4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#2191 Mit? Guggolni lehet folyamatosan, nem kell nyomva tartani ... a menüben beállítható (csak játék közben nem, kint kell a karakterválasztón). -
EiZZeNx762 #2190 Be lehet állítani, hogy toggle, akkor csak le kell nyomni -
#2189 guggolásra nem tudsz csinálni? :) azt többet használom -
#2188 Működik az automata futás makróm, ha kell valakinek :) -
Árnyvadász #2187 Az biztos. Reptérig majdnem elértem. Előtte van egy kis falu, mellette, feljebb már egy lezuhant repülőgép. Katonainak néz ki. Persze a faluban épp volt egy játékos és kinyírt. Pedig csak el akartam futni előle, de me, volt kegyelem. Vicces lesz, ha majd 1 óra unalmas séta-futás után majd 24-48 órákat kell várni, míg folytathatom az utam.
Csináltam egy újat, megnézem hova rak. -
#2186 Küldiket? Ez (még) nem az a játék :) -
EiZZeNx762 #2185 A safe Zone-ba hol lehet küldiket felvenni? Illetve jön valaki TS-re? -
#2184 Hppá, az új karimat az
új safe zonába tette. -
Evoluti0N #2183 Emberek. A haverom ideadta a 2 napos beta kulcsait. Szóval ha van érdeklődő, akkor megint van 3 kulcsom. Az érdeklődők írjanak privit és küldöm. -
#2182 Na, még nagyobb területen lehet órákat rohangálni ... lassan elkélne valami jármű. -
#2181 Gondolom azt, hogy közelebb kell menned az ütéshez. -
xalyy #2180 Van valakinek kulcsa? -
Árnyvadász #2179 Azért még így is elég sokszor bele lehet futni más játékosokba, de persze azért jobb a helyzet. Hangulatosak az új helyszínek. Most már vannak egész nagy nyílt terepek is. Kicsit húztam a procimon (+500Mhz) és ezzel elértem, hogy pont jól fut.
Most én is a második nagyvárosban vagyok és a reptér fele veszem az irányt. Zombikra figyelni kell, de elég guggolva közlekedni és akkor el lehet kerülni a veszélyes helyzeteket. Levertem egy rendőr zombit. Ez új fajta.
Kétszer majdnem közel voltam a halálhoz. Egyszer a helikopter környékén azt hittem kiszúr két játékos (egymással voltak), másik alkalommal meg nagyban gyűjtöm a cuccokat a kocsikból, erre 3 méterrel mellettem, a másik oldalon egy játékos suhan el, kezében shotgunnal. Kurva nagy mázlim volt, hogy nem vett észre.
Persze mindez a hajnali órákban történt. Nekem lőszerem már van bőven, de fegyver még nincs, mindössze egy kalapácsot sikerült szerezni, azt is csak az új nagyváros sztrádájának a tartóoszlopa alatt.
Kezdésnél a szokásos (már ismert) nagyváros mellől indultam. Szóval szép kis sétát tettem meg. A reptérig meg legalább ennyit még meg kell tenni.
-
#2178 Nekem és sokan másoknak ilyen fehér képernyős bugunk van. Ezt azok tapasztalják akiknek Ge 7xxx seriája van. -
#2177 A masik pedig, hogy a nyomorult zombi legalabb 3 meterre volt tolem, kb felig volt az eletem, csapott egyet en meg meghaltam. De vagod, 3 meterre volt tolem... -
Cnut #2176 Na, megnéztem az új várost. Első nekifutásra nem találtam olyan épületet amibe be lehetne menni. Viszont a város közpén van egy lezuhant (sapkaszállító)heli, aminek a környéke nagyon jól néz ki. Remélem nem nyírnak ki és eljutok a reptérszerű helyig is hamarosan. -
Susarc #2175 köcsög katonai lezuhant gép: lámpa,sapka,kötszer...'NYÁÁÁÁÁD!:_) -
Cnut #2174 Ja és mai patch notes:
Patch Notes 10/31/12
Map size increased
New Zombies!
Special Halloween Zombies
New Halloween helmet in the marketplace.
Zombie attack distance reduced slightly
Zombie damage reduced
Increased the pick up range for items to fix an issue with items on top shelves
Fixed bug with showing undefined in options when switching to custom settings
Melee detection radius lowered.
Text now informs you if you were killed by a Zombie or Player
Fixed zombie ragdoll affects.
Optimized grass on low quality settings -
Cnut #2173 "Melee detection radius lowered." Ez mit jelent? -
paleinho #2172 Pioneer accom eladnám, survivor csomag jelenlegi áránál olcsóbban, akit érdekel priviben jelezze. 3 guest key +1hónap stronghold+ ingame pénz
fizetni paypal, vagy banki átutalással. -
garadas20 #2171 Sajna nekem nincs. Durva, ketten is rám támadtak, de túléltem és sikerült elpucolnom. Szerencsémre bénán célzott a srác. -
#2170 Ha lenne vkinek guest key-e megkoszonnem :) -
garadas20 #2169 Kiru, milyen problémád van? Nekem volt crc hibám és eddig egy decompresses hiba az elsőt tudtam orvosolni azzal hogy szétkaptam a gépem a másikat meg úgy nézem megoldotta az, hogy újraindítottam a gépem. -
xalyy #2168 Ha valakinek van pluszba elfogadnak egyet! Nagyon koszonom -
#2167 Valaki egy guest key? -
#2166 Én már úgy vagyok, hogy akinél lőfegyver van azt azonnal, aki pedig meleevel van, azt akkor lövöm arcon ha 10m-nél közelebb jön (láthatóan támadó jelleggel).
Még így is volt, hogy megszívtam melee ellen egy shotival, mert igazából kalapáccsal is kb 2 ütés egy ember, és kva gyors ... a shotival nem tudsz 2x lőni ennyi idő alatt :( -
Wasp91 #2165 És tényleg felesleges. Találkoztam én is játékosokkal és egy páros kivételével mindegyik köcsög volt és lelőtt,pedig a zseblámpán meg a kötszeren kívül nem nagyon volt más nálam. -
#2164 "szemetek, kétszer is megöltek, pedig direkt írtam mikor már távolról megláttam őket, hogy haver vagyok"
Ezt felejtsd el, felesleges :D -
#2163 Igen sajnos. Azt is megpróbáltam. És a fórumon sincs semmi. -
#2162 Időm mint a tenger :)
Ha ablakban futtatod a játékot akkor is gond van vele? -
#2161 Azért köszi, hogy legalább ennyivel is rám pazaroltad a drága idődet. -
#2160 Kipróbáltam. Nem működik. -
#2159 http://www.youtube.com/watch?v=y1sJkbH-CAE -
#2158 Nézegesd a hivatalos fórumot mintha láttam volna mást is ilyen problémával hátha megoldotta már valaki.
Ha végképp nem sikerülne akkor ilyen esetben lehet visszatérítést kérni ha jól olvastam. -
#2157 Csak én lehetek ekkora balszerencsés, hogy megveszem a játékot és olyan bugom van amitől játszhatatlan a játék és ráadásul javítás sincs rá..... -.-" -
garadas20 #2156 Szia én még játszok, de most össze vissza vagyok a karijaimmal. 163 as szeró Grimor néven. -
Wasp91 #2155 Sziasztok!
Játszik most valaki? -
#2154 értem köszi. elgondolkozom rajta :) -
#2153 Olyan 5500ft körül. -
#2152 Kössz, de most nem. Nézem a totall remake, akarom mondani total recallt. :D