4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
Susarc #3031 volt peccs? -
#3030 http://forums.thewarz.com/showthread.php?66961-Surivor-Pioneer-%28-and-Legend-%29-packages-are-retiring-this-weekend -
#3029 nekem a játék eleje óta van ez a hiba, valamikor egyből be tudok lépni, valamikor csak ötödjére. fene érti ezt. -
#3028 amúgy nem értem ezt a dolgot mert nekem most teljesen jó!
azóta pedig semmi patch nem volt.
valamit közben állítgatnak, remélem jó irányba és tud mindenki játszani rendesen.
-
#3027 hát akkor igen, valszeg nem ez a hiba oka :D
remélem a mostani nagy patch-ben már javítják -
#3026 nekem 8 giga ramom van szóval én ezt kizárnám:D -
#3025 olvastam én is, hogy a gyenge gép lehet a hiba, de olyanoknál is jelentkezett, akiknek kisebb erőművük van :)
egyébként köszi a tippet, azért kipróbálom (bár már így is eléggé le van véve a grafika, de megpróbálom még lejjebb venni)
(2 gb ram van, nem valami sok, de egyébként jól fut a játék, teljesen játszható - ha éppen hajlandó beengedni :) ) -
PowiQa #3024 ez akkor szokott előjönni ha valakinek kevés a ramja, próbáld meg levenni low grafra hátha jó lesz -
#3023 Az a baj, hogy nekem a jatek eleje ota van ez a hiba. Olvasgattam a hivatalos forumot, ott is sokaknak van ez a hiba. Bug reportot nem kuldtem, mert nincs konkret hibauzenet, csak siman kidob a szerverrol -
#3022 vagy százat.
mellé legtöbbször javaslatot is. -
#3021 Bug jelentést adtatok le? Ha nem is egyből javítják de legalább látják kinél jelentkezik a hiba. -
#3020 úgy látszik most te vagy a soros....
nekem ez volt 2 héten keresztül. már jó, csak néha csinálja -
#3019 Csak engem dobal ki mindig, ha belepek egy szerverre? Belepek, majd kb. azonnal visszadob a menube. 10-bol jo ha 3-szor be tudok lepni. -
#3018 Így hirtelen:
Senior Producer, úgy gondolom ez megbízható forrás :)
http://forums.thewarz.com/showthread.php?64373-Progress-update-and-some-Q-amp-A
-
#3017 Mindjárt előkeresem a fórumot de hivatalos moderátor vagy valamilyen pr munkatárs rakta ki, hogy lesz wipe november 30-án.
Még ezt pár hete láttam azota nem olvastam változást.
Amit írtak, hogy lenulláznak mindent tehát tárgyak, kill statok és a gc is visszakerül.
Tartalom remélhetőleg most is kerül be a nagyobb javítással együtt. Bejárható terület mindenképpen nagyobb lesz. Jó móka lesz körbejárni :)
-
#3016 ha lesz wipe legalább megint lesz egy kis értelme a játéknak vagyis inkább célom:D -
Hocci #3015 Én nem hanyagolom, csak sok lesz a ZH az elkövetkezendő hetekben:D -
PowiQa #3014 adj már egy hivatalos linkelt amiben leírják a wipeot pls....mert a patch notesba olyat írtak, hogy nem is gondolkoztak wipeon csak egy fórum pletyka... -
#3013 Hatalmas patch!:)Sajnos kezdem háttérbe szorítani a warz-t.Nem rinyálni akarok,de szerintem ebből csak nagyon lassan lesz normális game.:(
Ha már egy olyan opciónak is örülni kell,hogy lesz benne klán rendszer akkor érdemes elgondolkodni,hogy kb. mikor lesz benne rendes tartalom....
Majd egy év múlva sajnos... -
#3012 mi már kilőttünk mindent.
ma olvastam hogy stat reset is lesz,meg gold reset.
Tehát minden tiszta lappal fog menni. -
#3011 elég zavaró érzés hogy a facebook oldalán csak azt látni hogy most vedd meg most olcsó de semmi más. -
Susarc #3010 most lesz wipe vagy sem? amúgy miért pénteken? mikor holnap lesz peccs? -
#3009 Pénteken meg kiszórjuk a lőszert meg ami csak van a wipe előtt :P -
#3008 holnap nagy patch.Rápihen mindenki:) -
#3007 Azért a patchet várd meg :) Nem kell feltétlen abbahagyni, én is tartottam egy kis pihenőt, kivárom az új területeket. -
quattro7 #3006 a fórum se nagyon pörög a ts is üres,mindenki ennyire megunta? akkor lassan én is elkezdek azon gondolkozni hogy abba hagyom :) -
#3005 És ezt most miért nekem? -
Susarc #3004 igéret igéret hátán! kézzel fogható dolgokat Sergei bazze:P -
#3003 -
#3002 -
Susarc #3001 jaj találkozutam 3 kezdővel....mindegyiken ALICE pack.....mondtam nekik azt azonnal tegyék le ha nem akarnak insant kill lenni az embereknek:D adtam mindnek egy large beget 3 m16-ot meg 3 pisztolyt némi lőszerrel és elmondtam nekik pár alap dolgot....mennyire örültek :D
mondom az Alicet csak akkor használják ha már kitapasztalták a játékot,mert fölösleges az elején és könnyen elveszik:P -
Susarc #3000 még ne vedd meg! -
csanyigabor #2999 Én még várok a vásárlással. Jelenleg hamar unalmas lesz a játék és a fejlesztések mennyisége / üteme se győzött meg. -
quattro7 #2998 jól van úgy is lépek le mert megyek Forma-1-t nézni
leszek holnap délután 3-4 körül -
#2997 én most sajnos nem tudok jönni:S
Holnap esetleg?
tuti leszek! -
#2996 szerintem lazán megéri!:)
és csak jobb lesz:) -
quattro7 #2995 na mi van ma nem nyomulunk,senki nem jön ts-re? :) -
matolcsidav #2994 és mennyire éri meg a pénzét a játék? mert nem szeretek olyanért fizetni ami max 1-2 hétig köt le -
#2993 Bármelyik csomagot veszed meg azonnal játszhatsz.
A Guest Key-el a barátod 2 napot tudd játszani a játékkal. -
matolcsidav #2992 hali ha megveszem a survivor csomagot akkor megjelenés után ugyan úgy tudok játszani tovább?vagyis ezek a csomagok nem csak a betara vonatkoznak?
Lenne még egy kérdésem hogy mennyire éri meg megvenni a gamet hogy körül belül mennyi idő után válik unalmassá?
és lenne még 1 extra kérdésem a guest key-el haverom meddig tud játszani?