4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
Susarc #2031 nah ma jövök én is kommandózni végre:P -
garadas20 #2030 Olyasmit kellene szorgalmazni, amivel választható más perspektíva is. Vonzóbbá kell tenni a csapatmunkát és azt, hogy több ember nagyobb eséllyel élheti túl. Amikor elkezdek majd játszani én arra fogok menni, hogy a legeldugottabb és legkevésbé forgalmas helyeken bújok meg, majd aki arra téved és ellenséges, azt ledurrantom, aki nem azt békén hagyom. Amúgy faja a dimenzió járkálás, most épp egyik ismerősömnél vagyok aki játszik vele, nagyon aranyosan beszapwnolt az ismi mögé, kapott is egy tarkósat. -
#2029 egyszerű... ha lelő Xszáz méterről, akkor vegye a fáradságot és menjen oda, és lootoljon a megölt játékostól. ha ezt nem teszi meg x időn belül akkor /kill és csokolom. Így legalább nem kempel egy helyen és még mozognia is kell, hátha megölik. :D -
#2028 Mindig vannak, akik a végletekig csak a hülyeséget látják a játékokban ... valószínűleg otthon egyedül és a két kezével él :)
Vagy van asszony, csak veri :D -
Susarc #2027 jaja tudom....én sosem bírtam így játszani...
Valamit keményen kell kompenzálnia annak akinek ilyen játékstílusa van:D -
#2026 Pedig vannak ilyen gyökerek. Ezek a legrosszabbak. -
Susarc #2025 és,hogy szedi el a lootját? ,mert ha az a sniper a lootért fekszik ott akkor azt áláírom okés!,de ha csak azért,hogy a másiknak elbassza a játékát hát az már úgy köcsögség! azt nem szabad elfeledni,hogy ez egy játék és nem élő apokalipszis...tehát aki azért logol be,hogy a másiik játékát direkt elbassza háááát arról megvan a véleményem! -
#2024 Nem tudom mi lesz itt a rendszer ... Én inkább azt mondanám, hogy az ilyen emberek hamar meg fogják unni. Egyébként meg úgyis az lesz, hogy azok akik normálisan játszanak, azok is mindenkit nyakon fognak lőni ha szembejön velük :)
A DayZ-ben voltak olyan emberek, akik streamelték azt ahogy egy hegyen az erdőben fekszenek egész nap és nézik sniperrel a várost ... megjelenik vki, puff :) -
#2023 ez is igaz!:)
nem lehet itt jó megoldást találni, mindenesetre pontosítom az előző hozzászólásom, azokat kéne valahogy csak megregulázni mondjuk akir válogatás nélkül öl és nagyon sok playert leszedett rövid idő alatt -
#2022 De pont ez az, hogy milyen alapon juttatod előnyhöz, mikor a játéknak a másik megölése egy sarkalatos pontja ... kb erre épül az egész. Lődd le a másikat, hogy elszedd a cuccát, ezzel is a túlélési esélyeid növelve ... az egész rendszernek ez a magja ... nem büntethetsz ezért valakit, mert él a játék nyújtotta alap lehetőségekkel.
Másik dolog, hogy mit kezd az előnyt kapott játékos az előnyével? Mire használja? Mert jelenleg csak loot szerzésre megy ki az egész, a zombik csak kellemetlen melléktermékek, akiket 2-3 kalapácsütéssel le lehet verni. Én ezer éve nem menekültem zombi elől ... körbe-körbe megyek, még rám fordulni sincs ideje ... na meg kb 1m-ről is fejbe lehet már verni, még oda sem ért. -
#2021 Készítők helyébe csinálnék egy olyat, hogy 1hétig le lenne tiltva a PK, kíváncsi lennék hányan sírnának utána, hogy tegyék vissza, és azok közül akik PK miatt sírnak, hány nap után unnák meg a játékot. -
#2020 amúgy marhára nem bonyolult megoldani, előnyhöz kell jutattni azokat a playereket akiknek nincs player killjük illetve ha banditot ölt akkor az ér:)
-
#2019 Én eventeket raknék be.... és olyan területeket ahol váltakoznak a pvp re való lehetőségek, tehát van A B C és D pont
Minden pont jelöl egy területet esetünkben... A ponton ha keresztül mész.. azon a területen megölhetnek, de ha már átmentél B be akkor nem tudnak rád lőni pl persze itt van safe zone csak ezt kiterjeszteném az egész térképre, hogy fel vannak osztva pvp és non pvpre :) -
#2018 Ezt nem így kellene felfogniuk. Nem lenne Safe Zone nem lenne PK. Ráadásul a map nagy része nem is elérhető így a playerek szűkebb körben spawnolnak.
Mark is hülyeség. Az elején már az egész mapot elérhetővé kellet volna tenni. -
xalyy #2017 Értem, de, amúgy odaírtam azt is ha meghalsz akkor elveszik a player kill is. -
#2016 "Ha a rangod jó (több féle besorolás lenne jó-védő-hős) akkor jobb lenne a tapasztalati arányod és a loot arányod is."
Erre külön reagálnék. Nem Te vagy az első aki olyanokat írsz, hogy valakinek jobb legyen a 'loot aránya' ... könyörgöm, a world generálja random a lootot, nem egy ládát nyitsz ki, vagy egy zombit ölsz meg, amibe/ahol a nyitás pillanatában generálódik személyes statok alapján a loot ... amikor bemész egy szerverre és egy közértbe, akkor az a cucc már ott van vagy ott lesz, nem Neked fogja odarakni, semmi köze nincs a karakterednek a loot generáláshoz. -
#2015 ezek a jelölős dolgok a játék értelmét ölik meg ... amint meglátok lebegő markereket (kivéve csapattársak), kiszállok. Egyébként is utálom őket, nemhogy játékosok megkülönböztetésére használják .... ráadásul induljunk már ki abból, hogy megjelent a játék és eltelt 2 hónap. Szerinted lesz olyan játékos, akinek nincs 30 player killje? Valószínűleg kizárt.
A játék alap rendszere olyan, ami kifejezetten irritálja az ember ujját, hogy fejbe lője a másikat ha lát nála jobb cuccot. Egy cseppet el kellett volna gondolkodniuk a jövőbeli koncepción, mielőtt elkezdenek lemásolni egy létező rendszert. Ugyanis mikor még csak bejelentették ezt a játékot, már a másikban több mint 2 hónapja ment a PK-zás és a szerverhopping. Itt még arra sem képesek, hogy azzal a védekezési mechanizmussal védjék ezt, mint a másikban. Este akármelyik szerverre mentem, mindenhol üres volt a közért. Egyszerűen a játékosok nem csinálnak mást, csak a jól bevált loot helyeken járkálnak ki-be. Aztán ha éppen több csapat jelenik meg egy ilyen helyen akkor megy a csetepaté ...... persze ilyenkor meg jönnek a PK-s sírások, pedig igazából mindenki maga teszi ki magát célponttá pl azzal, hogy a közértekben logok ki-be.
Este a tóparti 'PvP' városban tök egyedül kóricáltam az egyik szerveren, mégis TELJESEN üres volt minden hely ... nem vicc, konkrétan 1-2 elemlámpán kívül semmi sem volt. Annyi, hogy a rendőrség mögötti ketreces részben volt a mellény, de ugye oda nem nagyon megy senki.
A lényeg, hogy sokkal egyszerűbben meg lehet oldani ezt a PK dolgot ... kezdve azzal, hogy az emberek játszanak normálisan a játékkal ... aztán mindenki bérelhet majd szervert, amin azt csinál amit akar ... továbbá ha már egyszer tényleg elér odáig a játék, hogy van is értelme mást csinálni, mint a másikat megölni, akkor lehet RP szervereket csinálni, ahol egyszerűen ki kell kapcsolni a PvP-t (nem fog rajtad a golyó, mint a safe zónában) ... stb-stb ... de az általad írt agyonbonyolított és értelmetlen rendszereket ne erőltessük már. -
#2014 Okes erkezem majd:) -
petecz #2013 Én vagyok! -
#2012 F1 utan valaki ts?:) -
xalyy #2011 Miért? :D ha nem is tökéletes de sztem 100%ban meg lehet érteni.. :P -
#2010 Figyelj jobban angolórán :DD -
xalyy #2009 Jah és valakit megkérhetek, hogy ezt rakja ki a ide: http://forums.thewarz.com/forumdisplay.php?10-The-War-Z-Suggestions
Sajnos nincs hozzáférhetőségem, és szúrjátok be mellé, hogy én írtam ha lehet :D -
xalyy #2008 Emberek mit gondoltak erről? Ezt abban a surveyben írtam amit ki lehet tölteni, hogy milyen szeretnéd, hogy legyen a PVP.
I think that would be the best option if you kill several players and you will get "bounty" the bounty would be marked with stars 1-5 or 1-3. If you kill like 5 players you will get 1 star bounty that mean you are a risky player and marked with "Risky" on the top of the player. If you get 2 stars with 10-15 pk's you would get a marking "Dangerous" on the top of the player and a marking on the map but just shown for the nearly players 100-200 or more/less with a message "warning: A dangerous Pk-er is around somewhere". If you get 3 stars by killing 20-30 or more players you will get "Serial killer" marking (top of player), this is very very dangerous player that aims to play the game just killing players. This marking will exactly shown around in a very very high area (not in the whole map but in 30-50% or more/less). If you kill this player you will Rewarded with something (don't know, in game money what you can exchange on safe settlements or good ranking like good, safe players) The killed player loose his stuff and his bounty goes back to 0 star. Lowering the bounty: If you kill 3-5 player just for Self defense you can lower your bounty with killing zombies, staying more with good ranked players and not attacking them (just in wilderness). For punishing pk-ers that if you die with 1-3 star bounty you loose your stars and stuff but if you die with a good ranking you will just goes back to -1 rank or so. If your ranking is good (there would more more type of good rank like good-protector-hero) this players will get better xp and loot rate. I think this idea will highly aim the players to be good. Thank's for reading it.
Ha egy adott mennyiségű játékost ölsz meg akkor 1-5 vagy 1-3ig csillag jelölést kapsz úgy nevezett bounty-t. Ha megölsz 5 játékost 1 csillagos bountyt kapsz, ami annyit jelent, hogy kockázatos játékos vagy de lehet, hogy csak önvédelemből öltél és a fejed felett kiírná, hogy Risky. Ha 10-15 embert ölsz meg akkor már veszélyes jelölést kapnál a fejed felett és, aki a közeledben van 100-200 méterre vagy tudom is én, azt jelezné a mapon. Ha 20-30 embert ölnél meg akkor sorozat gyilkos jelölést kapnál, ami majdnem az egész mapon mutatna téged. Ha megölöd ezt a játékost akkor jutalmat kapsz (játékbeli pénzjutalmat vagy jó rangot kapsz, a pénzjutalmat pedig a biztonságos helyeken tudnád kiváltani a settlementekben) A megölt játékos elvesztené a bountyját és újra 0 csillagos lenne. A bounty csökkentése: Ha megöltél 3-5 játékost azt lehet, hogy önvédelemből tetted de attól még kapsz 1 csillagot de le tudod azt hozni, ha jó rangú játékosokkal vagy a vadonban, zombit ölsz stb. A PK-sok elnyomására pedig ha meghalsz 1-3 csillaggal akkor elveszted a csillagjaid és a cuccaid, de a jó rangú játékosok csak -1 rangot kapnának. Ha a rangod jó (több féle besorolás lenne jó-védő-hős) akkor jobb lenne a tapasztalati arányod és a loot arányod is. Ezzel mégjobban el lehetne nyomni a PK-zást. Kösz, hogy elolvastad!
Na kb ezt írtam le. Mit gondoltok? :D -
#2007 Emberek. Mi a fasz történt a facebook oldalon azzal a videóval??? -
Susarc #2006 van 3-om...) milyen kis beszerző kari: alap bag kalapács,kötszer,gyógyszer:) -
#2005 Hoppá-hoppá :)
-
Susarc #2004 ez BRUTÁL JÓ! -
Susarc #2003 aki nincs velünk TS-en az KOS LISTA! /Kill On Sight/ és akkor nincs probléma:P:) -
#2002 Szaros játékban próbálok megbízni emberekben, de nem lő le, de amint közel jön és meglátja a hátamon a large táskát, megöl ... egyszerűen ez az igazi emberi természet ... pedig az ő hátán is ilyen volt. -
#2001 A videó végén mondja, hogy a konzolos után PC-re is ki fogják adni valszeg, de most egyelőre a X360-asra koncentrálnak. -
#2000 Ez is ígéretes, de ez nem csak konzol? -
#1999 Ez már most 10x jobban össze van rakva, mint a WarZ, pedig még odébb van a megjelenése :)
-
#1998 Raktam még képeket :) -
Susarc #1997 akkor kap még egy esélyt:P:) -
#1996 Azért ha ennél a júliusi, random world generátor bemutató videónál tovább nézelődtök, hamar kiderül, hogy EZ nem a játék grafikája, csak egy váz.
Itt csak az mutatja, hogy a meglévő objektumok alapján random generál egy bazi nagy terepet.
Vannak modell képek, FPS nézetű animációk, fegyver modellek ... elméletben egy normális kinézetű játék lesz.
Na meg ha elolvassátok a videó kommentjeit, hamar kiderül, hogy az alfa megjelenés előtt (okt 31) jönni fognak gameplya videóval ... állításuk szerint.
Képek:
Shotgun
Handgun
Sniper -
Susarc #1995 a concept art 3 kalapács 1 fejsze meg egy tűzoltó baba rajzból áll.....ez valami vicc? -
#1994 Jó, hát semmi nem történt... csak gondoltam posztolom, hátha valaki nem látta. :D -
Susarc #1993 hát engem meg nem zavar ki kitől lop ha az amit én megveszek terméket számomra megfelel:P ez bűn ronda és 2 forintot nem ér....mire fizessek be 25 dollárt? az egész olyan mint egy pénzlehuzoda:P -
Árnyvadász #1992 Bocs, de ez határszar. Ingyen sem kéne, még akkor sem ha pisztolyt fognának a fejemhez. Azért egy játék már nézzen ki valahogy. Nem a 386-os időszakot éljük. War Z meg jó, nem kell helyette más.