Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem egy kategória a kettõ. NV baromi tiszta képet ad éjszaka, teljesen jó tájékozódni és ami nagyon fontos, nem tûnsz ki a többieknek a fénycsóváddal. Mert van aki erre odamegy, megkeres és kinyír. NV persze biztos nem lesz alap a teljesben, de itt hasznos segéd.

Ami miatt még rosszabb: Zseblámpa sajnos a zombik figyelmét is felkelti.

Vízbe nem lehet bemenni. Csak egy darabig. Még nem készült el az úszás animáció. Legalábbis remélem. Zombit akartam így lerázni, de láthatatlan falba ütköztem és nem engedett tovább.
Laza
Hát pedig jobb ha megszokod, hogy az egész játék errõl fog szólni ... like DayZ ... ezt a részét ezeknek a játékoknak nem nagyon komálom.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

tutituti
mer alpha verzió

És három dologgal láthatsz a sötétben.
1.szemed
2.zseblámpa
3.NVG

így mint a kettõt tesztelik.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

XanaxCore
van olyan hogy zseblámpával szembe jön és pl miont az auto fényszóró elvakit...

The War Z Magyar Közösség. http://twzhun.wbh.hu

KiruHoshino
Lámpával tudsz ütni. Az éjjellátóval nem.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Ez egy nagyon-nagyon találó kérdés 😊
Feltételezem, hogy bug lehet, mert mintha láttam volna a boltban a megvásárolható felszerelések között. Vajon a zseblámpa elvakítja?

XanaxCore
mert van olyan hely nappal ami sötét pl. és könyebb zseblámpázni. meg ha kimész onnan nem vakít el.

Fpocok
Ha van éjjellátó, akkor minek zseblámpa?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ez hasznos tanács volt. Ezzel már könnyebb az éjszakai túlélés. Többieknek: Felszerelések közt nincs, de nyomni kell egy N gombot, aztán bejön egybõl.

Azért jöhetne már a ma esti fix.
Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

XanaxCore
Ez nem Mod.. egy egy külön aló játék és az Day Z amit láttál ... 😊 de annyit mondok ez jobb😄

Mr_no_NaMe
Gyerekek láttam 1-2 videót errõl. Ha jól tudom ARMA II mod. Nagyon nagyon faszának tûnt a videókból. Mondanátok róla 1-2 szót? Mennyire szabad, mennyire valósághû a zombivadászat?
Nem is tudtam, hogy az éjjellátó alap felszerelés. Mindjárt másképpen tekintek az éjszakára, pláne úgy, hogy megmentette a karakterem életét. Próbálgattam a lehetõségeket, bejön a night vision, körbenézek, hát nem ott ólálkodik a hátamba egy tróger? Fa testápolót gyorsan elõkaptam, fenyegetõen csapkodtam felé, erre bátor társam elmenekült. Sajnos a zombik nem veszik be ezt 😄D

LasCar16
reggel játszottam vele utoljára, de észrevettem hogy egy doboz üccsi nagyon keveset ér... kb ha 10%-ot visszatöltött 😞

#acm

Na most a változatosság kedvéért egy kis közértben ettek meg a zombik. Semmi felszerelés (revive, aztán hadd szóljon) és szép sötét éjszaka, lámpa nélkül mászkálva. Összeszedtem a zombikat szépen sorjában, persze nem direkt. Amikor még 3-4 volt, akkor a kerítés taktikát alkalmazva ki tudtam õket cselezni, de amikor 10-15, kissé bonyolódott a helyzet.

Stamina persze elfogyott az állandó futás közben. Mire besétáltam ebbe a közértbe, de végül beszorítottak. Ez elõtt meg egy gyerek nyírt ki ugyanezen a településen. Direkt bemásztam egy garázsba, ott kocsira fel, zombiktól védve legyek, erre ez is odajön. Nem gond, de elkezd csapkodni a zseblámpájával. Persze erre én le, futás, de a stamina nem tart örökké, legyakott. Nem is lenne probléma, de ezt követõen meg õt a zombik.
Fpocok
Én is pont azt akartam írni, hogy legfontosoabb 😄

Legfontosabb:

"The War Z
We're upgrading our payment server to make sure you'll be getting better and more reliable service. Please visit our BUY page after 12:30pm PST."

Mindettõl függetlenül vadállat a játék... Ha rendbekapják iszonyat hangulatfaktora lesz!

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

XanaxCore
Amúgy abba a városba találtam a legtöbb cuccot ami ottvan a tó mellet ahol van panel is xD vagyis toronyház.

AntiHero
Nyílván nem mentél volna neki, ha egy shotgunt láttál volna nála 😄

Ezért is mászkálok shotgunnal a kezembe. 2 lõszerem van hozzá, de egyszer nem kellet használni. Mindig kalapáccsal megyek és ha jön egy játékos átváltok shotgunra. Egybõl fordulnak meg a másik irányba. xD

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Nálam is ez van, se a hivatalos fórumon se facebookon nem találtam megoldást.

XanaxCore
azért annyira nem sok... 10bõl 5ször kb ha megölnek😄 legalábis engem

Mondjuk az nem tetszik, hogy páran az alfa tesztelési fázist csak pvp-re használják, így elveszik mások kedvét a játéktól. Engem nagyon bosszantani fog, ha állandóan ezek a "túlélõtársaim" fognak kinyírni...

tutituti
nekem még mindig kevés a zombi.
Persze nehéz megölni õket,meg a bugok miatt húzós a dolog.
Egy bajom van hogy száz méterrõl kiszúrnak,máskor meg mögötte sétálok el.

Viszont sétáltam a tó feletti városban.Látom ám hogy a srác lootolgat.És sehol nincs más mozgás.gondoltam én is körbenézek.hallom a cipõkopogást hátralesek jön felém csákánnyal,nálam nincs semmi újraéledés után voltam.
iszkiri el,közbe zombikat beaggróztam házba be,ablakon kiugrás úgy hogy a gyerek se az ablakon ne tudjon kiugrani mert akkor ütöm lámpával se az ajtón mert a zombók meg mentek be rá.
nagy nehezen túlélte és inventoryzott a bank épületben hátul ahová át kell ugrani a pulton.Beugrottam és megsímogattam úgy három négyszer az arcát a flashlighttal.
volt nála egy bandage xm,egy medium backpack,kaja pia és a csákány.
Tehát a ravasz játékosok simán leölik az állig felfegyverkezettet.

csak be kell õket szorítani valahova és a zombik végzik a dolgukat,azután elsétálnak és csak be kell lopakodni😊

Ha kinyírnak, akkor minden ugrik. Piacon lehet vásárolgatni. Elég sokminden van. Csak az is elég furán mûködik. Lagos talán? Na meg nem minden hotkey mûködik, érdemes betenni az ütõt a lámpa helyére, ott már elõveszi.
Ha megölnek ugrik a fém ütõd???

A belépés az megy nálam. Bár nagyon vegyes amit tapasztalok. A baseball ütõvel nagy nehezen levertem 3 zombit. Ezek kergettek egy másik srácot a mezõn egy kisvárostól nem messze, én meg levakartam róla. Aztán beakadtak egymásba és így nem tudtak mozdulni csak ütni.

Kicsit le is sérültem. Aztán követtem a srácot. Mentünk vagy 5-10 percig az úton. Néha lövések hallatszottak, meg másokat is lehetett látni a távolban. A térképen néztem merre van valami lakott terület, végül elértük a nagyvárost, amit a videókban is mutogattak. Itt szétváltunk.

Keresni kellett vizet, ugyanis a szomjúság faktor hamarabb jelentkezik, mint az éhség. Megyek az utcán, fekszik egy hulla a földön. Gondoltam itt biztos járt valaki. Közeledek, erre felkel, látom egy zombi csaj. Elõször nyugiba maradt, aztán követett, de mikor beértem egy épületbe ahogy követett, beakadt valamibe, aztán ott ragadt.

Nagy kár. Az meg fõleg, hogy az egész városba tartózkodás alatt 20 fps alatt voltam. Szar így nagyon. Szemem, fejem fáj már tõle. Gondoltam visszaveszem low beállításra, legalább tudjak játszani, már az csoda volt, hogy egy 25-30 perce bent voltam egyhuzamban egy szerveren. Erre lefagy, kidob.

Potenciál megvan a játékban. De jelenlegi formájában, hát nagyon türelmesnek kell lenni, hogy ne mondjam azt rá: szinte játszhatatlan ez egyelõre így. Remélem pár nap és az alap hibákat legalább rendbe teszik. Mert így kissé körülményes a tesztelés is. Persze van már így is vagy 60 db hiba a hivatalos fórumba egybegyûjtve, szóval lesz mit javítani a fiúknak.
oreal
van mar valami megoldas az invalid username/password problemara?
Delutan ota nem tudok belepni :-(

Nagy az én bánatom. Végre belépek a játékba. Már az sem volt egyszerû. Vettem piacon egy fém baseball ütõt, kipróbálni mennyire hatásos. Vadi új karaktert indítok, mert a többi mind halott (3 db) a kedves játékostársaknak hála ugye. Szóval vadi új kari és tök fasza helyre tesz le kezdésnek. Játékos sehol, nyugi van végre, zombi viszont elég sok. Odaosonok az egyik mögé, észrevesz, nem vészes, hisz van ütõ, hiszen a lámpa lótúrót nem ér, ütnék, kifagy.<#vigyor4> Anyád!

Na megyek még próbálkozom. Lehet már van revive is. Lejárt az idõ a hullákról.
tutituti
A fórumon lehetett de most nem találom azt meg ha hibával lép ki akkor van ilyen autómata elküldõ

XanaxCore
amúgy a bugot hol kell jelenteni?

Nálam is.
Nálam is ezt csinálja most.
Nekem nagyrészt betölt de mikor berakna a játékba akkor kirak a menübe és ki kell lépnem,hogy próbálkozzak újra...

10 percenként kivág a szemétje. Nekem csak a quick join mûködik, ha magam szeretném kiválasztani melyik szerveren játszik, mindig azt írja megtelt. Pedig a kiírásban lenne hely még.

Emberek is vannak, sõt sok is. Az tényleg zavaró, hogy mindenki majd ugyanúgy néz ki. Kissé illúzióromboló, de ezen persze bõven lehet változtatni, ha már a többi karakter is elérhetõ lesz.

Sajnos nyomni kell a W-t a haladáshoz, ezt majd jó lenne automatikusra is megoldani (vagy Laza ötlete alapján), mert itt aztán lehet barangolni és úgy kényelmesebb.

Közepesre rakja a grafikát, úgy fut bár idõnként megjelenik egy fps számláló és 17-20 között írja. Majd próbálgatom mennyire más, ha magasabbra rakom. Közben reggel lett, találtam egy fájdalomcsillapítót egy autóban. Egy fazon elõl szedtem ki. Õ is arra kutakodott. Aztán itt mentem is a windowsba vissza. Itt dobott ki.
XanaxCore
de igy rám figyelnek a zombik😊 mig ha sokan vannak mindig meg nézrk hogy öletik meg magukat😊 xd

Legalább kevesebb ember szomjazik a hátizsákod tartalmára 😊

XanaxCore
amúgy miért van hogy engem mindig olyan szervere tesz ahol 2-3ember van...
délelõtt volt hogy 11en voltunk kb városban az úgy jó volt... de néha idegesít hogy alig vagyunk:S

tutituti
lesz itt sztorizás érzem😄

sajna egymásra még nem lehet joinolni.Akkor lesz jó!

Nagy jóság ez! Elsõ élményem TAB és kifagy. Többet inkább nem nyomtam meg. Második élményem, mikor is tök sötétben lerak valahova, indulok, érkezem egy pár épülethez, ahol is több ember is zseblámpával kóricál és zombikat futtatnak. Odamegyek, majd egy autó tetejére, nehogy valamelyik hörgõ szépség megharapjon és szólok a srácnak aki 10 méterre van tõlem, hogy jöjjön fel a kocsira. Mûködjünk együtt, nagyobb az esély, meg keressünk valami fegyvert.

Oda jön felmászik és minden rendben is, de elkezd ütni a zseblámpával. Mikor fele életerõm bánja, elkezdek futni, de a zombik lecsapnak. 4 perces karakter volt és hardcore.<#nevetes1>

Na a második karakterrel már jobb egy fokkal a helyzet, mert nincs annyira sötét, hajnalodik és valami építkezési területhez érek. Körbenézek az emeleteken. Zombik nincsenek, az csak 1 volt, kezdõ pontnál, de jobbnak láttam békén hagyni. Mondjuk szépen morgott. Szóval körülnéztem, látom az úton van valaki. Szólok neki, beszélünk, odajön. Haverkodunk, jó fej, ketten megyünk felfedezni. Mondja nekem, szomjas. Nesze itt a kólám. Keresgélünk, 2 üzenetkapszulát találunk, de senki nem írt bele. Aztán egyszer csak egy harmadik figura van a parkolóban. Nem támad, mi sem, fasza minden, közben a tetõn is settenkedik valami/valaki. Sose tudom meg ki volt, itt kifagyott.<#idiota>

A játék amúgy kurva jó.
tutituti
ott futottam a tõ feletti északon lévõ városban(egyik videóban volt pont amikor bement a boltba a srác és dobálta a flare-t) na és nem volt innivalóm ment le a hp-m,rámjöttek a zombik futok mindenhova és mondom huhh leráztam õket(deka fegyver nem volt nálam,lecsúsztam a szikláról 6% hp-m volt játék eleje óta) szép lassan hátrafordulok és paff megöl a male zombi😄

De amit nem ajánlok senkinek az balra a tó mellett ott egy sárga paca amihez vezet az út.Ott van egy elkerített építési terület szerû valami.
van ott gödör hullákkal nagy bányagépek stb.
Ott nálam 3/3 egy darab loot nem volt....viszont a tó körül tényleg van sok.

Amúgy valaki talált helicopter crash site-ot?elvileg kéne hogy legyen.
És a lezárt mapról kiugrást/kisétálást?
az lesz a következõ nekifutásom.

Fpocok
Nem haragszom.

XanaxCore
annyit az elõnyrõl hát nem tudom volt hogy hamarabb levertem zseblámpával mint ütõvel a zombit... de amugy van egy város a tó mellet na ott belehet pakolni elég sok idõre😄

Ne haragudj. Megértem, h nem lehet állandóan pozitívumokat írni a játékról, mivel még sok negatívuma van. Azonban azt veszem észre, h te megállás nélkül, állandóan panaszkodsz. Nem unod?
tutituti
a baseball bat ugyanaz mint a flashlight.Ami alapból van.
teháááát mint már ezerszer mondtam nem jutsz elõnyhöz!

Lõfegyvert nem lehet.
Fpocok
Pont az ilyenek miatt hányok az ehhez hasonló játékokhoz. Na meg az volt, hogy nem lehet fegyvert venni. Nem a faszt nem...

KiruHoshino

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

tutituti
banhammer leccgó

XanaxCore
MIért nem használja az éjjel látót? xDxD sokkal jobb úgy😮