Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
Nektek sem mukodik mindig a chat a jatekban?

Ott all mellettem vki irok vmit de semmi:S van amikor meg jo. Globalba h lehet irni?

!Forza Ferrari!

Ja és azt kifelejtettem, h vmi idióta meglátott minket és elkezdett kalapáccsal szaladni felénk. Írtam volna neki, h friendly-k vagyunk, de nem volt rá idõm és a biztonság úgy követelte, h lelõjem, mert már csak méterek választottak el minket egymástól. Sajnáltam szegényt utána. De bazz ott a pisztoly a kezemben és erre felénk szalad. Btw ez még az "ablakos" és "ajtós" csávók elõtt történt.
Találtunk közepes táskát nagyvárosban. Mindketten. 18 hely van benne.
Regény következik:

EZ a játék állat. Hangulatos állatság. Még így, bugos zombikkal is.

Folyamatosan egy haverommal játszom, a lent következõ szövegben a haver szó õt fogja jelölni, illetve ha többesszámban beszélek, akkor õ a másik ember, akire gondolok 😄

Ma kezdtünk belerázódni a játékba. Eddig olyan bénák voltunk, h a nagyvárost sikerült elkerülnünk. Emellett kurva sokszor meghaltunk, többnyire játékosok miatt. Loot se nem volt szinte semmink és az új karakter generálása rendszeres procedúra volt. A mai napon betévedtünk a nagyvárosba. Összeszedtünk csomó mindent. Pisztoly lõszerrel(!), géppista, csomó kaja, csomó ital (így már nem volt zavaró, h gyorsan szomjazik a kari), meg minden finomság. Na persze a városban voltak más emberek is. Kerülgettük egymást, mint macska a forró kását. Aztán egyszer csak valaki elkezdett lövöldözni felénk. Befutottunk a parkolóba. Nekem az adrenalinszintem az egekben volt. Játszottam már más multis lövöldözõs játékot is, de ott nem volt ekkora tétje annak, h meghal-e az ember. Úgy voltam vele, h nem leszek gyáva, nem lépek ki, h elrakjam biztonságba a fegyvert, hanem szembeszállok velük. Haveromnak nem volt lõszer a fegyverében, ezért õt azzal bíztam meg, h a távcsövével próbálja megtalálni õket. Erre pár méterre egy ház ablakában megláttam az egyiket. Rálõttem: "páf-páf-páf". Meg is sebeztem. Beugrott az ablakon és egy másik kijött az ajtón. Tûzharc indult, lelõtt mindkettõnket.
Sebaj! Új kari, vissza városba. Megint belootoltunk csomó cuccot. Nekem megint pisztoly, neki ezúttal shoti, immár lõszerrel. Megyünk szépen, erre vki a bokorból sznájperrel: páff. Befutunk házak közé. Itt már nekem volt távcsövem. Nézem, h hol lehet. Közben fedezzük egymás hátát. Megpróbálunk mögé lopakodni. Megint nézem távcsõvel. Erre az egyik haverja valahogy a közelünkbe ért és leütött kalapáccsal. Kiabálok haveromnak: "Vigyázz, a közelben ellenség kalapáccsal! Ne hagyd, h elvegye a cuccaimat!" Gyorsan csináltam új karit, beléptem. Eddig az epicbrutál haverom kinyírta a csávót, aki megölt, a sznájperost, egy társukat, akinek géppityuja volt és a negyediket, akinek szintén kalapácsa. Mindkettõnknek egekben az adrenalin. Visszamegyünk. Lootolás. Kilépés. Berakjuk cuccokat global intenvtory-ba. Megint játékba. Megint lootolás. Szépen megszedtük magunkat. Közben besötétedik. Megindulunk el a várostól. Erre vki sznájperrel ránk lõ. Visszafordulunk és erre elrikkantja magát: "We are just messing with you guys!". Mondom "Anyád!" (nem mondtam csak gondoltam). Szépen visszafordultunk. Sötét éjszaka. Lámpát nem használunk, h ne lássanak meg minket. Eljutottunk egy katonai bázisra. Sehol ellenség. Talált haverom egy MP5-s fegyót, ideadta. Vissza városba. 1-2 loot felvétele és ennyi. Vége a mai napnak. Pisztoly lõszerrel, MP5 lõszerrel, vmi bazi LMG lõszer nélkül, íjpuska nyíl nélkül, 4 közelharci fegyver, csomó ital, étel, kötszer, gyógyszer. Ezzel zártam a mai napot. Az íjpuska és pár cucc, amit a kezdéskor kapunk. Ezek voltak csak meg azelõtt, h ma elkezdtem volna játszani. Haveromnak is asszem 3 fegyver és sok más jóság.

EPIKUS ÁLLATSÁG!!!!!
Fpocok
00:03 AM GMT

"Flashlight Instakill" solved.

Okaaay . We've found some nasty bug that allowed you to kill other player with one hit when using melee weapons.

we fixed it, so now it'll take up to 10 hits with flashlight to kill somebody.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Laza
Háát, nekem tökéletesen fut max beállításokon 😊
A vér feltöltéshez meg nem kell blood bag, hiszen a sült husival 800-at lehet tölteni magadon, és 3-5 húst dob egy állat, ráadásul még veszély sem fenyeget a gyûjtése és elkészítésekor 😊
Én mikor sütök, rögtön maxra töltöm magam, és a táskámban is viszek mindig min 3-at.
Azért az elég easy lenne, ha a blood baget magadnak adhatnád be, mikor fel lehet farmolni belõle egy nagy rakással, és 1-rõl is feltölt maxra.

Egyébként augusztus óta nem játszom, mióta bejött az az idegesítõ partra kidobálós bug ... fõleg az a fajta idegesített, ami kiüríti a karaktert (belogoláskor kvázi meghalsz). Állítólag már nincs, de azóta mással játszom 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

XanaxCore
na ne nem hisszem el akkor fayg ám ki mikor találok egy 2fegyvert...

The War Z Magyar Közösség. http://twzhun.wbh.hu

tutituti
És kevés még az orosz.Amikor õk bekeményítenek akkor lesz sírásrívás😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Azért a hivatalos fórumon megy rendesen a flame a PVP és PVE játékosok között.

tutituti
A csalók rontották el a legjobban.Szörny ami most ott megy.Csak private hive-ra érdemes menni lassan.

KiruHoshino
Hát van pár idegesítõ a DayZ-ben.
A legnagyobb ami ugyan nem a mód hibája de talán szerintem a legidegesítõbb. Az a játék optimalizálatlansága.
Emelet hülyeségnek tartom, hogy Blood Bag-et nem lehet egyedül beadni.
Borzasztóan sok lett a hacker.

Más kifogásolni valóm nincs vele.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

tutituti
na egy mókás is:

tutituti
elvileg a nyalóka alakú víztoronynál találta a srác.

tutituti

Érdekes bugba futottam bele. Gyûjtögettem a karakteremmel pár cuccot és kezdtek megszaporodni körülöttem a játékosok, ezért kiléptem, hogy global inventory-ba elspájzoljam õket nehezebb napokra. Kilépés után meglepõdve látom, hogy a karakter (amivel egész idáig játszottam) 13 perce halott...loot nulla.

tutituti
Én attól félek hogy kiadják a sima csernót és ennyi.
Az a baj hogy a többi mapok jobban bejöttek.

Laza
Mondjuk a buzerátor gyereknek ott is valamilyen mikrotranzakciós rendszer az elképzelése ... nagyon remélem, hogy okosan csinálja ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

tutituti
fogunk mi még sírni a dayz modért!
És a standalone-t meg átkozni.

Laza
Azért a DayZ miatt eladtak az ArmA2 és kiegjébõl kb 400-500e példányt, mikor egyébként már a kutya sem vette a játékot 😊
Én is csak a DayZ miatt vettem meg.

Gondolom ezezk is azért jöttek most ki az alfa/beta-val, ráadásul azért adják pénzért, mert a standalone DayZ is valamikor novemberben jönne ki az alfa/beta-val, szintén MineCraft modellben. Addig pedig esélyük van szakítani egy kis lóvét.

tutituti

Jelenleg ezek mind pénzért vehetõek meg.ami nincs a játékban csak ugye ez a GC.

Én most találtam egy loot helyet.itt vakcina,ital,kaja és sniper.Tehát pikkpakk megtalálható.
BÁR aláírom hogy a közepes és nagy táska tényleg csak megvehetõ.Eddig azt nem találtam.
bár a nagyvárosba se mentem még be!😄

Laza
"magyarul amit vehetsz a pénzeden az csak kosztumizációs tárgy."

Már most sem az, úgyhogy várjuk ki a végét mi fog itt még bekerülni.
(már most is van táska, medkit, vakcina, kaja, hangtompító, cobra, stb)

De természetesen nem írom le, Én is azt remélem, hogy végül tényleg csak customizációs cuccok lesznek bent.

Az nagyon jó. Akkor gagyi a gépem az alfához sajnos. Reménykedem a bétában.
oneal1
na megnéztem fraps-l

városban olyan 33 és 40 közt, kinnt 40 felett végig

!Forza Ferrari!

Mr_no_NaMe
feltétlenül érdekelne!
XanaxCore
Mostmár Kellene egy magyar csapattárs😄

Ja tényleg, nekem is van még 2 db. Majd 31-én szintén elküldöm. Akik be voltak tervezve lemondták. Szóval inkább jövök én is az SG csoportba.
XanaxCore
Van 3 még majd akinek kell irjon privit és 31én vagy elsején elküldöm neki.

oneal1
eddig még nem láttam😄 akkor ez jó😄

mindjárt megnézem fraps-l és beírom

!Forza Ferrari!

Xanax, ha maradna 2 napos serialod ,és megosztanád velem,megköszönném😊
Aha. De amikor nagyon lecsökken (20 alá) akkor a jobb felsõ sarokba automatikusan kiírja, csak pont a szem ikon környékére. De azért le lehet olvasni.
XanaxCore
hát ha nagyon lecsökken akkor kiirja...

nálam olyan átlag 25-30 fraps al néztem de városokban mindig ilyen 20körül van.

oneal1
hogy lehet kiiratni? vagy fraps kell hozzá?

!Forza Ferrari!

Nektek jól fut? Mennyi az fps nálatok?
Mr_no_NaMe
Hát akkor maradna a várakozás :/ És akkor megköszöntem :]
XanaxCore
5ezervalamenyi.. amúgy ha vársz 31.ig adok egy 2napos serial-t

Mr_no_NaMe
Azt hittem real time. Semmi esetre nem tudom kipróbálni, csak ha megveszem 5 rugóért? :/
XanaxCore
huh 7tõl 7 ig sötét van kb... amúgy a sötét olyan 2 óra..

Mr_no_NaMe
annyira kipróbálnám...fú...nagyon jó lehet ez a játék :/ és real time megy az idõ? tehát mittudomén, 8-9 óráig van sötét?
Fpocok
Szerintem kéne valami megkülönböztetõ jel a banditák, és akik barátságosak... mondjuk messzirõl ki lehessen szúrni, és ha esetleg a barátkozó megölne egy másik barátkozót, akkor büntit kapna.

Én már senkibe se bízom meg. Egy haverommal játszunk és mindenkit kerülünk. Ha kiírja, h friendly, akkor is addig nem vesszük le róla a szemünket, ameddig el nem távolodunk tõle eléggé.

@tutituti
Nem. De elég dimbes-dombos hely volt. Rövidíteni próbáltam.

Azta az elõbb találtam végre lootot. Igaz, h nem fegyver volt, hanem kurva sok csoki, pia, világító csõ/bot izé, de nem örültem még kajának a játékban 😄
Abban a faluban, ahol a rendõrség van most találtam egy igen érdekes helyet. Eszméletlen mennyiségû loot volt a földön. Két helyen is. Nem tudtam eldönteni ez bug, vagy két játékos maradványa. Hátizsák, fegyverekbõl legalább 3 fajta, távcsõ, étel, pia.

Most elõször volt fegyverem a játék során. Azért így egyszerûbb. Már sima pisztollyal is 1-2 lövés a zombik fejébe és halnak.

Mindenesetre a játékosoktól sokkal jobban fosok. Sokkal veszélyesebbek.
Fpocok
Igen, ez a baj az ilyen játékkal: Ember próbálna barátkozni, de a sok köcsög egybõl megöli. Erre õ is ilyenné válik, a végén meg a játék egy cod ffa lesz.

Utálom a hülye fasz játékosokat. Végre volt egy jó karakterem, erre ezt is kinyírják. Beértem a városba. Elõször voltam itt és egyedül. Találtam egy szögesdrót kerítést, le is tettem egy szûkebb zsákutcába estére, pont lezárta. Igaz még csak délután volt, de ide vissza akartam jönni.

Beérek a nagyobb házak közé, látom egy gyerek mászkál. Szólok neki, köszönök, akarom írni, menjünk együtt, erre elõveszi a stukkerét és kinyír.

Na azt hiszem innentõl kezdve faszom se fog barátkozni.

A kisvárosban a tõparton futottam össze egy sráccal, de az közölte, inkább tartsam a távolságot. Meg is tettem, dumálgattunk picit, leraktam neki egy chemlight-ot, távoztam, majd messzirõl láttam felveszi, megköszönte. Este jól tud az jönni. Pláne ha kivették az éjjellátót. Azt mondjuk nem néztem még.
tutituti
az a map vége nem?

Ez érdekes volt. Beakadt a karakterem láthatatlan falba. Megpróbáltam átugrani, erre a felrepültem 10 m magasra, lezuhantam és nyekk.
No egész fasza játékot sikerült most abszolválnom. Elõször is nem vágott ki (update is vót) másodsorban meg egész sokáig túléltem (40 perce biztos bent vagyok és még EU szervert is tudtam választani, nem csak quick join aztán megy ahova gondolja, szóval US-re is akár), kivéve az elsõ két karakterrel, akit lecsaptak, mint a rongyot. Na persze nem a zombik.

Jobb a loot is. Pia, kaja, chemlight egész kis területen belül. FRAPS nevû kütyüt ráengedtem, megnézzem mennyivel tol, de tökmindegy milyen felbontás és részletességgel játszom akkor is 16-19 esetleg 20-21 fps csak az átlagom.

Ez persze tuti jobb lesz már bétában, csak fáj a fejem tõle.

Ja és most ALT-TAB-al vagyok itt, nem vágott ki... de most már igen.<#buck>

Alakul a molekula azért.
Figyeljtek én mondok nektek egy olyat, hogy ha kiveszik ha bent marad a market úgyis mi kerülünk szarba vagyis azok akik nem vesznek ugyanúgy jó kezdési fegyót. Nem telik el pár hónap, mint minden más játékban ebben is lesz fekete piac a komolyabb piacos fórumokon (blackmarket) és ott ugyanúgy betudja bárki szerezni a különbözõ fegyvereket sõt még olcsóbban is. Amíg egy játékban van átadási lehetõség addig ez elkerülhetetlen!
<#shakehead><#shakehead>
na de várjál. most úgy tûnik mégsem vette le pénzt...
Mondtam vedd fel velem a kapcsolatot de mindegy 😄
KiruHoshino
Nem tudom pontosan. Reggel volt. Anyám elment boltba. Én szunyáltam és arra ébredek, hogy magyarázza a bátyámnak, hogy valahol kiesett a zsebébõl... Ennyi. :S

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"