4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#3072 Aki sokat játszik
Te úgyis tudsz streamelni nem?
akkor ha gondolod lehetnél te az alapító aztán így mindenki benne lesz az online adásban:D -
#3071 hát olyanak kellene aki sokat van fent. és érti is a játékot:) és azért ha kell tud kezdőknek segíteni:_D -
#3070 Már csak az a kérdés, ki alapít :)
SG.HUN :) -
#3069 MMM
Magyarok Megölünk Mindenkit
:D -
#3068 én is jövök:D de azért valami jónév lehetne vagy ezt majd az alapitó eldönti:) -
#3067 mi ketten jövünk haverommal az tuti! -
#3066 jah a klánt mindenképp meg kéne csinálni!
Lehetne valami SG klán a neve valami magyar jelzéssel vagy nem tudom, kapásból 10en tuti lennénk szerintem, legalábbis azok akikkel én már játszottam fix -
Noodlee #3064 Igen, ez igaz, valóban ez lenne, de így kb. a játék a PK-ról szól, a zombi dolog csak másodlagos. -
Susarc #3063 jaja dettó:) -
#3062 ha felébredek akkor leszek:D -
#3061 Én leszek egy 3-ig de nem hiszem, hogy tudok játszani. Viszont egy klánt azért csináljon majd valaki. :D
-
#3060 én már csak holnap nézek rá valszeg.
Elment a kedvem tőle. -
Susarc #3059 valaki lesz hajnalban? mert akkor lefekszem hamarosan:P:) -
#3058 Olvastam hogy az időzónák miatt mi holnap hajnal 2 körül tölthetjük... -
Susarc #3057 kezdek elkeseredni megint....((( -
#3056 http://forums.thewarz.com/showthread.php?67152-Patch-day-timeline-(Entertainment-PassTime-while-you-wait-)
-
#3055 Azért ez nem hasonlítanám össze a HC karakteres játékokkal úgy általában. Azért itt akár fél órán belül fel tudod cuccolni magad alaphangon. Egy Torchlight2 vagy D3, vagy más HC karaktert elbuksz, akkor ahhoz, hogy hasonló szintre juss, több 10 órát kell eltöltened. Itt nagyon nem.
Meg az egy napos pihi sem túl HC ... a DayZ-ben csak 1 karaktered lehet egyszerre, és ha döglik akkor döglik. Ráadásul mindig a buzi tengerparton rak ki, ami a térkép alsó és jobb fele, a legjobb lootok meg bal fent vannak .. szóval még kutyagolhatsz is :) De az alap cuccot ott is pikk-pakk össze lehet szedni.
Szóval sosem értem a sírókat WarZ-ben, hogy jaj meghaltam, jaj lelőttek. Nagyjából mindent ami nálad van, vagy ami a túléléshez szükséges minimális időráfordítással össze lehet szedni.
Aki meg egy bazi nagy zsák fegyverrel rohangál, meg is érdemli, hogy elszórja, mint a Mikulás :D -
#3054 torchlight 2 is teljesen más HC-n.ott nem rohan be az ember ész nélkül a mobok közé.
A permadeath game-ek mindig mókásabbak csak "fel kell nőni" hozzá:)
(Aki anno emlékszik a C64 korszakban nem volt autosave)
Ami extrém lesz a warz-ben ha a hc karakter majd 1 napos idővel éleszthető fel. -
#3053 "még egy MMO fantasy is durcább lenne ha pl. beletudnál lootolni a leölt játékosokba és random 1-2 cumót permnanensen eltudnál szedni!"
Volt ilyen régen, mindenki utálta benne, mint a szart :)
Azt hiszem a Lineage2-ben talán. Nem elég, hogy napokig/hetekig kellett minden farmolni, még el is dobhattad.
Az ilyenekben azért nem osztogatják úgy a cuccokat, mint itt. -
Susarc #3052 ezt a stilust amúgy sok játék átvehetné! sokat dobna bármilyen játékon ha elveszthetnéd mindened illetve nem 5 seccel a halálod után teljes harci diszben mennél hentelni megint hanem várnod kéne egy ideig mig újra felcuccolódsz!
Anno az americas army /2.xx/ is azért csiptük,mert ha meghaltál ott baszki várnod kellett vagy 10-15 percet mire új kör kezdődött! sokkal élvezetesebb volt a hentelés úgy ,hogy volt "vesztenivalód" nem ilyen BF meg Black ops szarság,hogy lelőnek és 5-10 másodperc és éledsz....nem is csodálom,hogy egyesek pl. maguk alá lövik az RPG-t vagy maguk alá vágják a gránátot ,mert úgyis élednek szinte azonnal.... leszarják!
még egy MMO fantasy is durcább lenne ha pl. beletudnál lootolni a leölt játékosokba és random 1-2 cumót permnanensen eltudnál szedni! Most ott is leölnek paff és akkor mi van? éledsz fél perc alatt vagy visszafutsz a hulládhoz és gyaksz tovább mintha misem történt volna....
Diablo 3 hardcore opció hasonló szint ég és föld a sima meg a HC feeling! nyugodtan betehetnék ezt az opciót minden játékba! nagyon nagyot dobna a játékélményen! -
#3051 az biztos hogy legnagyobb adrenalinlöket akkor van amikor vadászik egymásra pár ember.
mi múltkor kette haverral bementünk clearview-ba.
két srác az office tetején volt.épp hogy túléltük,én elbújtam kinn haver meg becsalta egy épületbe.
négy ember lőttem le.bár haver meghalt és én egy halom fegyvert raktam el és nem tudtam mást felvenni akkor úgy féltem mint a rosseb.
Ebben verhetetlen! -
Susarc #3050 amúgy a para fokozata még mindig fényéveket ver a játékok 90%-ra.....főleg ha már felvagy szerelkezve....az oké,hogy relative gyorsan visszatudod szerezni a cuccaid,de akkor is én még mindig szétparázom magam ha jó cuccokkal császkálok:P -
#3049 szerintem már most is jó élményt nyújt, para, vigyázol magadra, főleg ha másokkal játszol, az a best!:D nagy para, mindenki figyel minden felé:) -
Susarc #3048 ráérzel nem lesz gond nyugi.....néha beszopódhatsz mint én lásd az előző hsz-em,de ha jól kötbenézel nem rohangálsz simán elkerülheted a bajd illetve ami még jobb te irányitassz te vadászol és nem te leszel az áldozat! -
#3047 ez adja a lényegét... mert végül is egy valós helyzetben is ez lenne. -
Noodlee #3046 Remek, hogy ennyi PK van a játékban.
Amíg marad, addig felejtős a részemről, pedig egy próbát megért volna :( -
Susarc #3045 én 2 nap alatt 3x haltam fullos karival úgy hogy belogolás után 5 métert nem mentem és lelőttek:D pedig direkt trükkös helyeken szoktam kilogolni,hogy MÉG VÉLETLEN SE legyen ott senki ahol én bejövök....hát most volt:D pedig mind délelőtt történt úgy,hogy rajtam kivűl voltak vagy hárman a szerveren ahova bementem:D:D -
#3044 :D:D
am fél óra séta után most baszódtam le egy hegyről :D:D -
#3043 Na azért :)
Ezt még a Hálaadás ünnep előtt írták ki, hogy szegény usákok ne maradjanak játék nélkül :D -
Susarc #3042 belém állt az ütő rendesen:D -
#3041 fasza én meg már elterjesztettem a rémhírt:D -
Susarc #3040 huhh bammeg ,de....nem néztem ez 22-i.....akkor még van remény:D -
#3039 Tudod hogy én védem a legjobban,meg kitartok mellette hogy kurvajó játék lesz ez.
Csak összefoglaltam hogy eddig mik a tapasztalatok. -
#3038 Ezt mondták legutóbb is ... vagy ez nem ugyanaz? -
Susarc #3037 GAME OVER
"We tried as hard as we could to get this update out before this US Holiday. Unfortunately that just did not work out. There are way too many risks in putting a patch out now and we must keep the game as stable as possible while everyone is out for the US Holiday. This sucks for us just as much as you, trust me. However, I would MUCH rather deal with some of this rage than the rage of having a Holiday and weekend with a broken game." -
#3036 ténye hogy lehetne több tartalom, de ne felejtsük el továbbra sem, hogy aplha tesztről van szó:) lesz itt bővítés türelem!
Arról meg hogy sok érte 6000 ft, az a véleményem, hogy senkinek nem tartottak fegyvert a fejéhez, hogy megvegye!:D
mindenki tisztában van vele, hogy ha megveszi akkor egy tesztelésbe csöppen bele. -
#3035 szinte csak az megy.
A banditák kempelnek egy jó loot helyen és ami mozog azt lelövik.
a 40 emberre kicsi lett a map.
Talán az új terület megnyitásával redukálódik a dolog bár így is ha valaki nem csapatban játszik nagyon ügyesnek kell lenni hogy ~4 órát túléljen.
A safezone-oknál már bait-elik be az embereket.kiszórnak cuccokat és az óvatlanabbak amikor meglátják hogy hú fegyver meg táska, odafutnak és már le is lőtték egy fa alól.
remélhetőleg a banditáknak lesz majd valami negatív oldala is mert így kb mindenki bandita csak még nem érte el a killeket.
hiányzik belőle a klán és friend is,ezt elvileg ma rakják bele.
És a mission-ök is eléggé.Azok fel fogják dobni az amúgy szép lassan ellaposodó játékélményt.
Ha a mai és a november végén történő változtatások nem jönnek be szerintem sokan elpártolnak a warz-től.
Hihetetlen hogy óriási mennyiségben kanak bureportot(külön fórumon írnak a hibáró+mellé néhányszor a megoldást is megírják és mégse foglalkoznak vele.
Én látom benne a potenciált de ha nem mutatnak valami újat mint a járművek(amit ellenzek de ez magánvélemény) vagy a fertőzés és az új zombik(ezeket egyedül lehetetlen leverni sőt azt mondták hogy csapat kell hozzá) akkor egy indie game szintet dogja megütni ami nem ér meg 6000Ft-ot. -
Noodlee #3034 Sok a játékban a PK?
Hányan álltak rá más játékosok gyilkolására? -
#3033 A kérdés, hogy mennyiért fogják adni. -
#3032 még nem,gondolom du. jön