedni több nagyobb fegyvert, ne tűnjenek el a táskában, látható legyen a karakter hátán, így már messziről láthatja mindenki, hogy sok a loot nála. Tudom ettől még ott a GI. Bár az már eszembe jutott, hogyha már ott van/lesz védelem, akkor minél több fegyót tárol ott az ember vmi kis ingame kessbe kerüljön. :D (mondjuk túlélés alap dolgaiért ne kelljen, mint a kaja, pia)
  • ladista
    A noliferek minden MMO-ban előnyben vannak. Szubjektív vélemény, de én tényleg nem örülnék, ha minden játékosnál lőfegyver volna. Ha kell...csoportosan megkeresünk valami kempelő nolifert, kinyírjuk és osztozkodunk.
    (utána meg, a jelenlegi játékoskultúra alapján, kinyírjuk egymást)

• Laza
    De ha kevés a lőfegyver, az megint a nonliferek malmára hajtja a vizet ... főleg ha meg lehet vele pakolni egy egész zsákot. Gondolj bele, végigszambázza az összes helyet, felszedi mind, és megint csak neki lesz fegyvere.

Egyszerűen ne lehessen több fegyvert felszedni ... és meg van oldva.
  • ladista
    Személy szerint én soha nem szoktam idegeskedni a változások miatt. Ezek a módosítások sem véglegesek, látszik, hogy a fejlesztők próbálják a közösség javaslatai szerint terelni a játékot. Próbáljunk meg ezzel együtt élni. Én speciel nagyon örülök, hogy ritka lesz a lőfegyver...ha FPS-t akarok, ott a BF3 nekem...ez maradjon meg túlélő horrornak és aki a skalpomat akarja, az legyen oly' bátor és jöjjön közel, aztán mehet a "mivanmivanmivan?".

Legyen sokkal több zombi és ha lő valaki egyet, akkor rengeteg induljon meg irányába. Legyen kockázata a lövéseknek, valós kockázata.
  • Laza
    Olyan kariknak elérhető, akik halottak voltak, most élesztettem fel őket. Mondjuk annak, aki most halt meg, már nem elérhető.
    Azért kalapácsot legalább tudtam adni nekik, volt vagy 5 elrakva :D
  • Laza
    Na, a nagyvárosi tuti fegyver (fehér autóban pisztoly az étterem előtt) is meg tudja szopatni az embert ... hol van benne lőszer, hol nincs :)
    Éppen egy zombit lőttem volna fejbe vele, mikor csak kattog :D

Viszont a rendőrség mögötti barnás autóban egy M16-is várt 30 lőszerrel ... nagyon baba :)
  • Fpocok
    Hát ez így egy nagy nulla... kár. Pedig reménykedtem.
  • oneal1
    nekem nem elérhető:D

használd ki!:D

jah igen, engem lelő a marha mikor nincs nálam semmi....

szoktam is gratulálni ilyenkor, hogy nagy játékos vagy ember:D
  • Laza
    Egyébként számomra az egy cseppet fura és vicces, hogy a kva ritka lőszert képesek elpazarolni a tök üres, max kalapácsos emberekre az idióták ...
  • Laza
    Na, most mi van? Megint elérhető a globan inventori a halott karijaimnál ...
  • Laza
    "-a fegyverek és lőszerek sokakl ritkábban spawnolnak majd (itt nem értettem pontosan, hogy naponta egyszer?
    "We'll be doing it on daily basis, adjusted based on data we're receiving from game backend.")"

Ez is hülyeség ... nem a fegyverek számát kell lejebb vinni ... sőt, feljebb .... hogy az egyszeri játékos is találhasson, ne csak aki 0-24 tolja. Pl DayZ-ben mindeni képes legalább egy pisztolyt találni fél órán belül. Inkább limitálni kellene, hogy csak 1(!) elsődleges és másodlagos lőfegyvert lehessen felvenni, és ne lehessen vele telepakolni a zsákot. A DayZ-ben is nagy a büntetés a zsákba rakott fegyverért, ugyanis 10 helyet foglal. Így meg lehetne oldani, hogy egy 16-os zsákban ne 16 fegyver legyen ... azaz jószerivel a 16 fegyverből csak 1 lesz nála, a többi 15 meg nagy valószínűséggel a többi játékosra vár!
  • Laza
    "-PVE szerver nem lesz, aki ezt szeretné, béreljen magának egy szervert, jelszavazza le és csak a barátait engedje be
    (már megy a háborgás emiatt, veszteni fogják a játékosbázist, Sergey hazudott, megszedik magukat a jelszavas szerveren és irtanak PVP-n) "

Ez minden játékban így működik ... sőt, rosszabb, mert pl DayZ-ben a sátrat amiben cuccot tárolhatsz ott teszed le ahol akarod ... azaz leteheted a saját szerón a város mellett, telepakolhatod, és csak át kell menned felszerelni magad.
    Max annyi, hogy a DayZ-nél elvileg tiltott a szerver jelszavazás ... ettől függetlenül létezik.
  • petecz
    Elég rosszul állnak a problémához. Egyrészt ha az ember legalább annyira aggódik a zombiktól, nem lesz ideje csak a pk-ra koncentrálni, és jelenleg, legalábbis tegnap csak pvp ment hisz a zombik egy helybe álltak. Másik az hogy nehéz csapatba menni ha minden játékos nagyjából ugyanúgy néz ki és semmi indikátor nincs hogy ő veled van, rosszul mozogtok, nézhet egy pillanat múlva a csapattársad is ellenfélnek és bumm (megtörtént már ilyen). Nyilván ha beépítenének valami jelzést az interfacen a realitását rontaná a játéknak, de lehet hogy ezt kéne (pl a party csinálás és azok a karakterek modelljei outlineolva lennének).

A szerver hoppingra nincs ötletem, talán hogy az adott karakter lehetne egy bizonyos ideig csak egy szerverhez kötve és mondjuk egy nap kéne ahhoz hogy átrakd egy másikra, a saját szerver bérlés is egyszerű talán, azokat az itemeket nem használhatod publikus szerveren amiket ott szedtél össze.
  • oneal1
    Na jolvan!:)
  • ladista
    Itt a megoldás a PK problémára:

-PVE szerver nem lesz, aki ezt szeretné, béreljen magának egy szervert, jelszavazza le és csak a barátait engedje be
    (már megy a háborgás emiatt, veszteni fogják a játékosbázist, Sergey hazudott, megszedik magukat a jelszavas szerveren és irtanak PVP-n)

-jövő héten újabb szeletét nyitják meg Coloradónak, így kisebb esély van a találkozásoknak)
    (szerintem átmeneti megoldás, kempelés úgyis a frekventált pontok -jellemzően városok, SS-ek körül- körül alakul ki, terepen ritkán találkozni bárkivel, ráadásul a teljes játék szerverei kb. 200 fősre vannak tervezve a jelenlegi 40-el szemben. A helyzet még reménytelenebb lesz)

-ajánlják, hogy szerveződjünk csoportokba (haha, a jelenlegi "előbb lövök, aztán kérdezek" helyzetben) vagy játszunk barátokkal, ismerősökkel EGYÜTT MŰKÖDVE, így a PK-sok "nem jelentenek nagy veszélyt"

-a mesterlövész puskák szuper ritkák lesznek és akinek jelenleg van, az ne csodálkozzon, ha nemsokára eltűnik az inventoryjából...ugyanis elszedik tőle (megvannak a logok, ki szerver hoppingolt exploitolt)

-a fegyverek és lőszerek sokakl ritkábban spawnolnak majd (itt nem értettem pontosan, hogy naponta egyszer?
    "We'll be doing it on daily basis, adjusted based on data we're receiving from game backend.")

Természetesen a sírás máris beindult :)

• Árnyvadász
    Hadd kérdezzem meg, hol lehet fegyvereket találni? Van esetleg valami biztos hely ahova érdemes menni? Sajnos engem mindig kinyírnak, de talán pont ezért mert fegyverem az nuku.

• Hexex86 #1633
    Valaki küldene nekem privátba guest keyt?Hálás lennék!:)Elöre is köszönöm.
  • oneal1
    nah király!:) gratula!