4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#3152 Igen ott nagyságrendekkel több a csaló mert még az a minimális védelem sincs :(
Azért próbáld ki, nem tudom ott hány szerver van, de ha látsz egy alacsony populációjú szervert talán be tudod kalandozni a térképet :)
-
#3151 Hát én amennyire tudom szinte csak csaló van benne.
Elég necces.
De én is csak olvastam a honlapjukon.Egy próbát tehetsz. -
#3150 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tudom ez itt mennyire engedett, csak az a kérdésem, hogy van-e valaki, aki tört szerveren tolja? igen, én is tervezem a megvételt, de egyelőre még csak próbálgatom, megvárom, hogy mi sül ki belőle végül, addig pedig ez marad -
#3149 http://forums.thewarz.com/showthread.php?68079-FREE-CLANS-are-coming
:)
-
Susarc #3148 :D:D -
-
Nihilex #3146 The War Z
Clans will be FREE !!! -
#3145 Tegnap patch után jöttek a loot hegyek, akárhova mentem csak fegyvert találtam de el is puffogtattam mindent :)
-
#3144 én eddig katonai bázison voltam egy nagyobb városban és romvárosban
szép szép de loot elég gyatra... 1shoti jött össze a 3helyről. -
#3143 Egyébként új helyeken voltatok már? Egyelőre még nem jutottunk el csak a nagy katonai bázisra csak mellé valami poros kisvárosba :) -
#3142 Sajnos abba a hibába estek, hogy sokat ígértek és hát tényleg lehetett volna több amit kaptunk.
Van egy olyan sejtésem, hogy nagyon kevesen dolgoznak rajta és nem túl optimálisan osztják el az embereket.
-
#3141 itt nem az a gond mert na én is volt hogy okt31én semmi se történt ahhoz képest amit ígértek és utána nem játszatom 2hetett mondjuk nagyon semmivel se:D
itt a probléma hogy többet ígértek mint amit kaptunk...mert aki itt van okt 15 óta az tudja miket ígértek és mik nem lettek:D de ettől még élvezhető csak bószantó a dolog.
én is nap mint nap játszom vele :) szóval nem vagyok a játék ellen:D
-
#3140 "Minden legyen és persze azonnal! Ja és ingyen! Szervert és úgy mindent adjanak ingyen mert kifizettük egy AAA játék árának a felét, negyedét"
-
#3139 Persze azzal nincs gond, hogy az ember szóvá teszi az aggodalmait csak ez oldalakon keresztül szerintem tök felesleges.
Az igaz, hogy sok az ígéret. Ennyi a különbség, hogy én látok benne fantáziát és nem írom le már az elején a játékot. Valóban sok dolog hiányzik. Én is fogom ütni az asztalt ha mondjuk fél év múlva nem lesz benne és csak az ígéretek lesznek. Ennyi.
-
1NST1G8R #3138 Veled, Lazaval és Susarc-cal egyetemben, ti mire szamitottatok, de most komolyan? Mire fel ez a nagy csalodottsag? Hogy nem lett kesz a jatek a legujabb patch-el? Hogy beraktak a GC vasarlas lehetoseget? Hogy nyultak a War Inc-bol (mintha ujdonsag lenne)? Nem akarok kotozkodni de tenyleg eleg idegesito ez a nyavalygas... -
Árnyvadász #3137 Már leírtuk az élményeinket a játékról, igaz akkor Te még nem voltál itt. Lehet nem olvastad el azokat. Abban pedig semmi kivetni való nincs, hogy akik fizettek érte leírják (teljesen jogosan) mi a probléma jelen formájában ezzel az alfával. Amiből ki tudja mikor lesz valami, hiszen már most 1 hónapos csúszásban vannak és mellesleg meg tele a padlás az ígéreteikkel.
Mert azok vannak szép számmal.
Egyébiránt nem rossz játék ez, csak egyelőre a gány szó jut eszembe róla. Összegányolt, összetákolt valami. Aztán vagy lesz belőle teljes játék vagy nem. -
#3136 A pálya teljesen más, War Inc-hez képest nem egy hatalmas nagy hent játék.
De mindegy is, úgy érzem ennek a fórumnak a sok sírás meg a rinyálás helyett (mert hát valljuk be úgy sincs semmi értelme, csak a helyet pazarolja) a játékról azon belül is a jó sztorikról kellene szólni.
Mielőtt még azt hinné valaki szerintem lehet panaszkodni csak egy bizonyos szint után felesleges és csak idegesíti azokat akik élvezik a játékot (és lám azért vannak ilyenek is érdekes módon).
-
#3135 Őőőő engem az nem zavar, M16, Uzi és egyebek az mindenhol illő ha ugyanúgy néznek ki :D
Nem fényezés, de akkor mit kellett volna? Újra rajzolni az összes fegyvert? Karaktert? Minek?
Az fontosabb, hogy ott a pálya, elég nagy. Lehetne még rajta település vagy egyéb hely de azért így is lehet kalandozni, van mit felfedezni.
-
#3134 100%-ig egyetértek Laza és Susarc véleményével. Kár fényezni ez a játék Copy /Paste. Mindent átemeltek a War Inc-ből. Animáció, fegyverek, karakterek, objektumok... És sorolni lehetne.
A játék örökölte azokat a hibákat is amit a War Inc. Amit ott nem tudtak kijavítani azt itt se fogják.
Lehet szidni. -
#3133 Bár azt aláírom vannak olyanok akiknek felesleges volt megszületni... -
#3132 Azért ne keverd már össze a kettőt :D
-
#3131 Kinek mi a lehúzás.
Mint ahogy lentebb írta más is van sokkal nagyobb lehúzás is és még lehetne sorolni a játékokat ahol tényleg lehúzzák az embereket.
Itt nem kötelező venned semmit, nem kötelező nagy klánt alapítani.
Nem kötelező drágább cuccokat venned a játékban, anélkül is el lehet játszogatni. Problem?
Arról meg nem tehetek, hogy ha úgy gondolom valamiért érdemes fizetni akkor nem spúroskodok pár dolláron.
DayZ szövegeket nem tartom magamnak ha már mindig azt fényezed akkor miért nem játszol CSAK azzal ahelyett, hogy itt sírod tele a fórumot? -
#3130 Ja, és ezzel a 'nem volt kötelező megvenni' szöveggel is állj ki plz egy forgalmasabb térre és kiabáld a munkanélkülieknek, szegényeknek, nyomorékoknak, stb, hogy nem volt kötelező megszületni ... és élni sem kötelező!
Sok sikert!
Nem kéne úgy csinálni, mintha Te a vásárlás előtt tisztában lettél volna mindennel, amit ezzel a játékkal művelnek. Még erről a szutyok klán rendszerről sem lehetett tudni semmit sem addig, amíg fel nem lőtték. -
#3129 Hülyeségekkel sem kötelező magyarázni a nyilvánvalót. Te azt teszed folyamatosan.
Mert ha szerinted nem lehúzás egy ALPHA állapotban lévő, előre kifizetett, tesztelés alatt álló játéknál pénzt szedni minden szarért, akkor meg is érdemled, hogy lehúzzanak.
Az ilyen idióta 'vár a DayZ' szöveget meg tartogasd otthonra meg a barátaidnak ;)
"5. GC Sale
Yes you'll be able to buy GC after wipe!"
Hajrá, ezt Neked tették bele! -
#3128 én is csinálok egy klánt aki akar másik karakterrel jöhet :D -
#3127 Kötelező sem volt megvenni.
Sajnálom, hogy te lehúzásnak érzed, vár a Day Z ott nincs lehúzás :)
-
#3126 Most miről beszélsz? Amit kifizettünk azt kvázi a teljes játékért fizettük ki, azaz ELŐRE kifizettünk mindent, ami még belepakolnak az 1.0-ig a játékba ...
Mióta szokás a fejlesztés alatt lehúzni a népet fejlesztési költség címén?
Nehogy már azért fizessek az ALPHA teszt alatt, hogy tudjon fizut adni. Még meg sem kellett volna jelennie, még szépen csinálgatnia kellene a játékot és kiadni ha kész ... nehogy már a fejlesztés költségeirúl beszéljünk ...... vegyen fel hitelt. -
#3125 felvettem a humor klánba akik jelentkeztek.
DE aki belép a communitybe az utána alt+F4 mert széttépi a gépet kb. -
1NST1G8R #3124 Rosszul tudom hogy GC-t is lehet majd a jatekon belul szerezni? -
#3123 Van még rá idejük, szerintem akkor lehet ténylegesen ütni az asztalt amikor hónapokig nem kerül be semmi majd a játékba vagy nem lesz semmi frissítés.
Itt még szerintem nem tartunk :) -
#3122 jó kis tervek ezek.Ha fele megvan akkor már fél siker -
#3121 Teljes mértékig egyet tudok érteni veled.
Ki tudja egy év múlva mi lesz. Normális visszajelzések alapján lehet a játékot finomhangolni.
Hülye és/vagy teljesen naiv aki azt hitte teljesen ingyen lesz minden.
Igaz ez nem volt benne, hogy nagy klánt csak GC-ért lehet alapítani de ki tudja egy év múlva mi lesz, sok síró miatt még a végén változtatnak ezen is :) -
1NST1G8R #3120 Te most nyilvan viccelsz. Nezd mar meg az NFS Worldot pl ami amcsi, hogy ott milyen szinten megy a lehuzas es mekkora hulladek a game, megis 2. eve megy es dol a le, kesz aranybanya. Ha nem ismerned az a koncepcio hogy egy valamire valo verda amivel nyerni is lehet kb 3ezer forintnal kezdodik, de van 10.000ert is (!!!), es hidd el hogy vannak olyan barmok akik megveszik, az IGC verdak kb mind hulladekok, a jatek tele csiterrel es bugokkal, es meg buszkek is ra hogy milyen fasza a jatek.
En nem akarom vedeni a War Z-t de az alapkoncepcio szerintem teljesen rendben van, az egy dolog hogy lehet venni GC-t meg a +ember a klanba GC-be kerul, de nem kenyszerulsz ra mert minden megveheto es unlockolhato ugy is ha jatszod a jatekot, szoval ez a resze szerintem okes.
Az hogy a tartalom mennyire es milyen idokozonkent bovul mar mas kerdes, szerintem korai meg leirni a jatekot. Nekem pl. szimpi hogy tenyleg foglalkoznak a csiterek kiszuresevel, ez rengeted MMO-t megolt mar, szoval dicseretes hogy elsosorban ezzel foglalkoznak. Azt is sokan elfelejtik hogy meg akad jocskan bug a jatekban ami szinten "top priority issue", szoval ez is logikus hogy a hibakat probaljak kiiktatni elsosorban, majd utana johet az uj tartalom.
Nekem egyelore ez a velemenyem, egyaltalan nem bantam meg hogy megvettem, azt a 8 rongyot megerte hogy kiprobaljam es lassam mire szamithatok meg. Ellenben a majd 20 ronggyal amit a NFS world-re basztam el... -
#3119 emberek továbbra is azt tudom mondani, hogy teszt, teszt és teszt!:D:D:D
aki nem volt tisztában ezzel a vásárlásnál az eszénél se volt...
lehet köpködés lesz most, de ne rinyáljunk már! -
#3118 LOL
Usában akkor minden második játékkészítőt be lehetne perelni ha a kimaradt funkciók miatt lehetne :D -
Susarc #3117 nem ofc nem dolgoznék ingyen,de a semmiért se lenne pofám pénzt kérni....:P
megmerem kockáztatni,hogy lassan búntetőjogi szinten lesz a dolog az USA-ban.....ott nem szarakodnak az ilyen cégekkel -
#3116 persze csak a már össze szedtek 5-10millió dollárt nem kis pénz legalább elsőnek olyan dolgokkal látnának el minket ami ingyen van és ha az téll jó akkor utána lehet még fizetnék többet is... -
#3115 Igen gondolom :)
De attól még fizetni kell a programozókat évekig, szerverbérlésről és egyebekről nem is beszélve.
Én is örülnék, hogy kifizettem 6e forintot egy játékért és utána ingyen kapnék évekig minden frissítést és funkciót de sajnos mindenki pénzből él :D
-
#3114 szte elég nagy bevétel volt ott a megvásárlás is;) -
#3113 Te dolgoznál ingyen?