4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
empie #1911 Köszönöm szépen, a korrekt választ! -
#1910 :D
be tudok parázni én is:D
találtam 3db m16ost délen, most próbálok eljutni safe be, ez is para:D -
Susarc #1909 tegnap az egyik fullos karimat mikor betámadták ketten és 5 percig lődöztük/kergettük egymást+ a Zombikat ,utánna 15 percig nem bírtam játszani,mert úgy remegtem és a szívem majd kiesett a helyéről úgy vert!
ilyet játék még nem adott! pedig kipróbáltam párat az elmúlt 20 évben!:) -
#1908 Az első kérdésedre azt tudom mondani hogy volt arról szó hogy a tárgyak egy része elvész majd mert ugye alfa/béta teszt alatt gyorsabban is hozzá lehet jutni olyan dolgohoz ami májd a hivatalos induláskor nehezebben(rare fegyverek,co1 vakcina pl)
Most még szintet se lépsz tehát ez meg nem befolyásolja,meg hát ugye jó ha túlélsz 4-5 órányi játékidőt még így csapatban is ahogy írják.
A közösség tuti lesz.Itt SG-s mindenképpen.Sőt már vannak is
Én majd november közepén csatlakozok!
Ts szervert hál istennek kaptunk egy fórumozó társ jóvoltából.
De több is van,ha valamelyikkel probléma lenne.
Valszeg itt leközöljük a játékosok nevét(teamspeak név) őket kell majd keresni.Illetve itt írsz ha akarsz csapatban játszani és biztos hogy lesz legalább egy ember aki csatlakozik egy megbeszélt időpontban.
Ha már teljes játékként megy úgyis kelleni fog a több játékos,ott már nagyobb szerveződés lesz.Tehát egyszerre játszik mindenki,egymás segítése,ki lootol,ki támad,ki gazdálkodik.stbstb.
-
empie #1907 Sziasztok!
Lenne pár kérdésem így a vásárlás előtt.
A karakter amit húzok az törlődni fog az éles indulásnál?
Ilyen,hogy guild,vagy magyar közösség megtalálható a játékban?
Segítőkész válaszokat előre is köszönöm.
-
#1906 -
#1905 Jaj, egy M16-os ottmaradt az egyik karinál ... +1 :D
Ja, és nem PK-ból vannan a cuccok ... persze akad másik játékostól is, de nem ez volt a fő beszerzési vonal. -
#1904 Na, igazából nem fűznék hozzá sok kommentet, pénteken vettem meg a játékot, napi 1-2 órát játszom (hétvégén esetleg kicsit többet), és ez a jelenlegi global invem tartalma .... amiben nincs benne a számtalan elveszített fegyver, zsák és egyéb cucc, mega amiket már kiosztogattam (kalapáccsal tele volt egy képernyő) ... ezeket kb az elmúlt 2-3 napban mentettem ki .....
Szóval mi lehet azoknál, akik egész álló nap szerverhoppingolnak, akik agyon lőnek mindenkit csoportosan és gyűjtögetnek. Ráadásul bevezették újra, hogy halott karinak lehet cuccot adni a global invből ....
Szerintem idővel ez fogja a játék halálát okozni ... mert egy részről casual húzás, másrészről a kockák mennyországa.
Várjuk a standalone DayZ-t is a ringbe :)
És a golyóálló mellényem még sehol sincs, az elajándékoztam :)
(csak a crossbowok üresek!!)
-
#1903 Október 31-től én is beszállok. És alapíthatnánk egy klánt. :) -
#1902 Na, ez az éjszakai rész pont jól jött, 3 nagy zsákos, telipakolt karaktert ki tudtam menteni a safe zonába :)
Lesz mivel nyomuljunk :) -
#1901 Kövi héten update:
New map areas
We're going to unlock around 30-40% more of the map space, adding new places to explore - including largest city on the map, jumbo cargo plane crash site and other interesting areas. More spawn points for players, more loot spawns as well. Those who felt a little bit claustrophobic on the map will find this update to be like a fresh air - lots of open spaces, grass fields, etc.
New zombie characters
Yes, we're getting more zombies, and we also add new zombie types - I think 4-5 of them, including "special zombies" - so mutated zombie hunt season will be officially open
New player characters
We have 4 more characters for you. Two guys, two girls. Each have around 4 different skins
Clans
Clans will be unlocked few days after October 31st. You'll be able to create clan, join clan, contribute to Clan Bank or reward your Clan Members from it. You also will be able to see if there're any clan members around you in the world, as well as have their names highlighted on the Players list screen.
More items
More items, especially "building blocks" like barricades, brick walls, etc. Couple cool silenced "improvised" weapons. -
#1900 értem köszi :)
akkor esetleg akinek lenne elfekvőben egy ilyen kódja, az dobjon már meg egy pm-el :) -
#1899 Aki megvette, az kapott kettőt. Szerintem 30adika környékén kérsz, vagy akár most ,akkor kaphatsz. -
#1898 Na, kikerülhetetlen a PvP :)
Megyek egy kerítésnél, egyszer csak rámdurrant valaki shotival ... csak buta volt, mert messziről, alig sebzett ..... befordultam a kerítésen és megfordultam, és előre hátra mozgattam a karit a sarok felé nézve, hogy futás hangot adjon ... a gyerek a hangokból gondolom azt hitte futok előle, mert simán besprintelt a sarkon én meg arcon sütöttem ... egy teli Saiga, egy félig töltött Mossberg és egy fejsze a jutalmam a többi jóság mellett. -
#1897 és olyan kódot honnan lehet szerezni? :) -
#1896 31 után aktiválhatóak a kétnapos vendég kódok. -
#1895 Egyébként csak annyit a jelenlegi PvP-ről, hogy kb minden akció helyzetben úgy dobog a szívem, hogy majd kiszakad ... és az asszony is az előbb szól, hogy vegyem lassan a levegő, van e valami gond :D
Ilyet más játék nem ad :D -
#1894 van valami mód, hogy térítésmentesen ki lehessen próbálni a gammát? :) egyelőre így látatlanban nem venném meg, de érdekel a dolog -
#1893 Egyébként trükk ... ha kimenekítitek a cuccokat safe zonnába, és mindegy hol kezd a kari, meg fostok a kemperektől, akkor ki kell pakolni a karit csutkára és törölni kell, majd újat létrehozni :) -
#1892 Uramatyám ... a karakterválasztón ha olyan kari invjét nézed, akinek nincs elérhető global inv, akkor a nála lévő fegyver lőszertartalmat nem tudod megnézni .......... de ha ráklikkelsz a fegyóra, majd átmész egy olyan kari invjéhez, akinek van global inv elérése, akkor ott az előző kari fegyverének adatait írja ki :) -
#1891 A táraknál már annak is örülnék, ha tárcserénél az egyébként nem üres tárat nem a földre dobná, hanem visszatenné a táskába.
De ez már kellett, mint egy falat kenyér:
show info about how much bullets left in weapon or ammo clip in inventory screen -
#1890 Még mindig örülnék ha a fegyverekből kivehető lenne a töltény.Pl ha van egy mossbergem akkor had vegyem ki már a maradékot hogy áttehessem a másikba.
Persze csak a safezoneban lehessen de legyen! -
#1889 öhm azt hisszem ez az :D
fixed bug that health was not updated after death
fixed player spawning in the air
show info about how much bullets left in weapon or ammo clip in inventory screen
added missions window to pause screen (for now not active)
create new survivor screen: firstly ask for name and mode
possible fix for "decompress failed" error
possible fix for "audio noise" after playing game for a few minutes
fixed an issue where grass was black when pointing flash light at it
one more fix for invisible zombies issue
player animation fixes
some textures have been optimized -
#1888 na szuper:) akkor nemsokára felmegyek TS-re és megvárlak mindenképp!!:) -
Árnyvadász #1887 Tomi kb. 25 perc és vagyok TS-en. Megnéztem pont van egy karim a bevásárlóközpont melletti (nagyváros) mezőn, közel a parkolóhoz. Vagy ha Te nem vagy, akkor jöhet más is, akinek van kedve. Sajnos ennél a csajnál csak egy szöges bézbóz van, mert valaki aljas módon az éjszaka közepén legyilkolt a TESCO parkolóban. De ezen már meg sem lepődök.
Jött megint egy patch, de a tartalmát nem tudom mi, mert a fórumba én nem vagyok beregisztrálva, arckönyvbe nem még nem írták ki. Ha valakinek van infója lökje csak be nyugodtan, tudjuk mi lett a helyzet.
Két zombit levertem kalapáccsal egy másik karival. Fejjel az aszfaltba ágyazódtak a drágák. Nem bug, csak jópofa görnyedt testtartásuk volt. -
garadas20 #1886 Azzal tényleg nem lehet semmit se kezdeni, csak nem sokan felvilágosultak ilyen játékoknál. Az ilyesmiért hiába sírnak, mert a játékban benne van, hogy ha össze vissza mászkál valaki és mindig szem előtt van. Előbb utóbb valaki nem csak galambokra fog lőni, ha már van kacsa is. Ki kell használni a játék által kínált rejtőzködő helyeket és csak óvatosan közlekedni és lehetőség szerint egy csapathoz verődni. -
#1885 Meg a low grafikai beállítás glich is baromira idegesítő ... pedig ugye oda el lehetne bújni a PK-k elől ... -
#1884 Érdekes, hogy pl Én nem találkozom 2 percenként PK-kkal, meg banditákkal meg egyebekkel ... mert pl elkerülöm a tóparti várost ... de a nagyváros közértjének közelébe is csak kellő körültekintés és min 5 perces vizsgálódás után megyek.
Most aki direkt a veszélyzónába megy, mindezt ész nélkül rohangálva, azzal mit lehet kezdeni? Semmit ... -
garadas20 #1883 Ezt ismerem amit mutatsz, ismerted az americas army-t? abban is volt ilyen, ha szemtől szemben néztél egy távolabbi tárgyat, azt nem rajzolta ki, de amikor oldalról nézted, akkor mindent láttál. -
#1882 Engem egyébként jobban zavarnak a PvP-nél olyan hibák, mint pl ez:
Konkrétan egy fa lombjainak a takarásában állok, mégis bizonyos szögekben egyszerűen eltűnik a fa és mindent szépen tudok sasolni ... miközben engem ugye senki sem lát.
-
garadas20 #1881 Én nem tudom ezt mert nem játszok, amúgy meg én élvezném a hardcoret ebben a játékban, nekem mondjuk elég 10 mp vagy ha tökölős és sok dolog van, akkor max 30 mp, de ez még alfa verzió és még amikor a játék teljes lesz, akkor is lesznek hozzá új tartalmak, amik majd feldobhatják. Amúgy meg nem feltétlen mindenki síros aki sír, de az se jogos, ha minden kis szarságon sírnak az emberek, ami kifejezetten lényegi pontja lenne a játéknak. A kemény mag mindenhol megmarad, az aki nem ilyen játékra vágyott, annak meg még ott van a day z vagy ki tudja, valaki holnap már bejelent egy másik hasonló játékot. Szerintem az a jó, ha vannak réteg játékok is, mert a legtöbb játékban nagyon agyon gyengülnek a dolgok, viszont az se jó, ha másnak a játék élvezetét rontják el, ezért kell köztes megoldásokat keresni. Amit mondtam az pl szerintem nem volt rossz, sőt, azért tettem föl, hogy beszéljünk róla, akit érdekel persze. -
#1880 Na, 3 karim van abban a városban felszerelve ... ezt is oda tette. -
#1879 Északi városban 5 shotit találtam egyszerre ... ebből 2 üres volt ...
Van ott 2 karakterem is, tele vannak medium zsákkal is, de mindkettőn large van :)
Lehet ott kezdeni a raidet :) -
#1878 Az a baj, hogy amiről te beszélsz az már HC gaming ... ahhoz pedig már ott van a DayZ ... ez köztudottan casual játék lesz (a másikhoz képest mindenképpen), ezért nem fogják túlbonyolítani.
Az 1 perces védelem túl sok .... nagyon nagyon sok ... már bocs, de miért kell olyan helyen kilogolni, ahol potenciálisan veszélybe lehetsz? Ez mindenkinek a saját felelőssége. Van egy bazi nagy térkép tele erdőkkel, mezőkkel. Érdekes, Én el tudok menni egy fáig, aminek olyan lombja van, hogy a földig ér, vagy el tudok menni egy olyan kerítésig, kuka mögé, stb, ahol az emberek általában csak áthaladnak .... miért kéne a közértben meg a loot helyeken kilogolni? Itt a baj ... mert ez csak a szerverhoppingot erősítené meg.
De ha már annyira védelmet akarnak belogoláskor, akkor legyen max 10 mp ... ez sem újdonság, lásd WoW.
Egyébként ha valaki ugrál a szervereken, vegye a fáradságot, hogy a pénztárak előtt közel a bejárathoz, vagy a közért mellett/mögött lép ki ... életmentő lehet, tapasztalat :) -
garadas20 #1877 Árnyvadász és Malakai, ugyan nem játszok a játékkal, de az elmondott dolgokból az szűrődött le, hogy ez a probléma fenn áll és változtatni kell, de szerintem amit ti felvázoltatok az jó, csak szólni kéne a készítőknek, hogy gondolkodjanak el ezen az opción. Amúgy mivel tényleg a zombikról szól a játék és arról, hogy hogyan éld túl őket és más játékosokat, ezért jó ha marad pvp és lenne vérdíj a játékban, meg legyen különbség önvédelem és direkt támadás között. Amúgy nem tudom mennyire van kidolgozva még benne a túlélő rendszer, tehát víz és kaja mindenképp kell, meg néha gyógyszerek, de pl van e benne alvás? Azt kéne úgy variálni, hogy a játékos időközönként pihenjen, mert máskülönben pontatlan lesz és bénázik és így kedvezőbb célpont lesz a "felerősített" zombiknak esetleg portyázóknak, akikre ugyanúgy áll, hogy fáradnak. Egy 1 perces támadás elleni védelem ki be lépéskor pl jó ötlet, azt nem emelném ki hogy ki bandita ki nem, mert bárki bárkit lelőhet. Azt kell erősíteni az emberekben, hogy egyedül túlélhetsz, de csapatban még több esélyed van és így remélhetőleg ha nem is mindenki, de kisebb nagyobb csapatok kialakulhatnak, akik figyelnek egymásra, máskülönben meghalnának. Csak egy példa, mondjuk éjszaka ha letáboroztok és 1-2 ember lesz az őrszem, akkor lehetőség van cuccolni és tovább lépni, vagy megvédeni őket, vagy elalszanak és ham ham ham. Most gondoljátok el a hátrányokat és lehetőségeket is benne, ezek csak saját kiegészítő ötletek. -
Nihilex #1876 Lenne egy olyan kérdésem, hogy:
A játékban van xp szerzési lehetőség? Ha van mi értelme?:D -
#1875 rendben köszi élnék a segítséggel!:) nem marad el a jutalom:D
Húúú azt a game-t már régóta várom!:) -
Árnyvadász #1874 Ez igen jól hangzik. Ha jól emlékszem az egyik karakterem a nagyváros közelében van. Ha minden igaz, pont ennek a közértnek a közelében. Este 7-8 közt megpróbálok felmenni TS-re aztán, ha vagy akkor segítek szívesen.
OFF:
Mindenkinek aki szereti a zombis dolgokat. Szóval ma jelenik meg PC-re (Steam) a Deadlight. Ez egy oldalnézetes világégéses-zombis játék. Egy apa Seattle városában próbálja megtalálni a családját. Akció hegyek, gondolkodtató feladatok és nagyon klassz grafika (Unreal engine) várja a kedves érdeklődőket. Állítólag Limbo + Shadow Complex keverék és elég jó. Kicsit rövid, de legalább lehet mellette nyomni a War Z-t.
-
#1873 vááá mekkora loot egy gyerekből!:D:D eddig ez volt a legdurvább a játék során nekem.
Nagy shop szintén, mondom jóvan nem lövöm le mert épp ment ki, megelégszem azzal ami maradt a boltban...:)
erre visszajön és rámlőtt, de kifogyott 1 után és amit töltött jól leküldtem sigsauer el:D
6db mossberg shoti, 1 nagy backpack,2 pisztoly, tárak, meg ilyen apróságok:)
Majd segíthetne valaki kimenekíteni a safebe ezt a karit, érdemes volna lapakolnom:D -
#1872 lehetséges mert most találtam a nagy shopban egy ilyen barikád elemet:)