4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • Fabio Capello
    Mielőtt a DayZ-re köpködsz, ugye azzal tisztában vagy, hogy a privát szerverek lootja csak a privát szerveren él, és nem vihető át public szerverekre?
  • tutituti
    Ez új vagy már előzőleg is csinálta?

uninstall majd újrarakás?
  • Dobronski
  • Dobronski
    WTF!!! I WANT MY MONEY BACK!!! de tényleg, mi lehet? :D directx-et újraraktam...
  • Laza
    A vicces az, hogy a kúszás hangosabb, azaz ugyanolyan hangos, mintha szaladnék :)
  • aron84
    Igen, a lépéshangok elég elnagyoltak és bugosak. Az elfelejtettem hogy a beta státuszba lépéskor (elvileg 2-3 hét) jön egy nagyob patch is, reméljük ott ezzel is kezdenek valamit.
  • Laza
    Nekem fagyás sohasem volt ... viszont a léptek zaja továbbra is alpha állapotban van. Úgy kong ha bemegyek egy épületbe, mintha magassarkúban mennék a bádoglemezeken :)
  • Laza
    Pedig ez lesz.
  • aron84
    Sajnos kb a wipe óta dolgozom, és ez holnap reggelig így is lesz, valaki összegezhetné az azóta gyűjtött tapasztalatait. Gondolok itt pl a sok fagyásra, hogy mérséklődött e a dolog, vagy hogy feltűnt e valami egyéb változás, előre is köszi :)
    Mivel játszani nem tudok, átböngésztem a fórumot, és azt sikerült kiderítenem hogy a várakozásaimmal ellentétben a steamre kerülése a játéknak kb 2-3 hét múlva várható, plusz innentől "vetkőzi" le a játék az alpha státuszt és kezdődik a hivatalos beta. Remélem újat tudtam mondani :)
    Jó játékot!
  • Laza
    Vicces, hogy ha ezért fos a DayZ, akkor az itteni Global Inventory meg a több karakter lehetősége miért nem zavar?
    Mert a DayZ-ben ugye max sátrakban lehet cuccot tárolni, amit kizárólag a sátor közvetlen közelében tudsz elérni.

Na meg a DayZ-ben hivatalosan nem engedélyezett a jelszavazott szerver, kitiltják a globális hive-ból, ha jelented.
  • Bogyee
    Nem, biztos én találtam ki...

Fórumon volt még régebben csak miután valamelyik moderátor hozzáférését feltörték ez a topic is ment a levesbe. Azóta nem volt hivatalos infó erről.

Értelme meg van, befizetem a saját szervet lejelszavazom aztán a zsíros cuccokat harc nélkül felszedem.. szép is lenne :)

• Laza
    "Bérlet szervernél ha lesz password akkor gyengített loot lesz."

Ezt valaki mondta? Érdekesen hangzik, mikor úgymond fizettek érte. Kb semmi értelme.
  • tutituti
    azaz saját szerver,az kell még!

hogy majd aki fizet érte az összelootolja a fullos cuccokat mivel senki más nem jelent veszélyt...

Dayz is ezért egy rakat fos!
    Remélem standaloneban nem lehet majd jelszavazni vagy csak akkor ha private hive-os így a normál szervereken küzdj meg érte!
  • Bogyee
    Bérlet szervernél ha lesz password akkor gyengített loot lesz. Public szervernél lesz normális de ott ugyebár bárki elveheti előled :)
  • Laza
    Ezt nem fogják tudni rendesen megoldani, pedig ezzel kapcsolatosan is lehetne mit 'másolni'.

Meg minek, mikor lesz szerver bérlés lehetőség? Akkor úgyis mindenki gond nélkül pucolhatja ki a saját szerverén lévő cuccokat, nem is kell mozognia, csak kirakja a bolt elé bentről a holmit és megvárja míg poppol az új. Vagy körbejárja a szervert, ahogy jólesik. Főleg ha lesz jármű, akkor ez még egyszerűbb lesz.

De pl Campus cityben egymás mellett van 4 nagy loot hely, 1-1 perc gyaloglásra egymástól. Nem nagy ügy körözgetni :)
  • Laza
    Hát, egy tök üres bázist átkutatni a semmiért egyáltalán nem volt 'élmény'. Konkrétan egyetlen zombival sem kerültem összetűzésbe, ugyanis a spawn rendszer továbbra is vérzik, minden zombi a tábor területén kívülre poppolt.
  • Bogyee
    Nem figyeltem , hogy működik-e, de a súlyrendszert is elvileg pont emiatt rakták be, hogy ne lehessen tömérdek fegyvert összegyűjteni egy helyen hanem azért pár dologgal már safe zónához kelljen caplatni.

• tutituti
    ez tényleg jó lenne

mert a hoppolók miatt eléggé szív mindenki.
  • Jeffjohnson
    Hopperkedni így is megéri majd egészen addig amíg a szerver váltásra valamilyen cooldownt nem raknak ez így fog menni... utána meg a normális emberek szívnak majd miatta.
    Bár az is megoldás lenne, hogy városban nem lehet kiloggolni hameg alt+f4 el lép ki valaki randomra kidobná az erdőbe.
  • tutituti
    remélem,mert így jelentősen javul az élmény és a buzi hopperek is belebuknak:D
  • Laza
    A lootból is lefaragtak? Az új térkép részen bementem a katonai bázisra, és konkrétan tök üres volt ... csak 2 flare meg egy bandage volt bent.
  • Bogyee
    Igen meg volt :)

Azért volt a leállás (lentebb írtam is).

Nem tudni lesz vagy sem, egy ideig tuti nem törölgetnek.
  • 1NST1G8R
    Megvolt a wipe? Nem tudtam jatszani tegnap. S ha igen akkor ez volt az uccso, ez utan mar nem lesz ugye?
  • Bogyee
    Kezdő survivor csomag elég barátságos lett :) bár azt a 10 lőszert hamar elpuffogtatja az ember :)

• tutituti
    warz wikia

jobb mint a sima wiki-s oldal
  • Bogyee
    Wipe miatt szerver karbantartás lesz (4pm PST - 10pm PST (-8 GMT)).
  • KiruHoshino
    Kíváncsi leszek, hogy milyen achievmentek lesznek benne. :D
  • tutituti
    Szerintem is.A steam jó!
    Aki mást mond az balga:D

Amúgy meg.
    soksok live stream van warz és dayz témában ugyebár.
    Nomármost,egyik nap fellépett egy ember a szerverekre és kérdésekre válaszolt persze skypeon ts-en stb-n.

Egy új project lesz amiezeknek a játékoknak az ötletén alapul csak UFO-kkal.
    neve: New Dawn: 2015
  • Bogyee
    Wipe utánra ígérték, hogy kapunk még pénzt a csomaghoz járó gc-n kívül is. Azért ne költse el mindenki a GC-t klán slotokra :P

• Bogyee
    Ami persze késhet mert nincs kőbe vésve + decemberben usában is ünnepek vannak de bízzunk benne, hogy karácsonyra kapunk egy kis frissítést :)

Steam jól hangzik, steamworks jó találmány.
  • aron84
    A decemberi pedig tényleg tartalmas update lesz, friends, steam
    várjuk várjuk :)
  • aron84
    Mivel nem kötelező bármit pluszt venned, ráadásul ingyen és bérmetve minden +tartalmat megszerezhetsz játék közben is nem értem mire fel az aggodalmad.
    Ha sok sok tartalomra vágysz azonnal akkor kár volt alpha státuszban lévő játékot venned. 1 év múlva kb teljes lesz, majd nézz vissza akkor.
  • tutituti
    bár már volt róla szó de hátha nem látta valaki.
    Ahogy nézem belendülnek.
    A decemberi update nem lesz rossz.
  • Bogyee
    Most komolyan megint kell ezt?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nem úgy volt, hogy ha csak nyavajogni jöttök ide akkor legalább spoilerbe teszitek? Vagy visszahúztok az odúba ahonnan kibújtatok vagy esetleg abba a topicba ahol kíváncsikak is rátok?
  • Laza
    Bízz még a reklámszövegben, hátha:
    "Tha War Z is the best Zombie Game you will ever play." :)

Különben is, már fára is lehet mászni, mit akarsz még? :)

• Laza
    De, azt már megmondták, nem figyelsz ... jövő nyáron :D
  • Susarc
    bármilyen infó van 90% ban a játék megvételéről,játékbeli dolgok megvételéről szól...az érdemi infó bazi kevés...meg,hogy végre mikor lesz igazi tartalom is a játékban!
  • Susarc
    nem írom le én mit gyanítok...."Steamworks, so you'll be able to use Steam Wallet to purchase GC" ez a lényeg
  • aron84
    Gyanítom nem tudsz angolul, azért beszélsz hülyeségeket.
    Az ilyen jellegű hozzászólásokra senki nem kíváncsi, de ezt már lejebb megbeszéltük.
    Bogyee thx az infot!
    És ha valaki még nem tudná, ma éjjel/holnap hajnalban jön a wipe, ez a steames dolog pedig rögtön utána, reméljük.
  • Susarc
    mi a király benne? már megint az egész csak arról szól,hogy fizesd a lóvét!

kurvanagy kamukéró ez a banda szerintem....