4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#2111 Jó neki hogy már a bétát tolhatja :D -
Mythbuster #2110 Hali! Tudna valaki küldeni guest keyt? Érdekel hogy milyen a game dayz-hez képest. -
#2109 Ez szopás :)
http://www.youtube.com/watch?v=glhe0GVtfx8 -
#2108 Nekiálltam letölteni a játékot. Remélem futni fog a gépemen. -
#2107 Milyen a szerverek populációja? Reggel még 2-3 fős volt a 80%. -
#2106 Eljutottam az első településig és még nem puffantottak le. -
#2105 Dehogy.
Csak a kód mellé el kell kérned az email címét, aki adta a kódot (email címet, amin a játékot vette). -
#2104 WTF? Magyarán csak azok tudják felhasználni ezt a vendégkódot, akik már rendelkeznek a teljes verzióval, ergo nincs is szükségük vendégkódra. Ezek a marhák ezt komolyan gondolták? -
#2103 #2088 -
#2102 Kaptam guest passt, de regisztrálásnál ez az üzenet fogad:
Serial key and order email do not match.
Mit lehet tenni? -
#2101 Sziasztok! Valaki tudna küldeni egy guest keyt? Szívesen kipróbálnám végre mán -
#2100 Találtak még pár digitális példányt a sufniban...
Amúgy jah, a pénz... Mindenkivel megvetették, azt mondták el fog fogyni... -
Susarc #2099 NEKEM ELÉG OKOSNAK tűntek már tegnap is mikor utánnunk jöttek annak ellenére,hogy a játszótér felől ugrottunk be az abalkon a nagy épületbe és megkerülték az egészet és a 2. emeleten lezergeltek minket a szobában.....:) -
#2098 Es akkor most beta lett vagy sem?:) -
#2097 Hozzáteszem ezt hívják beetetésnek ... vedd meg a legelsők között és akkor extra jutalmakban részesülsz, amiket kizárólag a kipróbálás előtt a legdrágább extra csomagban kaphatsz meg ... és ezek az extrák kizárólag Neked és örökre szólnak ...
Most meg kiderül, hogy igazából ezek az emberek kipróbálhatták volna ma-holnap egy guest accounttal, és próba után is ugyanúgy megvehették volna az extra csomagot max 5$-al drágábban! -
#2096 Na, gyors kipróbáltam ... a levegőben továbbra is maradnak cuccok, a felső polcokra rakott táskákat, sapkákat továbbra sem lehet elérni, viszony már fel sem lehet ugrani azokra (gondolom a több játékos ugrálás megmaradt) ... ez elég gáz, mert oda szokta tenni az M9-es sipkákat és a large táskákat.
Viszont most már LOW beállítások mellett is van aljnövényzet! :)
Az első rendőrautóban egy MP5 várt ...
Na majd este. -
#2095 Az eddig elővételben ... és el is fogyott már egyszer!
Úgy tűnik jött egy újabb szállítmány. -
#2094 És én vagyok a troll? Nem kell taplóskodni hisztirohammal, azt írtad, hogy előrendelőknek, aki most veszi az dettó előrendel. Feszültséget ne itt éld ki plz.
De mellesleg én úgy emlékszek annyit írtak, hogy limitált, semmi konkrétumot, hogy meddig. Az meg alap, hogy a pénzről szól, ha nem az lenne, akkor csak egy csomag lenne jóáron az elit cuccokkal. -
#2093 Zombies AI has been improved. They are also more dangerous now. - Na erre kíváncsi vagyok mitőllettek okosabbak :)
Fixed some crouch/prone issues going over objects. - Ennek nem fogok örülni akkor, ha közben még nem lehet elérni a felső polcokra rakott cuccokat :(
Fixed a bug that would make some players invisible. - kirr
Grass is now visible on all quality settings - Mega KIRÁLYSÁG!!
Fixed bug with some items spawning in the air. - kirr
Fixed bug with changing backpack in game. - ????? Ezt nem is értem ... ha találok a játékban egy táskát akkor nem vehetem fel rögtön?? Ez baromság!! -
#2092 Nincs sok kedvem korán reggel a trollkodókhoz ... megmondták, hogy ez kizárólag az első körös elővásárlóknak lesz elérhető 20-áig, amit utána szépen le is vettek, és nem lehetett elérni máig ('sold out') ... ha nem érted, akkor ma még rendel az orvos, holnap már nem ;) -
#2091 Mert már megjelent a játék? -
#2090 Vazze, most megint megjelent a Legend account a vásárlóoldalon .... 55$ ... ezek tényleg csak a lóvéra mennek ... arról volt szó, hogy kizárólag az elővételben 'támogatók' fognak ilyet kapni, most meg bárki vehet. -
#2089 Egy emailcím nem a világ :) -
#2088 Szóval úgy néz ki... hogy guest pass-t csak akkor lehet beregelni, ha megvan az email, amire érkezett a két guest pass (amin megvették eredetit). Hát ez így már egy nagyon epik fail.
Szóval Susarc... ha nem akarod kiadni nekem email címed, akkor add oda a kulcsod egy közeli ismerősödnek, használja fel ő. Megértem. -
#2087 1db két napos béta kulcs a gazdájára vár. Leggyorsabb viszi. Érdeklődni PM-ben :) -
#2086 Nem jön be vki mókázni? Van rakás fegyver, lehetne zombikkal játszani :) -
#2085 omg ... északon a templom mögött jöttem ki, mondom megyek még egy kört ... bemegyek a szeróra, tőlem 2m-re a templom mellett AK, a parkoló kocsiknál M4, a boltban Mossberg ... el is szaladtam :D
Ja és egy nagy táska :D -
Caboose #2084 Nekem jöhet egy, ha van még. Köszi. -
#2083 "Mr_no_NaMe" fórumtársnak ha tudsz küldj már egyet plz, ígértem neki, de addigra elszórtam, nem emlékeztem h ő nem kapott :( -
Evoluti0N #2082 Van 3 darab 2 napos beta kulcsom. Ha valakit érdekel, akkor írjon privit. -
#2081 Holnap reggel. -
#2080 Holnap? Vagy 1-én? -
#2079 Elvileg nálunk reggel 8-9 fog indulni. -
#2078 Pf, az északi városban full megpakolt nagy zsákos karimat ki akartam menekíteni, pont éjszaka van ... már percek óta vizslattam a falut, nincs e ott vki, hogy ki tudjak menni mögötte ... erre elindulok, nem betámad ... nak ... Jericho volt a kezembe (kedvenc fegyverem), olyan gyorsan szedtem le azt a gyereket aki rám lőtt, hogy a haverja mire felfogta hogy mi történt, Ő is már 'elesett' :) ...... na de ez nem a vége, mert mennék tovább, erre előkerül egy harmadik társuk, aki shotival elkezd szórni kicsit távolabbról ... persze el nem talál azzal a vacakkal, közben szórom én is ... elbújik majd előjön egy M16-ossal, na arra már Én is fedezékbe, közben szórom a jóságot meg gyógyítok ... ő is visszavonul ... elsprinteltem a fák közé majd logout :D
Elszórtam 2-3 tárat, de jó kis csetepaté volt. Kár lett volna azért a nagy zsák fegyverért ami a hátamon volt ... most már kimenekítettem :D -
#2077 szabad fordítás: extra köcsög :D
nem mega bandit?:D -
#2076 Láttam egy gyereket ... vmi Super Banbit volt a titulusa :D -
#2075 Aki mondta, hogy olvasta az eddigi adatok törlését, hol olvasta/látta? -
#2074 ....:D:D
áh nem a béta kiadásra készülnek á nem:D
biztos lenyúlták a pénzt és holnap már szerverek sem lesznek:D:D -
#2073 LOL ... ugye 4 napja nincs új frissítés és az ezzel kapcsolatos topicban sem reagálnak már semmire az 'adminok' ... páran ki vannak akadva :)
Van olyan hozzászólás, hogy másfél hét alatt kerestek 6 millió dollárt, most elmentek kicsit pihenni :D -
xalyy #2072 Valaki lenne olyan kegyes és kűldene 2 guest keyt? Tehát egyet nekem és a havernak? Thanks