4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • garadas20
    Srácok. Amennyiben lesz friendlist vagy hasonló, akkor a nevem majd a játékban Plexton lesz, feltéve, hogy nem foglalták le, de majd jelzem előtte, mondjuk még odébb van okt 31. Amúgy egy magyar külön fórum vagy klán oldal jó lenne, hogy mindenki tudja azonosítani a másikat és jelentősen nőhetne a túlélési esély, ha normálisa embereket veszünk be.
  • Susarc
    irj privit ha mész! thx:P
  • tutituti
    majd holnap berajzolom hol lehet menni,meg pár embert innen felviszek.De a lenti safesonera rá lehet látni ahol kiglicheltem magam és onnan a bent lévőket ki lehet lődözni.Holnap megpróbálok kimenni oda ahol a map le va cenzúrázva.Hátha lesznek meglepik:D
  • Susarc
    este van lehet menni a safe zónába savelni:))
  • XanaxCore
    egyre kevesebb van:O vagyis 2nap alatt 20szor voltam bent 3szor öltek meg:D
  • Susarc
    Amúgy se mennék,mert szarrá lőnek a csipák:)
  • XanaxCore
    nem érdemes kihasználni xDxD mert ha lejösz életett vesztesz xD
  • Susarc
    bug
  • Susarc
    egymás fejére tudsz ugrani....a kis boltoshoz elég 2 ember a nagy supermarketnél 2 segitő kell...

beáll félútra ráugrassz,nem mozogsz és ugrassz tovább a fejéről:P SAJNOS! minor cheat,de kapják be,hogy nem lehet leszedni normálkisan!
  • XanaxCore
    öhm nem tudom bug-e mikor bemész egy étterembe és az ablakon jösz ki nyomoda w+ugrasz feldob a tetőre xD
  • tutituti
    na ezt akartam kérdezni,hogy lehet azokat leszedni?
    mert nekünk nem sikerült egymásra ráállni
  • Susarc
    a 70-es EU-n van egy nagy hátizsák a a legdélebbi város közértjében felső polcán:P 2 emberes ,hogy leszedjétek,de akik közel vannak sztem senki nem jár arra.....
  • oneal1
    jólvan!:D:D üldözés volt!:D:D

muszáj volt csinálni valamit!:D

majd bizniszelünk akkor valamit mert érdekelne a sniper:)
  • Evoluti0N
    Szerintem nem fogsz csalódni. Napról napra jobb a játék. Nagyon gyorsan javítják a bugokat és folyamatosan rakják be a változtatásokat, h minél játszhatóbb legyen a játék. Nem vettem még részt alfa teszten, de alfához képet nagyon jól műxik az egész játék.
  • KiruHoshino
    Erre igazából előbb kellet volna gondolni. Most majdnem a duplájába kerül a game.

• Mr_no_NaMe
    gyerekek, ahogy ezeket itt olvasom...hát ez a játék lehet tényleg megérné azt a pár dollárt.
  • XanaxCore
    majd holnaptól én is tudok lenni:D TS-n meg mindenhol:) amúgy én 2napja játszotam akkor szinte egsz nap 2németel mentem xD
  • Sáska
    jaja nem szabad senkiben sem megbizni.
    multkor megmentettem valakit, 3 zombi elol ugrott fel egy kocsira, lattam, hogy mar verzik. levertem a zombikat, adtam neki kotszert es vizet. nagyon halas volt, kerdezte, hogy johet-e velem. mondtam neki, hogy johet, de a kozelembe ne jojjon mert megolom (nem tudtam, hogy van-e fegyvere) :-)
    vagy ket orat mentunk egyutt, csapodott meg egy harmadik srac is, jo volt... szoval azert lehet talalni normalis tulelot is, bar ritka, mint a feher hollo.
  • quattro7
    de néha azért azt is lelövöd aki fent van ts-en :D
    amúgy nekem van egy sniperem meg két táram még amit te adtál,ha gondolod legközelebb odaadom szerintem én úgyse nagyon használnám :)
    inkább valami jó assault rifle kellene nekem :)
  • Bogyee
    Lehet még korai de jó lenne majd összegyűjteni, hogy ki milyen néven játszik a játékban. Hang alapján 1-2 embert megismerek de nevek szerintem mindenkinek sokat segítenének amíg nincs friend list a játékban :)
  • Bogyee
    Köszönöm! Hasonló volt nekem is de így a kettőből összefésülök egyet.
    Ha nem leszek nagyon lusta akkor egy ilyen dinamikus online térképet is összedobok addig marad jpg meg a kinyomtatott változat és akkor alt+tab sem kell :)
  • tutituti
    ok,csak azt hittem hogy kiugráltam.A map déli részébe mentem le.

A lent linkelt térképen a legnagyobb piros kör jelzi.volt ott minden.Mondjuk a zombik száma is jelentős!
  • oneal1
    Ismeros a szitu, olok en is mindenkit aki nincs ts en!

Azert volna jo surgosen egy friendlist vmi jatek kozbeni jelzessel, ha epp nincs ts en es egyedul nyomja akkor lassam, lassuk h cimbi!
  • Laza
    És mától kíméletlenül megölök minden üres karit is!!!!!
    Hiába akarok emberséges lenni, ha minden köcsög átbassza a fejem.
    Ma egy közértben egy fegyvertelen gyerek mászkált, nálam Saiga ... mondom nem öllek meg, hagylak .... erre bejön egy zombi, elkezdem ütni kalapáccsal, addig a gyerek felszedett egy kalapácsot és levert ......... mostantól mindenkinek kijár az instant halál!!!!!
  • Laza
    Az a baj, hogy ez már a DayZ-ben is benne van ... ott pl max grafikán is egy bizonyos távolság után nem rajzolja ki a füvet, és ez a távcsővel nagyon jól látszik. Pl a heli roncsoknál messziről néztem mindig, hogy a nagy fűben van e valami a földön (fegyver vagy ember), mert közvetlen közel semmi nem látszik.
  • Sáska
    jah, ezen remelem hamar valtoztatnak - nehogymar azert kelljen buta grafikan jatszani, hogy tobbet lassunk :/
  • Laza
    Hát igen, nagyon számít az, hogy az ember nem egyedül van ... már csak azért is, mert ha meghal a másik addig be tudja védeni a lootot ...

Tegnap este még elmentünk a nagyváros emeletes házába. Odafelé menet megleptünk két srácot, volt náluk AK is ... később ez nagyon jól jött, mikor az emeletes házban fejbe lőttek shotival a lépcsőn, a srác meg bevédte a helyet míg visszaértem, leszedett vagy 4-5 embert ... aztán kimenekítettük a cuccokat ... nagyon közel van oda a safe zone, abban a városban kell gyűjtögetni.
  • Susarc
    hát igen,mert a lopkaodás és társai az egyik alapköve egy ilyen játéknak....mondom bokrokban hasaltam meg a fák árnyékában,de ha kilehet kapcsolni akkor baxhatom:D
  • oneal1
    Bocs a 40 zombiert!:D lenyeg h a vegen beertunk!:)

Bar a sniperemet nem talaltam sehol, azt sajnalom:S

Mind1, lesz meg tobb is:)
  • quattro7
    az az épület nagyon kifogott rajtunk,elég nehezen tudtunk onnan megszabadulni,többet se fogok oda bemenni:) de azért szerencsére pár óra alatt elértünk a safe zone-ig:) mondjuk azért elég esemény dús volt ez a mai nap:)
  • Evoluti0N
    Ez így azért elég gáz.
  • Susarc
    használd ezt!
    forrás:http://thewarzcartographer.com/#2/-11.9/-1.2

• Bogyee
    Sziasztok!
    Elnézést azoktól akikkel játszottam du. de két halál után alábbhagyott a lelkesedés no meg dolgom is volt kicsi :)

Viszont!

Készítem az eddig elérhető területről magyar térképet és szeretnék összedobni egy wiki-t vagy egy kis weboldalt is.
    Ha valakinek van jó ötlete ne tartsa magába :)
  • homo ludens
    Sziasztok!

A napokban kezdtem a játékot és nem vagyok túl sikeres egyedül.
    Csatlakozhatnék esetleg valamelyikőtökhöz?
  • Susarc
    lol holhol?
  • Susarc
    NAde a játék még a sok kemper mocsok ellenére is az elmúlt évek magasan legnagyobb játék/szórakozás/izgalom élményét adja ,még az alpha állapot és kb. a végleges tartalom hiánya ellenére is! NAGYON NAGYON NEED a játék!

Lazával meg Reptor87-el /az Armys srác:) bocs/ iszonyat csörtéket megyünk! golyóálló mellény/ sniper puska / sőt nekem tegnap egy m4 is befigyelt:P jó okés lőszer az nem nagyon van:P ,de egy kalapáccsal/fejszével sőt mostmár csákánnyal is nagyon élvezetes a játék!
    Sokszor levernek a mocsok bugos zombik amikre hiába versz rá 20-at 25-öt nem sérül....jut eszembe health bar kéne a mobokra! legalább minimális fogalmad legyen már még meddig kell csapkodnod:)
    Sok olyan Zombi is van aki a semmiből poppol mögéd...tegnap egy pajzánál 3 zombi volt...röhögve mentünk rájuk ketten....5 perc után mikor már a 15.-et vertük le nem rühögtünk...meg is pusztult Reptor,még jó ,hogy sikerült a cuccait felvennem....

A sok zseblámpa/flare/ világitó rúdtól agyfaszt kapok:D de a dropok majd csak beállnak a normális kerékvágásba:)

amit javaslok a kezdőbbeknek: texturát LOW ra! zseblámpát dobd el azonnal! NE ismétlem NE használd! ne használj narancs sisakot vagy fehér maszkot! ne az út közepént futkoss...ne fuss túl sokat egyszerre! házba be-ki be ki! igy haladj! nagyon sok a lövész akik szemérmetlen módon csak azért,hogy beártsanak a másik játékosnak lövik őket halomra a kezdő területeken!
    Zombit látsz ugorj fel egy autóra,dobozra,keritésre és úgy üsd le! a fejre elméletileg 2 ütés kell! a fej legyen egészen az action bar alján ,hogy oda menjen az ütés! a vér fröccsenése amúgy mutatja hova megy az ütésed!
    futás nélkül is le lehet hagyni a zombikat! óvatosan a staminával!
    Ja és nagyon köcsög mód aggróznak a Zombik...mikor azt hiszed 1-el harcolsz majd csak,könnyen oda futhat egy 3-4 pikk pakk!:)

• tutituti
    Nos kimentem a mapról és megyek a research facilitybe.Ez a map déli részén van.
  • Susarc
    tehát aki 15 perccel tovább akar életben maradni a textúrákat kapcsolja LOW-ra!:((
  • Susarc
    én hülye meg eddig lopkadotam,hogy majd nem vesznek észre....:((((

• tutituti