4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • Fpocok
    *játékUk
  • Fpocok
    Ez egy új játék lesz. Nekik nincs másik játékok, amiből a cuccokat EGY AZ EGYBEN ÁTMÁSOLHATJÁK :D
  • Susarc
    "•Exclusive DOVRAC Gas Mask in-game item!" Rohanok megvenni:D
  • oneal1
    LOOOOL miez?:D:D minecraft?:D:D
  • Susarc
    sry,de ez ótvarszar:S:(
  • oneal1
    én tolom csak most nem tudok TS-re menni:S

Am most mákom volt, nagyváros mellett az autópálya feljárótól nem messze rámlőtt egy csávó, úgy csináltam mintha elfutnék, egy fa után vettem egy balost és mögé kerültem, jól tarkónlőttem:D

volt nála saiga, pisztoly és AA-12 es puska, eddig még nem láttam ilyet:)

átlépek másik karakterbe mert nem akarom elveszteni a cuccot, majd kérek valamikor helpet hozzá:)
  • KiruHoshino

Ezért 5$ nem adnék.
  • Fpocok
    Most tényleg nem akarok trollkodni vagy ilyesmi: Warz fórumán találtam a The Dead Linger-t. Láttátok? Elég ígéretes... random generált pálya minden egyes indításkor. Ráadásul pár nap is indul az alfa, ahogy a warz-nál... 25dodó.
  • Susarc
    most éjszakás műszak van:S
  • Susarc
    "pedig csak 4 civilt ölt" +még 1 -et:D
  • Laza
    Most senki sem tolja?
  • Laza
    Nekem az egyik karim vmiért bandita lett a múltkor, pedig csak 4 civilt ölt. Úgy vettem észre, hogy egy szerveren mondják a chaten, vizsgázzatok, bandita. Nézem a neveket, mondom vazze, ez az Én nevem mellett van :D
    Karakterválasztón nem írja.
  • Susarc
    ma belogolt mögém egy gyerek,szerencsére észrevettem és ő még arra se vette a fáradtságot,hogy körbenézzen ezért a pókösztönömre:P hallgatva utánna mentem és mikor megfordult arcba lőttem a Mosbergel:P lighis cumókat dobott,de volt nála 4 tár/m16,ak mp5! meg shoti/ kicsit lekiismeret furdalásom lett,de örömmel konstatáltam,hogy Bandita volt a drágám mikor kilogoltam:D azért még elküldött az anyámba és mondta,hogy megöl csak várjam meg mindjárt belogol....természetesen mondtam neki "OKÉ MAJD OTT TALÁLKOZUNK":D

szerencsés vagyok a killjeimmel,mert 90%uk bandita:P így jól alszom nem szégyellem magam:P:)
  • Árnyvadász
    Köszi a tanácsokat, ezeket megfogadom. Szeretem ezt a játékot, de időnként olyan pillanatban érnek negatív hatások, amikor végképp nem jön jól. Találkoztam két rendes, normális emberrel. Nem akartak lelőni, tárgyakat adtak, fegyvert is (!), igaz töltényt azt nem és mentünk együtt, minden szép és jó volt, még egy harmadik srác is csatlakozott.

Komolyan már azon töprengtem, mi lehet a gond, a sok leölésem után, már kételkedtem az ilyen játékosokban. Szóval minden remek, erre jön egy áramszünet és másodpercek alatt megy minden a levesbe.

Na majd ha lesz barátlista már jobb lesz. Pl. őket szívesen felvettem volna.

Alice zsák nem is annyira drága, 465 gold, vagy valami ilyesmire emlékszem. Csak akkor drága, ha sokat haltok.

• Laza
    Nagyon rizikós a közértben hagyni a karit. Ha már otthagyod, akkor se a sorok között. A bejárat mellett a pénztáraknál kell hagyni, mert onnan még ki lehet szaladni ha gáz van. Egyébként meg sokan azért sírnak, mert mikor belogolnak leverik őket ... könyörgöm, ha mindenki a loot helyeknél logol ki, akkor mit várnak? :)
    Nálam is volt már, hogy lootolgatok, egyszer csak megjelenik mellettem egy kari. Nem vártam meg, hogy betöltse ... :D
    De volt, hogy a pénztárak előtt belogoltam, és mikor beérek ketten pucolták a polcokat, azonnal jöttek rám, de ki tudtam sprintelni, be az erdőbe.

Ha nem hoppingolok, vagy olyan helyen vagyok akkor mindig a földig érő fák alatt logolok ki, egyébként meg inkább kimegyek a kukák mögé (kukába) meg a közért mellé, mögé ... az a tuti :)
  • Laza
    24 hely azt hiszem. Marketplacen lehet kapni.
  • Susarc
    mit tud az az Alice zsák?
  • Laza
    Azért jó az a környék, mert a déli város - utána rendőrörs - majd mellette a keleti város között minimálisat kell futni ... ráadásul az őrnél 2 rendőrautó és 2 hammer is van, ahol ugye automata fegyverek lehetnek, talán jobbak mint bent az épületben, szóval jó ki hely az.

Viszont az őrsnél nem először hagytam már ott a fogam, ma is pisztollyal, ahotival alice zsákkal, 3 900 tárral, AK tárral, stb cucokkal ölt meg egy sniper ... pedig hülye voltam, láttam hogy ott mászkál ... ki kellett volna logoljak rögtön, nem figyelgetni.
  • Árnyvadász
    Nagyon éreztem, hogy a déli rendőrőrs lesz a tuti. Meg amiatt is izgalmas volt maga a helyszín, mert először jártam arra. Szóval a lényeg, hogy itt is temettek el.
  • oneal1
    az ott nekem se volt jó soha:)

lennt délen a különálló rendőrörs a nyerő és a bolt!

csak rizikós a ki és bejárás a boltba mert nagy a nyílt tér
  • Susarc
    :D

viszont a szemét katonai sátortáborban még az emelt loot ellenére se találok semmit....8 szervert néztem most meg és semmi:S
    mindegy ezt a karit már ott hagyom,hogy ha nyitják az új területet ne keljen megint átbaktatni az egész mapet:P:)
  • oneal1
    En rablom mar 1 hete:)
  • Árnyvadász
    Köszi ezt megnézem akkor. Xbox360 kontrollert támogatja a játék, de nem minden elérthető vele. Viszont arra tökéletesen jó, hogy az erdőben nem kell ujjgörcsöt kapni a W folyamatos lenyomásától.
  • Susarc
    délen kevesen tudják,hogy ott is egy nagy supermarket van a faluban ahova kb. senki se szokott járni!!
  • Árnyvadász
    Megvan a rizikója ez tény. Most inkább a közeli erdőben egy szikla mögött hagytam. Most azt a taktikát választottam, hogy maradok a déli városkánál. Átnézem, ha végeztem lehelyezem a karit biztonságba. Aztán amikor folytatom újra átnézem ugyanezt a várost. Aztán megint. Ha megunnám, akkor továbbállok, de így úgy látom nagyobb esélye van a túlélésre meg a terepet is jobban kiismerem.

• Susarc
    csak,hogy tudd a közértben/rendőrségen stb. hagyni a karit és ott kezdeni.....ám kurvára veszélyes:P belehet makkolni sokszor,de nem egyszer buktam már el a login után a karit:P:)
  • Árnyvadász
    Hang effektekről:

Van az a fajta mikor nagyon lassan és mélyen kong egy harang. Na az szerintem azt jelenti, hogy a közelben meghalt egy karaktere valakinek.

Aztán van az mikor valaki közel van (ember) és van amikor még közelebb, ez egy élesebb hang.

Érdemes volt a közértben hagyni a karit. Újraéledésnél könnyedén beszereztem mindent a polcról. Még egy medkit is volt, ami baromi jól jött.
  • oneal1
    vagyok ts-n:)
  • Laza
    Azt tudom, éppen ezért írtam amit írtam.
  • Bogyee
    Kívülről nem, de ha már bent vagy a szerveren TAB-ot megnyomva látod kik vannak fent..
  • oneal1
    Mikor korul?:)
  • Laza
    Egyébként este bandázhatunk ha lesz valaki ... úgyis dolgoznom kell majd hajnalban az óraátállítás miatt, ráérek :D
  • Árnyvadász
    Van mit még javítani az igaz. Szerencsére már sok balfaszságot rendbe hoztak, de a lista még hosszú.
  • Árnyvadász
    Persze. Itt körültekintőnek kell lenni. Én is felmérem mi merre hány méter és utána cselekszem, de ennek ellenére azért volt pár meglepetés gyilkosom. Ezek is szinte kivétel nélkül az éjszakai órákban.

Nálam a loot normális, bár az is igaz én délen járkálok és szinte alig van ember, a zene párszor megszólalt, de látni még nem láttam senkit. Emiatt nem is vették fel előlem a tárgyakat. Szinte mindenhol volt loot. Közért, garázs, bank, talán a rendőrségen nem, de az még fentebb volt.

Meg egy csomó kinti helyszínen is. Flare elég hamar kialszik. 5 percig, ha bírta. Egyet eldobtam a közértbe jelzőfénynek.
  • Laza
    Egyik karim ott van, a déli város fölötti különálló rendőrségnél.
  • Laza
    Ja, meg a hangrendszere a játéknak elég borzalom ... szar minőségű, oda nem illő hangokat játszik csak úgy be.

Aztán mikor az erdőbe mész, nagy csend, majd bejátszik madárcsicsergést esőerdő háttérzajjal, majd kikapcsolja ... a víznél meg nem a víz felöl jön a hang, hanem sztereóba ... de csak egy ponttól játssza, tehát nem halkul-hangosodik ahogy odamész ...

Rengeteg apróság még nagyon kezdetleges állapotban van ... és úgy érzem, mivel a fizetett nép miatt a játék más pontjaira koncentrálnak, ezek nagyon sokára lesznek csiszolva ...
  • Árnyvadász
    Jó kérdés. Azt még én is csak boltban láttam. Holnapra, ha jön valaki:

Kéne segítség a déli kisváros közértjében húztam meg magam. Az építési terültről jöttem ide vissza, de pár zombi alaposan megruházott és alig van életerőm. Valószínű a nagyváros felé venném az irányt, utána pedig a délebbi védőzónába, hogy lerakhassam ami összegyűlt cuccaimat. Lőszert tudok adni cserébe. M4, M16, AK47 és pisztolyba való is van nálam most.

Shoti kifogyott. Zombikra jó az nagyon.
  • Laza
    Hát én a nagy loot tartalomból semmit nem láttam ... max tényleg van már lőszer, de annyi. Még mindig sok az 'utazó', mert 3-4 várost is körbejártam, mindenhol tök üres a bolt, de ember sehol.

A játékosjelző zene is csalóka, mert bár jelzett párszor, ember sehol.

Egyébként ha ésszel játszik az ember, meg megáll körülnézni, akkor simán kikerülheti a bajt. Én pl megálltam a város előtt távcsővel és kémleltem. Aztán láttam, hogy 2 játékos hátrál ki onnan ... simán nem is lehetett őket látni, csak így. Az mondjuk nagyon jó, hogy a kva messze lévőket is kirajzolja, jelzi. Itt szépen, óvatosan kell játszani, nem rohanni mint a veszett malac :)
  • Laza
    Alice packot csak venni lehet? Mert a déli rendőrségen voltam, aztán egy gyerek hátulról (tuti dimenzió utazó) rám lőtt shotival, alig sebzett, erre megfordultam és az M16-osommal leszedtem ... és volt nála egy ilyen táska (meg sok minden más) ... mondjuk azóta ugyanitt elveszítettem, jött egy sniper, és ugyan láttam, de mire írtam lelőtt.

Egyébként nem értem miért mennek az emberek shotival ... kva szar, csak közvetlen közelről jó. pl épületekben. Minden más helyen a pisztoly sokkal jobb.
  • Árnyvadász
    Ja és most már a zombik felmásznak az autókra is! Legalábbis elég sokszor megtették. A furgonokra szerencsére nem. Menjetek oda vagy dobozokra, magasabb helyekre. Hangokra is sokkal érzékenyebbek. Pajtában fentről, padlásszintről leugrottam, erre nemsokára a kinti zombikból három be is jött megnézni ki az aki ott mocorog. Állat.