4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • oneal1
    Okes, remelem en is, bar komllyan mondom bandaban menni siker nelkul is elmeny!:D
  • Ofiux
    Igen leszek, mehetunk egyutt.(remelem tobb szerencsenk lesz, mint tegnap)
  • oneal1
    Na igen!

Ma 2 korul lesz fennt valaki ts en?

En jatszanek kicsit.
  • Laza
    "The server you are on now displays in the pause menu."

Végre ... de a recent is működhetne már.
  • oneal1
    Legendary users now have yellow text in chat.
    Flashlights are not longer active while unequipped.
    Fixed bug when clicking on play game with a dead character.
    Fixed bug with inventory showing item description when have no access to global inventory.
    Fixed a bug when zombies die that makes the jump up.
    Fixed bug with silencer\flash hider not working properly.
    The server you are on now displays in the pause menu.
    Fixed bug that was allowed to open attachment menu while inventory was open.
    Fixed bug removing attachments from pistols.
    Fixed a crash when entering game for people who have corrupted attachments in their weapons.
    Improved quick join.
    fixed bug that if not able to quick join, it would get stuck in progress bar screen.
  • Laza
    Szerintem meg a kalapács a legjobb melee fegyver ... azzal kb minden ember 2-3 ütés... szanaszét aprítok vele mindenkit :)
    Ehhez képest a baseball ütő borzalom.
  • Laza
    Úgy kell ütni meleeben, hogy a célpont feje a képernyő aljánál legyen, ahol a vérfolt szokott megjelenni ... legalábbis ez a tapasztalat.
  • oneal1
    azt sajnáltam én is!

azért remélem egy kicsit beparáztak ők is, legalább sokan voltunk:)
  • quattro7
    ja azért kár volt ott sok jó felszerelést vesztettünk.
  • Bogyee
    sörétes? akkor az lehet távolabbról nem sebez akkorát
    még tuti fogják állítgatni a sebzéseket mert néha zombiba is 15x bele kell ütni néha meg 3 is elég
  • Evoluti0N
    A fegyverek sebzésén javíthatnának. Shotival relatív közelről 2 lövés nem elég, de pisztollyal 1 lövéssel leviszik az életem. Furcsa.
  • Bogyee
    Ma délutáni / esti kör jó lett volna ha elején nem lő le minket az a mesterlövész a városban..

de utána legalább minden elemlámpaboltot megtaláltunk :D :D
  • tutituti
    kalapáccsal vágtam agyon a gyereket miután havert leütötték.Hárman voltak.A gyerek menekült én püföltem a fejét erre megfordul két ütés és végem.vagy hatszor jelzett az indikátor...Tehát a kalapács lófasz!
  • Sáska
    remelem lesz olyan funkcio, hogy belogolas utan x ideig sebezhetetlen vagy..
    be akartam lepni, es mire betoltott a jatek, kaptam 2-t a pofamba kalapaccsal... oda a tegnapi 1.5as gyujtogetes, most indulhatok ujra delre..fakk
  • oneal1
    :D:D:D

na de amúgy igen, amit félreértettél, az ment a forumban:D:D
  • Mr_no_NaMe
    félreolvastam...bocsánatmostkeltemfel xD
  • Mr_no_NaMe
    ez most komoly?
  • oneal1
    vagyok TS-n
  • KiruHoshino
    Megvettem a túlélő csomagot. Majd Okt 31-én kipróbálom.
  • oneal1
    simán!
  • Sáska
    en is gondoltam ra, hogy le kene oda utazni - tegnap mar meg is tettem az ut felet. Ott biztosan kevesebben vannak, be lehetne foglalni azt a telepulest 3-4en..
  • oneal1
    futkároztam a map déli részén még 1 új karakterrel, úgy tűnik, hogy sokkal jobb a loot!:)

érdemes lenne lekeveredni oda!:)
  • oneal1
    igazabol csak azért akarom vagy akartam safebe vinni a fegyvert mert van még hozzá két táram:D

ma mikor leszel fennt?
  • Fpocok
    Kikapcsolták a general fórumot :D
  • Laza
    Na, az egyik karimat pont ott északon spawnolta, ahol voltunk, fel is szereltem pár kalapáccsal, kajával, vízzel, és egy shotival 8 eresztéssel :)
    Szóval van ott utánpótlás :)
  • Bogyee
    Hivatalos fórum ezért gyengélkedett:

http://forums.thewarz.com/showthread.php?42933-%21%21%21-RECENT-SPAMBOT-ATTACK-by-creators-of-ESP-hack
  • Laza
    Ja, volt egy restart vmikor játék közben, és miután visszajöttünk a zombik agrója fel volt turbózva ... konkrétan kva messziről észrevesznek és nem szakadnak le szinte sehogy ... nagyon durva. Onnantól csak olyanokat láttunk, hogy az emberek kész hordákat húztak maguk után.
    Mi is majdnem megszívtuk.
  • Laza
    Megmondom őszintén, Én úgy vagyok, hogy egy fegvyert nem érdemes átvinni, használni kell ... ha mondjuk van már nálad 3-4 fegyver, azt lehet vinni, de 1-2-t nem érdemes :)

A másik sráccal azért keményen összeszedtük magunkat (azt hiszem Crashius, ha jól értettem .. de írjon majd :D ).
    Egy L-es táska, 5 M-es, rakat pisztoly, kaja, pia, M16 és lőszer, shotgun ... és kiiktattunk jó pár zombit és játékost. A loot nagy része játékosoktól volt. Még szerencse, h a felpakolt karit parkolópályára tettük, mert lehetett tőle cuccokat szerezni.
    Egyébként így király, ki kell nézi egy helyt, amit be kell védeni, odavinni 2-2 karit, az egyiknél tárolni a jó cuccokat, és belogolni ha kell vmi :)
    Ráadásul mikor meghalt a karim akkor behoztam a tárolót is és volt rögtön segítség :)
    2-es sokkal durvábban lehet nyomulni ... hát még többen :)

Szóval jó játék volt, remélem leszünk legközelebb is :)

Hát az az erdei sztori meg nagyon brutál volt, ahogy hallottam, hogy jajgattok megfordulok, és látom ahogy a gyerek egyesével lever titeket kalapáccsal :D Aztán a nagy lootolás közepette nem vette észre, hogy jövök felé, jól megkongattam a buksiját :)

A háztetőre mászós bug meg nagyon durva, remélem javítják ... még én is felmentem az étterem tetejére, pedig csak az ablakon akartam kiugrani ... érre feldobott :D
  • oneal1
    én voltam veletek 1,5 órája kb, jó volt!:D kivéve mikor kinyírtak minket a találkozóhelynél...:D

a végén mikor megtaláltam az m16-t, úgy beszartam, hogy egyből ki is léptem...holnap át kéne vinnem safe-be, aztán valahol találkozni megint páran!
  • oneal1
    az hogy nyávog a sok lúzer:D

nem tudom halálra ölni a fegyvertelen gamereket... jáááj....

szánalmas komolyan.
  • Fpocok
    Hmm... semmi... visszavonták.
  • KiruHoshino
    Mi történt?
  • Fpocok
    Úgy látszik a srácok nem bírják a kritikát, le is korlátozták fórumot. Száni.
  • oneal1
    lehet vissza kéne nézni másik karakterrel, hogy holnapra maradjon a másik amit letettünk a safe-ben
  • oneal1
    na igen:D
  • quattro7
    ja jó volt,de legközelebb már felfegyverkezve megyek most van miből
  • oneal1
    na végre egy jó kör!:D

4en mentünk a nagyvárosban, nemtudom a srác nevét aki vezetett mindket, azért írom, hátha innen valaki:)

Jó volt úgy menni, hogy fedezzük egymást, osztozkodunk a cuccon!

A végén 2en maradtunk egy tetőn, alattunk szerintem minimum 3an lőttek egymásra, lementünk, loot kupacok hada várt minket, aztán sprint a safebe:D
  • Sáska
    en ma lementem egy kisebb telepulesre, mar a felet atfesultem (jol fel is cuccoltam, volt nalam mar shotgun is), mikor jott egy gyerek, uldoztek a zombik. segitettem neki, levertem a 3 zombit, ami uldozta. adtam neki egy zseblampat. megkoszonte, de nem tunt el, ott olalkodott korulottem. ra kellett figyeljek, mar epp irtam neki, hogy ne kovessen, mikor a semmibol kiszedett egy sniper..
    tegnap Paleinho-val mentunk ketten, egesz nagy teruletet bejartunk, o sniperrel ment, en meg tavcsovel figyelgettem. jo volt keresgelni a romok kozott, mikozben fedeztuk egymast.
    Egyedul eleg eselytelen, foleg az elejen, mikor meg nincs semmi nalad..
  • Laza
    Én tegnap előtt este az erdőben fightolok egy emberrel, mindketten kalapáccsal ... jó levertem, felszedtem a cuccait, erre futok tovább, és onnan tök közel nem rálépek egy sniperre? :D Megölt a genya, de nem is értettem, hogy arra néz ahol mi harcoltunk, mégsem szedett le minket.
  • Laza
    Ha nem tévedek akkor a x napos trialok sohasem az MMO-k megjelenésének időszakában voltak/vannak, hanem jóval utána.
    Itt egyébként kiosztottak egy nagy rakás próba kulcsot, amivel majd 2 napig ki lehet próbálni a játékot 31. után ... illetve egyébként is kiosztottak egy rakás beta kulcsot ingyen.

Ez az olcsóbb vásárlás azoknak szól, akik megadják előre a bizalmat a játéknak. Akik majd 31. után kirpóbálják a közel 2-300.000+ próba kulccsal, azok majd megvehetik a játékot úgymond a normál beta áráért, ami jelenleg 30$, ami pont a mostani Pioneer csomag ára ...

Szóval nem maradtál le semmiről, ha nincs meg a bizalom (hiszen pont ezért akarod kipróbálni), akkor mejd megveszed 31-e után, ha kipróbáltad :)
    Adhatok egy trial kulcsot ...