4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • rooney8
    egyébként egész jól el lehet szórakozni vele
    főleg, ha társaságban van az ember

mennyi lesz a legolcsóbb csomag?
  • rooney8
    szemetek, kétszer is megöltek, pedig direkt írtam mikor már távolról megláttam őket, hogy haver vagyok... 3-an voltak felfegyverkezve, nálam volt egy zseblámpa, egy kis kaja, pia és egy gázmaszk. a következőnél ugyan sikerült szereznem egy shotgun-t és egy kis pisztolyt, de egyik sem volt a kezemben és sötét is volt, tuti nem láthatták, hogy a hátamon van. egyből lelőttek.
  • garadas20
    Fpocok, ha gondolod jöhetsz velem fegyver szerző körútra. Az észak keleti biztonsági zóna melletti nagyvárost fosztogattam, vagy 9 en ott voltunk.
  • garadas20
    Nekem megvan a rossz és jó tapasztalatom is már a játékban. Rossz, hogy minden karim meghalt, jó hír viszont, hogy a bugok és ellenséges túlélők ellenére túléltem 3 húzós éjszakát. A zsákmány 1 kalapács,8 badázs, 3 fájdalomcsillapító, 1 m4, 2 mossberg, 1 jericho és 1 9 mm es tár, 5 1 literes víz, 2 chips, lámpa, gázmaszk, 1 sisak. Szóval legalább sikerült zsákmányolni is :D közben majdnem éhen haltam egy nyamvadt kajám nem volt, 1 darab csoki rúd mentett meg az éh haláltól a biztonsági zónáig. Amúgy 86 os eu szerveren tolom most.
  • xalyy
    Sikerült aktiválni a guest keyt de akkor most át vagyunk állva betara?
  • Toma123
    Ha valakinek van egy felesleges próba kulcsa, annak megköszönném ha jelezné. :D
  • Evoluti0N
    Elkelt.
  • Evoluti0N
    Csak szólok, h maradt még 1 kulcsom. Privit írjon az, akinek kell.
  • Susarc
    ja ez ok:p azthittem van több is:D
  • Laza
  • KiruHoshino
    Nekem meg kb annyiból áll a játék, hogy futok 5 métert és minden elfehéredik (BUG) kilépek. Visszalépek. Futok 5 métert és így tovább...
  • Bogyee
    Kerüld el a nagyobb helyeket, így kevesebb az esély a jó fegyverre viszont nem is gyilkolnak le.
    A nagy felhőkarcolós város kerüld el ott mindig nagy fight van :)
  • Fpocok
    Még nem sikerült fegyvert találnom, mindig meghalok :S
  • Bogyee
    Hát ember embernek farkasa, tehát lesz mindig is öldöklés.. Igazából én sem állok meg általában kérdezgetni az embert, hogy barátságos vagy támadó szándékkal jön felém (mert az esetek többségében mire beírom már le is kalapácsolt vagy lelőtt).
    Igazából a legtöbb zombis filmben vagy sorozatban is szinte több embert öl meg másik ember mint a zombik (persze kis túlzással).
    Az engem is idegesít ha spawn pontot támadják de szerencsére elég ritkán lehet találkozni ilyennel (vagy csak eddig mindig szerencsém volt).

Zombi animációkon még biztos fognak javítani mert tényleg sokszor nem is üt aztán sérül az ember meg a zombiknak is néha két méteres karjuk van és messziről besebeznek.

Az biztos, hogy sok türelem kell a játékhoz.
  • Árnyvadász
    Jó szar lett az tény. Mondom benézek, játszom egy picit. Ez abból állt, hogy egy fél óra alatt 6x sikerült meghalni, most utoljára úgy, hogy a teherautóra (!) jött fel a zombi és bevitte azt a "szokásos" távoli ütését, amikor nincs ütés animáció, de azért a karaktered sebesül.

Eddig túl egyszerű volt, most meg túl nehéz. Kicsit átestek a lő túlsó oldalára. Illetve ez csapatban akár még jót is tehet a játéknak. Szóval erősíti a csapatszellemet, de azt persze mondanom sem kell, hogy itt az maximum úgy érvényesül, ha mi játszunk együtt, mert a többi játékos...

Kérdezés nélkül ölnek továbbra is. Na azt hiszem nekem most ennyi szívás elég is volt, lekötöm valami mással magam.

• Susarc
    jönnek utánnad mindenhova:S ezzel az újjitásokkal csak az a gáz,hogy max 2 de inkább csak 1 zombit tudsz sérülés nélkül levágni...tehát ha kettő jön akkor már nagyon necces....és ha még futni is kell behúzol vagy 5-öt pikkpakk.....érdekes lesz:P
  • Árnyvadász
    Amit észrevettem:

-Térkép már szavakkal meg van jelölve minden. Vannak új létesítmények is.
    -Köcsög zombikat már nem lehet gyalog lehagyni. Csak futva. Szóval, ha nincs stamina viszlát kari.
    -Eddig 4x haltam.
    -Végén még ezt is elbasszák.
    -Valamivel jobban fut, magasabb a frame, bizonyos helyeken.

4-ből háromszor a zombik öltek meg. Szóval ez is új!
  • Susarc
    de akkor most mi az új?
  • xalyy
    Nekem is please :D
  • Mr_no_NaMe
    Valaki esetleg tudna adni egy guest keyt? Fú nagyon jó lenne kiprbálni ._.
  • Laza
    Miről beszélsz? Már jött a build, reggel :)
    Klánozás csak kb egy hét múlva lesz, vmi ilyet mondtak.
  • Susarc
    jaja usir! ezt figyelemmel követjük!
  • tutituti
    csak mert volt róla már szó,gondoltam hátha valakit érdekel:
  • Fpocok
    Éljen az instant alttab.
  • Susarc
    LOL login alatt levertek a tetőn....rálogoltam egy gyerekre még se töltött halott voltam:P ezt a srácot lelőtték majd aki lelőtte az én gyilkosomat meghalt,mert az is lelőtte valaki miközben ment kifele a bunkerből:D

• Shiki
    Sziasztok!
    Kérni szeretnék egy guest key-t, mert egyik haveromtól halottam erről a játékról és nagyon érdekelne hogy milyen és tekintve, hogy most ki lehet próbálni ezért szeretnék egyhez jutni.

Ha esetleg valaki megszán egyel annak előre is köszönöm!
  • Susarc
    faxomat már a sapkákba! és a másik oldalon is volt 3-om...meg 2 elemlámpa:P
    csinálják már meeeeg!:P

• Susarc
    végre az asztalon vannak a fejfedők....ANYÁD:D:D

• rooney8
    Nem jon vki jatszani?:D
  • Susarc
    jaja este összekéne dobni valami guildet! mikor jön a build kb,?
  • oneal1
    az jó volna, akkor itt páran felvehetnénk egymást
  • petecz
    Én úgy tudom a patch ma jön, alfa marad, de a haloween patch amibe a klán rendszer van, ma jön.
  • Laza
    Már jó pár napja kint van a fórumban, hogy nem lesz béta még egy jó darabig ... a klán és barát listát is kb egy héttel később kapjuk.
  • Hexex86 #2118
    (Köszönöm,örök hála)xD
  • Hexex86 #2117
    LAZA,ha kérhetném elküldenéd privbe az email címed amivel tudnám használni a guest keyt?Előre is köszönöm!Kiváncsi vagyok már a gamera!:)
  • KiruHoshino
    Igen. Tegnap lett felrakva a windows. És a legfrissebb drivert telepítettem a gyártó weboldaláról.
  • Árnyvadász
    Ilyen hibát nem tapasztaltam, de olyat igen, hogy ha custom a grafikai beállítás, akkor időnként fekete textúrák lesznek szinte majd mindenen. Ami helyreáll, ha low-medium-high-ultra valamelyikére visszaállítottam.

Legfrissebb driver van fent? Érdemes felrakni. Ezeknél az alfa verzióknál az segíthet. Talán.
  • Árnyvadász
    Szerintem tolódni fog az. A Survivor csomagosok is az alfát kapják meg. Egyébként igazad van, ma kellene béta státuszba lépnie a programnak, de személyes tapasztalatom alapján ez még távol áll tőle.
  • KiruHoshino
    Tudd valaki megoldást arra, hogy mozdulok egyet és fehér lesz a kép?
  • nikopeti
    Nem úgy volt,hogy ma indul a béta?? Az előbb néztem meg de nem frissített semmit... Vagy éjjel aktiválódik?