4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • Susarc
    azért ez már tényleg a pofátlanság csúcsa,hogy ennek a fele is arról szól,hogy:

új mód,hogy megvedd a játékot
    Steamen is megveheted
    és
    GC-t is vehetsz!

a K ANYÁTOKAT!
  • csanyigabor
    Nem olvastál figyelmesen, nem ígért semmit. :D

" Okay this one will be more like "wishlist" "
  • XanaxCore
    őő szeretem a játékot meg nem akarok bele kötni:D de ez úgy lesz meg mint az okt31.-én a béta teszt indulása? xD
  • Bogyee
    Még több infó:

Hey hey !

Things were quite busy here at Hammerpoint Interactive and today I just want to go over several topics that everybody keep asking about.

1. Wipe
    As we're moving toward Foundation Release ( which most likely will be at same time we'll launch game on Steam ) we'll do a wipe - most likely this weekend. You'll get back all GC you bought as part of the packages, you'll also get some extra free GC as our thank you for being early players. Most likely you'll have all in game characters unlocked for - once again - our present to you guys! We also thinking about giving our some "zombie survival kits" - set of items necessary to start over surviving in a zombie world.

2. New way of buying game. New packages
    As we've said before - we want our early adopters to feel special - so we decided that we'll stop selling Survivor, Pioneer packages ( Legend's sales are over for good now, with about 500 or so keys are still available at retail Gamestop locations around USA ). Instead we'll offer number of "unnamed" packages that doesn't offer any recognition ingame, or doesn't unlock any characters from the start, etc. Only difference between packages will be the amount of GC you get.

3. New Antihack
    New antihack is coming. I think it'll happen around mid-end of December - new system is relying on analyzing players patterns and reacting upon them. It's pretty complex system running on separate server, and we hope it will let us to replace existing system - that still most of the time ( is wallhack or ESP is used ) rely on humans to ban cheaters - which can take day or two. Once again - we'll become slightly more secure in our never ending fight with hackers.

4. Steam release
    Okay this one is simple - game will become available on Steam. We also exploring ways for existing users to link game to their Steam accounts - nothing to report there yet, but we're working on this.

5. GC Sale
    Yes you'll be able to buy GC after wipe!

6. New features roadmap.
    Okay this one will be more like "wishlist" - it's based on Hammerpoint's internal development plan, but as always something may come up - new hacks, other things that will slow us down. So please take this more like a guidelines, not hard promises:

Foundation Release ( December 2012 )
    - Clans
    - Friends
    - Leaderboards
    - Server rentals
    - New set of building blocks ( aka barricades and USABLE objects like hydroponics systems )
    - Call for help functionality
    - Accessing your inventory from Safe Settlement without loging out of the game
    - Accessing Store from Safe Settlement without loging out of the game
    - .22 cal guns - rifles, pistols
    - More cool melee weapons
    - Better use of ballistic helmets, armor vests.
    - Flare guns ( okay we had it for a while, but just didn't released it to you guys yet )
    - Better weight system
    - Option to turn on crosshairs in TPS

Still December 2012, but maybe moved to January '13
    - "Safe" or "Locker" items - allows you to safely store items anywhere on the map ( think of DayZ's tents, but working properly ). Two types - one with 4-5 digits PIN lock, other with no lock at all
    - Map adjustments - even more walkable places - mountains, hills, some tweaks on textures, more enterable buildings, more stuff, new types of trees, etc. Lighting tweaks.
    - New characters
    - New survival items ( energy tonics to replenish Stamina, meds, etc )
    - Tear Gas ( yes this is why you'll want gas masks )
    - More civilian weapons

January-February 2013
    - 5-6 stronghold maps to be added to the game
    - Driveable Vehicles
    - Melee fist fights
    - Player defined missions !

March 2013
    - Better Medic system
    - Potentially ( okay POTENTIALLY is a keyword ) - weapons crafting

June - August 2013
    - New Map ! One that will be probably 4 times bigger than current Colorado map
    - 5-6 more stronghold maps

Have fun and thank you for playing The War Z!!!
  • Bogyee
    Aki még nem sírta magát álomba annak egy kis információ:

Hey guys, we are doing our final sweeps on item balancing and exploits. We have locked down a significant portion of exploits and feel pretty good about where we are at currently. If all goes well and we do not find any other new exploits we intend to do a wipe at the end of the week. If you have found any exploits AFTER today's patch (11/27/12), please let us know. You can PM any mod and also send it in to Customer Support support.thewarz.com Do NOT post exploits on the forums, please

What does the wipe mean?

Inventories will be gone. Backpack and global.
    Character stats will be set to 0.
    GC will be reset to what your package had when you first bought it. However, we will add in some additional GC for ALL packages including Survivors.
    Item's will also have weight after the wipe.

We will also unlock the ability to purchase GC after the wipe has been complete.
  • Árnyvadász
    Pedig bele akartam nézni, de így inkább nem erőltetem. Mondjuk most inkább a FC3 lesz fókuszban, aztán január tájékán ránézek erre, mit csináltak, de amúgy sajnos teljesen egyet kell értsek a leírtakkal.

Lelkileg már felkészültem a DayZ önálló részére. Ahogy Laza írta, a kalandozás legyen meg. Nekem ez a szimpi, nem a PK úton útfélen.
  • Laza
    Egyébként érdemes a régi War Inc interjúkat elolvasni Sergej-el és a terveikkel ... ígéretek akkor is voltak, a megvalósítás pedig .......... ismétli önmagát :)
  • Laza
    Nem akarlak jobban idegesíteni, de a karaktereken konkrétan semmit sem dolgoztak ... nézd meg a War Inc képeket, tök ugyanezek a krik rohangálnak :)
    Max ott mindeféle kieggel tele vannak aggatva ... amit meg ugye ide is betettek, tehát ezeket sem most gyártották.

Egyébként a mostani patch után a FB-on írták páran, hogy ugyanazt a gyökérséget kezdik el itt is bevezetni, amit a War Inc-nél, és ami már ott sem hozott sikerült ... azaz konkrétan megbuktatta a játékot. Ugyanezt a jövőt jósolják nekik.

Mindegy, Én már 2 hete megint DayZ-zek egy haverral magyar szerveren, nincs PK-zás, kalandozás van :) az ottani terep, látvány, hangulat meg sokkal jobb még így is. Mostmár kivásom a standalone DayZ-t ... ezek úgyis nagyot fognak akkor bukni.

• Susarc
    nem csoda.....ez a peccs konkrétan LÓFASZ! /sry/ mérges lettem! nagyon mérges! néhány épület azt csókolom...a nagyvárostól 15 perc!!!!! futás úgyhogy semmi ,de semmi nincs útközben az első település.....safe zóna az nincs....ha az új katonai bázisról akarsz eljutni a safezónába az minimum 45 perc! na menjenek már a picsába!

Klánrendszer? MIVAN? az,hogy 8 matricából választhatunk logót és 15 ember megnyomhatja a Join buttont másra nem jó....ez még annyit sem ér mint halottnak a csók! könyörgöm 2012 van! ezmiez?

ami pedig kiverte a bisztositékot /bár már eddig is kivolt/ az,meg mi,hogy fizetni kell a tagsági helyekért? alsó hangon 30-40 embert minimum összelehet szedni és 15 felett fizetni kell?

lehet alszom rá 1-2-t ,de ez a játék lehúzás a javából! ebben szinte nincs semmi! pedig epikus lehetőségeket láttam benne,mert a koncepció nagyon is jó lenne!,de az egész egy kurvanagy parasztvakitás!

Az egész marketing is a legrosszabb piramisjátékos beetetős marketingre hasonlit....
    hatalmas csinnadratta a játékról,hogy ez meg ez meg amaz lesz benne akkor mindenki megveszi majd DIREKT! aztmondják nincs több....ekkor akik kimaradtak mégjobban megakarják venni majd pár hét "kiéheztetés" után "csoda" történik és megint lehet venni belőle! szánalmas...

és az egészben a legnagyobb pofátlanság az az,hogy kajak semmi nincs a játékban....másfél hónapja 1 azaz EGY darab melee animáció van WTF? van 6 féle karakter max 20 féle ruha kombinációval....pedig kb. a lényege lenne,hogy többszáz féleképpen tudd egyediesiteni a karaktered....,de még arra se vették a fáradtságot,hogy szinezni lehessen vagy belebasztak volna 3 tucat ruhát amit meglehet találni!

mi hülyék meg megvettük......jaj de utálom most magam
  • oneal1
    nektek nem hal be a játék ha rámentek a klános menüpontra, tehát community.

rámegyek és ha kicserélték voln a gépem egy commodore64-re úgy belassul, minden más oké...
  • Laza
    Kemény a facebookon megy, elégedett játékos nincs is talán.
    Én is beszóltam párat :)
  • Laza
    OMG ... persze a sima friend lista meg még kvára nem működik ... csak a pénzlehúzós funkciók.
    Hogy van pofájuk egy ALPHA állapotban lévő, tesztelés alatt álló funkcióért pénzt kérni? Saját extra pénzünkön teszteljük??

Money, money, money, must be funny ...
  • oneal1
    Ez nagon jo patch.....:D

Ahogy ramegyek a community fulre egybol behal az egesz, nagyon belassul a menu:S
  • oneal1
    Abban van ujitas h ha raviszed vkire a kurzort akkor kiirja a nevet?
  • tutituti
    amúgy addig "kutyapóz" néven csináltam klánt:DD
  • tutituti
    Na meg is haltam az új helyen.Jó kis 1vs1 csata volt.

Fenn vagyok a havas részen.Eddig nem rossz.
  • XanaxCore
    Facebook megoldás a code7 re ott olvastam szóval nem 100% de olyasmi hogy 1000GC klánt létrehozni... egy van ingyen vagy mi...
  • tutituti
    már kiabálnak a chatben is emiatt hogy mennyire undorító,meg ohgy minden karakternek külön klán?
    Vagy ohgy négyen játszanak akkor clan1 clan2 stbstb.. név lesz majd mert csak így éri meg...

Sikerült átjutnom a reptérnél az új helyre de kidobott.
    sötétben nem sokat látok de eddig sok kidőlt fa és romos házak mindenhol meg néhány zombó.

most megyek valami hegyi bázis felé.
  • Laza
    Csináltam volna egy SUPER ZOMBIES klánt, SGHU tag-el, de már nem megy, code 7, fosimosi. Majd napközben.

Egyébként érdekes, van már 30 tagú klán is. Kíváncsi vagyok mennyibe fájt.
  • Laza
    Tudtam csinálni egy klánt, de aztán töröltem és többet már nem tudok (code 7).

Na de itt jön a feketeleves ... hogy mennének a picsbe.
    Mi az, hogy csak 15-en lehetnek egy Klánban, és a többi slotért fizetni kell? Ráadásul nem accounttal vagy benne, hanem karakterrel! Tehát ha mind az 5 karid beteszed a klánba, akkor 1/3 hely más el is fogyott. Na meg lehet GC-t adományozni a klánnak.

Megint csak a buzi pénz vazze ..........
  • Bogyee
    Apróbb hiba becsúszott :P
    Látni lehet a másik játékos pozícióját (kis kék nyíl).
    Gondolom csak a klán tagokat lehetne így látni de mutat mindenkit a közelben.
  • Laza
    Megnéztem, a TAG csak 4 karakter lehet. Lehet oda HUN-t kéne tenni, hogy lássák magyarok vagyunk :)
  • Laza
    Új épület és egyebek nincsenek, szóval csak a pozíciókat teszi most hozzá, az objektumok rég lent vannak :)
  • XanaxCore
    ennyire nem lehet klánt csinálni? mert egy csomóan erre panaszkodnak a code 7 hibára.
  • tutituti
    meglesz ez a fél GB :D
  • XanaxCore
    egy újabb 6Mb patch:D
  • tutituti
    jaja,volt valami a szerver oldalon.
    engem is kidobott.

De klánt csináltam tesztelésképpen.
    három embléma közül lehet választani.

És külön van a név külön a prefix name.Tehát belefér oda az Sg.hu
    És a névhez meg bármi amit akarunk.
    egybe nézi az xp-t

Ja és most már írja mennyi xp-nk van összesen!
  • XanaxCore
    facen olvastam hogy mindenkinek Crashel vagyis inkább sok embernek meg klán alapításnál hibákat ír
  • KiruHoshino
    Most megint azt írja, hogy Patching!
  • KiruHoshino
    Én egyből kaptam egy Crasht.
  • tutituti
    megy!!
  • tutituti
    El vagyok kámpicsodordva:D
  • PowiQa
    a kisatírozott részt, ugye ez Colorado, a későbbiekben ígértek még több területet, de az még messze van :D
  • tutituti
    Hát én a régi beharangozó kép miatt várom az óriási felhőkarcolókat.

Kíváncsi vagyok hogy annyira nyitják meg hogy kizoomolni kelljen vagy csak amit most látunk kisatírozva.
  • PowiQa
    The entire map is now available.
    Egész mapot elvileg, vagyis Colorado-t, mert elvileg még lesznek újabb térképek is :D
  • tutituti
    de egy nagy patch bejentéskor nagyobbra számítottam.
    Eddig mindegyik 95-97mega körül mozgott,gondoltam ha a teljes map nyitva lesz akkor nagyobb lesz a méret.
    kíváncsi vagyok hogy csak újabb részt nyitottak meg vagy totál az egészet.
  • Bogyee
    Nekem nem baj ha egy játék nem 20+ giga :)
  • tutituti
    157Mb??
    legalább félGb-ra tippeltem!
  • rooney8
    Fixed the disconnecting bug.

remélem ez az a bug, ami nálam is van és remélem, hogy valóban sikerült kijavítaniuk :)
  • Bogyee
    You can now create clans and have a clan chat in game. You can switch to the clan chat with F3.
    The entire map is now available.
    Misc engine optimizations.
    Added some memory optimizations.
    A language filter has been implemented for chat.
    Player names can only contain alphanumerical characters.
    Zombies now properly react to barricades.
    You can now see the amount of xp you get when killing Zombies.
    Fixed some Zombie AI issues.
    Fixed some crash issues.
    Fixed a bug that allowed you to bind the windows and Esc keys.
    Fixed a bug that allowed you to bind the same key to multiple actions.
    Fixed bug that left the scope up when switching to
    Fixed a bunch of animations.
    Fixed the disconnecting bug.
    Fixed a bug where grass was not showing up while zoomed in with Scopes, Binoculars, and Range Finder.
    Fixed bugs with the chat that allowed size and color changes.