4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • Susarc
    jaja pont a Stronghold lenne a lényeg...azt szivesen épitgetném vagy pimpelnék egy mad max kocsit:P és fosztogatnám a tiéteket:D
  • Laza
    Én valami célt szeretnék .... szó se róla, a DayZ is addig érdekes, amíg felfegyverzem magam, aztán helló ....... mi a szart csináljak a fegyverzetemmel? :)
  • Susarc
    az a baj az új peccsben kb. csak új loothelyek lesznek azt csoki.....minket akik már régóta nyomjuk ez nem villanyoz fel túlzottan
  • Evoluti0N
    Én se. Pedig az elején mekkora volt a lelkesedés.. Úgy voltam vele, h jól van, ez még alfa, sok mindent beraknak gyorsan. Addig meg lootolással és pvp-vel is el lehet lenni. Hát kb. eddig volt érdekes ez a 2 dolog. Majd ha jön új tartalom, akkor visszatérek.
  • Laza
    "Itt a végén még előbb lesz standalone DayZ, mint ez készen."

Elvileg december.

Tegyük hozzá, azért nem lazsál a srác, mert most nyomott ki egy baszott nagy update listát ... szóval közben a modot is hegeszti :)
    Van ahol dolgoznak :D
  • Laza
    Én sem nyomtam hetek óta ... ezen a héten végig DayZ-ztem ... most is :)
  • XanaxCore
    csak addig játszogatok vele még nem jön ki valami jobb:D utána hagyom...
  • Susarc
    nem vágom,hogy minek próbálnak megint pénzt behúzni....szerintem atm nincs jó reklámja a játéknak....
  • Árnyvadász
    Komolyan, már nyílik a bicska a zsebembe. Köcsög egy banda ez. Az elején még valami látszat munkát csináltak, de gyakorlatilag a meg nem valósult ígéretek szintjén mozog ez a játék.

Persze ismét akciózva lesz, mert az kurvára fontos.

Már rég a bétát kéne tolnunk, erre kiderül a Stronghold szerveres dolog, jó ha év elején benne lesz. Amit kifizettetek már előre a két csomagban. Ezek jószerivel most fejlesztik ezt a félkész programot. Mikor lesz itt jármű, xp, fejlődés... Többiről nem is beszélve.

Itt a végén még előbb lesz standalone DayZ, mint ez készen.

• Susarc
    jó jó,de néha jó hörcsögölni:)) az elmúlt 2 hétben játszottam max 2-3 órát összesen....
  • Laza
    "GC shop ( until now you weren't able to buy GC)"

Ez aztán kva fontos egy ALPHA játéknál, ahol mindenki kifizette a PREORDER árát .......
  • Laza
    Egyébként az NVG hajkurászásnál jön be az, amiről az elején beszéltem ... azaz el lehet majd pénz nélkül érni dolgokat, csak kva nehezen ... ráadásul ha kifarmoltad az NVG-t, majd egy vérpistike el is szedi tőled sec-pec :)
  • Árnyvadász
    "We're adding features like a Clans, GC shop ( until now you weren't able to buy GC), adding tons of new small features requested by community."

Kezd az egész átmenni hiteltelenbe. Persze a pénz az jól jön...
  • Laza
    Én a fáradságot sem venném, hogy kiszórjam ... a fene sem lépkedne ennyiszer ki be ... na meg az itemek átrakása is egy csomó idő :D

Hetek óta nem vittem ki cuccot, mégsem fogy :)
    Kb 50+ fegyver, 100+ gyógyító cuccok, 50+ nagy és medium tatyó, és 2-3 kari is teli zsákkal parkol vhol. Csoda hogy meguntam? :D
  • XanaxCore
    Ööö írtak majd a "nagy" frissítésről is fórumon amit alapvetően már mindenki tudott...
    stronghold csak év végén vagy 2013 elején lesz csak.

De itt olvashatok:
    [URL=http://forums.thewarz.com/showthread.php?65228-Foundation-Release-state-of-the-game-new-features]ó/URL]
  • XanaxCore
    November 22-23- én akciós lesz a Survivor és Pioneer csomag.
  • tutituti
    ha megnyílik az új map akkor haverral valszeg mi is megyünk ts-re mert ketten játszunk vele már csak úgyhogy majd lehet bandázni.
  • Susarc
    :))
  • tutituti
    nekem is van de nv-t is meg mindent dobni fog.Mi ott ugráltunk de kimentem shotival lődözni a levegőbe mert többen kimentünk egy bandita meg agyonlődözött mindenkit:DD
  • Susarc
    kik ezek a nubok ennyi fegyóm nekem is van:D Lazának meg sztem 2x ennyi is:D
  • Susarc
    melyik vagy te?)
  • tutituti
    yetination kiszórja a cuccait!

http://hu.twitch.tv/yetination
  • XanaxCore
    nem akarom leírni a játékot de kíváncsi vagyok mennyire is lesz nagy az a patch majd hónap végén:)
  • Laza
    Leírva nincs meg vhol? A hang elég tré :)
  • Susarc
  • Laza
    Igen, csak alpha tesztné sűrűn javítanak, pont mivel tesztről van szó, és nem arról, hogy hagyjuk játszogatni a népet azzal ami van ... ha már úgyis kifizették :D

Ez a mostani sebesség inkább release után szokásos :)
  • oneal1
    jah akkor 30:D

okés gyere már 2en vagyunk
  • XanaxCore
    őőő nem beszólni akarok de nov. csak 30napos.

én durván 20perc és tudok lenni... ha neked jó
  • oneal1
    amúgy fennt vagyok, jó lenne ha jönnének páran!:)
  • oneal1
    persze mert a sok marha elfelejti hogy alpha állapotról ill pontos alpha tesztről van szó...:D én csak röhögni tudok rajta:)

egy egész hétig nem tudtam játszani, mégsem siránkoztam minden forumon.
    pedig legendet vettem...

:)
  • XanaxCore
    olvasgattam fb. hozzászólásokat... elég sok mindenre panaszkodnak...
  • oneal1
    én úgy gondolom, hogy már 31ig nem lesz patch, szerintem akkor adják ki a nagy patchet ami sokmindent fog tartalmazni.

mitől lenne átbaszós?:)
  • XanaxCore
    valaki tudja mikor lesz patch mert azért 13napja nem volt semmi kezd igazán átbaszós szaga lenni a dolognak...
  • oneal1
    valaki game 1 óra mulva?
  • tutituti
  • Bogyee
    SYSTEM REQUIREMENTS FOR PUBLIC ALPHA ARE HIGHER THAN NORMAL

Processor: 2.4 GHz quad core or better, Memory: 4 GB system RAM, Hard Disk Space: 3 GB, Video Card: DirectX 9 compatible with 768 MB video RAM or better (NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850), Sound: Windows compatible sound card
  • oneal1
    így elsőre a ramot mondanám, rá, hogy kevés volna hozzá

a többivel alapon biztosan elfut
  • p0c0kLoL
    hello! egy gépigényt tudnátok mondani? semmi konkrétumot nem találtam. (hátha van valakinek hasonló konfig e8400,hd4850,2gb ram hogy futna rajta?) köszi
  • tutituti
    boywonder502

úgy volt hogy Stronghold teszt lesz de elmaradt
  • Susarc
    kinek a streamjét nézed?