4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • Susarc
    volt peccs?
  • Bogyee
    http://forums.thewarz.com/showthread.php?66961-Surivor-Pioneer-%28-and-Legend-%29-packages-are-retiring-this-weekend
  • rooney8
    nekem a játék eleje óta van ez a hiba, valamikor egyből be tudok lépni, valamikor csak ötödjére. fene érti ezt.
  • oneal1
    amúgy nem értem ezt a dolgot mert nekem most teljesen jó!

azóta pedig semmi patch nem volt.

valamit közben állítgatnak, remélem jó irányba és tud mindenki játszani rendesen.

• rooney8
    hát akkor igen, valszeg nem ez a hiba oka :D

remélem a mostani nagy patch-ben már javítják
  • oneal1
    nekem 8 giga ramom van szóval én ezt kizárnám:D
  • rooney8
    olvastam én is, hogy a gyenge gép lehet a hiba, de olyanoknál is jelentkezett, akiknek kisebb erőművük van :)
    egyébként köszi a tippet, azért kipróbálom (bár már így is eléggé le van véve a grafika, de megpróbálom még lejjebb venni)

(2 gb ram van, nem valami sok, de egyébként jól fut a játék, teljesen játszható - ha éppen hajlandó beengedni :) )
  • PowiQa
    ez akkor szokott előjönni ha valakinek kevés a ramja, próbáld meg levenni low grafra hátha jó lesz
  • rooney8
    Az a baj, hogy nekem a jatek eleje ota van ez a hiba. Olvasgattam a hivatalos forumot, ott is sokaknak van ez a hiba. Bug reportot nem kuldtem, mert nincs konkret hibauzenet, csak siman kidob a szerverrol
  • tutituti
    vagy százat.

mellé legtöbbször javaslatot is.
  • Bogyee
    Bug jelentést adtatok le? Ha nem is egyből javítják de legalább látják kinél jelentkezik a hiba.
  • oneal1
    úgy látszik most te vagy a soros....

nekem ez volt 2 héten keresztül. már jó, csak néha csinálja
  • rooney8
    Csak engem dobal ki mindig, ha belepek egy szerverre? Belepek, majd kb. azonnal visszadob a menube. 10-bol jo ha 3-szor be tudok lepni.
  • Bogyee
    Így hirtelen:

Senior Producer, úgy gondolom ez megbízható forrás :)

http://forums.thewarz.com/showthread.php?64373-Progress-update-and-some-Q-amp-A

• Bogyee
    Mindjárt előkeresem a fórumot de hivatalos moderátor vagy valamilyen pr munkatárs rakta ki, hogy lesz wipe november 30-án.
    Még ezt pár hete láttam azota nem olvastam változást.
    Amit írtak, hogy lenulláznak mindent tehát tárgyak, kill statok és a gc is visszakerül.

Tartalom remélhetőleg most is kerül be a nagyobb javítással együtt. Bejárható terület mindenképpen nagyobb lesz. Jó móka lesz körbejárni :)
  • XanaxCore
    ha lesz wipe legalább megint lesz egy kis értelme a játéknak vagyis inkább célom:D
  • Hocci
    Én nem hanyagolom, csak sok lesz a ZH az elkövetkezendő hetekben:D
  • PowiQa
    adj már egy hivatalos linkelt amiben leírják a wipeot pls....mert a patch notesba olyat írtak, hogy nem is gondolkoztak wipeon csak egy fórum pletyka...
  • Hexex86 #3013
    Hatalmas patch!:)Sajnos kezdem háttérbe szorítani a warz-t.Nem rinyálni akarok,de szerintem ebből csak nagyon lassan lesz normális game.:(
    Ha már egy olyan opciónak is örülni kell,hogy lesz benne klán rendszer akkor érdemes elgondolkodni,hogy kb. mikor lesz benne rendes tartalom....
    Majd egy év múlva sajnos...
  • tutituti
    mi már kilőttünk mindent.
    ma olvastam hogy stat reset is lesz,meg gold reset.
    Tehát minden tiszta lappal fog menni.
  • XanaxCore
    elég zavaró érzés hogy a facebook oldalán csak azt látni hogy most vedd meg most olcsó de semmi más.
  • Susarc
    most lesz wipe vagy sem? amúgy miért pénteken? mikor holnap lesz peccs?
  • Bogyee
    Pénteken meg kiszórjuk a lőszert meg ami csak van a wipe előtt :P
  • tutituti
    holnap nagy patch.Rápihen mindenki:)
  • Bogyee
    Azért a patchet várd meg :) Nem kell feltétlen abbahagyni, én is tartottam egy kis pihenőt, kivárom az új területeket.
  • quattro7
    a fórum se nagyon pörög a ts is üres,mindenki ennyire megunta? akkor lassan én is elkezdek azon gondolkozni hogy abba hagyom :)
  • Bogyee
    És ezt most miért nekem?
  • Susarc
    igéret igéret hátán! kézzel fogható dolgokat Sergei bazze:P
  • Bogyee
  • tutituti
  • Susarc
    jaj találkozutam 3 kezdővel....mindegyiken ALICE pack.....mondtam nekik azt azonnal tegyék le ha nem akarnak insant kill lenni az embereknek:D adtam mindnek egy large beget 3 m16-ot meg 3 pisztolyt némi lőszerrel és elmondtam nekik pár alap dolgot....mennyire örültek :D

mondom az Alicet csak akkor használják ha már kitapasztalták a játékot,mert fölösleges az elején és könnyen elveszik:P
  • Susarc
    még ne vedd meg!
  • csanyigabor
    Én még várok a vásárlással. Jelenleg hamar unalmas lesz a játék és a fejlesztések mennyisége / üteme se győzött meg.
  • quattro7
    jól van úgy is lépek le mert megyek Forma-1-t nézni
    leszek holnap délután 3-4 körül
  • oneal1
    én most sajnos nem tudok jönni:S

Holnap esetleg?

tuti leszek!
  • oneal1
    szerintem lazán megéri!:)

és csak jobb lesz:)
  • quattro7
    na mi van ma nem nyomulunk,senki nem jön ts-re? :)
  • matolcsidav
    és mennyire éri meg a pénzét a játék? mert nem szeretek olyanért fizetni ami max 1-2 hétig köt le
  • KiruHoshino
    Bármelyik csomagot veszed meg azonnal játszhatsz.
    A Guest Key-el a barátod 2 napot tudd játszani a játékkal.
  • matolcsidav
    hali ha megveszem a survivor csomagot akkor megjelenés után ugyan úgy tudok játszani tovább?vagyis ezek a csomagok nem csak a betara vonatkoznak?
    Lenne még egy kérdésem hogy mennyire éri meg megvenni a gamet hogy körül belül mennyi idő után válik unalmassá?
    és lenne még 1 extra kérdésem a guest key-el haverom meddig tud játszani?