4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#2231 Már nyomom is:
http://hu.twitch.tv/lazahun -
#2230 Király, mert akkor Én mától nyomatom online :D -
Cnut #2229 De, jó bele. -
EiZZeNx762 #2228 A Mossberg 590 a sörétes. A Sig Sauer P226 9x19mm-es pisztoly. Azért kérdeztem, mert a 9mm-es tárnál nem írta támogatottnak. -
Evoluti0N #2227 Kb. 1 hét szünet után ma játszottam először. Ha jól látom, akkor most már nem akadnak be a zombik. Emellett lerázni is könnyebb őket, mivel ha egy sarkon befordulva elég messze kerülök tőlük, akkor nem látják falon keresztül, h merre mentem. Azonban még mindig irreálisan sokat kell beléjük ütni kalapáccsal. Nehogy már 3-4 ne legyen elég. Sokszor tizenpárszor kell megcsapni őket. PK kevésbé gyakori már a nagyobb területnek köszönhetően. A drop ugyanakkor elég fura. Az új nagyváros tele van sapkákkal, maszkokkal. Találtunk 1 lezuhant helikoptert, aminek a környékékén csak sapik voltak, de valami tizenpár. Emellett a város többi részén is szinte csak sapkákat találtunk. -
garadas20 #2226 A sig az sörétes. Amúgy én is felfigyeltem arra, hogy a lőszer újratermel, de most kivették illetve a kiürült puskám nem tölt föl. Pisztolynál úgy láttam ez működik. -
EiZZeNx762 #2225 A Sig Sauer vagy a Jericho a jobb? Illetve a Sig Sauerbe nem jó a 9mm tár? -
Cseri0058 #2224 nekem most az szúrt szemet, hogyha 1 fegyverrel elkezdek lövöldözni akkor hirtelen kapok egy tárat...
ez eddig is így volt? :O -
garadas20 #2223 Lőszer nekem el kéne. -
#2222 Pont most akartam beírni :D -
#2221 lejárt az NDA, mostantól szabadon lehet streamelni és yt videókat készíteni. -
#2220 Na, 2 karakterem a keleti safe zonában (a régi nagyvárosnál), egy annál a nagyvárosnál a parkoló előtt (üres, bármikor törölhető), és 2 karakterem az új, déli safe zonában.
Előkészültem :) -
#2219 az erdőben üldözőbe vett 3 zombi, nem tudtam felmászni sehova, így kénytelen voltam szembeszállni velük. majdnem kinyírtak, de végül pár painkiller és egy kalapáccsal diadalmaskodtam felettük. végül még bóklásztam egy kicsit és ismét egy 3 fős állig felfegyverkezett banda kinyírt. -
#2218 Na, minden karim kivonva a cucokkal. A nagyvárosi veszélyes volt, olyan tűzharcok voltak a városban, hogy ajjaj ... este ebbe simán be akarok rontani, lesz ami lesz :D
Ja, és volt nála egy Stanag C-Mag ... este ez megy egy M4/16-ba :D -
EiZZeNx762 #2217 Melyik szerveren vagytok? -
#2216 Telihold van, nem túl jó kivonásra :( -
#2215 Köszönöm LAZA-nak a lehetőséget,hogy kipróbálhattam a játékot és nagy valószinűségel megveszem valamikor jövőhéten!További jó játékot! -
#2214 Nekem 2 karim is safe zonaban van, azokat kipucolom és törlöm. Még egyet ki kell menekítsek az északi városból, annál is van AK meg minden más rohadásig :)
Másik a nagyvárosban MP5-el, M4/16 tárakkal, stb ... ki kell vonni.
A lentit kivontam :)
Nem lehet valahogy egy klikkeléssel 69db gyógyszert a global invbe tenni? Szar ez az egyesével klikkelgetés :D -
Susarc #2213 lőszer meg autómata fegyók vannak rohadásig lehet törlök karit én is -
Susarc #2212 nekem csak 1 karim van az új területeken a lezuhant Antonovban....szóval ha megmakkan kurva sokat kell futni:S -
#2211 23 óra van, lehet kimenekíteni a karikat :D -
Árnyvadász #2210 Mikor lesztek? Gyertek arra, én ott vagyok a reptér végén az erdei részen. Meg az az igazság nem sok kedvem lenne egyedül visszakommandózni a lakott területek irányába. Legalább csapatba mennénk. -
Árnyvadász #2209 Akkor nekem mázlim volt. Senki nem volt a reptéren, csak a zombik. Bár abból se túl sok. -
#2208 Mehetnénk a reptérre ... ha már úgyis olyan jó mókának mondják :)
Lepakolom minden karim és addig törlöm amíg az új safe zonaba nem teszi mind. -
quattro7 #2207 Kicsit körbejártam az új helyeken a nagy várósban nem találtam semmit csak egy csomó sapkát:)
Aztán elindultam a reptér felé ott a repülő roncsnál találtam egy jerichot,9mm meg akm tárat,de az egyik zombi túl közel merészkedett hozzám így kapott egy fejest az meg dobott 58 dollárt:)
Utána a reptérnél elég komolyan szóltak a fegyverek,mivel egyedül voltam így inkább tovább álltam,majd később vissza nézek:) -
Árnyvadász #2206 Reptéren az egyik hangárban fosásig van loot. Fegyverek dögivel, meg minden más is. Megijedtem, mert a kalapokat, maszkokat szállító lezuhant
helikopterek után hasonlót vártam.
Katonai zombi az jóféle, meg volt egy napszemüveges magas beosztású zombi is, de levertem kalapáccsal mind. Esett párból dollár.
Szóval a reptér és környéke nem rossz hely, de lőszer a reptéren nem volt, így hamar kifogynak a fegyverek.
Egyetlen hátránya, hogy nagyon kiesik a fő mozgási területből, de kocsival ez már nem lesz probléma.
-
Evoluti0N #2205 Elfogytak. -
Susarc #2204 aztapicsa! az komooly! 23:00 után jövök jamboreezni:) -
#2203 úgy értem most nem kell hátrálni,odaállok és csak ütöm.kettő három se jelent problémát.. -
#2202 Igen, ahol kilogolsz ott leszel a másik szerveren is. Ezzel lehet trükközni, egyik szerveren kilépsz a közértben, és bemész a másikra, kifosztod, lépsz tovább. Igazából kb csak így lehet normálisan lootot szerezni, máskülönben járkálhatsz órákon át, akkor sem lesz semmid.
A global invertory-t a karakter képernyőn éred el, az inverntory gomb alatt. -
#2201 "ÉS a zombi ölése nagyon easy lett:("
Eddig is az volt ... problémát csak az okozott ha beakadt, mert akkor láthatatlanul ütött. -
#2200 na meglestem.van egy város a völgyben,na az ammo és large backpack mező.
két srácot lelőttem shotival úgy fél órája.Nem örültek.Most az új savepointba vagyok.Estefelé lehet belesek az új nagyvárosba.
Amúgy 20an voltunk a szerveren,senki nem volt a régi nagyvárosban.utca közepén rohangásztam végig.
ÉS a zombi ölése nagyon easy lett:( -
EiZZeNx762 #2199 Én nem biztos, de szerintem mennék. Mikor? -
EiZZeNx762 #2198 Szóval ez hogy van? Ha bemész egy szerverre, szerzel pl egy pisztolyt, kilogolsz ott, ahol vagy, bemész egy tök másik szerverre, és ugyanott rak le a cuccaiddal? Illetve ha SS-be vagyok akkor hogy tehetem ki a Global Inv-be a cumókat? -
#2197 Este kéne vmi csoportos menetelés, tele vagyok fegyverekkel, nincs mire ellőni :D -
#2196 OMG ... mekkora zsák fegyverrel logoltam ki :D
Bemegyek a közértbe, lépteket hallok, egy gyerek jön pisztollyal, elkezd lőni ... nyomok neki egyet shitival, lemegy a sorok közé, majd mikor kidugja a fejét kap még egyet és meghal ... olyan kánaánt dobott el, hogy az beszarás ... egy nagy zsák megpakolva 2x M4, 1x M16, 1x AK, 2x Mossberg, 1x Saiga, 2x Jericho, 11x tár 9MM lőszer(!!!) és egyéb tárak, ugye a nagy táska és egy testpáncél, meg még egyéb okosságok :)
El is spuriztam a fák közé, majd ha sötét van kimenekítem :D -
#2195 Ahogy nézem talán van már pénz loot is, mert a közértben 2 kupacot is találtam. -
#2194 Na, egy zombi csak egy fejnyi HP-t vesz le, leütni ugyanúgy könnyű őket ....... és az új nagyváros alatti kis település (város és safe zóna között) tele van 'meleg' zombikkal, ugyanis kb minden második férfi zombi női hangon sikít :D
Ja, és kva sok pénzt dobálnak.
Ja, és itt 'bugos' a közért,majd a felébe belóg a föld textúra, minek következtében nincs zaja bent a lépteknek. -
#2193 Ohh koszi :) -
EiZZeNx762 #2192 Most akkor Beta kulcshoz kell az illető e-mailje (aki megvette a gammát)?