4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#3232 Ez király hír. :D Várom. -
#3231 Akit érdekel:
We just got confirmation that you will be able to redownload Steam version of the game for free if you have purchased game from our website.
To do that you'll need to enter your existing serial key, account name and login on a special page and you'll get unique one time use serial key to get copy of the game from Steam. Once it's done, your account will be automatically linked to Steamworks, so you'll be able to use Steam Wallet to purchase GC, and you'll get access to other Steam features such as Achievements, marketplace, etc.
-
#3230 Háát, ha a küldetések csinálása és ideje túlnyomórészt az utazásról fog szólni, kva hamar otthagyja a nép. Rendes, event jellegű küldetések kellenek ... betörni egy zombiktól hemzsegő helyre, visszaverni hordákat, kimenekíteni embereket, stb-stb.
Ha engem elküld valaki a térkép másik végére, hogy vegyek fel egy cuccot majd vigyem neki vissza, inkább fejbe lövöm :D -
#3229 Hát meg az a map ezerszer hangulatosabb és szebb, valós erdőkkel, stb., vadászattal (kaja), ott nem tudod csak úgy gyógyítani magad. Sokkal jobban lehet kalandozni ... jelenleg.
Legutóbb haverommal találtunk egy buszt, és azt próbáltuk összerakni, utána buszoztunk :) -
#3228 be kell hogy valljam visszanéztem én is dayzre.
unalmas az is ha az ember nem hülye és pikkpakk belootol.CSak ugye ott nagyobb a map.Ez az egy előnye van én szerintem. -
#3227 igen igen:D -
zozokaa #3226 Mondjuk a standalone DayZ?:D -
#3225 tény hogy lassúak mert már 1 hónapos csúszásban vannak... de azért nem írom le a játékot .. mondjuk lehet sietek a "kiadással" nehogy vki megelőzze őket mert akkor lehet feleennyi bevétel se lett volna... -
#3224 Igen de sajna olvasva a fejlesztők mit mikor tesznek bele jó darabig nem fog tartalommal megtelni a játék. -
#3223 Ha kevesebb loot lenne meg nagyobb értéke lenne annak amit találsz. -
#3222 ne felejtsük el még mindig csak alpha a játék:D -
#3221 épp ez a lényege amit mondtam, hogy szart se tudsz csinálni az agyatlan öldöklésen kívül mert nincs tartalom a játékban -
zozokaa #3220 Ja mondjuk a spawn pontok tényleg viccesek alig van vagy 30. kb 1 városhoz van 2. Szerintem a loot az rendes, ha ennél kevesebb lenne akkor szartse tudnék csinálni, a katonaságon így is több trash loot van mint fegyver. -
#3219 azért nézd hogy próbáljak a "valós életbeli " helyzethez kötni és ezeket mind akkor is meg lehetne találni :D itt az Éjjellátóra meg sniper gondolok. -
#3218 Jah, a másik meg a spawn camp ma csak 2x haltunk meg miatta. Annyira nem zavar mert scout karival jöttem be meg wipe lesz, csak tönkreteszi a játékélményt. -
#3217 Szerintem pedig a loot-ot kellene visszavenni nevetséges milyen mennyiségben spawnolnak a fegyverek és hozzá a lőszer. Éjjellátó meg sniper puska minek a játékba azt sem értem. A másik a hopperek meg a ghosterek hackerek elleni védelem. Ha nem oldják meg akkor bukta. -
zozokaa #3216 Nekem tökéletesen megfelel így is, mi folyamatosan vándorlunk sose kempelünk be valahova mert kb 10 ből 9x vissza jön az illető 1 másik karijával. :D Amit te mondasz szerintem az már azért nem illik annyira ide az ilyen Dead Island feeling. -
#3215 bezonybezony.
aki zombit öl az csak a pénzért csinálja.
Ma olvastam egy érdekes írást a warz-ről ahol egy srác azt mondja addig unalmas a játék amíg nem kényszerít folyamatos vándorlásra.Ezt csak a mission-ök tudják megváltoztatni.pl.leadni a küldetést a safezoneban,majd felvenni random helyeken ahol vannak ezek a time capsule dolgok.Ott meg leírják hogy hova kell menni.
Annyit kéne tenni hogy egy adott területen lévő zombik dobjanak valamit ami nem csak pénz hanem pl kar,fej akármi.Ezeket kéne a küldetésekben összeszedni xp vagy pénzért cserébe.
Persze ez nagyon mmo-s lenne de legalább felpörögne a dolog. -
zozokaa #3214 Nemtom te játszottál e már a dayz-vel mert az ilyen játékokba mindig ez lesz. Ha valaki zombikat akar ölni az mehet l4d zni. -
#3213 egy baj van a játékban jelenleg mindenki bandita... nincs is értelme mást csinálni hiszen jelen állapotában ez nem más mint egy counter strike zombikkal -
zozokaa #3212 Az a különbség hogy én mindenkit lelövök aki mozog és nem haver aki meg nem bandita az csak arra lő aki rálő és inkább a zombi ölés preferálja :) -
#3211 Már felvételi rendszer is van? :) -
#3210 mi a különbség a bandita és a nem bandita stílus között? -
zozokaa #3209 Sziasztok!
Közös játékra keresek magyar embereket.
Feltételek:
-min 16 év
-mikrofon + ts3
-normális legyél
-bandita stílusba játssz(mi mind úgy játszunk)
Eddig kb 3-4 en vagyunk és keresnénk még pár embert. Ha érdekel dobj 1 emailt. [email protected] -
#3208 Értem. Köszi. :) -
#3207 Van, csak fizetős :( -
#3206 keresek pár olyan embert akinek lenne kedve segíteni a warZ oldalamon bármivel kapcsolatban...
Aki ráér vagy szeretni irjon itt vagy ott link az aláírásban... -
#3205 Meg egy hozzászólás szerkesztése gomb. -
#3204 ezek szerint..
Szerintem is teljesen felesleges.
Helyette "felhasználó tiltása" gomb kéne és ha bekapcsolom akkor nem látom az illető irományát. -
#3203 Eleve baromság ez a rendszer, azt hittem már rég kiszedték, nem is néztem ... van aki még használja? :) -
chts #3202 valaki tudna adni a haveromnak kegy guest pass-t? -
#3201 Sziasztok...
Igen az én oldalam... a lentebb linkelt sajnos egyedül dolgozom rajta... és egy héten 4 napot tudok vele foglalkozni... meg elég gyatra a magyar játékosok száma is fent...
Szóval ha bármi ötletetek van szívesen meghallgatom :)
ha valakinek bármi problémája van az oldalak szóljon és ha meg oldható akkor egy közös meg egyezés... alapján javítanám... szeretném az összes magyar klánt leírni... de ehez a klán vezetők is kellenek... meg ha kell szívesen hozok nekik külön részt az oldalon fórumon. stb...
én várok mindenkit...
és sorry ha kicsit sokat írtam :) -
#3200 Nos felhívták a figyelmem hogy valaki nagyon vicces kedvében volt és végigmínuszozta az itt összegyűlt embereket.
Azért legyünk már felnőttek!
Ezért kikapcsoltam ezt az opciót ami elég szomorú, mert ha valaki építő hozzászólást ír az megérdemli a pozitív elismerést akár egy + formájában.
További kellemes napot és jó játékot. -
#3199 Távol áll tőlem ez a stílus de zombis témába belefér :)
-
Syskillerhun #3198 HUN WAR Z néven van a "klán", de csak próbaként lett létrehozva, hogy hogyan látjuk egymást kb. 2 napja de azóta kb 25 karakter van a klánba ( van olyan játékos akinek 2-4 karaktere is be lett rakva). Játékba jó,mert látjuk egymást (kék nyíllal jelöli,hogy kik a csapattagokat) és feleslegesen nem parázunk mikor meglátunk valakit a közelbe mászkálni.
ha felvettek akkor Community menüben megjelenik egy olyan, hogy my clan és látod a karakterek nevét, hogy kik vannak benne. -
Syskillerhun #3197 XanaxCore keress az oldalára szerkesztőket:
"És még mindig várok szerkesztők jelentkezését !!! És meg is köszönöm:)"
Beszéljétek meg szerintem. szokott fent lenni TS-en is, vagy a honlapon a kapcsolat menüpont alatt van lehetőség... -
1NST1G8R #3196 A magyar klanokrol is kene ide egy lista, en tegnap ahogy vegig scrolloztam egyet talaltam ami magyar, asszem Hungarian survivors community a neve vagy valami hasonlo, abba jelentkeztem is, innen csinalta valaki? Amugy ha jelkezek akkor honnan tudom hogy felvettek? Latszik ha valaki epp fent van a klanbol es hogy melyik szerveren van? -
#3195 Saját War Z -s okosság, ha esetleg lenne rá igény beélesítem ill. ha van elég érdeklődés és értelme akkor valami közös kooperáció a lentebb linkelt oldallal.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#3194 Cimborával saját ts-n toljuk de ha vagytok még a másikon akkor lehet felnézünk wipe után. Mikor felléptem párszor nem volt a kutya sem ott :(
-
Syskillerhun #3193 Nekem csak ez van könyvjelzőzve...
TS-re milyen gyakran szoktatok feljönni?
Nemrég fejeztünk be 1 jó kis mászkálást az elején 6-7 fővel indultunk (amikor én csatlakoztam) végére 3-an maradtunk, mert dolga volt mindenkinek.
Aki jelezte azt bevettem a "klánba" és így legalább láttuk egymást és nem paráztunk azon, hogy 1 idegen keveredik közénk.