4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#2911 nemár..Pedig patchről magyaráztak most live streamen.
Akkor sztornó. -
PowiQa #2910 már mehetsz is játszani, 2 perc volt :) -
PowiQa #2909 nem jön semmi patch, csak mostantól minden nap 7-től lesz egy szerver restart...már tegnap is volt -
#2908 új patch jön most!!!
és most nyitják elvileg a mapot.
Le is lőtték a szervereket. -
Susarc #2907 -
#2906 Eu 13 szerveren echo compoundnál hacker.
viszont szarrálőttem egy csapatot benne clearviewnél a bolt környékén homokzsákok.
pisztoly táskák ammo minden.nagyfegyókat elvittem.Akit érdekel menjen be.Én nem loggolok be mert gecisokan vannak és a post office tetjére ugrálnak fel!!!
De van vagy 10 pisztoly megy 78 large backpack! -
#2905 Jah, hogy a karakterek cuccait nem szedik el?
Akkor fel fogok öltözni mint a Mikulás :D -
#2904 itemek miatt.
A stat marad. -
#2903 Mármint mi az hogy karakter reset? Annak jelenleg semmi értelme ... max a bandit jelölések tűnnének el. -
Susarc #2902 és most majd mindenki .22-es kiskaliberrel fog lövöldözni melee fegyók helyett? -
#2901 Hát mapnyitás tuti.
Inventory reset lesz mert belepakolnak több fegyvert.
Lehetséges a karakter reset is de ez nem tuti.
-
#2900 Reméljük nem csak új loot helyekkel bővül a játék :) -
#2899 Hogy mentek at?:) am jol nez ki -
#2898 ki kíváncsi az új maprészre ami le van zárva?
-
#2897 -
PowiQa #2896 Mert szerinted mit csinálnak a cheaterek? Megcsiklandoznak vagy mi? Meghaltam és a you are dead felirat alatt elfutott a gyerek speedhackkel, ez tudtommal csalás vagy nem ugyanazzal a játékkal játszunk? :D a másik meg szaladok az úton és a láthatatlan semmi megkalapál -
#2895 én benne vagyok, amúgy is van ott 2 elég tápos karakterem, valami ilyesmi dologra várok hogy 10 en bandába verődni vagy ilyesmi:D -
#2894 A csíterek általában nem lelőnek ... nem minden cheat, amitől meghalsz :) -
PowiQa #2893 sajnos a sok csaló ellen kellene kitalálniuk valamit, tegnap is játszottunk haverokkal 4en, echonál a szikla tetején beléptünk a szerverre kidugtuk a fejünket és bumm head...olyan jó kis játék lehetne ebből, de emiatt megy el az ember kedve. Én már be sem merek vinni egy full gearelt karit ezek után...minek, hogy a csíterek le lőjenek ? -
#2892 Előtte kéne egy nagy cucc szórós napot tartani ... full felfegyverkezve Camposba menni :)
Attól félek csak még több jönne össze :D -
#2891 Jaja. :)Meg remélem egy nagy update is jön!:) -
Susarc #2890 ne aggódj 1 hét és pár nap és DELETE megy minden cuccra úgyis:P -
#2889 Ekkora egy...-t.Felbuggoltam magam a campos-i rendörség tetejére.Sehonnan nem láttak rám.Belépek egy sok fős szeróra és még be sem töltött a játék de már a halál"zenéje" fogad.Senki nem volt a közelbe és takarásban voltam minden honnan!Olvasgattam a global chatet és irkálták is hogy tele van hackerrel ez a szeró.Még a cuccaimat sem vették fel.Sorban haltak az emberek.Ez picit felhúzott. -
#2888 valaki fél11töl 11től TS? -
#2887 10percmúlva vagyok ha gondolod -
#2886 TS valaki? -
#2885 Király, végre újra látok :D -
#2884 Akartam skin switch gombot de majd később mert lusta vagyok.
Visszaállítom akkor.
A komment opacity-t akkor visszarakom -
#2883 Légyszi, mert nagyon nem jóóó :D -
#2882 Csatlakozom ez előttem szólókhoz. Mióta ilyen átlátszó hiper-szuper lett nem szívesen olvassa az ember a kommenteket.
Háttér felőlem maradhat meg ez a lekerekített sarok csak ne legyen átlátszó a szövegrész mögötti háttér. Lehetne átlátszó helyett fehér, fekete szöveggel és a fejléc ahol a név van meg a dátum piros/bordó és akkor bele is illene a zombis témába :)
-
Snipa #2881 Nekem elég a sima alap, információ miatt olvasom, nem az miatt ahogy kinéz. A többiek nevében nem beszélhetek. Így kicsit zavaró az olvasás, ennyi... -
#2880 Hát ha senkinek se tetszik akkor visszaállítom -
#2879 Az akkor olyan is. -
Snipa #2878 nem lehetne visszarakni az alap style-t? -
#2877 ok csak valami hiba volt. -
#2876 most dobott ki minket.Valszeg crash van vagy patch jön remélem! -
#2875 Valaki 10 perc mulva game? -
Susarc #2874 a vampire diariest a csajszi kb fél óra alatt leforditja:) -
#2873 :)na az jó!
akko ki kell várni a késő délutánt -
Susarc #2872 még szép,hogy nincs.....pár órája tették fel /nekem szerencsére nem kell:P/