4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • Laza
    Vagyok TS-en egy darabig :)
  • Laza
    Ki van takarva a szerverszám :)

Te vagy most? :)
  • Susarc
    ja elméletileg
  • Fpocok
    Mikortól lehet beregelni ezeket a kulcsokat? Holnaptól?
  • XanaxCore
    Az első 3ember aki ir megkapja a 3 2napos guest kulcsa kolcsomat.
  • Susarc
    menjünk be kaszáljuk le őket!:D
  • Fpocok
    lávjsztrím
  • Laza
    Egyébként nagyon gáz, hogy a tárgyak földbe és egyéb dolgokba sülyedését miután behozták, úgy hagyták .... gondolom vminek jönne kell maholnap, mert 2-3 napja nem frissítettek.
  • Laza
    Még jobb, két, a közelben lévő földig érő lombozatú fa, az egyik alá a karakterek, a másik alá a cuccok ... ha esetleg vki kiszúrta, hogy oda mész meg lepakolsz, akkor na rá spawnolj, hanem kicsit odébb, hogy le tudd kapni, ne ő szedjen le téged :D
  • Laza
    Még az is jó lehet, ha a parkoló karaktert eldugod mondjuk a közért mögött egy fához egy nagy táskával, és ha tele vagy odamész, ledobálod a cuccokat a földre a másik karival meg bejössz és felszeded ... így akár több karit is fel lehet egy helyen pakolni úgy, hogy aktuálisan nem tudsz sok mindent elveszíteni (mondjuk 4 karival odabújsz, az 5. gyűjtöget) ... utána meg 'éjszaka' ki kell őket menekíteni egyenként :)

Csak a szerver számát jól jegyezzétek meg, ahol kidobtátok a cuccot :D
  • Laza
    Na, mekkora mákom volt ... a nagyváros közértjét fosztogattam, full fel voltam pakolva megint, pisztolyok, lőszerek, M4, rakás kötszer, gyógyszer, kalapács ... erre lever a falon keresztül egy zombi :)
    Még szerencse, hogy van 2 karim is az ottani safe zonaban, mert jöttem is be egyel (adtam neki egy pisztolyt), aztán futottam ahogy csak tudtam ... mákom volt, mert még ott voltak a cuccaim, így fel tudtam kapni őket ... plusz odafelé egy buszban találtam egy testpáncélt is :)

Gyorsz vissza is mentem a safe zonaba lepakolni :)

Ja, nagyon nézzétek meg a polcokat, mert az M4-et is úgy találtam, hogy a falnál lévő polc legalján volt vmi kis fekete izé ... odaguggolok, éppen becélzom a kis fekete vmit, és kiírja, ez bizony egy M4 ... csak full bele volt csúszva a falba :)
    Tuti elmentek már mellette páran, mert egyébként a bolt full üres volt :)

És a tanulság: mindig parkoljon a közelben egy kari arrafelé, ahol bevásárolsz. Mondjuk Én egyébként is kb egy kupacban szoktam parkoltatni a karikat.
  • Susarc
    np! FB-n kaptam egy sráctól én is...azt nemtudom miért lol
  • Fpocok
    Susarc nagy arc volt és adott egyet! Köszönöm!
  • Fpocok
    Köszi azért.
    Úgy általánosan kérdeztem, hátha valakinek maradt egy kulcs, amit priviben meg tudna osztani velem :D Ha már ingyen ki lehet próbálni.
  • Laza
    Én már elosztogattam.
  • Fpocok
    Akinek esetleg maradt egy guest kulcsa, elfogadnám :D
  • Laza
    Lehet már tudni, hogy mikor és mit tesznek ki 31-én? Vagy minden marad úgy ahogy van?
  • Laza
    Én konkrét PK-val egyáltalán nem találkoztam egy jó ideje ... kizárólag lootvadász killerrel ... de az meg szvsz normális. Mennek az emberek és minden összeszednek ... polcról, földről, másiktól ... EZ a játék (jelenlegi) értelme.
  • Fpocok
    Nah, már más is kezdi :D

• Laza
    Vagyok TS.
  • tutituti
  • gdani15
    Azért kösz.
  • Susarc
    vissza kell állitanom a bioritmusom az esti alvásra:P
    mindenesetre az edzést ma már ellógom...:D
  • Laza
    Nem aludtál sokat :D
  • Susarc
    Okt 31-en lehet elméletileg játszani 2 napig addig nincs kulcs:S én már elosztottam ami nekem volt! Ráraboltak mint kacsa a nokedlire!:)
  • gdani15
    Hello valaki lenne olyan szíves hogy küld nekem egy key-t kiváncsi vagyok hogy milyen a játék.
    elöre is köszönöm
  • Laza
    Ha gyüjtögetni akarsz akkor alacsony létszámú szerverre menj ... most éppen kb a szerverek 70%-a csak 2-3 fős.
    Na meg akkor se a nagyvárosi közértekbe menj.
  • Laza
    Na, felpakoltam 2 karit a déli közértből, aztán 'este' kimenekítettem őket a SZ-ba ... újra feltöltöttem a kalapács raktáramat, már nagyon leapadt :) közben egy rakás kötszer, gyógyszer, urban sipka, fegyverek (több Mossberg, össz már 11 van :) meg M4, meg lőszerek, pisztolyok), Large meg medium táskák ...
    Mehetünk este zúzni :D
  • nikopeti
    Hmm... Ha találok valamit mindig belefutok valami kóbor b..i-ba először találtam táskát erre nem kilő egy figura? Elég a zombikat kerülgetni nemhogy a többi játékost keresni,figyelni... ezek szerintem őrzik a biztonságos zónákat és kinyírják a felé haladó játékosokat...
  • Laza
    Most nyomod? Gyere TS-reÉn is vook ... homeoffice :D
  • Laza
    Én is találtam már olyat, de elhagytam :D
  • Susarc
    LOLOL! STANAG C MAG-ot találtam /amolyan dobtár/ 100 db!!!! m4/m16 lőszer fér ebbe a tárba:)
  • Laza
    Megint alaptalan 'büntetés' ... eleve mire fel büntet? Másik, hogy ha nincs ami neki kell, nem arra tart, tb, akkor miért lootolna? Ráadásul bárki más felszedheti azokat a cuccokat a közelben. Meg el is tűnik magától az amit ember dob el. Ezer sebből vérzik :)
  • Laza
    Este én is gyűjtögettem :)
    Vicces, mert 2 napja a pvp városban vagyok, de emberrel nem találkoztam, max messziről láttam. De tuti hoppolnak, mert a bolt szinte mindig üres :)
    A zenét mindig hallom, aztán annyi :)

Tegnap bemegyek ott a kisebbik közértbe, és a pénztár teteje tele volt cuccal.... valakit ott a zombik megkóstolhattak. Volt fegyvere, minden ... plusz volt még egy mossberg bent.
    Most van 3 teli mosbergem, tárjaim, M16 ésssss ... egy foregrip kiegészítő az M16-oshoz, kva jó :)

Mondjuk érdekesség, hogy felvettem az M16-ost, és úgy láttam üres, de nem dobtam el. Majd később kiraktam, majd visszavettem, aztán később próbáltam rátenni a foregripet, és nézem, van benne 30 lőszer ... érdekes ....
  • Susarc
    erre/arra:D 2 napja szedegetem a motyót....bejártam az egész mapet!éjszakás műszakból hazajövet reggel azért nincsenek sokan és igy nem volt annyira rizikós!:P
  • oneal1
    szép!:) merre jártál?:D
  • Susarc
    Huhh ,de leizzadtam! most menekitettem ki az egyik főkarit némi cuccal:D

• oneal1
    hát igen, mert aki nem normálisan akar játszani, ergő gyilkolássz az embereket, az így gyűjti be a cuccait:S
  • Susarc
    azt a szerver hoppingot remélem kurvagyorsan kiveszik mostmár!
  • Susarc
    basszus most azért mondtál ám egy kurvajó ötletet!

ez frankó visszatartó erő lenne,hogy ha nem lootol akkor kapna valami ótvar nagy büntetést vagy valami neguszt!