4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#2991 Mostanaban nem, regebben lampaval volt tele, meg max pisztoly:) -
Susarc #2990 mikor voltatok utóljára a Tunnel/alagút/ nál? nagyon sok loothely van ott! rengeteg nagy táska és katonai loot! -
#2989 nem kis fogás volt délután:D:D -
#2988 én fenntvagyok, 5 perc és dumálni is tudok:) -
#2987 Leszek Ts-en.Cheetos,valaki? -
#2986 lehetni lehet csak nem célravezető:D -
Hocci #2985 sajnos nem lehet..:D -
#2984 kicsit gyere most fel, nekem is lesz pár zh-m:D -
Hocci #2983 Kaposvári Egyetem -
Dobronski #2982 melyik egyetem? -
Hocci #2981 én nem tudom mikor leszek, mert 2 hét múlva, 1,5 hét alatt 6 zh-m lesz... -
#2980 lassan gyülekező?:D -
#2979 Leszek en is szerintem:) -
quattro7 #2978 holnap délután vagy este felé leszek,remélem leszünk páran aztán mehet a zúzás :) -
#2977 Szombaton délelött leszek valamikor. -
#2976 Gondolom ez is olyan lesz mint a tört wow meg hasonlók. Még több csaló mint az eredeti játékban és még több bug.
Nem baj a tört maradjon is meg az igénytelen szaroknak :) -
#2975 mondjuk a hivataloson is.Így maxx kipróbálják az emberek csak aki megvette annak ez pofánvágás. -
#2974 azért milyen könnyen lenyúlható volt a szerver oldali rész?:O -
#2973 Hát igen. Sok bunkó hacker. -
#2972 szomorú.. -
#2971 az azért durva :O -
#2970 Haverral kipróbáltuk és működik. KB 6 tört szerver van -
chts #2969 hocc,hex, balázs mikor lesztek? -
#2968 Ma böngészés közben erre bukkantam.
http://warzemulator.com/forums/forum.php -
#2967 valaki game? -
Dobronski #2966 ts? -
#2965 Úgy ahogy a DayZ-ben (STEAM-en ma akciós az ArmA2:CO ... 15 eur :D)?
Egér bármelyik nézetben (FPS vagy külső) egéren 2x jobb klikk, és a szeme elé húzza a fegyvert.
Nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy ha már a koncepciót 'lenyúlták', legalább a többi jó elemet is nyúlták volna le :) -
#2964 okés nemsokára lépek fel -
Dobronski #2963 jolenne! -
#2962 am valaki fél12 től game? -
#2961 én is úgy gondoltam!
vagy pedig külső nézet esetén ha nyomod a jobb gombot akkor váltson rá rendesen a fegyverre úgy ahogy a sima belső nézetnél is -
#2960 Mondjuk egy ilyen játékba pont nem tennék oda célkeresztet ... kelljen már célozni az agyatlan lövölde helyett.
Max 3th nézetben lenne értelme, hogy lehessen úgy is menni fegyverrel ... de akkor is egy kicsit nagyobbat tennék, hogy úgy ne lehessen teljesen pontosan célozni. -
#2959 Egy nyamvadt celkeresztet beletehetnenek mar a kulso nezethez.
Es akkor most mit lehet tudni? Mikortol hivjak majd betanak?:) -
#2958 A hozzászólás módosítások elég beszédesek :D
Mivel preorder-ért fizettek a népek, a végén még tömegesen fogják visszakérni :) -
#2957 valaki game?::D -
PowiQa #2956 és wipe sem lesz, szóval nem kell ellövöldözni a lőszereket meg meghalni feleslegesen a cuccokkal amik rajtad vannak :D -
#2955 és erre várni 2 hetett xD a karakterek amúgy tutti benne vannaka kliensbe csak felkell oldani őket:D
-
PowiQa #2954 kedden jön a patch, hát nem sok minden...
ezek lesznek benne
patch notes -
chts #2953 sziasztok!valaki tudna adni nekem privatban egy guest key-t?haverom ki szeretne probalni a jatekot,de sajnos en nem tudok adni neki,mert az elso csomaghoz nem jart..:( elore is koszi! -
#2952 szerintem ha lehetne fejlődni már sokat dobna a játékon :) meg akkor jobban meg becsülnéd hogy él-e a karaktered vagy sem...